Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
radok
Kreisi kasutaja
|
21.09.2009 20:58:37
|
|
|
Selline jama on hetkel, et messenger ei luba kasutada täpitähti, küsimärke ja teisi kirjavahemärke-st. kui vajutan vastavat nuppu tuleb selle asemele sootuks teine täht.
Brauseris ja muudes rakendustes saab neid tähti kasutada.
Mis klahvikombinatsiooni ma siis kogemata alla vajutasin, ja kuidas seda deaktiveerida?
Praegu õhtul meelest läinud, ennem nagu oskasin
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fantastika
HV vaatleja
|
21.09.2009 21:08:21
|
|
|
radok kirjutas: |
Selline jama on hetkel, et messenger ei luba kasutada täpitähti, küsimärke ja teisi kirjavahemärke-st. kui vajutan vastavat nuppu tuleb selle asemele sootuks teine täht.
Brauseris ja muudes rakendustes saab neid tähti kasutada.
Mis klahvikombinatsiooni ma siis kogemata alla vajutasin, ja kuidas seda deaktiveerida?
Praegu õhtul meelest läinud, ennem nagu oskasin  |
Tee arvutile restart
|
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
22.09.2009 16:43:22
|
|
|
Tänud, korras.
Nüüd teine probleem. On olemas üks konto, millel parool meelest läinud. St. pidevalt kasutati jäta parool meelde teenust. Kui valida et Forgot your password messengerist, siis kui seda täita läheb parool hotmaili kontole, kuhu aga saab sisse ainult sama messengeri kontoga-parooliga.
Et siis mismoodi ma selle parooli teada saaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
23.09.2009 10:15:20
|
|
|
radok, mailikasti sisselogimisel ei kuvata "forgot your password" võimalust ja läbi selle parooli meenutust/vahetust?
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoka
Kreisi kasutaja

|
23.09.2009 11:25:55
|
|
|
Terv,
jama on. Mul on mõlemas arvutis msn 8.5, lauaarvutis näitab uusi lisatud kontakte ka, aga läpakas näitab vähem kontakte. Eelnevalt oli mul läpakas WLM 2009. Seal vist mäletas õige arv, ma ei mäleta enam.
Kuidas saaks seda parandada?
Kristo
|
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
23.09.2009 19:04:07
|
|
|
attrs kirjutas: |
radok, mailikasti sisselogimisel ei kuvata "forgot your password" võimalust ja läbi selle parooli meenutust/vahetust? |
Seal pakub ta sama asja nagu messengeris, tahab saata mu maili parooli mu mailile mille parooli ma teada tahangi.
Btw, kas kuidagi ei saa teada parooli kui see on mul teises arvutis salvestatud. Ehk siis on seal jäta parool meelde, kas ei saa kuskilt alt seda parooli vaadata? Nagu firefox'is saad vaadata saved passwords.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
23.09.2009 19:07:32
|
|
|
radok, msn password recovery on ilmselt täpseimaks märgusõnaks googles, vastava programmiga saad need tärnid parooliks, ilma spets asjata kätte ei tohiks saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
23.09.2009 20:16:07
|
|
|
Tervitused!
Häda kohe selle uuema MSN'iga.
Nimelt sisse ei saa logida, tuleb teade, et
Your contact list is not available right now, please try again later.
Error code: 85ae001d
Kuulitasin kah, selgus, et sellist jura on veel teistelgi. Senini pole veel teadaolevat lahendust. Kusagil windowsi foorumis ? keegi tähtis nina ütles, et varsti saab korda, palume vabandust jne,
kuid teema kestnud mul juba 3ndat päeva.
Vb keegi siit teab, kuda asja lahendada?
PS. Ebuddyga kusjuures saan sisse logida.
E: Tegin ka reinstalli, ei miskit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
23.09.2009 20:31:16
|
|
|
radok kirjutas: |
attrs kirjutas: |
radok, mailikasti sisselogimisel ei kuvata "forgot your password" võimalust ja läbi selle parooli meenutust/vahetust? |
Seal pakub ta sama asja nagu messengeris, tahab saata mu maili parooli mu mailile mille parooli ma teada tahangi.
Btw, kas kuidagi ei saa teada parooli kui see on mul teises arvutis salvestatud. Ehk siis on seal jäta parool meelde, kas ei saa kuskilt alt seda parooli vaadata? Nagu firefox'is saad vaadata saved passwords. |
andsin ju eespool sellise programmi lingi koguni mis passwordid välja skännib, kui arvutis olemas
edit: paistab et see on siit kuhugi juba minema pühitud ju siis keegi pidas häkkimiseks vms..
edit2: ei siiski olemas paistab et msn pole ainus kus probleemid, vahepeal mul osasid foorumi postitusi ei kuva millegipärast
|
|
tagasi üles |
|
 |
kristoka
Kreisi kasutaja

