Nüüd mäng tagasi. Kuid vähemalt mina ei saa ei IEga ega Operaga regada. Pikk tänav jms olid ilusti vabad, kuid lihtsalt hangub. Endiselt pole eriti midagi muutunud. _________________ PhotograFICal
Google Chrome'iga töötab korralikult. Muutuste kohta saab lugeda siit. Esimese asjana märkasin, et nüüd on pikemad tänavad kallimad kui miljon ning majad annavad rohkem renti
Nüüd sain enamvähem ilusti tööle. 6 tänavat ostsin ära ja paar tükki vanalinnaski Nüüd alles hakkan mängi põhimõtet lugema
Streets can only change hands ONCE per day!
In other words, no street can be bought or sold more than once per day. So, be clever about which streets you negotiate for.
7 Day Rule
You MUST respond to someone else's offer for a property. Good manners and all that. If you don't respond to an offer within 7 days, it is automatically accepted – no matter how ridiculous it is. Need we say it? Log. On. Every. Day.
Ma kujutan ette neid nolifereid seal _________________ PhotograFICal
Nüüd sain ma teada, miks osasid tänavaid pole: Kui see kasutab seda Openstreetmap.orgi, siis seda oli täiendanud mingi tegelane, kes polnud pooltele tänavatele viitsinud nimesid kirjutada ja enamus tänavad olid tal "residential"iks märgitud, kui see mäng töötab selle lehe baasil, siis ma lisasin (lisasin nime) umbes 40+ uut tänavat...
On ikka tegelased: kui tänava nime ei viitsi kirjutada, miks siis üldse täiendada???
EDIT: tahtsin järgi proovida, aga ei õnnestu sisse logida...
Q: When do I receive my rent?
A: Rent is released once a day at 12am (midnight) GMT. But you MUST log on once a day to have the rent paid out into your bank.
Kusjuures see ei olegi vast väga raske. Kola välismaal ringi ja otsi võimalikult kalleid tänavaid (5M+). Mida kallim tänav, seda rohkem renti saab majade eest. Ma saan nt. oma tänavalt ühe Green House eest juba üle miljoni naela.
Ma ei väidagi, et see võimatu on. Lihtsalt sellise varanduse saamine võtab aega. Ülehomme on paljudel ausatel mängijatel mitu miljardit. Mõnel *võib* olla homme pool miljardit (natuke raske uskuda). Et kellelgi on juba täna selline summa, seda ma ei usu enne, kui keegi puust ja punaseks ette teeb.
Tervist
Odavat reklaami ja cheatereid? Mida sa sellega mõtlesid?
Kirde seostub sulle Kirde-Eestiga? Ma elan lihtsalt Kirde tänaval
Ma võiks ju ka sadu kasutajaid teha ja samamoodi käituda, aga vot olen aus ja ei tee!
Ehk seletad ära, kuidas sul nii palju raha oli (vähemalt pool miljardit)? Päris mage on mängus cheatida ja siis kurtma tulla
Timukas0 kirjutas:
Ma ei väidagi, et see võimatu on. Lihtsalt sellise varanduse saamine võtab aega. Ülehomme on paljudel ausatel mängijatel mitu miljardit. Mõnel *võib* olla homme pool miljardit (natuke raske uskuda). Et kellelgi on juba täna selline summa, seda ma ei usu enne, kui keegi puust ja punaseks ette teeb.
seleta ära, miks sa arvad, et kohe cheatimine käib?
täiesti legaalselt on ka selliseid tänavaid mängus - ja see ei ole sugugi kõige magusam tükk - olen näinud ka vähemalt 3x paremat tänavat aga praeguseks on kõik need reeglina hõivatud
pildil siis oletatav homne käive, kui keegi boonuseid maha ei võta ning jura asemele ei pane, täna oli sama tänav 7x odavama käibega
Spoiler
IMO keegi ei viitsiks üle 600 maja petmise eesmärkidel püstitada.
samas on cheatimine ka näha ja seda hoopis teistmoodi - maailma edetabelis olevatel tüüpidel ei ole ei raha ega arvestatava väärtusega kinnisvara, samas on nad tipus ja nimed "cheater blabla" jne.
muide tahtsin just võimendust tsekata, et pilti teha ning tundub, et mängu tegijad on asja kruttima hakanud - igatahes on hetkel ülaltoodud tänava väärtus 20x väiksem _________________ AHV ei tea, mis AHV teeb
Maja rent = maja hind * kordaja * tänava algväärtus/1 000 000
1. päev, saad 3 miljonit, ostad 1,5 millise tänava, ostad 75k maju (20 maja)
2. päev, saad 150k + 1M + 2,25M, kuna esimene maa suht täis, ostad poolemilliseid maju ja ülejäänud odavad (6 kallist, 25)
3. päev, saad umbes 8,5 miljonit + müüd vana maa maha (3,2M juurde), ostad 5,8M maa ja ülejäänu eest väikseid maju juurde.
4. päev, saad 35 miljonit (+ maa ja majad).
