Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TombcaT
HV kasutaja
|
15.09.2009 19:54:05
|
|
|
malukas kirjutas: |
Shopto-st tellida saab numbri ka millega jälgida kus pakk on eks.
Ma siis vaatasin eesti postist seda ja kui pakk tallinnasse ära jõudis läks 3 päeva ennem kui nad selle võrru saatsid . |
Kasutasin ka just seda varianti. Tore on see, et viimased neli päeva istub pakk juba postkontoris(5 päeva tagasi tehti sorteerimine). Toredad tropid ikka küll, pole suutnud nelja päevaga pakki 100m kaugusele tassida. Nimelt ma elan 100m raadiuses postkontorist. Ega siis midagi, tuleb minna homme nende idiootide peale karjuma.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
malukas
Piiratud kasutaja

|
15.09.2009 20:30:43
|
|
|
DODONPACHI kirjutas: |
LaserDude kirjutas: |
Keegi oskab öelda , et kas tavaliselt ikka Game.Co.Ukga pole probleeme , et tuleb kaup kohale , mingi jama ei ole , et ei saadeta , vms.?
Tänud! |
Mul läks korra kaduma üks pakk. Mitmetele järelpärimistele ei saabunud ühtki vastust ning mäng jäigi saamata. |
Mis mängust ilma jäid siis
_________________ Müün konsoole, tarvikuid, mänge! Küsi hinda!
M: Playstation 3 Slim 160GB (UUS) + GT5 P - 275€ |
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
15.09.2009 20:56:25
|
|
|
TombcaT kirjutas: |
Ega siis midagi, tuleb minna homme nende idiootide peale karjuma.  |
Ka minul on nii mõnigi kord tekkinud soov kohaliku PO teenindajaskonnale üht-teist öelda. Paraku muutud siis ise samasuguseks idioodiks. Pealegi, see üks õnnetu tädi, kellega PO's naaksuda saad, räägib su murest heal juhul oma kassile. Kõigile on tunduvalt kasulikum, kui analüüsid kaine peaga, mis oli valesti ja mida võiks süsteemis parandada ning kirjutad selle sõbraliku viisakusega siia: http://post.ee/index.php?id=4986. Nad isegi vastavad heal meelel ja valgustavad, milline on nende plaan puudujääke parandada
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
NekoRobin
HV kasutaja
|
15.09.2009 22:14:16
|
|
|
Eesti post SUX. Ausalt ka, läks kaua aega ühe saadetisega mis oli eesti-sisene, on veel jamasi olnud, üldiselt kahtlane süsteem kui selliseid asju juhtub välismaalt tellides, ise kavatsen ühe asja tellida järgmine kuu, loodan, et sellega väga jama ei tule.
_________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
15.09.2009 22:33:04
|
|
|
NekoRobin kirjutas: |
Eesti post SUX. Ausalt ka, läks kaua aega ühe saadetisega mis oli eesti-sisene, on veel jamasi olnud, üldiselt kahtlane süsteem kui selliseid asju juhtub välismaalt tellides, ise kavatsen ühe asja tellida järgmine kuu, loodan, et sellega väga jama ei tule. |
Mis sul juhtus selle pakiga ning millised on need ülejäänud jamad? Mul on vahest mõni pakk 5 päeva kuskil tollis kinni istunud ning minu üks ja ainus Retrogamer oli selja pealt pooleks murtud, aga muidu on olnud väga OK. Ja neid pakke on maksikirjadena liikvel olnud kohe väga palju. DODONPACHI õnnetu juhus on küll äärmiselt nõme, aga me ei saa kahjuks kunagi teada, kes selle põhjustas. Minu arvamus EP'st on pigem positiivne. Ülesandega, toimetada saadetis minuni ja vastupidi, saavad nad hästi hakkama.
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
16.09.2009 07:54:18
|
|
|
terry, word Minagi väga rahul, kõik välismaalt tellitud kaubad ilusti ja ilma kadumata minuni jõudnud. Tellin regulaarselt saksamaalt, hiinast ja inglismaalt. Mingeid müstilisi venimisi pole ka ette tulnud. Game.co pakid tulevad nagu shopto omadki tavaliselt ära 3-4 päevaga, üksikutel kordadel on läinud kuni 7 päeva. Zavvii'st ei telli kuna kõik raporteerivad kadunud pakkidest ja see teeb ettevaatlikuks. Saksamaalt tavaliselt umbes sama ajaga asjad kohal. Hiinast läheb tavaliselt täpselt kaks nädalat (14p) aega, millest tollis istub asi paar päeva.
|
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
154 |
|
tagasi üles |
|
 |
scaryx
HV kasutaja
|
16.09.2009 08:13:02
|
|
|
DODONPACHI kirjutas: |
LaserDude kirjutas: |
Keegi oskab öelda , et kas tavaliselt ikka Game.Co.Ukga pole probleeme , et tuleb kaup kohale , mingi jama ei ole , et ei saadeta , vms.?
Tänud! |
Mul läks korra kaduma üks pakk. Mitmetele järelpärimistele ei saabunud ühtki vastust ning mäng jäigi saamata. |
sama juhtus mul game.co.uk-st tellitud singstar bundlega...aga tegin avalduse ja sain raha tagasi...mitu kuud hiljem tuli mingi sulanud pakk...kus cd-d polnd ja üks mittetöötav kõrbenud mikker oli vaid sees
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
16.09.2009 08:52:38
|
|
|
minu zavvi seiklus leidis õnneliku lõpu - mäng käes. esimene pakk läks kaduma (kus, seda ei tea keegi) ja 30p järel tegin avalduse, et tahan asendust ja kohal. ei lase sellest heidutada ja kui vaja tellin sealt edaspidigi.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
16.09.2009 10:46:59
|
|
|
Aastate jooksul pole õnneks veel ükski pakk kaduma läinud - paar korda on küll asenduspakk enne kohale jõudnud kui "originaal"
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2mm
Kreisi kasutaja

