Community Manager _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Tundub et manuaaliga palju kiiremini võimalik liikuda kui automaadiga(based on leaderboard), mul pole rooli aga kas mõttekas puldil käike klõpsida? Mängin hardiga siiamaani parimad ajad 5% sees. Mitsuga top 2%
Tundub et manuaaliga palju kiiremini võimalik liikuda kui automaadiga(based on leaderboard), mul pole rooli aga kas mõttekas puldil käike klõpsida? Mängin hardiga siiamaani parimad ajad 5% sees. Mitsuga top 2%
Aga loomulikult on mõttekas, need leaderboardi topid HV rahva seas peaksid enamuses puldiga olema, vähesed on siin rooliomanikud.
X ja B nupu on vägagi kerged ju vajutada, mida veel sul üldse parema käe pöidlaga vajutada vaja?
rohkem huvitav on minujaoks see kuidas 2 meest, kes töötavad ühe katuse all, räägivad konkreetselt lahku üksteisest. suht kopa viskab ette juba see nämmutamine. sama on ka varem juhtunud (arutlus demo ja final buildi üle, kes mida lubab).
18. sept.
IGN AU/IGN Readers: Coming back to DLC – you're doing one pack a month for the next twelve months. How many cars are likely to be included per pack?
John Wendl: It's hard to say; it'll depend on the pack. I would say ten is probably a safe number.
Proovisin täna Forza3 demo, kuda see sidur käib siis? mina ei leidnud seda üles ja rohkem ei proovinud ka mängu. Muidu tundus lahe mäng olema, noh puldiga klõbistamiseks igati tore
Kuigi mulle meedlivad need mästikulised rajad siis jätab kudagi külmaks kui üksi sõita timetrialit seal näiteks.. elu nagu ple Sama asi piinas mind Forza2-s, üks põhjusi miks mängimise pooleli jätsin, ei mingit stoorit ega mingit rahvast raja äärtes jne. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kuigi mulle meedlivad need mästikulised rajad siis jätab kudagi külmaks kui üksi sõita timetrialit seal näiteks.. elu nagu ple Sama asi piinas mind Forza2-s, üks põhjusi miks mängimise pooleli jätsin, ei mingit stoorit ega mingit rahvast raja äärtes jne.
koomik oled ikka küll _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Skeptik, no mis koomik, einoo tegelt, neid auto simusi on mustmiljon juba Tehku asja elavamaks kah _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
täielik autode list järgmisel nädalal, kuigi sinna vast suurt lisa enam oodata pole mõtet, momendil lubatud neid 421. samuti pidi lõplik olema erinevate markida rida (55).
Fujimi Kaido Drifting Style
1992 Toyota Supra
1998 Toyota Supra
1993 Nissan Skyline GT-R V-Spec
2002 Nissan Skyline GT-R V-Spec II
1992 Nissan Silvia Club K
1994 Nissan Silvia
1997 Mazda RX7
Hil (IGN Editor) current career stats as of a few days ago.
Distance driven: 1330 miles
Number of races: 175
Time driving: 16hr 14 min
Percentage of career complete: 12.7%
I should note that I am 1/3 of the way through season 5 (of 6), but each season is longer than the last and the most races are now 12-20 minutes long each. So my time driving for each race is easily double the earlier seasons, plus there are more races making up events. I drove 552 miles in season 4, which was roughly equal to what I drove in seasons 1-3 combined. The career complete %, I believe, is calculated on the total events won (out of 220). Events are 3 to 11 races each (maybe more in season 6). 100% might take a billion hours.
Full Track list: (24 rada, 134 variantsooni)
Spoiler
Costa Di Amalfi (2 tracks): Full and reverse
Camino Viejo (8 tracks): Full, Short, Mini, Extreme and their reverse
Iberian International (6 tracks): Full, Short, Mini and reverse
Ladera test track (6 tracks): Full, Short, Mini and reverse
Circuit de Catalunya (3 tracks): GP, National, School
Le Mans (3 tracks): Active, without baffles and Bugatti
Maple Valley (4 tracks): Full, Short and reverse
Laguna Seca (1 track)
Mugello (2 tracks): Full and Short
New York (4 tracks): FM2 version, version with chicanes on the straight and reverse
Nurburgring (5 tracks): Full and 4 point to point
Rally di Positor (10 tracks): Full, reverse and 8 point to point
Road America (1 track)
Road Atlanta (2 tracks): Full and Short
Sebring (3 tracks): same as FM2
Sedona (10 tracks): Full, shorts and their reverse, oval (+ reverse) and the Drag strips
Silverstone (3 tracks): same as FM2
Sunset Peninsula (6 tracks): Full, Short, Oval and reverse
Suzuka (3 tracks): same as FM2
Tsukuba (2 tracks): Full and Short
Motegi (4 tracks): same as FM2
Fujimi Kaido (14 tracks): ...
Benchmark high speed ring (14 tracks)
Sidewinder proving grounds (18 tracks)
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.