Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Asus P5B DELUXE kondekad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 22.09.2009 16:37:57 Asus P5B DELUXE kondekad vasta tsitaadiga

Sai just kondekad vahetatud PCI-Ex toite ahelast, plaati ruunas hd4870x2 plaat ise 2-3 aastat vana. Ime kondekad olid rubycon ja kzg mis viletsad pole. Pakun kondekad läksid jamaks peale hd4870x2 ostmist.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Matrix75
HV veteran
Matrix75

sõnum 23.09.2009 15:20:48 vasta tsitaadiga

Nõrk toiteplokk või selle vigased kondekad, võivad minu teada samuti hävitada emme kondekaid!
Kommentaarid: 321 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 241
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 23.09.2009 15:52:36 vasta tsitaadiga

Toide kui nõrk oleks siis oleks olnud masin ebastabiilne alguses, selle võisid jamaks teha kunagi arvutikasitis olnud forton bluestorm mis ära kooles ja mul polnud siis videokaartigi erilist kuna ma ei mängi. Folding@home jaoks sai x2 ostetud. Kondekaid tapab ka ebastabiilne vool kui sisse ja välja käib.

Ups peaks aitama, see mul üldse esimene plaat elus millel pidin konesid vahetama. Paljudel kondedel on 2000 töötundi pole ka ime kui mõni punni läheb rutem kui tesed. Need konded võisid fortoni surmast põhjustatud olla. Imelik on see, et nad on pci-e ahelast kus videkaart asub mujal teine ahel oli korras, kus teist videokaarti pole. Peale kondede vahetust on masin stabiilne jälle õnneks ma ei suutnud kondesid liigapalju punni ajada. Õigel ajal sain jaole.

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 23.09.2009 20:38:15 vasta tsitaadiga

Aga vähemalt nüüd tead, et nii BlueStorm kui Fortron kui Zalman kõlbavad "vaikse" kontorimasina ehitamiseks ja ei millekski enam. icon_cool.gif

Kui ei usu - võta BlueStormiga kaasasolev Manuaal ja loe sellest, milliseid voolusid BS tegelikult kannatab ja millised numbrid on tavaline "müügireklaam".

Edu - ja vaata, et Sa tulevikus Firmanime ja ilusate numbritega Siltidega Õngekonksu otsa ei satuks. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 07.11.2009 16:41:32 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Aga vähemalt nüüd tead, et nii BlueStorm kui Fortron kui Zalman kõlbavad "vaikse" kontorimasina ehitamiseks ja ei millekski enam. icon_cool.gif

Kui ei usu - võta BlueStormiga kaasasolev Manuaal ja loe sellest, milliseid voolusid BS tegelikult kannatab ja millised numbrid on tavaline "müügireklaam".

Edu - ja vaata, et Sa tulevikus Firmanime ja ilusate numbritega Siltidega Õngekonksu otsa ei satuks. thumbs_up.gif

Forton kooles ammu ennem kui x2 ostsin mul oligi arvuti fortoniga kontoriarvuti, sa ka ikka jõuad jurada mõtetusega.

EDIT

Nojah, saab jalle kondet vahetama hakata. icon_lol.gif Iga kuu, paar vahet ja üllaülla. icon_eek.gif

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.11.2009 19:51:22 vasta tsitaadiga

Niikaua jäädki kondekaid vahetama, kuni ära tabad, et toiteplokk peab olema piisava võimsuse ja kvaliteediga.

Ning kui toiteplokk kvaliteeti ei taga, siis saavad selle "mataka" enda kukile justnimelt emaplaadi kondensaatorid.

Nii, et Sinu valik - kas hangid korraliku toite või harrastad emaplaadi kondekate vahetust. icon_cool.gif
-----------------------------------------------
Remondin praegu ajaviiteks GigaByte emaplaati, mis liialt nõrgukese toiteplokiga on "segi lastud".
Nii, et ei midagi uut siin päikse all - kõik on ammu teada / tuntud vana...
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 08.11.2009 10:29:36 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Niikaua jäädki kondekaid vahetama, kuni ära tabad, et toiteplokk peab olema piisava võimsuse ja kvaliteediga.

Ning kui toiteplokk kvaliteeti ei taga, siis saavad selle "mataka" enda kukile justnimelt emaplaadi kondensaatorid.

Nii, et Sinu valik - kas hangid korraliku toite või harrastad emaplaadi kondekate vahetust. icon_cool.gif
-----------------------------------------------
Remondin praegu ajaviiteks GigaByte emaplaati, mis liialt nõrgukese toiteplokiga on "segi lastud".
Nii, et ei midagi uut siin päikse all - kõik on ammu teada / tuntud vana...

Ma ei tahaks uskuda ,et toide lahja. Kuna sinist ei viska midagi ei pangesta, mu masina uptime on nädalaid ja kuudeviisi. Lihtsalt aeg on täis nendel kondedel ma ei vahetanud teisi ka samas teisedki jukerdavad natuke, visuaalselt on asjad korras. Pole ka ime, et mollis halvaks läinud konded küpsetasid emaplaati,
2 aastat põhjustasid hiire tahtmatut liikumist. Kui konded mollis ära vahetasin kadus ka tahtmatu liikumine hiirenoolel ära.

Konded mis on punase plärakaga on juba vahetatud, sinine mis läheb alles.

Spoiler Spoiler Spoiler

pupsik46
Kreisi kasutaja

sõnum 12.11.2009 15:18:17 vasta tsitaadiga

Kuskil vene twiikijate foorumis nägin sellist soovitust, et läbiviikudega kondede alla joodeti keraamiline SMD konde, mahtuvust ei mäleta (ilmselt 100n või 1uf). Need keraamilised peaks ideeliselt lihtsustama lüütide tööd kõrgematel sagedustel.
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 22.11.2009 08:22:38 vasta tsitaadiga

Saatsin pikalt selle plaadi ja ostsin P5Q deluxe. Kuna saadavad konded meil eestis pole päris need, mis plaadipeal olema peaks. Plaat P5B jääb katsetamiseks ja kinkima ma ei hakka.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Asus P5B DELUXE kondekad
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.