Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Risen märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sakurai
HV veteran
Sakurai

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 03.10.2009 17:48:53 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Save/load kamm on mõttetu see rikub elamuse ära. Ega ma ei vingu, ongi vägevam et vahepeal raskeid mänge ka tuleb, lihtsalt mõnes kohas viskab keti maha veits. Muidu on päris õlu värk beer_yum.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 03.10.2009 17:50:30 vasta tsitaadiga

DeTHiCa., Sauron (lizardmen) klassis olevaid elukaid oled tapnud? Need on väga-väga tüütud, eriti kui neid on rohkem kui 2. Mõõk on neil üli tugev, blokivad hästi, kuid kui pihta saad siis läheb neil päris tublisti energiat.
Ghoulid on ka üsna vastikud alguses, jube kiiresti peksavad ja siis lähevad korraks kükki ja teevad frost spelli.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 03.10.2009 17:54:04 vasta tsitaadiga

mu suht uuel klaviatuuril murdus üks jalg ära selle mängu pärast... miks tehakse klavidele nii sitad jalad, mingid plastiklapakad, natuke "peale pressid" siis on kohe katki icon_lol.gif
väga hea mäng, ainuke asi mis mind siiamaani frustreerib ongi kilbiga vastased.
Kommentaarid: 147 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 139
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 03.10.2009 18:07:47 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
limp kirjutas:
Leidsin ka ühe bugi lõpuks icon_lol.gif endless exp + money
expi saab 50 kaupa ja raha 70 kaupa. Seal banditsite campis üleval on see Rhobart või kes iganes, kes ostab sult weedsi. Müüsin talle 2x10 weedsi, sain 2x50 expi + 2x70 kulda. Seejärel andsin tüübile üle küüru, võtsin 20 weedsi tema käest ja müüsin uuesti talle icon_smile.gif loodan, et selline asi fixatakse ära icon_smile.gif

ja ta räägib sinuga peale tema tapmist? ei tohiks rääkidagi ju. ainult peale joke spelli ..

jah, nagu ütleisn, mängu bug.
Kuna ma ikkagi pole seda eastern templet üles leidnud icon_lol.gif siis hakkasin lambist tegelastega kaklema, et nendelt nodi saada. pickpocketiga tegin vist niipalju tegelasi kui olen kohanud (chapt. 2) tühjaks ning kõikide majad samuti. ainukesena on jäänud puutumata veel Don-i varakamber. Mõned tunnid tagasi sain tehtud selle sõrmuste questi, kus pidi korjama kokku 5 sõrmust. Keegi teeb neid achievemente ka? Ise neid ka ikka enamuselt sihi (kanade tapmine näiteks), või idioodi mängimise eest (3x kuku kõrgelt surnuks icon_lol.gif )

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.10.2009 18:30:39 vasta tsitaadiga

selles mängus pole midagi rasket nende ashbeastide vastu on natukene nutune saada icon_lol.gif
need palju hullemad kui mingid ogred

aga natukene nuputades saab nii mõnedki tapetud
leidsin saarelt kaks poolikut mõõka
kui nüüd vaid teise poole ka üles leiaks
siis vast oleks vinge mõõk käes, praegu madistan veel isesepistatud ühekäemõõgaga

manraynor
HV kasutaja

sõnum 03.10.2009 19:49:15 vasta tsitaadiga

Mis arvate kas mäng on oma hinda väärt? Ma olen väga suur Gothic seeria Fän ja tahaks teada saada kas see on Sama hea või parem kui Gothic 1-2 ?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 03.10.2009 19:51:45 vasta tsitaadiga

Krdi kõva pela ikka icon_razz.gif Seal sadama linnas kuskil lockpicki ka treenida saab? Ja mis jama see on, et ma pole piisavalt kogenud, et õppida vms, kui taha varastamist juurde õppida icon_neutral.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 03.10.2009 19:56:13 vasta tsitaadiga

Cheetah, Skillide õppimiseks on pointid. Neid saad igakord kui levelup tuleb. 10 per level vist oli.
Peale 25 tundi mängimist soovitan teistel maagiks õppida. Just seepärast, et wisdomit saab Monasteryst kõvasti (ma pole maag ja minu wisdom oli ~130 kandis, samas kui strength ainult ~105).
Mõõgameestel soovitan swordi skill teha kusagil level 6-7 peale - saab bastard swordi ühes käes kanda ning kilpi teises käes. Täna ei jõudnud eriti mängida, üsna raskeks läks ja närve ka vaja natuke puhata icon_cool.gif
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 03.10.2009 20:03:51 vasta tsitaadiga

