Viimase softiga on äratamise viga tõesti kadunud. Õ tähe asemel kasutan 6-te. Üldjuhul saadakse mõttest aru - ei viitsi selle pärast kinni lahti lapata.
muidex kui SMS-is kasutad ükskõik mis moblaga, ükskõik mis võrgus õ või Õ tähte, siis see läheb arvele mitte 1 vaid 90 kohta...160st märgist, kirjutad näiteks "Rõõm on õnnitleda Õie Õnnelembi ta õnnelikul sünnipäeval" maksad 4 sms-i eest nagu naksti
Eriti rõõmsaks teeb selliste sõnumite saatmine välismaal
Tele2 lehelt: SMSi maksimaalne pikkus võib langeda 70-le tähemärgile, kui kasutada sõnumis keerulisemaid, Unicode sümboleid. Nende sümbolite hulka kuuluvad kõik kirillitsa tähed ja ka "õ" täht. Põhjus: SMS on mõeldud ASCII tähemärkide jaoks (s.o. ladina tähestik pluss numbrid, märgid jms.) - kirillitsa ja "õ" on aga nn. Unicode sümbolid - ja nende saatmiseks kodeeritakse iga kirillitsa märk kahte ASCII märki.
seega ma väga ei põeks õ puudumise pärast...kuigi imelik, et sama softi symbianiga samsungil on õ täht täitsa kenasti olemas _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
wirx, päris nii ikka pole et iga Õ=1 sõnum. Nagu hiljem tsiteerisid, kodeeritakse ühe märgi puhul terve sõnum UTFi. Õie Õnnelembi jutt on peale vaadates alla 70 märgi, seega tegemist ikka ühe sõnumiga.
wirx, eestisiseselt ei ole tähendanud et öäüõ võtaks rohkem märke kui tavatähed. Välisamaal aga küll _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Jep. Olen tutvunud Nokia uptateriga. Minul ütleb et sinu telefonile pole uuendusi vms
ja nagu olen aru saanud siis Eestis ei tohiks see update saadaval olla. Või eksin?
Tundub et eksin, sest ometigi nii mõnelgi on see peal.
Jep. Olen tutvunud Nokia uptateriga. Minul ütleb et sinu telefonile pole uuendusi vms
ja nagu olen aru saanud siis Eestis ei tohiks see update saadaval olla. Või eksin?
Tundub et eksin, sest ometigi nii mõnelgi on see peal.
Need uuendused käivad product code alusel. Mõne koodiga saad kohe värske uuenduse teha, aga leidub ka selliseid millele neid nii tihti ei tule.[/u]
WallClock, proovi OTA kasutada, sellega peaks töötama. Kui ei, siis pead nati aega ootama saamaks uut versiooni _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
prj, N97 on kesklass, N900 on high-end _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
häh panin nad siis nokia compare lehel kõrvuti ja vat ple neil suurt vahet miskit, see väike reso lisa ja lisa app mälu ei tee tollest 900-st minu jaoks küll nüüd nii ülepea paremat aparaati. Oma 97-l kasutan julgelt öeldes kõiki riistvaralisi funktsioone pea igapäevaselt ja õnneks on mulle sattunud täiesti toimiv ja 100% funktsioneeriv seade.
häh panin nad siis nokia compare lehel kõrvuti ja vat ple neil suurt vahet miskit, see väike reso lisa ja lisa app mälu ei tee tollest 900-st minu jaoks küll nüüd nii ülepea paremat aparaati. Oma 97-l kasutan julgelt öeldes kõiki riistvaralisi funktsioone pea igapäevaselt ja õnneks on mulle sattunud täiesti toimiv ja 100% funktsioneeriv seade.
"Väike reso lisa ja lisa app mälu" ?
Mulle tundub, et sa ei tea riistvarast ikka absoluutselt midagi.
Soovitan sul OMAP3430 spetsifikatsiooni dokumendid läbi lugeda ja siis sinna kõrvale lugeda ARM11-st, mis praegu kasutatakse N97-s.
Ainuüksi OMAP3430 multimeediavõimalused ületavad N97 sees olevat ARM11 umbes kolmekordselt. Rääkimata muudest asjadest.
Näiteks suudab OMAP3430 DSP dekoodida 720p H.264 ning graafikakiirendi on võrreldav iPhone 3GS-s olevaga.
N97 on surnud haru. Nokia läheb Maemo-le üle, kõik jõud suunatakse sinna.