5. ~400 miljonit
6. Ettearvamatu
kordaja - esimesel kahel hoonel 1, poolemillisel majal 0,9 (üks oli veel sama kordajaga); ülejäänutel väiksem
Eile oli 4. päev. Lootus on, et esimestel päevadel saad kaartidega raha juurde ja see muudab lõpptulemust (muidugi mitte nii palju), samas kolmandal päeval kaotad suure osa. Seega endiselt, kuidas saab neljandal päeval olla 500M?
Ja ma pole väitnud, et nii kalleid maid pole olemas, lihtsalt sul ei saa olla raha, et neid maid omandada. 600 maja pole cheateri jaoks mingi küsimus, pealegi ringlevad mingid majade ehitamise skriptid.
Lõpetuseks, avalda oma "taktika". Kui kõik on õige, tunnistan oma eksimust. Väide "taktika on avaldamiseks liiga hea" on minu jaoks võrdne "ma olen cheater".
Paar taktikat, mis ma ümberringi näinud olen on umbes sellised :
1) Tee tosin kontot ja osta peakontolt kasumiga maid ära.
2) Kasuta Chance kaardi cheati, et saada X arv raha ja bulldozereid/hazardeid.
Esimest on enamus kasutanud, isegi kirde kinnisvara
Teist kasutasid nt. minu peal kari venelasi kui topis olin. Tulid buldozer kontodega ja siis laksisid hazardeid peale, niipalju kui ruumi oli.
Kui väikse petmise toel algkapital olemas siis sai kuni tänaseni häid ja kalleid tänavaid osta millel üks 50k maja ala 1mil+ renti sisse tõi.
selles kontekstis pean ennast kah cheateriks lugema
kuigi ma siiski pakun, et need üldises tipus olevad tegelased peavad seda asja kuidagi muudmoodi ajama - ei viitsiks küll miljardit väikeste tänavate ostu/müügiga kokku ajada
otsisin Timukas0 poolt viidatud skripti, mis maju ehitaks aga ei leidnud.
tegelikult ma ei mõista, miks mängu tootjad pole sellist omadust mängule lisanud - milleks toetada miskit klikkfesti. mida pikemad tänavad, seda tüütum teostada, sest vaikimisi viskab tänava keskele ning skrollimine on ka ääretult ebamugav. pikkade tänavate kontekstis on sansu kaardid pigem nuhtlus, sest kogu jama hakkab otsast peale. suumi saab küll kasutada aga see ei käitu normaalselt ning pead vähemalt vabu kohti peast mäletama.
mul on korra õnnestunud nii välja suumida, et tänav koos objektidega jäi alles ning oli ka vähendatud. kahjuks oli see ainult 1 kord. kasutan FF ja chromet _________________ AHV ei tea, mis AHV teeb
Sellest majaehitamise skriptist ma lugesin kuskilt, ise pole katsetanud ega uurinud ja enam ei suuda leida. Kes viitsib ja oskab, saab sellest midagi aretada.
Ühe cheateri pihtimus. Päris huvitav lugemine iseenesest, eriti see lause:
tsitaat:
I built 1000 of those 3-30 million buildings. Yes it took all fucking day.
Seega viitsitakse (ei tea ainult, miks).
Klikkfesti kohapealt, see tõneäoliselt selleks, et ostaksid kallimaid maid. Tavaliselt kallim = parem, siin mängus mitte, parem neist hoiduda. Kui aga on valida, kas 1000 väikest maja või 100 kallimat, siis hakkavad kallimad ka ära tasuma (aeg=raha).
Igatahe, mängul potentsiaali on. Saaks vead ära parandatud ja tuleks võimalus eramänge teha (kutsud sõbrad kokku, võisteldakse oma vahel, kogu maailm või algselt valitud väiksem piirkond on vaba jne), siis
Maintenance
The site will be going down for maintenance at approximately 10AM eastern time today, for approximately 3 hours. When it comes back up, we will have implemented procedures to start dealing with the cheating that has been widely reported.
Thank you for your continued patience as we work to improve the game.
tsiiterid värisege!!! _________________ AHV ei tea, mis AHV teeb
Dominus, ma alguses arvasin, et ei ole aga peale viidatud RTFM-ide lugemist tean, et olen küll
Samas kui selline asi on mängus lubatud, siis IMO ei ole see pettus. Pealegi kogu selle mängu olemus peitub äris - ostan, müün ja vahetan.
See on peaaegu sama, kui panna mängu nupp +100M$ aga kirjutada kuskile FAQ-sse, et sellele nupule vajutajad on tsiiterid ning bännitakse peatselt.
Eks ma siis ka värisen koos teistega!
tegelikult pohlad muidugi. _________________ AHV ei tea, mis AHV teeb
ainus, mis neile ei meeldinud oli majade arv tänaval - milline normaalne inimene suudab sellise läägise mänguga 640 maja püstitada?
need majad võeti kõik maha - miskid nublud olid juba jõudnud kenakes arvu tehaseid asemele püstitada
eks ma siis veel jätkan... vähemalt lääg on vähenenud ja majad kerkivad kiiremini
samas nende skript jookseb võimsamalt kinni ning juba pidi chromele restardi tegema - varem pole sellist vajadust olnud _________________ AHV ei tea, mis AHV teeb
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.