|
21.09.2009 17:52:22
|
|
|
, mõtlesin just UK-st endale wireless headset'i tellida, kuid neil ju teistmoodi laadija kasutuses...
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
21.09.2009 19:14:06
|
|
|
Tellisin1 möngu zavvi st.
Order date oli 1 sept, estimated disp. date 10 sept. Pikk aeg millegipärast. Igatahes 16 sept oli ikka ees "Awaiting Stock Pick". Saatsin kirja. Vastust tuli kiiresti, vabandati igati ja lubati asi korda ajada. Täna ilutses ikka ees "Awaiting Stock Pick". Igatahes tühistasin tellimuse ära ja tellisin sama asja game.co.uk natuke suurema raha ees. Samas on tulnud zavvi st paar mängu, dvd ja ka muusikat kenasti kohale.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
21.09.2009 19:55:06
|
|
|
IMO Zavvi üks viisakaima klienditoega poode - kui tellimust koheselt täita ei suudeta, saadetakse iga paari päeva tagant uus teadeanne/kiri "order status" kohta
Vastandiks võib Play-Asia'st pidada - tellisin suvel FF I&II GBA'le; tellimuse täitmise ajaks oli märgitud kuni 15 päeva; kuu aja pärast saatsin kirja, et millal ja kas üldse võimalik mu tellimust täita. Vastus tuli a'la ärge muretsege, kui kaup saabub ja teele pannakse, siis teatatakse
Lõpuks, peale pea 2kuust ootamist pandi asi posti, paraku saab sellest varsti 1kuu - loodetavasti saan ikka mängu kätte...
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
21.09.2009 20:46:02
|
|
|
Kusjuures vabandavas kirjas lubati anda teada kohe, kui midagi selgub. Rohkem kirju ma sealt ei saanud.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
malukas
Piiratud kasutaja