Kust ma näen millal ma leveli saan?
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 03.10.2009 20:12:21 vasta tsitaadiga

Cheetah, vajuta C...seal skillid ja exp jne.

leidsin rohtu nendele, kes veel vaevlevad kilpidega vastaste tapmises 1v1 combatis ...meetod pole 100% "aus" aga cheat see kah pole, ja kindlasti mitte bug...lihtsalt AI nõrk koht.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 03.10.2009 20:14:43 vasta tsitaadiga

Cheetah, tuleb vasakusse nurka alla LEVEL UP! ja siis c tähte vajutades näed Learning pointse need peaks suurenema + hit pointsid samuti.
Keegi võiks spoilerdada seda Patty missiooni. Seal üleval banditite campi lähedal on kuskil selle piraadi sammalhabeme varandus või hint. Värav on kinni, kuidas seda lahti saada. Vassiili on mul kaasas, aga tema ei oska ka midagi teha icon_sad.gif

edit:
DeTHiCa., noo tegelt pole see cheatimine. mina taon nad lihtsalt toore jõuga ära icon_lol.gif luukeredest küll mingit vastast pole. Kas Ashbeast on kõige kõvem sell, kelle tapmise eest kõige rohkem expi saab? (+300), ma üle selle pole saanud... Või kurat oli see hoopis ogre... icon_lol.gif

tagasi üles
eZ
HV kasutaja
eZ

sõnum 03.10.2009 20:28:59 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:

Keegi võiks spoilerdada seda Patty missiooni. Seal üleval banditite campi lähedal on kuskil selle piraadi sammalhabeme varandus või hint. Värav on kinni, kuidas seda lahti saada. Vassiili on mul kaasas, aga tema ei oska ka midagi teha icon_sad.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 03.10.2009 20:44:13 vasta tsitaadiga

no kurat.. patty kribas mulle ka kaardile midagi, aga kust ma seda kritseldust näen? kõik inventoris olevad kaardid läbi käinud ja ei näe ühtegi kirstu asukohta icon_confused.gif need mis ma leidnud olen, olen ka huupi sattunud peale icon_lol.gif
kui võimalik tee sellest patty kritseldatud mapist miskine screenshot ja pane üles. tänud
edit: samuti ei tea ma kus need crystal discid asuvad. kas need joonistati ka kuhugi kaardile? praegu nagu peata kana jooksen ja teen side missioone ning avastan uusi ja huvitavaid kohti. just komistasin eastern templesse kogemata ja sain ühe disci kätte

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.10.2009 20:57:06 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:
no kurat.. patty kribas mulle ka kaardile midagi, aga kust ma seda kritseldust näen? kõik inventoris olevad kaardid läbi käinud ja ei näe ühtegi kirstu asukohta icon_confused.gif need mis ma leidnud olen, olen ka huupi sattunud peale icon_lol.gif
kui võimalik tee sellest patty kritseldatud mapist miskine screenshot ja pane üles. tänud
edit: samuti ei tea ma kus need crystal discid asuvad. kas need joonistati ka kuhugi kaardile? praegu nagu peata kana jooksen ja teen side missioone ning avastan uusi ja huvitavaid kohti. just komistasin eastern templesse kogemata ja sain ühe disci kätte
quest map'e näed journalis
vajuta L tähte, otsi oma missioon üles ja vali paremalt quest map

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 03.10.2009 21:14:14 vasta tsitaadiga

Mis chariga isis kõige parem vastaseid nottida on ? Maagiaga või siis truu ja ustava mõõgaga raiuda ? Vastuseid pl0x .
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.10.2009 21:24:28 vasta tsitaadiga

icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif
Prozer
HV kasutaja
Prozer

sõnum 03.10.2009 21:25:25 vasta tsitaadiga

niipalju kui screenshottidelt näha siis tegu Gothic 2 enchanced graafika ja nameless hero uue skinniga icon_cool.gif

Kust krt te selle mängu nii kiirestimuidu kätte saite, loen kommentaare ja ila tilgub icon_smile.gif Kas on muidu ostmist väärt eeldusel et prose 2tuumaline inteli 3Ghz ja Win7 + 5GB rammu, 4870 ATI, kõik mängud tehtud 1920x1200 ilma AA-ta? Gothic 1/2+NightOfRaven ribadeks läbi tehtud - pettumust ei valmista?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.10.2009 21:39:25 vasta tsitaadiga

Prozer kirjutas:
niipalju kui screenshottidelt näha siis tegu Gothic 2 enchanced graafika ja nameless hero uue skinniga icon_cool.gif

