Mulle meeldib see, kuidas A, L ja L tulevad kokku nagu vene keele ššš On ju Tallinnas venelaste hulk tõesti päris suur. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Olin eile sõbrajuures ja avastasin ta arvutist GTA4... ja mina ei tea kas peabki nii olema ,et controlsite all näitas Xbox360 pulti:S ja ise neid klahve seal vehetada ei saanudki klaviatuuri omasid. Nuppu millega autosse ronib ei leidnudki... ja kui ringi jooksin siis ta kaamerat ise seljataha ei keerandu ... vaid pidi alati hiirega sättima kaamera seljatagant. Peabki nii olema? _________________ Aita suve, söö lund!
Autosse ronis vist E-ga. Jah kaamerat tuleb ise liigutada... minuarvates annab kõvasti parema fiilingu juurde mängule... muidu saab ka taha kaamerat kuid selleks pidi vist shift või crt all hoidma. _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
Aga ise nuppe paigutada klaviatuuril ei saagi? Ma just mõtlesin seda osta PC-le aga peale sellist kakat no way... _________________ Aita suve, söö lund!
tõmbasin update 1.040 ver. (GTAIV_MAINTENANCE_UPDATE_1040_EFIGS.exe, ning nüüd viskab FATAL ERROR EFC20, kui üritan mängu siseneda.
googeldades leidsin sellise lingi, kus on see Error ära parandatud aga ma ei saa aru, kuhu ma selle .asi faili panen? keegi võik aidata...
on ikka vahe kui selle keyga keegi on ära aktiveerinud mängu ja siis edasi müünud, ilma deaktiveerimata siis sina ei saa selle võtmega enam midagi teha!!!
enne pead kindel olema et see võti siis ka deaktiveeritud on!
on ikka vahe kui selle keyga keegi on ära aktiveerinud mängu ja siis edasi müünud, ilma deaktiveerimata siis sina ei saa selle võtmega enam midagi teha!!!
enne pead kindel olema et see võti siis ka deaktiveeritud on!
Eksid, minu key on näiteks 4 inimese käes atm _________________ -.-
Keegi üldse pelab ka GTA4 veel v ?
god... its so yesturday...
et kui keegi su videosid heaks ei kiitnud, hakkasid kohe bitchima ja uut mängu otsima, kus äge olla?
hea mäng tegelt, aeg-ajalt näiteks laamendan mentidega, cheadid peale ja siis on mõnda aega tore, kuni out of video memory error tuleb
Annab küll, kuskil on mod selleks, otsi veits netist mingit "intro remover" vms.. _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
mis asi see vahepealne muss oli
see db oli nagu pendulum vms
video pointist ei saanud aru aga dnb oli hea.
mis kuradi pendulum päris lolliks läinud, pendulum on täis kommerts möga ju _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
kuidas need Gta graafika loaderid töötavad?
pole seni leidnud mõistlikku kirjeldust
Spark IV olemas aga readmes pole ühtegi sõna kuidas asi töötaks
Asi Loaderiga sama lugu
tänud "abi" eest
sain sitaks hea tekstuuri-graafika modi mida ei pea mingite loaderitega jebima
Mul selline lugu, et nii kui viimase patchi ära installin tuleb Fatal error WS10?
Kui patchi peal pole saan mängida, kuid nii kui patch peal tuleb see error..
Milles probleem? _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Re-Install tehtud, kuid nii kui patchi peale lasen kohe siis sellina jama. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Re-boot-e tehtud ja re-installe ka, kuid nii kui viimane päts peal kohe asi panges.
Chipset üle lastud.:Ei aita kahjuks:. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Re-boot-e tehtud ja re-installe ka, kuid nii kui viimane päts peal kohe asi panges.
Chipset üle lastud.:Ei aita kahjuks:.
nujah alati need error koodide lahendused ka ei aita ...mina näiteks enda RESC10-Out of video memoryst ei saanudki enne lahti kui peale kaardi vahetust aga ära las siis seda viimast patchi peale...
Chipset üle lastud.:Ei aita kahjuks:.
nujah alati need error koodide lahendused ka ei aita ...mina näiteks enda RESC10-Out of video memoryst ei saanudki enne lahti kui peale kaardi vahetust aga ära las siis seda viimast patchi peale...
Ega jah..Muud ei jäägi üle..Anomaalia..
Mingi muu probleem, et muidu jookseb hästi, kuid autoga sõites..hakkab eriti jubedalt kakkuma..otse sõites on OK aa kui pööran siis viskaks Fps-i nagu 1-2 peale natukeseks. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.