Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 486, 487, 488 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HA
HV Guru
HA

sõnum 29.09.2009 19:11:24 vasta tsitaadiga

Murkaa, saaks küll vast
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
puik17
HV veteran
puik17

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.09.2009 19:29:30 vasta tsitaadiga

Murkaa kirjutas:
Mm närvi ajab see, et see kampaania mis praegu on et 3 kuud tasuta, see on ainult neile kes ei oma mitte midagi elioni poolt.. Kas oleks võimalik, kui lõpetaksin lepingu ära ja siis liituksin selle digi-TVga. Kampaania tingimustes ei ole küll midagi sellist öeldud peab möödas olema mingi aeg..

Kas mitte leping ei ole tähtajaline?
Enne tähtaja lõpetamist peab nö "trahvi" maksma?
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 29.09.2009 19:52:11 vasta tsitaadiga

puik17 kirjutas:
Murkaa kirjutas:
Mm närvi ajab see, et see kampaania mis praegu on et 3 kuud tasuta, see on ainult neile kes ei oma mitte midagi elioni poolt.. Kas oleks võimalik, kui lõpetaksin lepingu ära ja siis liituksin selle digi-TVga. Kampaania tingimustes ei ole küll midagi sellist öeldud peab möödas olema mingi aeg..

kellel on leping tähtajaline peal see ja ei saa ilma lisatasudeta lõpetada, kuid sa saad paketti vahetada ja sama kuutasu säilib sinul järgnevad 3 kuud ka icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 29.09.2009 21:02:14 vasta tsitaadiga

Ruuterile reseti tegemine tähendab siis ruuteri taga oleva reset nupu niikaua all hoidmine kuni ta kõik oma sätted ära unustab.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
muri666
HV kasutaja

sõnum 29.09.2009 21:12:52 vasta tsitaadiga

darkside kirjutas:
puik17 kirjutas:
Murkaa kirjutas:

kellel on leping tähtajaline peal see ja ei saa ilma lisatasudeta lõpetada, kuid sa saad paketti vahetada ja sama kuutasu säilib sinul järgnevad 3 kuud ka icon_rolleyes.gif

kui 2 aastat möödas lepingu algusest, siis peaks saama niisama lõpetada ja uuesti liituda. Saab 3 kuud tasuta netti + ruuteri ja dogiboxi tasuta. Aga siis 2 aastat jälle seotud elioniga. Parandage kui eksin.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 29.09.2009 22:11:18 vasta tsitaadiga

muri666 kirjutas:
darkside kirjutas:
puik17 kirjutas:
Murkaa kirjutas:

kui 2 aastat möödas lepingu algusest, siis peaks saama niisama lõpetada ja uuesti liituda. Saab 3 kuud tasuta netti + ruuteri ja dogiboxi tasuta. Aga siis 2 aastat jälle seotud elioniga. Parandage kui eksin.

oleneb lepingust, kuid peaksid tasuma 300 kr veel lisaks digiboxi eest, et lepingu lõpetad ja siis saad teha uue lepingu koos soodustusega... kuid kindlasti pead arvestama ka katkestusega vahepeal ...
tagasi üles
tomb
HV kasutaja
tomb

sõnum 29.09.2009 22:15:22 vasta tsitaadiga

Kas tõesti ei ole digitv ruuteri wifil default firewalli peal ning selle eest peab eraldi maksma :O ?

Ehk siis tasub panna selle thompsoni kõrvale veel oma vana hea Linsys ?

Murkaa
HV vaatleja

sõnum 29.09.2009 22:50:07 vasta tsitaadiga

Ei, mul pole digi tv-d. Ma lihtsalt mingi 7 aastat kodu-adsli taga istunud. maksan kuus 431.- lauatelefoni ja 1mb/256kb ühenduse eest.Lihtsalt närvi ajas see, et vandaele klientidele ei pakuta midagi isuäratavat... Ainult täitsa uued kliendid saavad kooki moosiga..
Pole enam mõtet teha nii, kuna homme on kampaania viimane päev. Ja ma ei kujuta ettegi kuidas see lepingu lõpetamine ette peaks nägema..
tagasi üles
Jorsik
HV kasutaja
Jorsik

sõnum 29.09.2009 22:55:10 vasta tsitaadiga

Murkaa kirjutas:
Ei, mul pole digi tv-d. Ma lihtsalt mingi 7 aastat kodu-adsli taga istunud. maksan kuus 431.- lauatelefoni ja 1mb/256kb ühenduse eest.Lihtsalt närvi ajas see, et vandaele klientidele ei pakuta midagi isuäratavat... Ainult täitsa uued kliendid saavad kooki moosiga..
Pole enam mõtet teha nii, kuna homme on kampaania viimane päev. Ja ma ei kujuta ettegi kuidas see lepingu lõpetamine ette peaks nägema..

