Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Roger10
HV kasutaja

|
24.09.2009 14:26:33
|
|
|
hea koomiks
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
24.09.2009 17:53:55
|
|
|
Digital download ie meeldi endale kah, mingi useless kräpp.. tõmbad seda mitu tundi selle asemel, et sisestad plaadi ja alustad kohe instalimist. Tellisin WAR'i nii ja see jääb ka viimaseks mida ma downloadina ostan.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
24.09.2009 18:21:39
|
|
|
veso kirjutas: |
Digital download ie meeldi endale kah, mingi useless kräpp.. tõmbad seda mitu tundi selle asemel, et sisestad plaadi ja alustad kohe instalimist. Tellisin WAR'i nii ja see jääb ka viimaseks mida ma downloadina ostan. |
Midagi nii lolli pole kaua aega kuulnud.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.09.2009 20:56:29
|
|
|
Oleks minu teha asendaks kõik oma mängud digital downloadiga. Mängin kus tahan ning eales ei pea muretsema riknenud/kadunud plaadi pärast. Samuti kaovad kõiksugu DRM probleemid.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
24.09.2009 22:07:41
|
|
|
Kui ka veel fiiber Eestisse tavakasutaja kätesse jõuab, suureneb Digital Downloadi mõtekus veelgi.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
24.09.2009 23:53:45
|
|
|
Scart kirjutas: |
Midagi nii lolli pole kaua aega kuulnud. |
Mis seal lolli? Maksimaalne kiirus mida selle parmu DigiBoksiga saab on 1,1mb/s, see on umbes siis 3-4h kanti tõmbamist. Selle asemel, et plaadi kohe sisse visata ja installima hakata. Ma ei tea mida sa siin ette kujutad hetkel.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
25.09.2009 00:11:22
|
|
|
Mis seal lolli? Maksimaalne kiirus mida selle parmu DigiBoksiga saab on 1,1mb/s, see on umbes siis 3-4h kanti tõmbamist. Selle asemel, et plaadi kohe sisse visata ja installima hakata. Ma ei tea mida sa siin ette kujutad hetkel. |
Oh sa vaeseke. Kui sa aru ei saa digitaalse distributsiooni hüvedest - ei ole mõtet meile turja karata.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muu
HV vaatleja
|
25.09.2009 07:06:39
|
|
|
Keegi kellel on Perentoses Asmodian poolel guild või on kusagil mujal guildis, visake nick, tahaks seal ka kaasmaallastega mängida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
25.09.2009 08:36:05
|
|
|
Perento Asmo värk jäi vist suuresti ära kuna seal olid/on meeletult pikad järjekorrad logimisel . Enamus rahvast kolis Telemachusesse Elyoste poolele
guildi nimega Valged . Asmo pooleks oleks vist pidanud Gorgose servu jätma kuna see tundub nats vähem koormatud olevat kui Perento , samas keegi meist
ei teadnud eelmine nädal , et osad servud nii ülekoormatud saavad
_________________ Back to Nvidia . |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
25.09.2009 08:42:32
|
|
|
Scart kirjutas: |
Midagi nii lolli pole kaua aega kuulnud. |
Mis seal lolli? Maksimaalne kiirus mida selle parmu DigiBoksiga saab on 1,1mb/s, see on umbes siis 3-4h kanti tõmbamist. Selle asemel, et plaadi kohe sisse visata ja installima hakata. Ma ei tea mida sa siin ette kujutad hetkel. |
Oota kui patchid tulevad... küll sa neid tõmbad ikkagi silmad punnis.
Alati võib installika kuhugi backupiks alles jätta.. plaadile, kõvakettale.. kuhu iganes - mis siis vahet on?
Downloadid kliendi kohe ja korraga kus on juba updated sees ning kogumoos.. saad kohe mängima hakata.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
25.09.2009 08:48:45
|
|
|
Asdaf kirjutas: |
Perento Asmo värk jäi vist suuresti ära kuna seal olid/on meeletult pikad järjekorrad logimisel . Enamus rahvast kolis Telemachusesse Elyoste poolele
guildi nimega Valged . Asmo pooleks oleks vist pidanud Gorgose servu jätma kuna see tundub nats vähem koormatud olevat kui Perento , samas keegi meist
ei teadnud eelmine nädal , et osad servud nii ülekoormatud saavad  |
Ma olen Gorgoses ja seal on ka järjekorrad päris pikad tipptundidel(mitte küll nii ekstreemsed kui Perentos). Õnneks tänu meie ajatsoonile jõuan küll enne tipptundi koju ja sisse logida.
EDIT: Private store'd suretatakse välja. Täna tuleb patch mis paneb need 30 minutise taimeri peale. http://uk.aiononline.com/board/notices/view?articleID=142&page=
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roger10
HV kasutaja

|
25.09.2009 09:54:36
|
|
|
kui sul on olemas Broker (AH tüüpi müümise/ostmise koht nagu wowis) siis ma ei leia pointsi eraldi poel. Peale selle annab Broker parema ülevaate max/min hinnast. Ja ehk kaovad järjekorrad ka teistes serverites.