Kust krt te selle mängu nii kiirestimuidu kätte saite, loen kommentaare ja ila tilgub icon_smile.gif Kas on muidu ostmist väärt eeldusel et prose 2tuumaline inteli 3Ghz ja Win7 + 5GB rammu, 4870 ATI, kõik mängud tehtud 1920x1200 ilma AA-ta? Gothic 1/2+NightOfRaven ribadeks läbi tehtud - pettumust ei valmista?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5383564#5383564

mul juba 34h gameplay'd ja alles chapter 2 icon_lol.gif

limp
HV Guru
limp

sõnum 03.10.2009 21:56:00 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
limp kirjutas:
quest map'e näed journalis
vajuta L tähte, otsi oma missioon üles ja vali paremalt quest map

tänud... ma nagu lollakas mõtlesin et mu mängul midagi viga, et ei leia, aga selt ei taibanud otsidagi...

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.10.2009 22:00:58 vasta tsitaadiga

pean tõdema, et witcheri kasutajaliides oli oluliselt asjalikum
aktiveerisid questi ja näitas kõike sellele questile vajalikke punkte tavalisel mapil

Prozer
HV kasutaja
Prozer

sõnum 03.10.2009 22:01:30 vasta tsitaadiga

Demo olemas thumbs_up.gif Esimesed muljed: 4870 ja higher vennad võivad lõdvalt kõik parameetrix MAXida, asi lippab nagu siid. Gothic 1-2 (3 sucks minuarust täiega, ca 5-10% mängitud ja siis uninstall) kasutajale kõik arusaadav ja loogish. Isegi see pink seal demo alguses ja nõue et liha praadimiseks on praepanni vaja, tundub kohe dejavu olevat icon_smile.gif

Mis veel 10 first minute impressioni kohta öelda - puud on 2D icon_sad.gif ükskõik mis nurga alt neid puhmaid ei vahi, ikka täpselt ühetmoodi. See sakib sajaga. Elukad pole esimese 5mintsa jooksul väga kaelamurdvad aga noh, Gothic 1-s oli esimesel kaljunukal goblini käest kergem üle küüru saada kui sellelt okassealt mere ääres. Päikesekiired pole Crysis aga täitsa kena ja Oblivion köhib verd selle kõrval.

Tundub et tuleb hakata rahakotiraudasid liigutama. Millisest serverist osta soovitate?

Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 03.10.2009 22:35:37 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
mul juba 34h gameplay'd ja alles chapter 2 icon_lol.gif

icon_eek.gif
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 03.10.2009 23:04:13 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
aktiveerisid questi ja näitas kõike sellele questile vajalikke punkte tavalisel mapil

ja mis selles ägedat on? run punktist a punkti b. siin vähemasti on otsimise, leidmise ja avastamise rõõm..
Ma ise ka chapter 2 ja 26h mängitud icon_lol.gif nolifer pole, aga kui oled haige ja tööl käia ei saa, siis peab millegagi päevi sisustama icon_smile.gif
ps. kõige naljakam, et jäin samal päeval haigeks kui mäng välja tuli icon_smile.gif räägi veel kokkusattumusest

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.10.2009 23:09:43 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:
libe kirjutas:

ja mis selles ägedat on? run punktist a punkti b. siin vähemasti on otsimise, leidmise ja avastamise rõõm..
Ma ise ka chapter 2 ja 26h mängitud icon_lol.gif nolifer pole, aga kui oled haige ja tööl käia ei saa, siis peab millegagi päevi sisustama icon_smile.gif
ps. kõige naljakam, et jäin samal päeval haigeks kui mäng välja tuli icon_smile.gif räägi veel kokkusattumusest
ka siin on punktist a punkti b jooksmine, kuna quest mapil sihid kirjas, kuid ilge piix on neid järgida icon_rolleyes.gif
limp
HV Guru
limp

sõnum 03.10.2009 23:14:45 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
limp kirjutas:
libe kirjutas:

ka siin on punktist a punkti b jooksmine, kuna quest mapil sihid kirjas, kuid ilge <b>piix</b> on neid järgida icon_rolleyes.gif

asoh.. kõikide questide omad? kui jah, siis ma olen väga oldschooli pannud icon_biggrin.gif kordagi pole kasutanud, tänu sinule nägin üldse et selline asi on olemas icon_smile.gif
väike chari pilt ka
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.10.2009 23:29:30 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:
libe kirjutas:
limp kirjutas:
libe kirjutas:

ka siin on punktist a punkti b jooksmine, kuna quest mapil sihid kirjas, kuid ilge <b>piix</b> on neid järgida icon_rolleyes.gif

asoh.. kõikide questide omad? kui jah, siis ma olen väga oldschooli pannud icon_biggrin.gif kordagi pole kasutanud, tänu sinule nägin üldse et selline asi on olemas icon_smile.gif
väike chari pilt ka
Spoiler Spoiler Spoiler
Spoiler Spoiler Spoiler

Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 04.10.2009 00:08:28 vasta tsitaadiga

Väga hea pela on icon_razz1.gif
Aeg kaob tõesti märkamatult. Vaatan et enamus siin mängivad bandiidi poolel. Ise astusin vabatahtlikult warriors of the order poolele, kuna tahtsin tingimata maagiks saada icon_smile.gif Ja tuleb tõdeda et ma pole pettunud, monastery on üks väga huvitav koht icon_biggrin.gif

Et, jah... tegu on ühe päris huvitava mänguga üle pikaaja, mis mind tundideks on arvutitaha naelutanud icon_biggrin.gif

Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 04.10.2009 00:17:52 vasta tsitaadiga

Risen Review 4.5/5
tsitaat:
My final judgment on Risen is – a true masterpiece and one of the few games that deserve wasting your money on. Especially if you like action RPG’s and great stories. The game is just so good! There’s nothing you can say that will you excuse you for not playing it.

Ja minu character:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 04.10.2009 00:24:22 vasta tsitaadiga

Andykas, kaua sa juba seda tagunud oled siis et lvl 20 icon_smile.gif

tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 04.10.2009 01:03:51 vasta tsitaadiga

Ma ka nüüd siin kella üheni madistasin risenit, ikka veel bandit campis seal soos ja sain lossikesse sisse, meeldib ringi kolada thumbs_up.gif aga nüüd üks mure, nimelt arena figthimise jaoks nood tegelased on kadunud kuhugile.
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 04.10.2009 01:21:27 vasta tsitaadiga

Kuidas saab lukumuukimise selgeks? Seal sadamalinnas oleks vaja seda icon_razz.gif
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 04.10.2009 01:24:32 vasta tsitaadiga

Cheetah kirjutas:
Kuidas saab lukumuukimise selgeks? Seal sadamalinnas oleks vaja seda icon_razz.gif

Oleks jah aga esimene tegelane, kes mulle seda õpetama nõus oli, asus kloostris alles icon_razz1.gif

DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 04.10.2009 01:26:09 vasta tsitaadiga

2 meest on sadamas kes thieving tüüpi skille õpetavad. üks on kohe seal koopas (kust sisse tuled linna) ja teine on tüüp nimega Cid kes enamasti seisab oma maja ees õues. bandit faktsiooni mehed mõlemad, btw.
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 04.10.2009 01:27:58 vasta tsitaadiga

Siis küll veits jama, ei saa ilma selleta mõnda misjooni tehtud thumbs_down.gif Neid aarete kirste ka väga palju mida tahaks avada icon_razz.gif

E: See thieving delgadoga põhja tehtud. Cid ei räägi minuga enam icon_cry.gif
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 04.10.2009 01:29:03 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
2 meest on sadamas kes thieving tüüpi skille õpetavad. üks on kohe seal koopas (kust sisse tuled linna) ja teine on tüüp nimega Cid kes enamasti seisab oma maja ees õues. bandit faktsiooni mehed mõlemad, btw.

No see esimene mees, seal värava juures kus sa sisse tuled, õpetab ee... taskust varastamist aga no jah, ma andsin Cid-i välja, siis pole ime et ta mulle midagi ei õpetanud icon_biggrin.gif

DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 04.10.2009 01:45:12 vasta tsitaadiga

selle jaoks on spell olemas, pick locks vms... edu selle hankimisel. maagid peaksid saama ise kirjutada kah vist..?
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 04.10.2009 09:04:17 vasta tsitaadiga

Mafia, kas Joke spell ei aita Cidi unustama su nõmedusi? icon_lol.gif

tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 04.10.2009 09:47:59 vasta tsitaadiga

Ma pean hetkel armori juppe otsima, 5 tükki on neid. Väga tüütud dungeonid - igakord vaja altarile lizard bust panna aga need on nii raskelt ära peidetud, et ühes dungeonis kulus mul tund aega enne kui ühe salakäigu avastasin. Praegu siis kolmas dungeon käsil ja ei leia mitte kusagilt seda busti.
Kas keegi on juba seal maal, äkki saab aidata natuke?
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 04.10.2009 10:17:08 vasta tsitaadiga

Kuhu kaovad swamp campi arena kaklejad ?
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.10.2009 10:23:03 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Kuhu kaovad swamp campi arena kaklejad ?
panid nad kaste tassima tõenäoliselt icon_lol.gif
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 04.10.2009 10:57:04 vasta tsitaadiga

