Kuradi konsoolinärakas! Yay, kogunisti seitsmeks kuuks jätkus seda lõbu siis
Sain täna NHL10'e kätte ja see oli põhimõtteliselt KOLMAS plaat, mida ma sellesse konsooli olen pannud and guess what - play DVD! play game! (aga, mis mängu? sellest enam rom aru ei saa..), open tray! disc unreadable! ja mida kõike veel..
Mängu installimine lõppes 0% juures ja otse plaadi pealt mängides ei jõua enam EA logo juurestki edasi - ja plaati ei ole mõtet süüdistada
Niih, konsool ise on pärit Enterist. Oskab keegi mingit nõu anda, kuhu seda üldse otstarbekas viia oleks, et uus kohe asemele saada? Või siis vähemalt raha tagasi saada? Thanks in advance!
Kas enteri füüsilisest poest või interneti poest? Need on eraldi ettevõtted mis on omavahel seotud vaid kaubamärgiga. Pankrotti läks ainult kauplustega firma, netipoel raskusi ei ole ja nende garantii kestab nii nagu ikka. Kui ostetud füüsilisest kauplusest siis peaks siiani veel käima vaidlus, et kes nende garantii asjad üle võtab. Arvan, et konsooli seerianumbri järgi oleks ka maaletoojast tublisti kasu. Kas mitte osasid konsoole nad GNT käest ei võtnud ja osad kusagilt mujalt? Igastahes GNT on kuulduste põhjal garantii asjades vastu tulnud, võid sealt proovida.
Kas enteri füüsilisest poest või interneti poest? Need on eraldi ettevõtted mis on omavahel seotud vaid kaubamärgiga. Pankrotti läks ainult kauplustega firma, netipoel raskusi ei ole ja nende garantii kestab nii nagu ikka. Kui ostetud füüsilisest kauplusest siis peaks siiani veel käima vaidlus, et kes nende garantii asjad üle võtab. Arvan, et konsooli seerianumbri järgi oleks ka maaletoojast tublisti kasu. Kas mitte osasid konsoole nad GNT käest ei võtnud ja osad kusagilt mujalt? Igastahes GNT on kuulduste põhjal garantii asjades vastu tulnud, võid sealt proovida.
Thanks Tom-D, konsooli ostsin füüsilisest poest - tundub, et tuleb üks tore kadalipp seega läbida
Kui sealt kommentaare lugeda siis tundub, et enamusel peale seda enam LIVE ei töötanud, "network error", seega päris jama ju, mõni võrgumängur võib päris närvi minna
Kui sealt kommentaare lugeda siis tundub, et enamusel peale seda enam LIVE ei töötanud, "network error", seega päris jama ju, mõni võrgumängur võib päris närvi minna
ehk need mängurid ei mänginud originaalmänge?
Tom-D kirjutas:
tohoh. ise tellisin enda xboxi enter'i netipoe kaudu - st. siis et minul on praegu pmst täielik enter'i garantii veel alles?
Kuuldused need ongi. Tegelikult saadab GNT aga esimesel võimalusel su pikalt.
humdrum, mis värk on, mind ei signi sisse kuidagi
maku, seal "uusi" uusi mänge pole, praegu pmtselt ainult need mis ilmunud platinum väljalaskena, gears, etc, aga mingi 2000 punkti vist vä? _________________
Kas kellegi kontole juba 800MSP on laekunud kõigi Summer of Arcade mängude ostmise eest?
Ei ole . Siiamaani ootan _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
tohoh. ise tellisin enda xboxi enter'i netipoe kaudu - st. siis et minul on praegu pmst täielik enter'i garantii veel alles?
Jah, kuna internetipoodi haldab ettevõte Netvision AS (tegutsev), kauplusi aga Enter IT Market AS (pankrotis). Saad ju alati arve pealt järgi vaadata kes sulle müüs
Keegi peaks Microsofti kohtusse kaevama, küsivad Demode eest raha
Peakski vist ise kaevama, saaks miljonääriks _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kus kohas see veel on et demo eest raha :O? _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
goldi vaja et uusi demosid kohe mängida _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Aa sllesmõttes. Ma juba ehmatasin et mingi uus nipp. Alati saab 1 näd oodata kuni silver saab ka tõmmata, ega see demo eriti kuhugi kao _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Skeptik, accounte ei saa enam teha, üks tasuta kuu per konsool nüüd. Ajuvaba ütlen. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
õnneks ps3'ga sellist jama ei ole, aga see ajab küll närvi, et psn update tehakse alles hilja õhtul või ööel. selleks ajaks on xboxi inimesed on juba hommikust saati demo proovida saanud. ise olen 2 korda kannatanud, oodates fifa 10 ja pes 10 demosid.
See buy all five arcade games, get 800ms free. Jess! _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.