Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Scart
HV Guru

|
29.09.2009 10:11:40
|
|
|
Roger10 kirjutas: |
Scart sa hakkad siin teemas vaikselt üle viskama. Ainult üks vingumine käib. Minu jaoks on nii Lineage 2,WoW kui ka Aion ühel tasemel (fännluse mõttes). ehk siis olen omamoodi fänn kõigile neile. Ei hakka eelistama üht teisele ja omaette natukene võrdlen ka. Samas sa ei näe mind siin vingumas ja Aionit maha tegemas (erinevalt sinust). |
Ma küsisin su käest kaks lihtsat küsimust - ootaks kasvõi teisele siis vastust, sest nagu selgus Ho Ho vastusest, tema pole Aionit oma silmaga näinud. Vingumas oled küll hetkel ainult sina.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roger10
HV kasutaja

|
29.09.2009 10:35:37
|
|
|
Scart kirjutas: |
Roger10 kirjutas: |
Scart sa hakkad siin teemas vaikselt üle viskama. Ainult üks vingumine käib. Minu jaoks on nii Lineage 2,WoW kui ka Aion ühel tasemel (fännluse mõttes). ehk siis olen omamoodi fänn kõigile neile. Ei hakka eelistama üht teisele ja omaette natukene võrdlen ka. Samas sa ei näe mind siin vingumas ja Aionit maha tegemas (erinevalt sinust). |
Ma küsisin su käest kaks lihtsat küsimust - ootaks kasvõi teisele siis vastust, sest nagu selgus Ho Ho vastusest, tema pole Aionit oma silmaga näinud. Vingumas oled küll hetkel ainult sina. |
millisest otsast ma vingun? Sinu ila ainult näen siin teemas. Ja miks ma peaksingi sellise jama peale midagi vastama? Ei näe mitte põhjust mingi foorumisõdalasega laskuda siin diskusiooni.
Ja HoHo-d ma silmas pidasingi. Ja muidugi neid kes on Aionit proovinud mingi nädal ja juba kommivad nagu segased. Ise on ainult esimesed 20 lvl mängida saanud. Äkki leveldaks ühe highendi ära ja siis räägiks kui saast see mmo on.
Ahjah enne võiksid lugema ja arvutama õppida kui siin postitad. Sul oli 3 küsimust seal. Aga ei leidnud põhjust miks peaksin sulle vastama.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Status0
HV kasutaja

|
29.09.2009 13:26:05
|
|
|
Nagu aru saan, siis pole mõtet kohe mängu tellima ja ostma hakata Et ikkagi päris jama ja vigu veel palju. Maksad kenakese summa, kuid mängida eriti ei saa, pikad järjekorrad ja 30 päeva mänguajast jääb mängitavaks päris vähe?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
29.09.2009 13:47:56
|
|
|
Mitte ka seda... Aion ikkagi pole fail nagu warhammer või aoc - lihtsalt NCsoft ei osanud elusees aimata sellist populaarsust vist.
Küll need pisibugid kah ära parandatakse ning mäng on täitsa ok. Mängima saamisega pole migneid probleeme kui sul on võimalik sisse logida ennem kella 17:00. Siis suht järtsasid pole.
Eks ajapikku see kõik ühtlustub välja ja saab iga kell normaalselt mängima.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
29.09.2009 14:01:32
|
|
|
ottf kirjutas: |
Mitte ka seda... Aion ikkagi pole fail nagu warhammer või aoc - lihtsalt NCsoft ei osanud elusees aimata sellist populaarsust vist. |
Huvitav järeldus. Ju siis mingi teise mängu jaoks tehti 300k preorderit.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
29.09.2009 14:53:27
|
|
|
Status0 kirjutas: |
Nagu aru saan, siis pole mõtet kohe mängu tellima ja ostma hakata Et ikkagi päris jama ja vigu veel palju. Maksad kenakese summa, kuid mängida eriti ei saa, pikad järjekorrad ja 30 päeva mänguajast jääb mängitavaks päris vähe? |
Ainuke jama ongi järjekorrad, võrreldes nende WAR'i ja AoC'ga on Aion kuld ja selle bugid on nii imeväiksed kurat. Ma ei tea miks siin väiksest sääsest elevanti tehakse... Kohe kui mingile asjale vajutada ei saa on asi suurim feil, isegi feilim kui AoC.... lihtsalt näide.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
29.09.2009 15:10:35
|
|
|
faänboi ätäkk inkoming
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
29.09.2009 19:34:42
|
|
|
pole fanboy miskit, mäng ise on väga mängitav täiesti rahulikult, kui 30 saan ütlen kas on midagi muutunud. AoC ja mõne muu asja moodi täiesti OMFGPLEASEWTF bullikakat sees ei ole, ainuke tõsine mure ongi see, et mängida ei saa queuede pärast paljud..
