Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Aion märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 47, 48, 49  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 20.09.2009 12:29:09 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Eks paljud naudivad mängu omamoodi ja igalühel selleks õigus.
Just nii ning kui mõnele meeldib RP ei tähenda see, et RP serveris võiksid nad seenele saata icon_wink.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ottf
HV veteran

sõnum 20.09.2009 12:35:17 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et tasub tellida nii D2D-st kui ka aioni oma lehelt... NCsofti downloaderi abil. Võid ka steami harrastada... ega vahet pole usun.

Seda ei oska küll öelda kas klienti pärast käima saab kui restoorid mingist backupist uude arvutisse - võibolla tekib miski registri kamm? Samas enamus mängud tänapäeval, mille authimine käib online serveri pihta on suht paindlikud ses osas.

Tänapäeva netikiirustega see 6 giga pole ju probleem kah imo?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Roger10
HV kasutaja
Roger10

sõnum 20.09.2009 12:39:54 vasta tsitaadiga

Sai siin rahvaga räägitud ja hetkel mina + veel kaks sõpra läheme Perentosse Asmo poolele kuna selle ajatsoon on parem meile. Sellest sõltub ka pvp, insta ja kogu serveri üritus. Gorgosega oleks see jama, et ajaline vahe pea 3-4h erinevust.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 20.09.2009 12:42:19 vasta tsitaadiga

Homme on tööpäev.. aiman halba icon_biggrin.gif
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 20.09.2009 12:57:42 vasta tsitaadiga

Tänan. Nüüd sain mina kah teada misasi see RP on aga reaalses mängus ei kujuta selle eesmärki ja mõtet ette. Milleks seda vaja on? Ise olen MMORPG vahetpidamatta ca 15 aastat mänginud aga selle imeliku asjaga kohtun esmakordselt! Ma ei tea ka ühtegi MMORPG kus selline asi kasutusel oleks. Miks üldse sellele ideele siin Aion foorumis tähelepanu pöörata? Nagu ma aru saan ei ole see ka mängutegiatepoolt mänguosa. Minupärast tehku mängijad misiganes ideega guilde (moslemid; kristlased; RP; pede**, ...) mis see minu asi on!? Miks see mind segama peaks? Mängijate oma valik ja see ei peaks mind kuidagi puudutama ja ega ei puuduta kah.
Siin ongi minu küsimus. Miks see teid häirib? Miks te tähtsustate mingit sellist asja millel minuarust teiejaoks igasugune tähtsus peaks puuduma?

Siis panen veel tähele, et paljud teist tahavad Asmo poolel mängida. Mind huvutakski suhe kuipaljud Eestlastest kummalpool mängivad. Kusagile võiks mõne polli teha. Mina kindlasti ei mängi tumedamal poolel sest heledama poole charride väljanägemine ja armor meeldib mulle lihtsalt rohkem. Siis veel selline mitte just vähetähtis seik, et China serveris on mul kolm kõrget lvl charri ja seega tean ma misioone ning kaarte ning milliseid kolle on kõige ehfektiivsem tappa ning kus asmosid võib oodata ning kus nad mind kõigevähem ootavad. Ühesõnaga ei ole mul mõistlik pooleaastasele kogemusele vett peale tõmmata ja kõike otsast peale leiutada. Kahjuks ei saa ma mängida oma vanas guildis sest nemad on USA serveris. "Utopians Knights" ehk ENG eliitguild kuhu sissepääsemine ja seespüsimine pole naljaasi. Ilma guildisoleva liikme soovituseta pea võimatu sisse pääseda ning kui soovitaja metsa paneb ja mingit tola soovitab riskib ka ise guildist välja lennata kui ennast väljavabandada ei oska. Mind muidugi see ei ähvardanud sest olin seal eliitnimekirjas. Võibolla swichingi USA serverisse ümber kui EU serverites midagi samaväärset ei leia.

viimati muutis naga 20.09.2009 13:11:51, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 20.09.2009 13:11:41 vasta tsitaadiga

Ma mängin kindlasti mõlemal pool korraga...

Miks mind häirib RP? Kuna ma mängin mängu ja naudin seda as is.. siis ma ei pea vajalikuks veel mingit muinasjuttu sinna kõrvale mõelda, et seda endajaoks paremaks? teha.
RP mängijad ofcoors mind ei häiri.. ei ole probleemi, võib koos mängida ja kõike teha...

