Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Aion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 47, 48, 49  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rixk
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 30.09.2009 13:52:53 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Naised saunas rääkisid, et NCsoft meelega ei tõsta cap-i ega lisa väga palju servereid kuna nad ei taha, et peale tasuta kuu perioodi kõikides servudes tühjus valitseks....
...

Mõistlik ju.. miks peaksid nad Warhammeri viga kordama? Cap-i koha pealt, seda on tõstetud.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ottf
HV veteran

sõnum 30.09.2009 14:03:31 vasta tsitaadiga

Ettenägelikult oleks võinud teha kohe free char / legion transfer süsteemi
Lisada rohkem servereid.. isegi kui neid ähvardaks tühjaks jäämine.

Saab ju alati kokku mergeda.

A mis on siis mõistlikum anda ENG eu-le 6 serverit kus peale tööaega on 3hr järts?
Ja kui siis kunagi ennem südaööd sisse saad, avastad ennast koos 20+ mikiga ühte sama quest mobi hõõrumast?

Aion ei ole WOW kes võis endale miski nädal otsa peale releaset downtime lubada ja kurat teab mis jura ennem kui är afixiti... samas pikendati nõudjatel game timet.
wowil oli sel ajal väga vähe konkurentsi...

Praegu aga on valida mingi 10+ MMO vahel mida mängida ning iga uue MMO release esimesed nädalad / kuu on ÜLI tähtis ning võib päris oluliselt mõjutada mängu edaspidist kulgu.

viimati muutis ottf 30.09.2009 14:07:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 30.09.2009 14:04:44 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Ettenägelikult oleks võinud teha kohe char / legion transfer süsteemi
Lisada rohkem servereid.. isegi kui neid ähvardaks tühjaks jäämine.

Saab ju alati kokku mergeda.

A mis on siis mõistlikum anda ENG eu-le 6 serverit kus peale tööaega on 3hr järts?
Ja kui siis kunagi ennem südaööd sisse saad, avastad ennast koos 20+ mikiga ühte sama quest mobi hõõrumast?

Suure MMO eksperdina peaksid ju teadma, mida tähendab, kui MMO-d arendav firma teatab serverite liitmisest. icon_smile.gif
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 30.09.2009 14:15:46 vasta tsitaadiga

üks asi on see kui üritatakse sitta päästa isegi kui kõik järjest quitivad olenemata mergemisest või millest iganes.

Teine asi on see, et laseks rahval mängida vähemalt.

Ainult retard suudab teha konstantse järelduse, et mergemine = mängu fail.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 30.09.2009 14:19:17 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:
Suure MMO eksperdina peaksid ju teadma, mida tähendab, kui MMO-d arendav firma teatab serverite liitmisest. icon_smile.gif
Isiklikult ei näeks selles midagi halba. Üsnagi loomulik on, et uue mängu/expansioni tulles on (lühiajaline) suur mängijate kasv ning mõne aja möödudes vaibub asi maha.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 30.09.2009 14:24:36 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:
ottf kirjutas:
Naised saunas rääkisid, et NCsoft meelega ei tõsta cap-i ega lisa väga palju servereid kuna nad ei taha, et peale tasuta kuu perioodi kõikides servudes tühjus valitseks....
...

Mõistlik ju.. miks peaksid nad Warhammeri viga kordama? Cap-i koha pealt, seda on tõstetud.

Cap'i kohapealt, seda ei ole tõstetud. nad virutasid lihtsalt queuele piiri peale, et üle 2000+ paar peale ei saa isegi queuesse. ja nende jutt, et paaril populaarsemal serveril on queue, see pahandab isegi rohkem. kõik serverid on täiesti kinni õhtuti, nii et mängida sain ma viimati korralikult reedel, nv'l sisse ei saanud ja esmaspäeval oli aega mängida 25 minutit kui olin sisse saanud serverisse. Warhammer tegi vea, et pani servereid juurde liiga hilja, nii et tõesti. MIKS nad peaksid Warhammeri viga kordama? aga tundub, et nad seda plaanivad.
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 30.09.2009 14:41:54 vasta tsitaadiga

etc_Shelob kirjutas:
rixk kirjutas:
ottf kirjutas:
...

