Elust enesest. Paari mängumüügiga tegelemise aasta järel kuuleb-näeb igasuguseid asju ja just selle vanuseklassi esindajad on PSP-riiuli põhikliendid ning nende kommentaare DSi kraami suunas on päris naljakas kuulata
Sellise asja pärast käingi ma eesti mängupoodides Üliharva - koguaeg on mingid nagamannid ees, kes tekivad uusi geeteaasid.
Too tegelane, kes siin DS'i hakkas hankima peaks aga selle ära ostma. Häid asju on DSil nii palju, et korraliku kalluri saaks headest mängudest täis küll.
Eriti on mu lemmikud DS'i Castlevaniad, mida ma vist ka iDemonile soovitasin tema DS'i omamise ajal aga neid ta ei proovinud nagu... Kuigi idee poolest on nagu Monster Hunter 2D.
Taaskord oleks aeg, et keegi modedest foorumit puhastaks. 11-aastased kasvavad kunagi suuremaks ja valivad endale paremad eeskujud ning saavad aru, et mängumaailmas pole hype kõige tähtsam. Palju hullem lugu on nendega, kes on juba suureks kasvanud ning tegelevad taoliste 11-aastastele eeskujuks olemisega. Viha ja ülbitsemine ei peaks kuuluma mängumaailma.
Sellel 11-aastasel siin on tüüpiliselt piiratud arusaam mängudest. Iseenesest väga huvitav projekt, panna suvaline laps vana klassikut mängima:
Taandareng? Tavaliselt enamus kasvavad DS'ist välja.
Ja hakkavad golfi mängima. Oled kuulnud? Golf on selline mäng mida mängitakse muruplatsil ja lüüakse keppidega palli auku ja kus kõvemad mängumehed teenivad kümnekohalisi summasid aastas.
Noh tegelt ma sooviks väga ndsi siiski ära proovida.
Loomulikult proovi, tõenäoliselt sa ei kahetse kah. Sellistes asjades tasub eelkõige lähtuda ikka iseenese sisetundest ja soovidest. Need, kellele asi meeldib, ei käi foorumites laamendamas. Nii võibki ühe kisakõri sõnavõtust jääda mulje, et just kajas terve maailma hääl. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Noh tegelt ma sooviks väga ndsi siiski ära proovida.
Loomulikult proovi, tõenäoliselt sa ei kahetse kah. Sellistes asjades tasub eelkõige lähtuda ikka iseenese sisetundest ja soovidest. Need, kellele asi meeldib, ei käi foorumites laamendamas. Nii võibki ühe kisakõri sõnavõtust jääda mulje, et just kajas terve maailma hääl.
terry, äkki oskad kah mulle heade mängude kohta sõnakese poetada?
Raunts33, mida sa PSP peal mängid/mängisid _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Tahaks funne mänge nagu umbes mario and sonic at the olympic games.
Pspl midagi sellelaadset polnudki.
Siukseid funne mida lihtsalt mängid mõnuga ja mõnuga ja sisurikas võiks kah olla et üle ei viska.
Siuke action/adventure oleks kah norm.
Samuti ka rallikad.
Mul palju maitseid
Alusta mängust New Super Mario Bros.. Sellega on raske mööda panna. Vana hea Mario uues kuues, fun for everyone
Mu isiklik rõõm on omada GTA Chinatown Wars'i. Mõnus mänguline mäng, mis kasutab väga mõõdukalt DS'i omadusi ja näeb täiskasvanulikum välja, kelle jaoks see oluline on. Saab kõige muu hulgas narkotsi vahendada ja igasuguseid tegelasi tänaval põletamas käia, hö hö hö
Legend of Zelda - Phantom Hourglass on kah mõnus ja sisukas, niikaua kuni sajandat korda sinna alla templisse ronima ei pea.
Rallimängudest olen mänginud Need for Speed Carbonit ja Mario Karti, mis on okeid, aga ma pole väga automängude peal väljas. DS vist väga ei hiilga kah nendega. See NFS on suht lühike mäng kah, aga parem kui NFS Underground, minu meelest. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Mina soovitaks siis Castlevania:Order of Ecclesia, Castlevania:Portrait of Ruins , Mario Kart DS, Contra 4(? ise ole mänginud, aga kiidetakse ), New Super Mario Bros ( mulle isiklikult see väga peale ei läinud, pole vist niipalju aega kunagi järjest, et järmise saveni välja punnitada )
Kui põhjas nunnumeeter ei häiri, siis Legendary Starfy
Rohkem adventure poole - Broken Sword ( kui ei ole muul platvormil mänginud ), Phoenix Wrightid ( kõik )
Puzzled siis kindasti Professor Layton and Curious Village, How old is your Brain, Puzzle Quest ( algne )
Rpgd siis Pokemonid, Zeldad, Final Fantasyd.
Täna sain Ds'i ja ülihea asi minuarust.
endale hakkas meeldima mario & luigi partners in time vms.
See mario and sonic at the olympic games on ka päris hea mäng.
Keegi head vutlarit/kotti oskab DS Lite'le soovitada
Momendil kasutan sellist:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7661
Paraku on see jube "täpselt" valmistatud ja stylus pen'i pole kuhugi panna Boonuseks on karabin, millega hea nt. vöö külge kinnitada; samas viimasel ajal rohkem õlakotis ja see nii oluline polegi... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Keegi head vutlarit/kotti oskab DS Lite'le soovitada
Mina kasutan endiselt ühte neist: http://www.etsy.com/shop.php?user_id=6404247§ion_id=5773345
Väga cool käsitöö ja hoiab konsooli puhtana. Kott venib vajadusel veidi ja kotil on tasku paarikolme mängu jaoks. Põhiline väärtus on, et Eesti värk. Üks tsikk teeb ja müüb neid oma lõbuks.
Taaskord oleks aeg, et keegi modedest foorumit puhastaks.
Tehtud. Tulevikus võid mind ka G-Talk'i kaudu torkida kui jälle midagi säärast aset leiab.
Uus Layton on vahva, kuid ei paku väga palju uut eelkäijaga võrreldes. Ainus reaalne edasiminek on puslede parem integreerimine toimuvaga, elik pusled seostuvad sündmustikuga tihemini, mitte pole lihtsalt õhust võetud. _________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles
Ma ise kasutan ühte hori DS lite kotti. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Scribblenautsi sõbrakood 3953-6485-4331
Joel ootab mängijaid online-i _________________ Vahetan mänge: Ridge Racer 3D ja The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Vastu sooviks:Super Mario 3D Land ja Paper Mario 3D. Pakkuda samas võib ju kõike:)
Väga kurb areng Nintendo poolt. Virtuaalne meedia on muudetud vähem portatiivseks kui füüsiline meeida. Eriti nukker, et võimalus oma DSi kaotada või lõhkuda, on tunduvalt suurem kui Wii puhul _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
also kas wii peal ei saanud mitte asju transferrida mälupulgal ühest masinast teise?
Pead Wii Nintendosse saatma, seal transfeerivad :S Yes it sucks.
Mul oleks väga hea meel, kui keegi ütleks mulle, et ma olen asjast valesti aru saanud. Praegu on paraku nii, et ühes famiilijas mitut Wii'd omada on veidi pontless. Kui tahad sõbra juurde oma VC mänge mängima minna, siis pead terve Wii kaasa vedama. Ei saa neid ka ära kinkida, mis ostetud, see igavesti masina riistvaraga seotud. Tobe on, et kui Wii kogu krempliga varastatama peaks, siis polegi vist mingit võimalust enda virtuaalmänge tagasi saada. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.