Kui arvestada veel seda, et Maemo-le saab kompileerida peaaegu _KOGU_ vabavaralise Linuxi tarkvara... siis S60 hakkab selle kõrval väga hale tunduma.
Näiteks saab vabalt video-out lasta kuskile suuremale ekraanile ja jooksutada GIMP-i...
Aga need on ainult näited. Nokia on loonud uue platformi, korraliku riistvaraga ja lahtise opsüsteemiga. Nohiku paradiis.
N97-l ja N900-l on ikka kõvasti vahet. N900 parem prose ja mingi graafika kiip. Ja kõige suurem erinevus on OS. Ühel Symbian, teisel Maemo. Samas N900 ei meenuta enam telefoni vaid juba mingit arvutit.
"Väike reso lisa ja lisa app mälu" ?
Mulle tundub, et sa ei tea riistvarast ikka absoluutselt midagi.
Soovitan sul OMAP3430 spetsifikatsiooni dokumendid läbi lugeda ja siis sinna kõrvale lugeda ARM11-st, mis praegu kasutatakse N97-s.
Loetud... ja kohe üldse ei avalda muljet
Igaks juhuks pakun ka teistele prošüüriga tutvuda
prj kirjutas:
Ainuüksi OMAP3430 multimeediavõimalused ületavad N97 sees olevat ARM11 umbes kolmekordselt. Rääkimata muudest asjadest.
Näiteks suudab OMAP3430 DSP dekoodida 720p H.264 ning graafikakiirendi on võrreldav iPhone 3GS-s olevaga.
Ja kuidas on see kõik seotud "telefoni" põhifunktsioonidega millede võrdlus on ära toodud võrdluste tabelis.
prj kirjutas:
Kui arvestada veel seda, et Maemo-le saab kompileerida peaaegu _KOGU_ vabavaralise Linuxi tarkvara... siis S60 hakkab selle kõrval väga hale tunduma.
Näiteks saab vabalt video-out lasta kuskile suuremale ekraanile ja jooksutada GIMP-i...
Oh jeekim küll näiteks väga hästi ripitud divx videot nägin ma juba oma 95-ga 32" telerist vääägagi rahuldava graafikaga
prj kirjutas:
Aga need on ainult näited. Nokia on loonud uue platformi, korraliku riistvaraga ja lahtise opsüsteemiga. Nohiku paradiis.
Vot sellepeale võtame , et on loonud UUE ja mitte ei saa öelda, et 97 on läbikukkunud onja. nii nagu ei olnud 1610 ega 3110 ega ükski kungai turule jõudnud mudel. lihtsalt uued tulevad peale.
Kui ei tea siis ära räägi. Allpool toon välja Nokia operatsioonisüsteemid ning nende kasutamise eesmärgid laias laastus.
S30 haru <- väga odavad telefonid
S40 haru <- entry level
S60 haru <- keskklass
maemo haru <- high end _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
n97 siiski on läbikukkunud mudel. soovitud sensatsiooni ei saavutatud, välja toomisega venitati liiga kaua ning tulemus pole midagi erilist. n97-t pole saatnud ka loodetud müügiedu. See N900 tundub aga teisest puust telefon olevat. Isegi ilus näeb välja, gg nokia, lõpuks
Ma ei ütle,et n97 halb oleks, lihtsalt loodetud suurt sensatsiooni ja edsiminekut ei saavutatud. Oleks ta tulnud välja aasta varem, siis oleks ehk lootust olnud.
Mul on nüüd N97 olnud kaks kuud ja on probleem helinaga. Olen kõigi helistajate jaoks valinud ühe kindla tooni, aga telefon vahetab vahel seda miskipärast Nokia Tune'i vastu. Nii, et üks kõne tuleb minu valitud tooniga ja siis paar korda Nokia tune'iga. Telefon on olnud kaks korda paranduses, aga ega need seal ka midagi asjalikku ei ole öelnud: nö uuendas tarkvara ja teinkord käis välja, et vahetaks ära sim-kaardi. Kasu ei midagi. On kellelgi olnud sama jama või oskab aidata?
tydruk123, palun natuke kannatust, varsti peaks saama OTA kaudu alla laadida 2.0 tarkvara (soovitatav on olla WiFi võrgus selleks). Selleks, et automaatselt seda teha vaata allolevat videot. Ühtlasi tore näha uut HinnaVaatlejat, loodan et jääd siia kauemakski
Link _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.