Lihtsalt kogemusi sellega, et RP servus pistetakse kisama kui ütled "ma ei saa praegu tulla, ma lähen sööma/magama/välja/kuhu iganes"
Selle asemel pead mingi stoori välja mõtlema ja serveerima seda ingame charri vaatest "Head teed sõdalased, mina täna teiega ei liitu - mõõk nüri, lähen seda teritama"

Noh ala selline värk...
tagasi üles
Roger10
HV kasutaja
Roger10

sõnum 20.09.2009 13:12:03 vasta tsitaadiga

maitse asi, ütles koer ja lakkus m***!

Endale ei meeldi just heledam pool kuna need on natukene liiga icon_lol.gif (ütleme nii) kahtlase välimusega ja lisaks olin WoWis ka niiöelda heade poolel. Enam ei viitsi.

Hetkel siis charrid Gorgosest kustutatud ja ümber tehtud Perentosse. Kustutamine võtab 5 minutit, nii et kes tahab põhja-euroopa serveris mängida siis PERENTO on õige valik. Seda siis ASMOna.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.09.2009 13:23:16 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
"Head teed sõdalased, mina täna teiega ei liitu - mõõk nüri, lähen seda teritama"

"Egas nüri mõõk pole häbiasi!" sõnas paksuke dwörf ja rüüpas mehise sõõmu hägust kaevurimärjukest ja avas oma pükste nööbid.

viimati muutis Timberg 20.09.2009 13:27:43, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 20.09.2009 13:33:37 vasta tsitaadiga

Ikka ei saa aru! Kes käseb sul RP guildiga ühineda?

WoW ei maksa mulle paraleele tuua kuna ei meeldi see mäng ja pole kunagi meeldinud. Ilmselt iga on süüdi, et multikad ei meeldi. Ma ei vaata ka Simsoneid, kuigi täiskasvanute multikas. Ma ei suuda ennast samastada jaba-daba-duu ga. IRW.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 20.09.2009 13:39:19 vasta tsitaadiga

Naga.. kedagi ei sunnitagi mitte millekski. Me räägime hoopis teisest asjast.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 20.09.2009 13:40:23 vasta tsitaadiga

naga kirjutas:
Tänan. Nüüd sain mina kah teada misasi see RP on aga reaalses mängus ei kujuta selle eesmärki ja mõtet ette. Milleks seda vaja on? Ise olen MMORPG vahetpidamatta ca 15 aastat mänginud aga selle imeliku asjaga kohtun esmakordselt! Ma ei tea ka ühtegi MMORPG kus selline asi kasutusel oleks. Miks üldse sellele ideele siin Aion foorumis tähelepanu pöörata? Nagu ma aru saan ei ole see ka mängutegiatepoolt mänguosa. Minupärast tehku mängijad.

Kus MMO-kivi all sa mänginud oled? 15 aastat MMO'sid mänginud ja kordagi pole RP'st kuulnud. Wtf icon_eek.gif Sellised serverid on igas MMO's peaaegu olemas, WoW, WAR, AoC, Aion, ma arvan, et vanemates nagu UO ja värk kah.
Kas MMO'de mõte algul polnud siis RP? Massively Multiplayer Online ROLE PLAYING Game. RPG'des mängid rolli sisse, siis viidi see üle Online, et rahvas saaks omavahel ka RP'da. Siis muudeti üle mingile suvalisele lahmimisele kuna üle poole rahvast ei viitsinud jamada selle rolli väljamõtlemise teemaga ja mängis selle nimel, et koletisi ja teisi mängijaid mättasse lüüa.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 20.09.2009 13:44:34 vasta tsitaadiga

Nu kolime nüüd Asmo charid Perentosse või mis icon_question.gif Aionsource foorumi jutu järgi seal Elyose nats rohkem vist , nii et ei peaks olema problet asmo teha .
naga
HV vaatleja
naga

sõnum 20.09.2009 14:03:47 vasta tsitaadiga

Kiviall. Jah pole neist sinu loetletutest ühtegi mänginud. Olen Runescape; Helbreath; Knights Online; Ryzom; Guildwars; EVE; Cabal Online; Aion (võibolla veel midagi).

Guildide list:
http://www.aionsource.com/forum/legion-discussions/51927-legion-release-server-list.html

Siit vaadates oleks asmopoolel hea kas Spatalos või Castor sest saaks tiblasid kõrvetada. Kuidas need venkud üldse EU serveris mängida saavad!?
tagasi üles
Muu
HV vaatleja

sõnum 20.09.2009 15:36:25 vasta tsitaadiga

Roger10 kirjutas:
Sai siin rahvaga räägitud ja hetkel mina + veel kaks sõpra läheme Perentosse Asmo poolele kuna selle ajatsoon on parem meile. Sellest sõltub ka pvp, insta ja kogu serveri üritus. Gorgosega oleks see jama, et ajaline vahe pea 3-4h erinevust.