Cap'i kohapealt, seda ei ole tõstetud. nad virutasid lihtsalt queuele piiri peale, et üle 2000+ paar peale ei saa isegi queuesse. ja nende jutt, et paaril populaarsemal serveril on queue, see pahandab isegi rohkem. kõik serverid on täiesti kinni õhtuti, nii et mängida sain ma viimati korralikult reedel, nv'l sisse ei saanud ja esmaspäeval oli aega mängida 25 minutit kui olin sisse saanud serverisse. Warhammer tegi vea, et pani servereid juurde liiga hilja, nii et tõesti. MIKS nad peaksid Warhammeri viga kordama? aga tundub, et nad seda plaanivad.

Capi koha pealt. http://www.aionsource.com/forum/aion-discussion/61780-message-ayase-28.html#post1359311 Ei viitsinud väga rohkem otsida, kuid server cap-ist on ka hiljem juttu olnud.
Ning selleks, vältida Scardi-suguste plärtsumist teemal "Hö-hö, NCSofti esindaja võib rääkida mida tahes", siis proovige tipptunni ajal ise mängida. Rubberbanding ja lag, mis siis esineb ei jäta kahtlustki, et capi rohkem tõsta pole just eriti realistlik.

WAR pani servereid liiga hilja? Warhammer pani servereid juurde peale betat - enne launchi. Ning viga oligi see, et liiga palju servereid oli, mis peale esimest tormijooksu olid tühjad. Nii et sorry, ei saa aru mida mõtled.

Ho Ho kirjutas:
Isiklikult ei näeks selles midagi halba. Üsnagi loomulik on, et uue mängu/expansioni tulles on (lühiajaline) suur mängijate kasv ning mõne aja möödudes vaibub asi maha.

Just.. lühiajaline. Kas on mõtet selle jaoks pikaajalisi investeeringuid teha?
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 30.09.2009 14:48:03 vasta tsitaadiga

See oli jah suht alatu trikk, et piirang peale panna... et siis ei saa 4000+ queuelisest järejekorrast screenshotti teha? SEST SA LIHTSALT EI SAAGI KUNAGI SINNA JÄRTSA!

ma olen ikka cool kui capsiga lõugan aga fak.. närvi ajab.. täna jõuan jälle alles healjuhul 18++ midagi koju... 100% kindel, et jälle kuhugi sisse ei saa.

Rixk, ma olin warhammeris beta->release kogaueg kaasas.... ja üldiselt ei ole vahet mis warhammeris tehti - lisati, võeti vähemaks, keerati külje peale või pandi harjavarrega takka... warhammer oli FAIL as is ja seal ei päästnud enam mitte midagi.

Viimane piisk oli see kui lubati nädal ennem releaset veel välja lasta IMBA SUUR patch mis pidi kõik probleemid betas parandama.... mida ei tulnud? PATCHI! Toimus release ja kõik panid röhitsedes suurte seasilmadega mängima, enamus täiesti unustas kohe ära et kunagi ÜLDSE patchi lubati.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.09.2009 14:56:01 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:
Capi koha pealt. http://www.aionsource.com/forum/aion-discussion/61780-message-ayase-28.html#post1359311 Ei viitsinud väga rohkem otsida, kuid server cap-ist on ka hiljem juttu olnud.
Ning selleks, vältida Scardi-suguste plärtsumist teemal "Hö-hö, NCSofti esindaja võib rääkida mida tahes"

Sul endal nagu imelik ei hakka, et sellise hiidfirma nagu NCSoft PRi mees suhtleb ainult läbi Twitteri? Kui ei, plärtsu edasi.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Roger10
HV kasutaja
Roger10

sõnum 30.09.2009 15:10:27 vasta tsitaadiga

ma ei saa väga aru mis mega järjekordadest te väga jahute icon_biggrin.gif . Mina login pea iga päev kella 18:00 või pärast seda sisse ja olen nii umbes 300-ses järjekorras ja see möödub nii 30 minutiga või isegi kiiremini. Seda siis Telemachus. Ja enne eilset polnud ma laagi ka kogenud. Aga serverite capi tõstmine on vist vaikselt mõjuma hakanud ja eile laagis nii 3-mel korral. Mis minujaoks polegi nii hull. (Võrreldes wowi wotlki raidimise kellaajal olnud laagiga näiteks) Sellest näitest ei tasu muidugi kinni haarata aga wow oli viimane mmo mida ma mängisin ja sealt ka see mälestus mmo laagist.