See et lfg ja legion managment ja siuksed pisiasjad on kergelt antiiksed on taunitav annoyance aga mitte masendav. pluss see kaamera mida ei saa iseseisvaks, pvp osas hakkab kindlalt pinda käima.
Näis mis aeg ja lvl edaspidi toob
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
29.09.2009 22:00:49
|
|
|
oeh, 2137 inimest ja 1h 47 minutit minu ja mängu vahel. samas mõlemad uued serverid on low population aga ei taha enam otsast alustada
edit: 20 minutit hiljem - vot ei viitsi enam oodata, teine mäng tööle ja mängima.
edit: võtsin müügiosa maha, sest hakkasin mõtlema, et kuidas NCSofti master konto alt üldse midagi ära anda saaks... mul seal teised mängud ka ju ..
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
30.09.2009 04:44:38
|
|
|
Naishäälte kohta... default pole kõige hullem, suht vagane ja röögatab kõvemini vaid mõne teatud suuema löögi puhul. Aga neid hääleversioone on seal vist mingi 4-5. Ja vähemalt üks neist karjub küll iga auto-attackipeal kui rattale tõmmatud. Ei oska kahjuks öelda, milline versioon. Kuid sellise tegelasega grupitamine muutub peale 5min tõeliseks katsumuseks kõrvadele.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
30.09.2009 10:39:57
|
|
|
Nendest uutest serveritest pole ennem tõsist kasu kui NCsoft character transferi funktsiooniga ühele poole saab ( Ayase jutu järgi läheb sellega veel mingi 2 kuud ) . Enamus inimesi ei taha uuesti 0-st alustada .
Eile sai õhtul grupis healitud natuke , krt see default Ui on ikka ebamugav ja uimane . WTB Grid
_________________ Back to Nvidia . |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
mze
HV vaatleja

|
30.09.2009 10:41:40
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
oeh, 2137 inimest ja 1h 47 minutit minu ja mängu vahel. samas mõlemad uued serverid on low population aga ei taha enam otsast alustada
edit: 20 minutit hiljem - vot ei viitsi enam oodata, teine mäng tööle ja mängima.
edit: võtsin müügiosa maha, sest hakkasin mõtlema, et kuidas NCSofti master konto alt üldse midagi ära anda saaks... mul seal teised mängud ka ju .. |
Mnjah "Where there's a will there's a way", ma tegin makro mis mind 17:45 queue-sse istutab nii et kaheksa ajal koju jõudes jõuan veel süüa ja peaks juba valmis mängima olema. Suht retarded on aga mis teha, niisama foorumitel oma queue pikkustest pilte postitada on sama mõttekas.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
30.09.2009 11:01:19
|
|
|
Asdaf kirjutas: |
Nendest uutest serveritest pole ennem tõsist kasu kui NCsoft character transferi funktsiooniga ühele poole saab ( Ayase jutu järgi läheb sellega veel mingi 2 kuud ) . Enamus inimesi ei taha uuesti 0-st alustada .
Eile sai õhtul grupis healitud natuke , krt see default Ui on ikka ebamugav ja uimane . WTB Grid  |
NCsoft pole kunagi oma faile luband muuta, rääkimata UI-st
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
30.09.2009 11:09:03
|
|
|
Haa.. mõtlesin, et jagan leitud siin teemas.
http://www.tentonhammer.com/node/74019
Kusagil 10nda minuti peal räägib ta huvitavast lahendusest (mitte et ma ootaks, et sõnavõttu LOTRO ownib või suxib - vaid lihtsalt silmaringi laiendamiseks, kes ei ole seda interviuud veel näinud). Mängija saab teha random Skirmitchi ja luua omale randome koobas soovitud kamba jaoks, kus kukub random looti...
