praegune kellaaeg 21.06.2025 19:03:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
freelancer88
HV vaatleja
|
27.09.2009 15:02:34
Suur probleem arvutiga (Palun lugege) |
|
|
Tere,
Umbes 2 kuud tagasi hakkas arvuti imelikult käituma, lihtsalt tühja koha pealt kaob pilt eest, nagu arvuti läheks stand by modele aga ei lähe, muusika mängib veel mingi 20 sekundit edasi ja siis teeb arvuti imeliku häält ja ainukt võimalus on nupust välja ja uuesti sisse. Kõige halenaljakam on aga see, et oletame, et chatin irc's ja kui see hetk kaob pilt ja ma uuesti arvuti sisse lülitan ja irc'sse tagasi lähen.. ja nii kui ma hakkan seal midagi kirjutama on jälle sama jama. Ma võin seda korrata kasvõi 15 korda ( pilt kaob, arvuti välja siis jälle sisse ja siis irc'i ja kohe kui kirjutan kaob jälle pilt). Aga kui ma panen arvuti tööle ja irc'sse enam ei lähe on kõik nagu korras kuni mingi lambi hetkeni kus pilt jälle kaob, oletame, et msnis. Siis hakkab pihta täpselt sama nõiaring nagu irc'ga. Täpselt samamoodi on ka mozillaga, mõne pokkeri clientiga. Samas mängides pole mitte kunagi pilt eest läinud. Viiruseid pole, format ei aidanud.
Nüüd aga kõige imelikum asi, käisin see nädalavahetus võrgupeol, arvuti töötas 30 tundi järjest ja mitte kordagi polnud mingit jama. Tulin koju, sain 5 minutit arvutis olla ja kõik kordus taas. Olen proovinud kõik pistikud kodus läbi, nii pikendusega kui ka ilma jnejnejne. Ma lihtsalt ei oska enam mitte midagi teha.
On kellelgi midagi sarnast olnud ? Tean, et sai võibolla natukene segane jutt aga ootan siiski vastuseid,
Aitäh.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.09.2009 15:42:28
|
|
|
Üks võimalus on selles, et Sul on vooluvõrgu pinge madalam, kui selles teises kohas ning et toiteplokk on tundlik selles suhtes ja ei suuda madalama pingega piisavat võimsust tagada.
Näiteks Sul on 180-200V, teises kohas 220-240V.
Ise kohtasin viimati taolist toiteplokki eelmisel suvel. Tegemist oli Hiper-i toitega ja töötas stabiilselt pingega üle 200V, alla selle pinge läks toiteplokk "lolliks".
Praegu jookseb see toide mul tuttava juures ligikaudu aasta ja ei ühtki probleemi.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
05.10.2009 19:53:36
|
|
|
Emaplaat? Ülekuumenemine?
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummiq
HV veteran

|
06.10.2009 13:28:40
|
|
|
Tundub tobe mõte, aga proovi arvuti päris kohe teises maja otsas tööle panna- äkki mingi magnetväli või värk segab (on analoogseid nähtusi olnud endalgi).
Üldiselt aga ikkagi- kas kodus on elektrikaablid korralikud?
_________________ --
Urmas |
|
Kommentaarid: 200 loe/lisa |
   |
173 |
|
tagasi üles |
|
 |
ccayser
Kreisi kasutaja

|
07.10.2009 11:47:31
|
|
|
Proovi kellegi teise kasti oma kodus, ja kontrolli, mis su võrgupinge on.
_________________ LCD monitoride remont |
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
lehto08
Kreisi kasutaja

|
14.10.2009 12:28:07
|
|
|
äkki vool kõigub
|
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
113 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|