|
22.09.2009 11:18:37
|
|
|
mul ka olnud zavvis probleeme, et pakk kohale ei tule. Siis pika jamamise peale (2 kuud) sain kuidagimoodi refund ära ikka
_________________ Müün konsoole, tarvikuid, mänge! Küsi hinda!
M: Playstation 3 Slim 160GB (UUS) + GT5 P - 275€ |
|
Kommentaarid: 124 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
22.09.2009 13:08:02
|
|
|
j2mm kirjutas: |
, mõtlesin just UK-st endale wireless headset'i tellida, kuid neil ju teistmoodi laadija kasutuses...  |
seda laetakse ju konsooli või arvuti USB pordist
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
22.09.2009 18:36:10
|
|
|
kriist kirjutas: |
tsitaat: |
Kas x360 pulti võib lugeda hardware-ks?
Igatahes panin zavvi.co.uk-s tellimuse sisse ja nüüd näitab staatuseks "Awaiting Despatch" ja Dispatch Date: 14/09/2009.
Eks näis mis saab |
Võin kinnitada, et zavvi.co.uk saadab pulte eestisse. Eile pandi pakk teele.  |
...ja täna sain kauba kätte. Läks küll kauem aega kui game.co.uk-st. Aga kohale tuli vähemalt.
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
paanz
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inq
HV kasutaja

|
22.09.2009 21:24:31
|
|
|
nad ei postita ju Eestisse.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
paanz
HV vaatleja

|
22.09.2009 21:30:23
|
|
|
Inq kirjutas: |
nad ei postita ju Eestisse. |
Ma saan ära osta ja Eesti ise saata
_________________ PSN: Paanz |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
F3nya
HV kasutaja

|
24.09.2009 03:00:18
|
|
|
Nonii, et rohkem keegi ei ütleks, et Amazonist hardware tellida on mingi märg unenägu - võin kinnitada et saab ikka.
14.09 tellisin amazon.co.uk'st PS3slimmi koos postikuluga tuli välja £270.44, esmaspäeval sain konsooli ilusti kätte.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eikki
HV vaatleja

|
24.09.2009 03:09:58
|
|
|
Kui kellelgi midagi vaja kas USA netipoodidest või Amazon.com-ist ja Ebayst ja otse Eestisse ei saadeta siis saan kõige sellega aidata. Kuna asun ise USA-s siis on hea lihtne asjad minu aadressile kas tellida või mul endal tellida, kellel pole ebay kasutajat või USA krediitkaarti.
Siiamaani olen aidanud igasuguste riiete, mootorrataste ja autode varuosadega aga tellida võib kõike. Nädalas läheb teele mitmeid pakke seega väiksemad asjad saab nendesse pista ja miks mitte ka suuremad. Kõigile tuleb see odavam.
Kui on huvi siis võtke ühendust kas PS-i teel või emaili crx87@hot.ee
Tolli pärast ei pea ka muretsema
_________________ Aitan kaupadega USA-st. Ebay, paypal-iga maksmine, kaupade transport.
Pisikesest mutrist kaatriteni välja. Ise asun USA-s. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Emper
HV kasutaja

|
24.09.2009 14:34:24
|
|
|
Positiivne (ja mulle esmakordne) kogemus game.co.uk'ga.
Pühapäeval tellisin, esmaspäeval sain despatch confirmation meili ja neljapäeva hommikul oli Halo 3 ODST postkastis.
Igati rahul
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
24.09.2009 15:11:28
|
|
|
F3nya kirjutas: |
Nonii, et rohkem keegi ei ütleks, et Amazonist hardware tellida on mingi märg unenägu - võin kinnitada et saab ikka.
14.09 tellisin amazon.co.uk'st PS3slimmi koos postikuluga tuli välja £270.44, esmaspäeval sain konsooli ilusti kätte. |
Pärast seda, kui amazon.co.uk hakkas Eestisse riistvara tarnima (nii ca kuu aega tagasi), ei tohiks keegi enam tõesti niimoodi ütelda. Aga enne seda, s.t. siis, kui nad veel ei tarninud riistavara Eestisse, oli niimoodi ütlemine ainuke mõistlik käitumisviis.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
24.09.2009 15:14:45
|
|
|
Sain täna Play-Asia'st pakid kätte - üks postitatud 27. augustil ja teine 9. septembril...
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|