Näiteks selline küll ilus pole, klassika on palju parem 8isegi kui see on japan only a siiski) _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Püüan Bubble Bobbles 200/200 saada, rsk kui raske see on, kui kõik need food ja itemsid kätte saada.
Eriti raske on oranzi chesti saada, alguses peab korjama 15 veemulli et tuleks vihmavari, siis kõik uuesti et 2nd vihmavari saada, kui 2 vihmavarju on käes, tuleb lilla lamp, ja nii tuleb veel 2x teha et VEEL 2 lillat lampi saada JA SIIS peaks tulema see fucking chest. Argh. endaarust olen juba 3 lampi saanud a ei ühtki laegast _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
E:
Kellel juhtub 800 punkti üle olema, siis Axel & Pixel on väga hea investeering. Chill Samorosti / Machinariumi stiilis point & click. Isegi võibolla osaliselt samad tegijad, mõlemad tulevad Tšehhist. Natuke lühikesevõitu küll - paari tunniga saab otsa, aga selle eest ilus ja lõbus. Ilmselt sobib väga hästi näitamiseks mängukaugetele inimestele või lastele.
Ja üks Trialsi võtmes minigame on ka väga lahe. Aga raske.
Homme tuleb selline tore asi välja! Minul küll must buy _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Sel nädalal tuleb välja Call Of Duty Classic, hinnaks 1200ms! Hind on natuke jamps et nii kõrge. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mul kõik Sonicud olemas krt millal Serious Sam tuleb välja. Ja TIM _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ai rsisk Läks täitsa meelest et sellel see asi on. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
35 brand new Trials HD tracks (the amount of RedLynx-made tracks is thus nearly doubled), with a special focus on medium and hard tracks, the difficulty levels most requested by players - the sweet-spot of track difficulty:
23 racing tracks: 12 medium, 9 hard and 2 extreme – most with new physics objects providing Trials rides never experienced before
12 skill game tracks
Five new tournaments including all the new tracks
More than 50 new crazy physics objects: Car, rocket turbine, gravity field, wind, motor and many others! These objects will also be available on the level editor for users to utilize in creating their own tracks.
Three new fun Achievements worth 50 Gamerscore
Tulemas on ka patch, mis tõsistele fännidele rõõmu valmistab yay for me
Detailid spoileris.
Spoiler
Trials HD patch (title update) will be released along the new Trials HD BIG PACK downloadable content pack. The patch is completely free for all players, and your Xbox will automatically download it when you start your game.
Key points:
+ Ultimate Endurance tournament has been made easier. The close to impossible Marathon achievement is now possible for much wider audience. New tournament has only beginner, easy and medium tracks.
+ Improved Down the Stairs skill game. The physics glitch all top players used is fixed and now the user has better control over the tumbling down rider.
+ Fixed the corrupted leaderboard scores found in some tracks (zero times, impossible scores). All leaderboards have been cleaned off corrupted scores and we have a system in place to keep them clean in the future as well.
+ Fixed a number of minor bugs reported by players and found by our testers. Now the game is even more polished and stable than before.
+ Due to huge demand, the amount of tracks users can save in their hard disks and memory cards is doubled.
Detailed fix list:
+ Fixed: Rare crash at game main loading screen
+ Fixed: Rare crash on track selector
+ Fixed: Synchronization issue on track selector preview image (wrong image shown occasionally)
+ Fixed: Rare bike disappearing bug (when game started very very quickly)
+ Fixed: Triggered physics objects disappearing in user created levels after checkpoint restart
+ Fixed: Crash bug in track sharing menu selection toggle (select/deselect spam)
+ Fixed: Offline profiles didn't see any downloaded user created tracks
+ Fixed: Crash when adding too many composite objects in editor
+ Fixed: Corrupted leaderboard data shown when opening leaderboards from track selector and returning
+ Fixed: Camera objects didn't refresh properly in the editor
+ Fixed: Light blockiness bug for spot lights
+ Fixed: Offline warning didn't work when logging in on all controllers
+ Fixed: Some minor text clipping bugs on Japanese/German
+ Leaderboards: Fixed all bugs that caused zero second racing track results and impossible high scores in skill games
+ Leaderboards: Leaderboards have been cleared of all corrupted results (described above). We now also have a system in place that allows us to remove all corrupted/cheated scores immediately.
+ Leaderboards: Fixed down the stairs physics exploit. All new scores will be placed above the old scores.
+ Improvement: Doubled the amount of user created tracks supported by the game (total now 600)
+ Improvement: Ultimate Endurance tournament now contains 20 beginner/easy/medium tracks. No hard tracks at all. Makes Marathon achievement much more accessible to majority of players.
+ Improvement: The rider no longer goes unconscious after first hit in Down the Stairs game mode. Now you have much more control over your total score.
+ Improvement: Lots of improvements for DLC support. The game now can load more and bigger packs.
Tere, oleks soov endale osta Trials HD ning sellega kaasneb paar küsimust. Kas on mõtet üldse see mäng osta, kui hea see on?, trial tundus küll päris kõva. Ma vaatasin et see maksis 1200 Microsofti Pointi, kui palju maksab 1200 mp, kust saaks seda kõige odavamalt? Ega mingeid soodukaid sellele mängule tulemas pole?
