Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tomz
HV veteran

|
01.10.2009 19:04:04
Parim võimalus IE6'ega katsetamiseks |
|
|
Olen probleemi eest.
Arvutisse on installitud
MultipleIE (4,5,6) - See aga hakkas mingiaeg kalama ja uuesti install ei aidanud (png fixif ei tööta, kaotab kõik .png pildid sootuks).
Üldse toimetab kahltlaselt.
IETester töötab, isegi liiga hästi. Kõik lehed IE6's kenad.
Kuid olen kuulnud tagasisidet, et ei pidanud päris see olema, mis puhas IE6.
----
Ühe lehega kurdetakse muret, et IE6 ja IE7 peal miskit kalab (ei ava lehte kohati)
IETesteris mul aga kõik töötab.
Milline on parim võimalus installida IE6 ja IE7, et nendega testida koodi???
_________________ Tom & Veronica around the world  |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
01.10.2009 19:17:12
|
|
|
Mul on sellest Multiple IE ainult 6 peale lastud, kui terve paki algul panin vedas ka lolliks. Hetkel muidu 6 on 6 moodi ainuke kala on, et ei lase kuhugi input väljale teksti sisestada.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
01.10.2009 19:20:47
|
|
|
Virtuaalmasinad?
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
1 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
02.10.2009 10:51:07
|
|
|
Tehke oma krdi klientidele lõpuks selgeks, et IE6 on minevik ja selle toetamine jaburus. Arendajad kiruvad ja samas toetavad edasi.. Kui leht kasutaja arvutis katki ei ole, siis ei lähe ta kunagi oma IT-toele kurtma, et probleemid on
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
02.10.2009 12:27:59
|
|
|
sander85 kirjutas: |
Tehke oma krdi klientidele lõpuks selgeks, et IE6 on minevik ja selle toetamine jaburus. Arendajad kiruvad ja samas toetavad edasi.. Kui leht kasutaja arvutis katki ei ole, siis ei lähe ta kunagi oma IT-toele kurtma, et probleemid on  |
Kuidas see siis jaburus on kui üsna suur % seda kasutab siiani. Loogiline, et arendades võivad probleemdi tekkida aga kuidas saab nt firma või tegija ennast reklaamida ilusate asjade tootjana kui ei suuda kodulehte kõigis programmides toimima panna.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
02.10.2009 13:00:26
|
|
|
tanel98 kirjutas: |
sander85 kirjutas: |
Tehke oma krdi klientidele lõpuks selgeks, et IE6 on minevik ja selle toetamine jaburus. Arendajad kiruvad ja samas toetavad edasi.. Kui leht kasutaja arvutis katki ei ole, siis ei lähe ta kunagi oma IT-toele kurtma, et probleemid on  |
Kuidas see siis jaburus on kui üsna suur % seda kasutab siiani. Loogiline, et arendades võivad probleemdi tekkida aga kuidas saab nt firma või tegija ennast reklaamida ilusate asjade tootjana kui ei suuda kodulehte kõigis programmides toimima panna. |
firma võiks pigem kliendile näidata, et mida ta saab teha siis kui ei pea toetama IE6-te ja mida ta saab teha koos IE6-e toaega.. ning mis see IE6-e toetamine lisaks maksma läheb.. see, et ettevõtted on täis laiskasi itimehi, kes ei vaevu IE6-te välja vahetama, see on nende probleem kui nende kasutajad ei näe normaalset veebi.. IE6 on see krdi kirstunael terves veebi arengus hetkel..
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
02.10.2009 13:06:06
|
|
|
tsitaat: |
see, et ettevõtted on täis laiskasi itimehi, kes ei vaevu IE6-te välja vahetama, |
Probleem pole ju üldsegi tellijas - tema ettevõttes. Miks sa temale selgitad?
IE6 kasutajad on üle maailma, kes käivad selle tellija lehte vaatamas.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
02.10.2009 14:38:53
|
|
|
Saate aru, et paljudes firmades ostetakse arvutid ja keegi ei uuenda seal midagi ja töötajal endal pole võimalust uuendada.
xhtml ja css3 annavad ka palju kõvemad võimalused, aga näed ei kasutata. Mis ma pean nüüd kliendile näitama, et näe installi endale uus browser ma teen sulel vohh lehe. Asju annab ka nii teha, et kellel võimaldab näitab vohh asja ja kellel on nt ie6s näitab lihtsalt korras asja. Kodukas pole ju tegelikult uudsete trikkide näitamise koht vaid informatsiooni pakkumine võimalikult paljudele inimestele võimalikult mugavalt ja meeldivalt. Alati tuleb vaadata sihtgruppi kellele leht on suunatud uurida statistikat ja teha siis järeldused.
Ma küll seda it asja ei jaga, aga kas nii pole võimalik, et kui on 2 kõvaketast või üks osadeks jagatud siis ühele osale saad ie6-e panna.
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
02.10.2009 14:39:10
|
|
|
andrusny kirjutas: |
tsitaat: |
see, et ettevõtted on täis laiskasi itimehi, kes ei vaevu IE6-te välja vahetama, |
Probleem pole ju üldsegi tellijas - tema ettevõttes. Miks sa temale selgitad?
IE6 kasutajad on üle maailma, kes käivad selle tellija lehte vaatamas. |
jah, aga kui tellijal on mune, et mitte oma lehte enam IE6-e jaoks teha ning panna IE6-e jaoks teade, et see brauser EI ole enam toetatud, küll siis külastaja oma itimehe käest lõpuks küsib, et mis see tähendab..
-- G. Carlin |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
linnumees
HV kasutaja
|
02.10.2009 17:31:36
|
|
|
...või läheb lehelt minema.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
outcast
HV kasutaja
|
02.10.2009 18:16:38
|
|
|
IE6 omab veel päris arvestatavat turuosa. Mõnel meie firma kliendil on veel tööarvutites need installeeritud.
Ühesõnaga. Virtuaalmasin oleks parim. M$ lubab ise täiesti legaalselt alla laadida IE6-ga WinXP installatsiooni, just developeridele.
Paraku peab seda iga kuu tagant uuendama.
_________________ www.lemps.pri.ee |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celos
Kreisi kasutaja