|
23.09.2009 21:21:23
|
|
|
kristoka kirjutas: |
Terv,
jama on. Mul on mõlemas arvutis msn 8.5, lauaarvutis näitab uusi lisatud kontakte ka, aga läpakas näitab vähem kontakte. Eelnevalt oli mul läpakas WLM 2009. Seal vist mäletas õige arv, ma ei mäleta enam.
Kuidas saaks seda parandada?
Kristo |
Abi endiselt vaja .
Panin uue msni tagasi, see ei lase sisse logida, ütleb, et pole võimalik minu kontakti listi näidata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarmac
HV kasutaja

|
23.09.2009 21:27:33
|
|
|
tarmac kirjutas: |
Niisiis, tekkis probleem uue 2009 aasta veriooniga. Nimelt ei taha msn minu veebikaamerat jagada. Mina teiste omi näen, teised minu oma mitte. Kaamera lõlitub nii kümneks sekundiks sisse ja siis välja. Ja tekst on umbes selline et ma ise katkestasin kaamera jagamise. Mida teha? |
Siiani pole lahendust leidnud. Ja kusagil foorumis keegi ei taha kommenteerida kah selle teemaga seoses. Mul oleks väga vaja teha videokõnesid.
_________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid. |
|
tagasi üles |
|
 |
kotmarjak
HV Guru

|
23.09.2009 21:43:59
|
|
|
täna terve päev peksnud 85ae001d errorit.
your contact list is not availible.
fakk nohh
_________________ Ole tore ! |
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
24.09.2009 15:54:59
|
|
|
2 trini kirjutas: |
andsin ju eespool sellise programmi lingi koguni mis passwordid välja skännib, kui arvutis olemas
edit: paistab et see on siit kuhugi juba minema pühitud ju siis keegi pidas häkkimiseks vms..
edit2: ei siiski olemas paistab et msn pole ainus kus probleemid, vahepeal mul osasid foorumi postitusi ei kuva millegipärast  |
Äkki annad selle lingi? Otsisin küll ja vaatasin kümmekond lehte tagasi, mitte ei leidnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
24.09.2009 17:57:56
|
|
|
radok, http://www.windowpassword.com/
Nii palju küll tagasi polnud vaja minna, kõigest eelmisele lehele, aga võibolla sõltub mitu postitust sul lehel kuvab
|
|
tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
27.09.2009 17:48:54
|
|
|
Peale Vista SP2 installimist ei tööta Windows Live Messenger. Vajutad msn.exe peale ja mitte midagi, korraks processes'i viskab küll selle msni exe aga siis kohe viskab ta ka sealt minema. (kuigi eile ja täna praeguseni töötas msn.)
" Ok the problem lies with vistas autotuning.
Dont mess about uninstalling and reinstalling just click on start-run and type
netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled
Thats it, after this messenger should connect.
If you want to reverse this just type.
netsh interface tcp set global autotuninglevel=normal.
Happy trails. "
tegin seda ka, kui ei midagi.
Peab siis re-installi tegema...
|
|
tagasi üles |
|
 |
otipoiss
HV kasutaja