Tänan _________________ GT: karl kreevald
Palju see HDDL ruumi võtta võiks? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ma ka mitte. Üks torrent jäi silma ja seal oli HDD 4GB.... gonna be ouchy.. sest mul aint 700mb vaba _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mäng nüüd väljas ka ning kokku võtab umb 430mb kanti. Tea see kes ostab, kas võiks proovida, kas see on identne PC omaga või on midagi ära võetud? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Triali saab igaüks tõmmata. Ma ei viitsindki trial levelit lõpuni paugutada. Omal ajal olen PC peal läbi teinud ja sellega võrreldes oli feeling väga autentne. Kahjuks fullhd ("kõrglahutusega") teleril tundus kuidagi väga sub-hd ("madalalahutuslik") reso - suurtel aladel pikematelt distantsidelt lähenevad vaenlased olid pikslite suurused, mida PC peal sai parandada parema resoga. Ei õigusta 1200 msp imo.
Soovitage 4 aastasele poisile mingit asjalikku arcade mängu. Poisile meeldivad Lego mängud, ehk siis oleks hea midagi sellesarnast.
Ei tohiks olla väga raske ja ka väga lihtne
Poiss mul hull gamer juba - lego mängudes mõtles enamus kohad ise välja ilma probleemita ja vallutas xboxi tundideks minu käest ära. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
No mis esimestena "titekatest" mulle meelde tulevad on:
Viva Piñata
Viva Piñata: Party Animals
Cars (video game)
Cars Mater-National
Cars Race-O-Rama
Bee Movie Game
Wall-E
Kõigi nende kohta saad infot Wikist, pane ainult mängu nimi URL-i lõppu... näiteks nii: http://en.wikipedia.org/wiki/Bee_Movie_Game - isegi " " ei pea "_"-ga asendama, kui aadressiribal sisestad
Soovitage 4 aastasele poisile mingit asjalikku arcade mängu. Poisile meeldivad Lego mängud, ehk siis oleks hea midagi sellesarnast.
Ei tohiks olla väga raske ja ka väga lihtne
Poiss mul hull gamer juba - lego mängudes mõtles enamus kohad ise välja ilma probleemita ja vallutas xboxi tundideks minu käest ära.
Peggle
Crash Bandicooti seeria.
Tetris Evolution või arcades Tetris Splash. See peaks lapsele olama ka suht kea, kuna saab mõtelda ja paigutamist õppida et kuidas ilusti klotse toppida et kõik nässu ei läheks
Kung Fu Panda
Viva pinata 2
Open Season
Roogoo
Dig dug
Banjo kazooie 1 ja 2
The maw
Bubble Bobble
Zuma
Luxor2
Hexic HD _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
No mis esimestena "titekatest" mulle meelde tulevad on:
Viva Piñata
Viva Piñata: Party Animals
Cars (video game)
Cars Mater-National
Cars Race-O-Rama
Bee Movie Game
Wall-E
Sellised mängud poissi ei huvita üldse kohe. Sai talle proovida neist enamusi antud ja kõik lendasid nurka peale tunnist majandamist, lõpuks pelasin achide jaoks ise need läbi _________________ GT: janrist
üritan siiski poisi puhul vältida suures koguses vägivalda Kuid hea pakkumine Alvaaro - ehk teeb mulle Seriously ja Seriously 2.0 ära _________________ GT: janrist
See veealuse pildistamise mäng. Võibolla sutsu igav aga saab kätt harjutada proovides teha häid pilte kaladest. Õpetab täpsust ja kannatlikkust et tuleks kena pilt ja uurimist vee all. Sealife Safari on nimi _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
oleks PEAAEGu megaman 9 läbi teinud. NII hästi läks juba. Arrrgggghhhhhhhhhhhhhhhh viimane boss tappis ära Järgmine kord tean kuidas kasutada neid esemeid.
Edit: Seekord läks veelgi paremini, olin äärepeal mängu läbimisel. Piece of cake . Lõpus aint see UFO sees Wily lasi laske mis olid natuke rasked ja mul oli relv ka otsas _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Üle hulga aja tõsiselt hea Arcade mäng. Eriti inimestele kellele Magicu seeria tuttav. Campaigne on mõnusalt raske ja paras challange, Co-op campaigne samamoodi ning online pro. Onlines saab teha nii 1vs1, kolmekesi üksteise vastu, neljakesi üksteise vastu või siis 2vs2 teha. Challanged on ühed paremad asjad seal, mõne lahendamisega läks ikka pikalt aega
Halvim asi on vast see, et ise ei saa kaardi pakke teha vaid peab siis läbi ajama nendega mis olemas, kokku on pakkuda 11 erinevat pakki: endale istus kõige paremini must/sinine ja roheline/must. _________________ GT: janrist
Mulle nii jubedalt meeldib see joonistusstiil. Kindla peale ost. nauditav vaadata 2D joonistatud mängu ja mängida. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Shade, Lego indy 2 ka juba mängitud ära? Muidu Alvaaro täiesti normaalne soovitus ju gears kätte anda.
Seda pole hetkel veel jõudnud soetada, kuid hetkel ainukene LEGO mäng mis mängimatta. Eks peab muretsema selle või siis lego batmani, kuna ull batmani fanaatik on poiss: CN-s vahib seda multikat ja muud ei nõuta kui issi mängi batmani mängu (peaksin siis pelama batman Arkham Asylumi), kuid see liiga vägivaldne _________________ GT: janrist
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.