praegune kellaaeg 23.06.2025 00:13:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tiiger15
HV veteran

|
28.09.2009 16:38:13
Valguskaabel |
|
|
Nii HV-lased, mul on kätte juhtunud umbes poolemeetrine jupp pealtnäha täitsa suvaline toru, voolik, juhe vms. Tegelikult peitub asjas aga midagi palju enamat. Nimelt juhib see kaabel valgust. Kui LEDist valgus sisse lasta, siis kaabli teises otsas on sama valge kui LED ise. Olenemata sellest kuidas juhe on väänatud, juhib see ikka kõik valguse nö. lõpp-punkti. Pimedas jääb ka kaabel kumama just seda värvi mis parasjagu nt LED on.
Lisaks ka väikese informatiivse pildikese asja paremaks selgitamiseks:
http://img515.imageshack.us/img515/263/dscn3263.jpg
Olen mitu päeva netis surfanud, et teada saada millega täpselt tegu ja kust seda on võimalik juurde saada??? Enam ei oska otsida, sest lihtsalt Valguskaabel guugeldades saan ma mõistagi vastuseks kaabli millel on suur läbilaskevõime andmetele ja kiire netiühendus jne. Ootaks huviga mingit infot ja abi kust rohkem infot saada selle teema kohta.
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
28.09.2009 17:06:38
|
|
|
kiudoptika, fiiberoptika või kuda seda nimetatakse, mul selline lamp kus pirn sees ja siis need kiud nagu lilleõis laiali säravad.
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|