|
03.10.2009 00:36:38
|
|
|
IE6 on paras käkk, aga seetõttu teda veel nii palju kasutataksegi. Vähemalt kuskilt on meelde jäänud, et enamus IE6 kasutajaid teevad seda töökohas ning vastu oma tahtmist. Enamus softist, mis IE6 peale kirjutatud (ja tihtipeale firmale väga vajalik) muudes brauserites ei tööta. Ja tee sa nüüd inimestele selgeks, et x summa kulutamine softi uuendamiseks on asja väärt, sest siis saavad töötajad uue brauseriga mingit lambi lehte ilusti vaadata.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
tafka85
HV vaatleja

|
06.10.2009 14:16:05
|
|
|
Mõningate eelkõnelejatega nõustun, kes on öelnud et väga suur turuosa kasutab veel IE6-te.
Veebiarendusfirmad peaksid praegu veel kindlasti väljastama IE6 toega tooteid.
Visuaali hoidmine samasugusena nagu seda on muud browserid, ei ole ju nii raske kui teada põhitõdesid.
Lisatöö see on, nõustun, kuid klient peaks siiski saama võimalikult täislahenduse....
...ja korraliku töö korral lehtede testimine is never enough.
IE6 testimise jms alternatiivsete veebilehitsejate tarbeks VirtualPC XP SP2-ga. pole pidanud veel pettuma
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomz
HV veteran

|
06.10.2009 18:37:01
|
|
|
tänud kõigile - virtuaalmasina suunas liigun.
IE6 kasutamist võib kommenteerida nii, et ligi pooltel minu tellijatel on kas kusagil töö või kodu masinas IE6 sees ning aktiivselt kasutusel.
Seepärast olen üksikutel juhtudel saanud tagasisidet, mida minu arvutis pole kajastanud.
Aga 10 aastat html/css koodimist on piisav, et iga leht olenevalt kujundusest IE6's koralikult tööle saada
jube kahju, et tähtajad nii lühikesed on...
sorri, et väga ei süvene, aga peale EXPIRED saabumist, mis siis saab? Hakkan jälle nullist pihta nende asjadega?
_________________ Tom & Veronica around the world  |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
09.10.2009 10:46:00
|
|
|
tomz kirjutas: |
tänud kõigile - virtuaalmasina suunas liigun.
IE6 kasutamist võib kommenteerida nii, et ligi pooltel minu tellijatel on kas kusagil töö või kodu masinas IE6 sees ning aktiivselt kasutusel.
Seepärast olen üksikutel juhtudel saanud tagasisidet, mida minu arvutis pole kajastanud.
Aga 10 aastat html/css koodimist on piisav, et iga leht olenevalt kujundusest IE6's koralikult tööle saada
jube kahju, et tähtajad nii lühikesed on...
sorri, et väga ei süvene, aga peale EXPIRED saabumist, mis siis saab? Hakkan jälle nullist pihta nende asjadega? |
Siis tirid sealt lehelt uue virtuaalketta omale. Ega sa sinna virtuaalmasinasse midagi ju installima ei hakka - see ongi ainult IE katsetamiseks. Arendused asjad sul ju ikka põhimasinas nii, et ainult tirimise vaev.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|