Endal just eile oli sama mõte, et uued kliendid saavad igasuguseid asju tasuta ja mina vana lojaalne klient ei saa mitte midagi. Ilgelt närvi ajab icon_evil.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 30.09.2009 10:23:34 vasta tsitaadiga

Jorsik kirjutas:
Murkaa kirjutas:

Endal just eile oli sama mõte, et uued kliendid saavad igasuguseid asju tasuta ja mina vana lojaalne klient ei saa mitte midagi. Ilgelt närvi ajab icon_evil.gif

keegi ei keela lepingut lõpetada, lihtsalt astud esindusest läbi ja avaldad soovi lepingu lõpetamiseks. siis seal moositakse sind, mis mis kus kes ja kuidas icon_biggrin.gif Kui pead kuutasu kalliks, siis vaheta lihtsalt stardipaketi vastu ringi, mida soovitaks kindlasti teha kasutajal Murkaa

Kampaaniat pikendatakse ühe kuu võrra, seega kehtib pakkumine kuni 31.10.2009 thumbs_up.gif
tagasi üles
Button
HV kasutaja
Button

sõnum 30.09.2009 11:54:20 vasta tsitaadiga

just nimelt, vanad lojaalesed kliendid ei saa kannigi, .isegi uut hypernetti ei saa, bastards.
eks peab karjuma, olgu nett olla, v kobin starmani.! icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
kk
HV veteran
kk

sõnum 30.09.2009 12:28:06 vasta tsitaadiga

Mõtlen ise ka vahetuse peale, et peaks Starmani üle minema. Kui Elion muidu pakub selliseid lahendusi, et 3 kuud tasuta jne... ma olen krt u 3-4a neile neti eest plekkinud ja mulle siis pakkumine ei kehti vaatamata sellele, et istun nende vanema ja aeglasema 4MB kiirusega majalahenduse paketiotsas (mis muidu enam tootena isegi Elioni valikus olemas ei ole) Võtan Starmaniga ühendust ja vaatan mis pakkumise saaks uue kliendina.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 3 :: 94
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 30.09.2009 12:53:29 vasta tsitaadiga

Button kirjutas:
just nimelt, vanad lojaalesed kliendid ei saa kannigi, .isegi uut hypernetti ei saa, bastards.

Kusjuures see "vahetan teenusepakkujat" jutt mõjub neile eriti hästi siis, kui on midagi perses. Kas neti või digitv'ga ja restart/reset ei aita.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 30.09.2009 13:08:00 vasta tsitaadiga

kk kirjutas:
Mõtlen ise ka vahetuse peale, et peaks Starmani üle minema. Kui Elion muidu pakub selliseid lahendusi, et 3 kuud tasuta jne... ma olen krt u 3-4a neile neti eest plekkinud ja mulle siis pakkumine ei kehti vaatamata sellele, et istun nende vanema ja aeglasema 4MB kiirusega majalahenduse paketiotsas (mis muidu enam tootena isegi Elioni valikus olemas ei ole) Võtan Starmaniga ühendust ja vaatan mis pakkumise saaks uue kliendina.

Sinule kehtib see, et kui vahetad oma Korrusmaja lahendus 4/1 välja Kodulahendus 12/1 vastu, siis säilib sinul kuutasu 345 kr ka järgnevad kolm kuud, kuigi teenust saad tüki maad rohkem icon_rolleyes.gif

puik17 kirjutas:
Button kirjutas:

Kusjuures see "vahetan teenusepakkujat" jutt mõjub neile eriti hästi siis, kui on midagi <b>piixus</b>. Kas neti või digitv'ga ja restart/reset ei aita.

kardetakse ju klienti kaotada, kes teenuse eest maksab raha ju icon_cool.gif
tagasi üles
kk
HV veteran
kk

sõnum 30.09.2009 13:20:52 vasta tsitaadiga

Öeldi jah, et praeguse kuumakse säilitavad 3 kuud... aga küsimus on siiski u 1000.- vahes selle perioodiga. Olen nii pikalt klient olnud, et vähemalt saan trahvita lõpetada lepingu. Ja maja ruuteriga ka jama olnud - varem olid hangumised telepildis. Siis 2x kukkus üldse ruuter ära (arvake ära kas teine kord juhtus just siis kui oli telekast Eesti-Brasiilia jalgpallimäng icon_smile.gif ) , lõpuks vahetati välja.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 3 :: 94
tagasi üles
EML
Kreisi kasutaja

sõnum 30.09.2009 13:53:02 vasta tsitaadiga

Minul sai 3 aastane leping läbi mais ning mõtlesin, et liituks uuesti ning teeks uue tähtajalise lepingu ja saaks digiboxi ja ruuteri , aga öeldi, et samale inimesele samal aadressil nad teist digiboxi e anna ning siis jäigi asi pooleli. Ehk kui oled ühe digiboxi ja ruuteri saanud tasuta, siis teist enam ei anta.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 30.09.2009 14:03:22 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
ufo56 kirjutas:
Ei tea kas on mõtet proovida läbi selle lingi tellida seda kiiret netti ? http://tv.elion.ee/hyperkiire/tellimine?package=JAH
Ei ela küll kortermajas aga digi tv jookseb sisse