+1 ma tulen ka Perentos siis...
Kuna jah on rohkem naaber rahvaid koos kellega oleme enamvähem samal ajaliinil.
Hetkel tegin endale chari Telemachusse Elyose poole Clericu ja Perentosse Asmodiani poole Warriori, main char hakkab Asmodian olema aga kavatsen ka tasapisi clerikut arendada Telemachus.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 20.09.2009 15:46:34 vasta tsitaadiga

naga kirjutas:
Siit vaadates oleks asmopoolel hea kas Spatalos või Castor sest saaks tiblasid kõrvetada. Kuidas need venkud üldse EU serveris mängida saavad!?

Neil ei pandud mingit blokki peale, algusest peale räägiti, et neil ei tule mingit blokki ja saavad vabalt valida samal ajal kui meie ei oleks saanud. Raisad kobivad ikka EU'sse. Mis neil vene serveritest ei piisa we..
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 20.09.2009 16:04:47 vasta tsitaadiga

Osad venelased ei taha vene servudes mängida kuna need hakkavad vist mingid free to play maksu süsteemiga olema ning tõenäoliselt saavad igast algkooli ealisi täis olema . Nõme ainult , et EU servudesse tuleb nende seas kaasa ka kõva ports selliseid , kes servu keele tähisest midagi ei pea ning hakkavad vene keeles üld kanalites spämmima .
ottf
HV veteran

sõnum 20.09.2009 16:30:11 vasta tsitaadiga

Alati aitab ignore icon_biggrin.gif see on aint nende kahjuks....
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 20.09.2009 16:54:18 vasta tsitaadiga

ka 10 aastat mmod mänginud ja pole RP kunagi kohanud ega sellest midagi kuulnud.
See server nagu soovitatud RP mängijatele, egas keegi ei sunni sind sellest jamast osa võtma, saadad pikalt ja ütled et lähed jooma. mis teevad?
Saad banni? icon_biggrin.gif
kujutan ette et tavamängijad ikka seal ylekaalus.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 20.09.2009 19:24:22 vasta tsitaadiga

aga tegelikult ka, eesti elyosele sobivat legioni nime vaja, kütke julgelt kui lollus ei ole, igasugu viru- asjad ei sobi, liigselt viinaga seostuv lähinaabritele.
mingit moonlight shadow under frozen water plära ka ei võtaks, prooviks kuidagi lihtsamalt ja possibly ühe sõnaga vms
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 18
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 20.09.2009 19:38:37 vasta tsitaadiga

kui eestlased Telemachus, siis ei tohiks põtru eriti olla, kuna neil soovitatud teine server.
Sakala
Eestlased
Olgu Surm Sulle Kerge v6etud siit ylevalt lõpp punkti bannerilt icon_biggrin.gif

mingid lambikad, kui vaja midagi, ei tule yhtegi korralikku.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 20.09.2009 19:59:55 vasta tsitaadiga

Torm icon_biggrin.gif
Muu
HV vaatleja

sõnum 20.09.2009 20:19:57 vasta tsitaadiga

The Estonian Legion ^^
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 20.09.2009 20:47:05 vasta tsitaadiga

"Malev" näiteks. Ootan siis kuu aega ja vaatan kuidas siis mäng teil jookseb, võibolla positiivse vastuse korral kobin ka Aion-sse. Aga kuna olen wowis horde poolel (minu jaoks ikka heade poolel), siis ilmselt eelistaks skandinaavia pärast tumeda jõu poolele, ehk servu Perento-sse.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
xmaster
HV kasutaja
xmaster

sõnum 20.09.2009 20:59:19 vasta tsitaadiga

Malev oli mitte kõige vägevam wow'i eesti guild mingi hetk ja see ei sobi, sakala ja eestlased jääb väheke niruks kuidagi

ja kel foorumi refreshimine igavaks läheb ja mingit juttu ajada/lugeda/kurta soovib siis IRC's on ikka #aion.ee olemas quakenetis.

KUI IRC programmi kasutamine on uus segane vms siis on variant minna aadressile:
http://webchat.quakenet.org/
toksata nimi sisse ja channelisse kirjutada aion.ee ja oletegi kohal
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 18
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 20.09.2009 21:00:34 vasta tsitaadiga

Selle nime värgi suhtes ei ole mõtet mingit erilist demokraatiat teha nagu varasemad mmod näitavad. Aktivistid (core) tehku gild valmis ja pangu neutraalne nimi, mitte liiga igav, mitte liiga erakordne.

Varem kasutatud tuntud Eesti mmode gildide nimed: Kalevlased, Malev, Hell Hunt, Torm, Hüljatud, Paganad jms...
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Aion mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 47, 48, 49  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.