Kui oleks aga minu teha olnud siis oleksin eng serveriteks märksarohkem jätnud. Minu meelest oli stardis keelelisi servereid liiga palju, kindlasti on väga suur osa just nendest riikidest mängimas ENG serverites. Samas selle pärast, et te järjekordades istute ei tee Aionist faili. Kas hea kontserti pärast pikas järjekorras istumine teeb sellest kontsertist faili?!
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 30.09.2009 15:13:13 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:
Ho Ho kirjutas:

Just.. lühiajaline. Kas on mõtet selle jaoks pikaajalisi investeeringuid teha?
See sõltub suuresti sellest, kas nad ootavad uue rahva juurde voolu peale seda, kui rahvas on mängida saanud ja sõpradele rääkinud. Hetkel paistab, et neil ei ole endasse usku.
Ühtlasi teevad nad konstantsete järjekordadega endale karuteene sellega, et peletavad võimalikud proovijad eemale.

Sünnimaal mängivat seda mõni miljon tegelast, oleks võinud ju oodata et ka muule maailmale meeldib ning mitte narritada sedasi mõne üksiku servuga icon_smile.gif

tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 30.09.2009 15:41:11 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Sul endal nagu imelik ei hakka, et sellise hiidfirma nagu NCSoft PRi mees suhtleb ainult läbi Twitteri? Kui ei, plärtsu edasi.

Kas sa loodad et ta sulle koju helistaks? Põhiline on see, et ta suhtleb.
Lisaks ei toonud ma üldsegi Twitteri linki, nii et ta ei suhtle ju ainult läbi Twitteri.

Ho Ho kirjutas:
See sõltub suuresti sellest, kas nad ootavad uue rahva juurde voolu peale seda, kui rahvas on mängida saanud ja sõpradele rääkinud. Hetkel paistab, et neil ei ole endasse usku.
Ühtlasi teevad nad konstantsete järjekordadega endale karuteene sellega, et peletavad võimalikud proovijad eemale.

Sünnimaal mängivat seda mõni miljon tegelast, oleks võinud ju oodata et ka muule maailmale meeldib ning mitte narritada sedasi mõne üksiku servuga icon_smile.gif

Selles point ongi ju, et tegemist on menuka Aasia mänguga mis on kohandatud läänemaailmale söödavamaks. Keegi pole kindel ju kuidas seda tulemust üldse vastu võetakse. Arvestades veel seda, mis majanduses toimub, kumb on siis mõistlikum.. kas jalaga uks lahti lüüa ja tulla turuliidri positsiooni võtma või asja vähe rahulikumalt võtta?
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 30.09.2009 15:47:10 vasta tsitaadiga

Ah mis siin ikka vaielda ja heietada enam... eks kuu või paari pärast ole näha konkreetselt mis on ja ei ole.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 30.09.2009 15:52:25 vasta tsitaadiga

Roger10 kirjutas:
ma ei saa väga aru mis mega järjekordadest te väga jahute icon_biggrin.gif . Mina login pea iga päev kella 18:00 või pärast seda sisse ja olen nii umbes 300-ses järjekorras ja see möödub nii 30 minutiga või isegi kiiremini. Seda siis Telemachus. Ja enne eilset polnud ma laagi ka kogenud. Aga serverite capi tõstmine on vist vaikselt mõjuma hakanud ja eile laagis nii 3-mel korral. Mis minujaoks polegi nii hull. (Võrreldes wowi wotlki raidimise kellaajal olnud laagiga näiteks) Sellest näitest ei tasu muidugi kinni haarata aga wow oli viimane mmo mida ma mängisin ja sealt ka see mälestus mmo laagist.

Kui oleks aga minu teha olnud siis oleksin eng serveriteks märksarohkem jätnud. Minu meelest oli stardis keelelisi servereid liiga palju, kindlasti on väga suur osa just nendest riikidest mängimas ENG serverites. Samas selle pärast, et te järjekordades istute ei tee Aionist faili. Kas hea kontserti pärast pikas järjekorras istumine teeb sellest kontsertist faili?!

aga sa logi kell 20.00 välja ja proovi 20.05 sisse logida, siis saad aru mis järjekordadest me jahume. paraku kõik meist ei jõua kella 18ks koju, et mängima hakata.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 30.09.2009 16:06:50 vasta tsitaadiga

Hm, üks kommentaar on vahele jäänud icon_smile.gif
Roger10 kirjutas:
Võrreldes wowi wotlki raidimise kellaajal olnud laagiga näiteks
Raporteerin, et wow'i raidimise lag'id kadusid 3.1'ga ehk pea pool aastat tagasi. Wintergrasp'i pvp'st tingitud lag kadus 3.2'ga. Samas random dalaran lag'i esineb endiselt aeg-ajalt, siiani veel pole lahti jaganud millest need tekivad. Võibolla noist mõnesajast inimesest kes dalaranisse kogunevad.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.09.2009 16:14:41 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:

Ilmselt on tegu sinu esimese MMO kogemusega. Seletab ka sinisilmsust. Kui aga nii lood pole, siis meenub üks vanarahva tarkus, mis jutustas lollidest ja nende rahast ja äravõtmisest.
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 30.09.2009 16:18:47 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
rixk kirjutas:

Ilmselt on tegu sinu esimese MMO kogemusega. Seletab ka sinisilmsust. Kui aga nii lood pole, siis meenub üks vanarahva tarkus, mis jutustas lollidest ja nende rahast ja äravõtmisest.

Ei ole esimene MMO. Samas.. mismoodi on seotud MMO kogemus ja see, et ma ei virise sellepärast, et NCSoft Twitterit kasutab?icon_biggrin.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.09.2009 16:21:22 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:

Ei ole esimene MMO. Samas.. mismoodi on seotud MMO kogemus ja see, et ma ei virise sellepärast, et NCSoft Twitterit kasutab?icon_biggrin.gif

Otseselt. Kui ikka pole saanud kogeda kvaliteet-teenindust, ei oska ka paremat tahta. Twitter away.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 30.09.2009 16:53:16 vasta tsitaadiga

Kas keegi suudaks mulle seletada, miks kõik MMOd mis välja on tulnud 2008-2009 kukuvad täpselt sama reha otsa.
Nüüd siis Aion ja "magic" patch:

tsitaat:
this is really great work,after a 5mb patch with "polishing" features and bug fixes,chat is down,and now all questitem rewards are grayed out in questjournal:)
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.09.2009 17:06:06 vasta tsitaadiga

No kuidas teistmoodi peaks NCSoft kullamüüjate spämmbotid vaikima sundima? icon_lol.gif
---

Ma ei tea, kas see info on õige, aga ....

The funny thing is that Ayase posted on twitter that he is away this week for some gaming convention whatever, so don't expect any NCsoft response one of these days on the sticky.

Rohvel.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 30.09.2009 17:25:31 vasta tsitaadiga

Äge.. ma olen järtsas 677, 31 min oodata.. ÄKKI TÄNA saan mängima.
Gorgoses siis.

Ja nüüd üllatuseks see failpatch... noh pole veel ise kogeda saanud aga... aga..... mis tra moodi siuke pask testist läbi pääseb?
Või on asi lihtsalt selles, et neil ei ole mingit testi vaid otse plärts ahjust lendab koodi käkk patchi pähe inimestele downloadida?

icon_rolleyes.gif

Scart, see et nad mingil gamepoint blabla kohunemisel on - on tõene jah.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.09.2009 17:29:05 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:

Scart, see et nad mingil gamepoint blabla kohunemisel on - on tõene jah.

Kõlab nagu firma, mis lubas hoobilt saada lääne teise MMO pidajaks. Kellel on 400k mängijaga suhtlemiseks üks inimene. Kes on ära. Kui serverid on katki, ekspi ei saa ning midagi ei saa põhimõtteliselt mängus teha. Hea.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 30.09.2009 17:55:13 vasta tsitaadiga

22 min to go.. järts on tõusnud 890 peale

EDIT: q logis on jah ikoonid bugised, chat on alles.. vähemalt general. Aga mul on soundiga nüüd mingi jama... spellide lõpus käib kõllidest selline "tztzttzhh" läbi
päris annoying tbh.

Siin atgard ice lake linnas on mingi jorss nimega Tulberg, ma arvan et siin on mingi seos Timbergiga.... kahtlane... kaaaahtlane
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 30.09.2009 18:05:14 vasta tsitaadiga

Sa oled Scart, mõnest asjast lihtsalt valesti aru saanud. Kui su vanemad sinu lapsepõlves sulle ütlesid, et sa maailmas kõige tähtsam oled, siis selle all mõtlesid nad, et kõige tähtsam neile, mitte kogu maailmale.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 30.09.2009 18:13:18 vasta tsitaadiga

rixk kirjutas:
Sa oled Scart, mõnest asjast lihtsalt valesti aru saanud. Kui su vanemad sinu lapsepõlves sulle ütlesid, et sa maailmas kõige tähtsam oled, siis selle all mõtlesid nad, et kõige tähtsam neile, mitte kogu maailmale.

Kui midagi teemakohast pole öelda, kisume isiklikuks? Selge.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Aion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 47, 48, 49  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.