Jutu mõte - eks nad ikka arenevad edasi - ning tänu tihedale konkurentidele peaks meie olema võitjad.. sest nad higistavad, et meile pinget pakkuda
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
30.09.2009 11:42:55
|
|
|
Mis nurga alt peaks LOTRO expansionil pistmist olema Aioniga?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
30.09.2009 12:15:48
|
|
|
LOTRO on MMO - AION on MMO
Lihtsalt arengu mõttes. Kas sind ei huvitaks - kui ei siis on sinu tüüpi inimesi aga mind huvitab mis selles sfäärils üleüldiselt toimub ning ma olen kindel, et on olemas ka minu tüüpi inimesi. Kuna see Teema on mängude foorumis MMO nime all siis silmaringi laiendamise mõttes....
Kuna ise proovin informatsiooni koguda AIONI kohta (tema mõtekuse ja mõttetuse) siis võibolla on minu viide soov otsida teema algatust "Aga Aionis oli midagi sellist ammu.." või "Aionis võiks ka olla.." või "Aionis on antud probleem lahendatud..."
Arvatavasti on kergem sinu irinat lihtsalt vältida, kui seda mõtetust lugeda ja selle peale aega raisata.
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
30.09.2009 12:16:43
|
|
|
sektor1 kirjutas: |
LOTRO on MMO - AION on MMO
Lihtsalt arengu mõttes. Kas sind ei huvitaks - kui ei siis on sinu tüüpi inimesi aga mind huvitab mis selles sfäärils üleüldiselt toimub ning ma olen kindel, et on olemas ka minu tüüpi inimesi. Kuna see Teema on mängude foorumis MMO nime all siis silmaringi laiendamise mõttes....
Arvatavasti on kergem sinu irinat lihtsalt vältida, kui seda mõtetust lugeda ja selle peale aega raisata. |
Jah.. ning LOTROt puudutav jutt käib LOTRO teemas. Lihtne eks?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.09.2009 12:56:41
|
|
|
Pole hullu ju: istute kuu aega järjekordades ja küll siis ruumi tekib.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
30.09.2009 13:27:48
|
|
|
Scart sa oled ikka lahe troll. Vaikselt nokid ja nokid ning üritad inimestelt reaktsiooni välja meelitada. Keep up the good work!
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.09.2009 14:03:21
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Scart sa oled ikka lahe troll. Vaikselt nokid ja nokid ning üritad inimestelt reaktsiooni välja meelitada. Keep up the good work!  |
Spoiler 
Aga asjast rääkides, on keegi mingeid instasid ka teinud? On seal midagi uut ja huvitavat või ikka seesama vana ja läbi korrutatud valem tapa-hunnik-trashi-tank&spank-boss?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
30.09.2009 14:04:29
|
|
|
ÜTleme nii, et "kuna aoc ja war olid täielikud failid, sest neid ei saanud mängida ja ainult buge olid täis", siis aion on kõige hullem fail. pikad järjekorrad, failed art-direction.. .agfdjkgjfdhg... katastroof.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
30.09.2009 14:20:52
|
|
|
no hetke seisuga on minujaoks Aion suurem fail kui olid Conan või Warhammer. Conani ja warhammeri mängusegavad bugid tulid välja peale mõnda nädalat mängimist... Aionil on esimene nädal ja inimesed ei saa isegi mängida:P
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
30.09.2009 14:32:16
|
|
|
Naised saunas rääkisid, et NCsoft meelega ei tõsta cap-i ega lisa väga palju servereid kuna nad ei taha, et peale tasuta kuu perioodi kõikides servudes tühjus valitseks....
Minujaoks on need kõik 3 parajalt failed... aionis on vähemalt ilus graafika ning suuuti parem gameplay kuid siiski.
viimati muutis ottf 30.09.2009 14:34:20, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
30.09.2009 14:47:29
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Scart sa oled ikka lahe troll. Vaikselt nokid ja nokid ning üritad inimestelt reaktsiooni välja meelitada. Keep up the good work!  |
Ei ole ju
Fakt on see, et serverid on nii umbes, et mõnigi mees ei saa töönädalal üldse sisse logitud. Kahtlen sügavalt, et sellised mängijad hakkavad kuumaksu maksma.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|