Aga jah ise pidin siiski Asmost loobuma ja Elyosega teglema Telemachus just tänu järjekorrale. Enam rerollima ei kipu eriti.
_________________ Origin = J6mpsikas |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
25.09.2009 10:08:44
|
|
|
Roger10 kirjutas: |
kui sul on olemas Broker (AH tüüpi müümise/ostmise koht nagu wowis) siis ma ei leia pointsi eraldi poel. Peale selle annab Broker parema ülevaate max/min hinnast. Ja ehk kaovad järjekorrad ka teistes serverites.
Aga jah ise pidin siiski Asmost loobuma ja Elyosega teglema Telemachus just tänu järjekorrale. Enam rerollima ei kipu eriti. |
Oma kogemusest võin öelda, et on suur vahe, kas visata pood püsti ööseks ja müüa poes asju või panna samad asjad brokeri kaudu müüki. Ja see suur vahe on poe kasuks siiamaani olnud. Brokeri kaudu on miljon samasugust asja müügis, nii et eristuda seal on raske, pmst pead asja poolmuidu ära andma. Poe saad panna püsti käidavasse kohta, saad ise mõelda nö reklaami.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
25.09.2009 11:05:42
|
|
|
No... poest ei osta keegi. või väga loll nuub kes ei teagi, et broker olemas on...
Private shoppides on enamasti lambi junk ja just selleks, et afkida saaks.
Minuarust ei ole private shopil midagi viga kui seda saaks teha näiteks spets kohtades... kindlad linnad, külad kus on kindlad private store alad - mine pane pood püsti nagu tallinna keskturul - palun!
Sams peaks müüjad vähe oma hindu cekkama ja kohandama, nii, et keegi ikka ostaks ka.. ja neid hindasid mõjutaks broker kohe 100%
Ainuke private store eelis oleks broker fee ära jäämine ning kui kuskil ääre külas müüa mingeid q item asju vms.
Mina müüsin esimesel headstart päeval keset Vertroni linna Iron oret mille tüki hind oli 1500 Kinahit JA kõik otsteti ära... no tegelt peab ju loll olema?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
25.09.2009 11:29:05
|
|
|
ottf kirjutas: |
No... poest ei osta keegi. või väga loll nuub kes ei teagi, et broker olemas on...
Private shoppides on enamasti lambi junk ja just selleks, et afkida saaks.
Minuarust ei ole private shopil midagi viga kui seda saaks teha näiteks spets kohtades... kindlad linnad, külad kus on kindlad private store alad - mine pane pood püsti nagu tallinna keskturul - palun!
Sams peaks müüjad vähe oma hindu cekkama ja kohandama, nii, et keegi ikka ostaks ka.. ja neid hindasid mõjutaks broker kohe 100%
Ainuke private store eelis oleks broker fee ära jäämine ning kui kuskil ääre külas müüa mingeid q item asju vms.
Mina müüsin esimesel headstart päeval keset Vertroni linna Iron oret mille tüki hind oli 1500 Kinahit JA kõik otsteti ära... no tegelt peab ju loll olema?  |
Väike vasturääkivus ei ole?
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
25.09.2009 11:31:11
|
|
|
Ei ole... see on lihtsalt näide kui loll mõni on kuid nüüd 5 päeva hiljem see enam läbi ei lähe.
Muidugi võib proovida, et äkki leidub veel mõni.. aga siiski nüüd kui AFK asi ära fiksitakse ei vaevu ma küll kuskil poodi pidama
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
25.09.2009 11:43:45
|
|
|
ottf kirjutas: |
Ei ole... see on lihtsalt näide kui loll mõni on kuid nüüd 5 päeva hiljem see enam läbi ei lähe.
Muidugi võib proovida, et äkki leidub veel mõni.. aga siiski nüüd kui AFK asi ära fiksitakse ei vaevu ma küll kuskil poodi pidama  |
Ma proovin seda pidevalt, panen poe kraami täis ja jätan ööseks müüki asjad.. päris 100% ära ei osteta, kuid tavaliselt teenin 50k+ kinahit öö jooksul.
EDIT: ja müügiks ma spetsiaalselt midagi ei farmi. Lihtsalt see loot mis õhtu jooksul saanud olen.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
25.09.2009 20:46:17
|
|
|
Tere,
Mina panin oma private poe kell 18:30 püsti ja läksin ära poodi ja töölt läbi, koju jõudsin kell 20 ehk praegu, pood istub maas ja vehib kätega nagu vanem mees.
Muide kas keegi siit on edukalt viimati ostnud direct2drivest mängu ja kui siis mis valemiga? krediitkaardid saadab seenele transaction failed ja läbi paypali samuti suudab failida.. ometi pidavat see balticumi ahistamine läbi olema
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
25.09.2009 22:28:19
|
|
|
xmaster kirjutas: |
Tere,
Mina panin oma private poe kell 18:30 püsti ja läksin ära poodi ja töölt läbi, koju jõudsin kell 20 ehk praegu, pood istub maas ja vehib kätega nagu vanem mees.