Elion ei hakka süstemi vea kuritarvitamise pärast sulle optikat koju vedama. Seega ei ole mõtet.

samas öeldi mulle ka kunagi et tasub üle küsida suuliselt kas ikka pole võimalust... Sõbral näitas programm et ei saa paigaldada aga kui üle küsisi siis neiu lahkelt pakkus samale aadressile teenust (see oli digi TV-ga kunagi)
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 30.09.2009 14:08:03 vasta tsitaadiga

Ei karda nad midagi kliente kaotada Starmanile. Neid, kellel Elionist ära minnes võimalik Starmani ühendus võtta, on päris vähe ikkagi ja ei juhtu sellest Elionil miskit icon_lol.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Murkaa
HV vaatleja

sõnum 30.09.2009 15:46:09 vasta tsitaadiga

Kui 31 oktoobrini on kampaania, siis on küll hea. Ja vist nii teengi, paar päeva elab ikka internetita üle icon_biggrin.gif Aga kerkis esile uus küsimus, kui lõpetan lepingu, siis kas ma elioni lauatelefoni võin alles jätta.. Ei saa päris hästi aru sellest tingimusest:
2. Sooduskuutasu 0 krooni kolmeks kuuks alates Kampaania perioodil tellitud Toote aktiveerimisest:

2.1.1. Rakendatakse eraisikust kliendile, kes kampaania perioodil avaldab soovi liituda Kodulahendusega või Stardipaketiga ja kes:

2.1.2. ei oma liitumiseks soovi avaldamise hetkel ühtegi kehtivat Elioni toodet või;

2.1.3. kasutab liitumiseks soovi avaldamise hetkel Elioni telefonitoodet."

kas see 2.1.3 lõige tähendab seda siis, et ei tohi ka lauatelefoni olla?
Ja veel, ma ei ole päris kindel kas see kodu adsl pakett mis kunagi 7 aastat tagasi sai võetud, kas sinna see lauatelefon ka kuulus. Ei viitsi nagu uut numbrit võtta, tahaks vanaga edasi elada.

Mõtlesin juba Starmanile netiga üle minna ennem, kui sain teada, et homsest tuleb see 100/20 nett. Nüüd see ainuke asi millepärast tahaks Elioniga jätkata. Starmani 100mb-ist netti ei usalda eriti. Vaadates selle tehnoloogiat. icon_biggrin.gif

viimati muutis Murkaa 30.09.2009 15:47:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 30.09.2009 15:46:51 vasta tsitaadiga

Kas teine vaatajakoht on nüüd tasuta? St. pean maksma vaid digiboksi eest?

http://tv.elion.ee/tellimine-ja-hinnad.php

Murkaa
HV vaatleja

sõnum 30.09.2009 15:48:07 vasta tsitaadiga

Uutele klientidele küll, kuid pole kindel kas vanad saavad seda icon_biggrin.gif
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 30.09.2009 16:05:12 vasta tsitaadiga

Elion võiks kh teise digiboxi tähtajalise eest vähemalt poole hinnaga anda. (rohkem see kivi väärt ju tegelikult pole)
taavi
HV veteran

sõnum 30.09.2009 16:13:03 vasta tsitaadiga

teine vaatajakoht on ka vanadele klientidele tasuta.

ma ostsin siit foorumist kasutatud boxi ja helistasin tehnilisele toele. ütlesin, et tahan teist vaatajakohta, küsisid boxi numbrit ja mingi paari tunniga oli olemas. ruuterit seadistasin enne ise. tegelikult töötasid kaks boxi enne helistamist ka, helistamise peale keerati lihtsalt download 12Mbit pealt 16 peale.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 30.09.2009 16:34:04 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
Kas teine vaatajakoht on nüüd tasuta? St. pean maksma vaid digiboksi eest?

http://tv.elion.ee/tellimine-ja-hinnad.php

see juba mitu kuud tasuta thumbs_up.gif

kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 30.09.2009 16:47:44 vasta tsitaadiga

From tv3[a]tv3.ee
Tere,

TV6 jõuab Elioni klientideni juba oktoobris!

Päikest!
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 101
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 486, 487, 488 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.