praegune kellaaeg 17.06.2025 19:47:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
01.10.2009 18:54:11
ESXi 4 (free) paneb näkku |
|
|
Sai pool nädalat jutti sellega mässatud ja ei midagi, panin vana süsteemi tagasi. Tahtsin koju panna omale. Masin oli 64-bit cpu ja 3GB mälu, Intel 1GB võrgukaart. Konvertisin virtuaalmasina ja kõik toimis ilusti, välja arvatud võrguühendus virtuaalmasina ja välisilma vahel. VM sai isegi interneti ja pingis kõike,
kuid virtuaalmasinat pingima ei saanudki. Foorumites oli paljudel sama jama, kuid õiget lahendust polnud. kellelgi oli õnnestunud pingima saada peale Biosi ACPI disablemist. Minul aga hakkas peale seda shutdownil erroreid panema nii et pidin ACPI tagasi panema. Kas keegi on omale koju selle tööle saanud?
Pean silmas just desktop masinaid, tööjuures server riistwara puhul ma ei kahtlegi et kõik toimib. Võiksin hea meelega selle tarbeks osta ka uue töötava desktop masina kui kindel et tööle hakkaks. Serveri riistwara peale ma koju kindlasti raha kulutama ei hakka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
01.10.2009 18:57:11
|
|
|
Kas puhas virtuaalmasin(konvertimata) pääseb internetti?
|
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
01.10.2009 19:07:26
|
|
|
Spezz kirjutas: |
Kas puhas virtuaalmasin(konvertimata) pääseb internetti? |
Ma konvertisin VMWare Standalone Converteriga (viimane versioon) Acronis .tib failist otse ESXi'sse. Mitte-virtuaalmasinat saan pingida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Drake
Kreisi kasutaja
|
02.10.2009 12:11:23
|
|
|
Kõrvaline ja rumal küsimus, kuid miks sa otse füüsilisest masinast converterit käima ei ajanud ja esxi pihta ei suunanud ?
Ise seda korduvalt teinud (esxi 3.5 ja 4.0-ga) ja pole veel midagi pange jooksnud.
Oled proovinud esxi-le teist võrkarit kah anda ja mgmt link ära eraldada VM-ide linkidest ?
d.
_________________ On the other hand, I've turned rivers into blood... kings into cripples... cities into salt. So I don't think that I have to explain myself to you. -Gabriel- |
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
02.10.2009 13:56:44
|
|
|
Drake kirjutas: |
Kõrvaline ja rumal küsimus, kuid miks sa otse füüsilisest masinast converterit käima ei ajanud ja esxi pihta ei suunanud ?
Ise seda korduvalt teinud (esxi 3.5 ja 4.0-ga) ja pole veel midagi pange jooksnud.
Oled proovinud esxi-le teist võrkarit kah anda ja mgmt link ära eraldada VM-ide linkidest ?
d. |
Kust konvertida, pole mingit vahet. Ega ta mul ka pange ei jooksnud ja VM tuli korralikult üles, kõik serviced töötasid. Lihtsalt usaldasin Acronise OpenFileWriterit rohkem, kuna kasutan seda ja image oli juba tehtud ka eelnevalt. Teist 1GB võrkarit mul lihtsalt pole võtta kusagilt, on kaks Inteli 1000 GT DESKTOP'i.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kurask
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|