Muide kas keegi siit on edukalt viimati ostnud direct2drivest mängu ja kui siis mis valemiga? krediitkaardid saadab seenele transaction failed ja läbi paypali samuti suudab failida.. ometi pidavat see balticumi ahistamine läbi olema |
täna hommikul ostsin edukalt paypali kaudu.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Status0
HV kasutaja

|
26.09.2009 04:30:24
|
|
|
pisut kisub teemaväliseks, kuid ei saanud vakka olla. Miks on laimamine plaadimeeste pihta? Et nagu installer netis on kõvem kui plaadilt? Vabandage mind, kuid olles vanakooliees, ikka plaadilt tuleb vajalik. Tahakas näha venda kes on windowsi tõmmand netist, et a'la maksan saan orika_lingi tõmban alla ja on olemas jne... äregem olegm õelad, kes ostab poest, kes tõmabab, big deal, õnnelikud ju kõik. Haippida digilaadimist, vara veel, kannatage.
edist: meeletud kirjavead, parandama hetkel ei hakka, kui arvuti manu satun, siis parandan vead.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
26.09.2009 05:13:17
|
|
|
Status0 kirjutas: |
pisut kisub teemaväliseks, kuid ei saanud vakka olla. Miks on laimamine plaadimeeste pihta? Et nagu installer netis on kõvem kui plaadilt? Vabandage mind, kuid olles vanakooliees, ikka plaadilt tuleb vajalik. Tahakas näha venda kes on windowsi tõmmand netist, et a'la maksan saan orika_lingi tõmban alla ja on olemas jne... äregem olegm õelad, kes ostab poest, kes tõmabab, big deal, õnnelikud ju kõik. Haippida digilaadimist, vara veel, kannatage.
edist: meeletud kirjavead, parandama hetkel ei hakka, kui arvuti manu satun, siis parandan vead. |
Vale puu all hyplemine, lühidalt, EI.
Pikemalt: MMO maailmas on juba ammu selge, et pea keegi ei suuda normaalselt oma distributoritega jne asja korraldada sedasi, et mängijad saaks oma karbid õigeaegselt kätte ja omaks koode selleks ajaks mil võimalik, seega enamus tiitlite puhul on juba mitmeid aastaid koguaeg digital download ostjad naernud karbiootajate üle, this is another one of these times, kõik.
võite signida kes istuvad karpi ootamas kui digital download mehed praegu jep, on mängus ja teile öeldakse sorry, teie konto on kinni.
.. ning kellel teil kõigil, nii karbi kui digimeestel on klient ammu ilma installitud täiskujul ja see plaat ei satu arvutisisse kordagi, välja arvatud need paar "ebausklikku" kes arvavad, et nemad ikka panevad plaadilt "originaali" ja tirivad giga patche ja siis on õigem mäng.
Nagu see veso jutt mis on paras bull.. "kohe plaat sisse ja installitud uu, oih patche giga jagu ok ootan.. oi kõik on nüüd tirimas ootan 3h.."
või siis ta tiris ka ammu mujalt ära, pani õhtul tirima läks magama hommikul oli valmis mäng patchitult ootamas ning nüüd ootab karbi ära ja ei vaja samuti seda plaati mitte millekski, sisestab key ja mängib.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
26.09.2009 09:39:58
|
|
|
Status0 kirjutas: |
edist: meeletud kirjavead, parandama hetkel ei hakka, kui arvuti manu satun, siis parandan vead. |
aga miks paukuda siis netist tõmmatava koopia üle? egas me seda alustanud... lihtsalt soovitasime vingujatele downloaditav versioon osta kui nii kibe kiire mängima on.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
26.09.2009 10:11:50
|
|
|
Aga kui seda tirida, kas selle alla ei lähe patchide maht ka? Selles suhtes mäng on näiteks 9gb, patche on 4gb.. kokkuvõttes tõmbad 13gb ära, kui plaadi sisse lööd installid ära ja tirid selle ülejäänud 4gb juurde, või ma saan millestki valesti aru? Välja arvatud see, et plaadina sa pead installima patchid ära ja downloadina on need juba peal, kuigi see võtab suht vähe aega.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
26.09.2009 11:21:37
|
|
|
Aga kui seda tirida, kas selle alla ei lähe patchide maht ka? Selles suhtes mäng on näiteks 9gb, patche on 4gb.. kokkuvõttes tõmbad 13gb ära, kui plaadi sisse lööd installid ära ja tirid selle ülejäänud 4gb juurde, või ma saan millestki valesti aru? Välja arvatud see, et plaadina sa pead installima patchid ära ja downloadina on need juba peal, kuigi see võtab suht vähe aega. |
Sa kasutad kõud, et vingud siin või? Iga normaalse netipakkuja tavanetiga on sul tänapäeva mängud paari tunniga arvutis. Kui sa eelistad oodata nädal aega karpi, lase käia.
Arusaamatud inimesed.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
26.09.2009 11:43:46
|
|
|
Ma rääkisin praegu üleüldse kuradi tõmbamisest ja installimisest mitte õigeaegselt mängu kätte saamises... tra küll. Kui küsimuse esitamine sinu jaoks vingumine on siis ära parem minu poste loegi palun.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|