|
27.09.2009 22:17:40
|
|
|
Ma passin üliaeglase neti taga nädalavahetuseti (Elisa m-internet), kas sellise ühenduse tagant ongi võimatu sisse logida MSNi? Mul on kõik alerdid ja asjad kinni keeratud, offline contacte midagi ei näita, jne jne, aga lihtsalt ei saa msni sisse mitte kunagi, contact listi laadimise ajal mingi hetk logib välja ära lihtsalt. Ja nii tunde järjest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
28.09.2009 11:57:05
|
|
|
Selline asi ajab sita keema raisk
Ma ei saa aru miks see msn nii teeb:
Spoiler 
mingi x ajal enam friend listi pole..
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
destiny12
Piiratud kasutaja

|
28.09.2009 14:54:42
|
|
|
The program msnmsgr.exe version 14.0.8089.726 stopped interacting with Windows and was closed. To see if more information about the problem is available, check the problem history in the Action Center control panel.
Process ID: 9d0
Start Time: 01ca38f7e58f0c15
Termination Time: 55
Application Path: C:Program FilesWindows LiveMessengermsnmsgr.exe
Report Id: f350b115-a551-11de-acc2-001fd098c956
Event Viewer ütleb seda põhjuseks miks Messenger hangub.
Lihtsalt tuleb üks hetk Non Responding ja vask.
Windows 7 on os.
Milles probleem?
_________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks." |
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
28.09.2009 19:25:37
|
|
|
otipoiss kirjutas: |
Ma passin üliaeglase neti taga nädalavahetuseti (Elisa m-internet), kas sellise ühenduse tagant ongi võimatu sisse logida MSNi? Mul on kõik alerdid ja asjad kinni keeratud, offline contacte midagi ei näita, jne jne, aga lihtsalt ei saa msni sisse mitte kunagi, contact listi laadimise ajal mingi hetk logib välja ära lihtsalt. Ja nii tunde järjest. |
Ma pole veel live messengeriga üle 3g ühenduse sisse saand, pool aastat juba kasutan ebuddy
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.09.2009 19:38:53
|
|
|
Ma küll olen saanud. Nuditud Live Messenger 2009 ja Tele2 mobiilinetiga saab väga edukalt kasutada. Nii EDGE'i kui ka 3G kasutades.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
29.09.2009 19:13:37
|
|
|
http://www.upload.ee/image/208262/viga.PNG
Keegi on taolise erroriga kokku puutunud? Tädi tütrele sai soetatud Delli läpakas koos Vistaga, mis oli juba peal.
MSN hakkas põhimõtteliselt kohe jamama. Peale restarti ütleb siis sellist asja (pildil)
Muidu töötab (peale värsket installi) aga peale restarti ei tööta.
Googlest eriti abi ei leidnud. Olen proovinud neid kontaktide kustutamisi (googlest) aga ei näi aitavat.
Midagi vist segab/kustutab neid kontaktide faile.
Tänan!
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
29.09.2009 19:39:50
|
|
|
Lord Ami, Endal oli ka sama probleem.
Lugesin netist, et selliseid inimesi oli terve ...setäis.
Üldiselt oli see MS'i mingi enda kala.
Peale 3ndat päeva (eile) lahenes asi.
Vb aitab kirja saatmine supporti vms.
PS. Ebuddy töötas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
29.09.2009 23:07:19
|
|
|
laurx kirjutas: |
kas samas masinas mõne alternatiivse programmiga suudetakse kontaktid serverist alla sikutada? |
No aMSN töötas
Ja web msn ka.
Neid pead silmas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
02.10.2009 20:37:13
|
|
|
destiny12 kirjutas: |
The program msnmsgr.exe version 14.0.8089.726 stopped interacting with Windows and was closed. To see if more information about the problem is available, check the problem history in the Action Center control panel.
Process ID: 9d0
Start Time: 01ca38f7e58f0c15
Termination Time: 55
Application Path: C:Program FilesWindows LiveMessengermsnmsgr.exe
Report Id: f350b115-a551-11de-acc2-001fd098c956
Event Viewer ütleb seda põhjuseks miks Messenger hangub.
Lihtsalt tuleb üks hetk Non Responding ja vask.
Windows 7 on os.
Milles probleem? |
|
C.mon Aidake keegi Mitu nädalat juba keegi kuskil ei oska aidata. |
kas on üldse töötanud selle os-iga kunagi v. algusest peale jamanud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|