praegune kellaaeg 27.06.2025 02:02:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vanamees
HV kasutaja
|
22.09.2009 12:11:32
Nti jagamine ruuteriga |
|
|
Kas on võimalik niimoodi netti jagada tavalise trendnet ruuteriga?
On gigane võrk ja arvuti selle taga, arvutis on kaks võrgukaarti, tahaks teise võrgukaardi taha panna ruuteri ja sellest omakorda teise arvutisse.
Kuidagi ei taha see süsteem toimima hakata, milline kaabel peab olema ristkaabel ja kuidas seda süsteemi konfida?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.09.2009 13:59:07
Re: Nti jagamine ruuteriga |
|
|
vanamees kirjutas: |
Kas on võimalik niimoodi netti jagada tavalise trendnet ruuteriga?
On gigane võrk ja arvuti selle taga, arvutis on kaks võrgukaarti, tahaks teise võrgukaardi taha panna ruuteri ja sellest omakorda teise arvutisse.
Kuidagi ei taha see süsteem toimima hakata, milline kaabel peab olema ristkaabel ja kuidas seda süsteemi konfida? |
Mõistlik oleks Trendneti ruuter paigaldada nii : gigane võrk - trendnet - arvutid. Kui kui tahad teha teistmoodi.
Nimetame 2 võrgukaarti LAN 1( 1G Internet ) ja LAN 2 ( Kohtvõrk ) Vead juhtme arvuti LAN 2 pesast Trendneti ruuteri WAN pessa ruuter jagab juba omakorda edasi, kuid siin tuleb ära otsustada, kas ruuteri või switchina. Mina jätaks trendnet switchi rolli ja paneks arvutisse dhcp serveri. Samas peab arvuti koguaeg sellise asja puhul sisselülitatud olema, muidu pole internetti.
Juhul , kui on windows 98/NT/XP/VISTA masin, siis ICS või 3nda osapoole DHCP server aitab. Juhul , kui on arvutis windows server 2000/2003/2008, siis saad selle enda DHCP serveri teenust kasutada.
Abiks lingid :
http://support.microsoft.com/kb/220874
http://sourceforge.net/projects/dhcp-dns-server/
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
vanamees
HV kasutaja
|
22.09.2009 14:04:23
|
|
|
siin on probleemiks see, et TW100-S4W1CA ei lase gigast võrku läbi, mis on esimesele arvutile vajalik, kõikides masinates on winXP pro
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.09.2009 14:12:56
|
|
|
vanamees kirjutas: |
siin on probleemiks see, et TW100-S4W1CA ei lase gigast võrku läbi, mis on esimesele arvutile vajalik, kõikides masinates on winXP pro |
õ
Osta Gbit ruuter ? Teine variant, et hoiad esimest arvutit sees koguaeg, kasutad ICS-i ja trendnet toimib, kui lihtlabane switch, kaabel ei mängi rolli, enamus uuemaid võrgukaarte toetab Auto-MDIX-i. Ülejäänud arvutid trendneti taga saavad ICS kaudu vajalikud parameetrid. Ma olen kolmapäeval Tallinnas, võin võrgu üles sättida.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|