Lõpuks leidsin dungeonis ühe väikse augu kust see suur tigu (Nautilus) sisse mahtus.
Selle teoga on üsna naljakas ringi vuristada muidu: http://www.xfire.com/video/1533f0/
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 04.10.2009 13:17:45 vasta tsitaadiga

libe, ei pannud, viisin nad valgete ülemvõimu vastu kaklema icon_razz.gif swampis oleva don campiga on kõik tehtud, mis teha saab, nüüd isis harbor citys ja varastan sealgi inimesi/elamute cheste puupaljaks icon_biggrin.gif ega siin pole nagu gothicus, et kui piisavalt asju pätsata, siis tuleb mingi guard ja ütleb, et õu nii palju asju kadunud, sina süüdi, ma tapan su ära nüüd selle eest.
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 04.10.2009 14:39:03 vasta tsitaadiga

Kusjuures, gothicus (3 siis täpsemalt) oli jah see natuke jama, et lenanti peale kui piisavalt palju olid näpanud. aga samas, risenis on jällegi see liiga lihtsaks tehtud... vahele jäämise võimalus on väga väike, samuti lukkude kombinatsioonid on ette aimatavad. alati on neid vasakule ja paremale klikkimisi võrdselt, et kui tegemist 8 kohalise lukuga ja poole peal sul juba 4x paremale ära käidud, siis lihtne viimased ainult vasakule toksida... mäletan gothic 2, kui seal varaste koopas oli üks võimas lukk, mille jaoks ma kirjutasin eraldi kombinatsiooni üles, kuna see oli nii pikk icon_lol.gif

tagasi üles
Andykas
HV veteran
Andykas

sõnum 04.10.2009 15:31:59 vasta tsitaadiga

3 tundi ühte busti otsinud ühes koopas. Pole enam eriti tuju mängida... icon_neutral.gif
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 04.10.2009 16:29:08 vasta tsitaadiga

Kas hakata maagiks või warrioriks? Kas maagil on palju spelle ja animatsioone?
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 04.10.2009 16:45:07 vasta tsitaadiga

Kahju, et mind haiglasse pandi, vähe ei kibele mängida praegu. Ilgelt kõva mäng ja kuigi võrreldakse gothic 3ega siis minu arust on ikkagi gothic 3 jumala rämps selle kõrval.
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 04.10.2009 16:56:02 vasta tsitaadiga

Alguses linnas queste tehes saan kõigilt üle kitli. Huvitav kas midagi valesti teinud, näiteks olen liiga madal level vms? Olen lvl 2
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 04.10.2009 17:03:25 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Alguses linnas queste tehes saan kõigilt üle kitli. Huvitav kas midagi valesti teinud, näiteks olen liiga madal level vms? Olen lvl 2

I feel you.

Aga jah üldiselt asi madalas levelis. Kuigi madala leveliga ka suhteliselt lebo neid kottida, lihtsalt hüppad eest ära, ainult kauem läheb aega.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 04.10.2009 17:06:39 vasta tsitaadiga

ega rpg pole fps, et kohe kõik maha nottima pead icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.10.2009 17:14:14 vasta tsitaadiga

tegemist on nn "tõsise" rpg 'ga tõesti... sellepärast vist ka kohati sittad review'd kuna oblivioni rpg'ks nimetajad jms tattid saavad valusalt peksa. Risen'is nagu ka kottikus peab enda tegelast aretama ja sageli ka vastaste eest liduma. Ise kasutan selleks vana head shoot and run trikki. Ehk siis võtad ambu vms vibu ja lased pihta, jooksed natuke aega reloadid ja siis uuesti pihta. Piixumad vastased võidab ära aga osadest ei saa nõndagi jagu... nagu see kuramuse ork. Sellele ei mõika veel midagi icon_lol.gif Ehk siis aretage tegelast ja otsige parem armor/relvad. Kuramuse moodi te oletate vastu saada plekk kaikaga mõnele vägevamale sõdalasele? Mäng niigi kergeks tehtud. Avastasin kah et questi'ga seotud inimesed on osati ära märgitud. Ehk siis natuke abistatakse neid kes tõesti piixugi ei leia. Ise olen seni kõik ise suht otsinud vaid siis kui ei mäleta kus X nimega tegelane asuski keda külastasin vaatan kaarti korra.

ps: kes kurat seda protection värki müüs... mäletan et keegi müüs aga nüüd ei jaga kas bug või mis hädä. On vaja ühele onule mingi junn kätte anda aga ei meenu tegelane kes seda müüs icon_neutral.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Risen mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.