Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  IT õppimine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 87, 88, 89  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SCREAMER
HV Guru
SCREAMER

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.09.2009 20:13:40 vasta tsitaadiga

küss,
kui ma lõpetan bakat ja lähen edasi õppima magistrisse,
kas ma tohin võtta sama aine 2st korda uuesti mis mul oli bakas, või magistris peavad mul olema kindlasti teised ained?
mõtlesin vabaainet

viimati muutis SCREAMER 02.09.2009 21:31:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 441 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 393
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ak.90
HV veteran

sõnum 02.09.2009 20:55:05 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
Draqula, oicu, p2ris nii ka asjad nüüd pole. Mina läksin TPT'sse, et kiiremini saada mingi paber IT alal k2tte. See aga ei v2lista absoluutselt edasi 6ppimist, vaid soodustab t55 leidmist ka ylikooli ajal. See oli minu motivatsioon TPT'sse minna...

Ja lisaks, v2hemalt TTY'sse saab TPT'st otse teisele kursusele ka, kui soovi on. icon_wink.gif

TTÜ 2le kursusele ka vist päris kõik ei saa ja osad ained tuleb ka järgi teha ilmselt.
ITKsse pidi ka saama 2le kui soovi on, aga üksikud lähevad, enamus toovad osad ainepunktid üle ja käivad nendes kus nendel pole punkte.
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 188
tagasi üles
Flavius
HV Guru

sõnum 02.09.2009 21:05:11 vasta tsitaadiga

õppekava tuleb täita jah, ka TTÜ's,
muidu võib ka 3. kursuse aineid kohe tegema hakata, järjekord pole oluline
kui ained kattuvad, siis saab ainepunktid üle kanda

mõned, kes ei saa ainega hakkama, siis teevad seda kergemas kohas ja kannavad punktid üle
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
virus152
HV vaatleja
virus152

sõnum 02.09.2009 22:07:22 vasta tsitaadiga

SCREAMER kirjutas:
küss,
kui ma lõpetan bakat ja lähen edasi õppima magistrisse,
kas ma tohin võtta sama aine 2st korda uuesti mis mul oli bakas, või magistris peavad mul olema kindlasti teised ained?
mõtlesin vabaainet

Kui sa aine eest juba korra punktid kätte oled saanud, siis vaevalt. Vabakuulajana vast ikka võid.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 04.09.2009 11:15:14 vasta tsitaadiga

Kui Sa tahad üle kanda ainet mis tehtud varem teises koolis, siis peaks selle lubamise otsustama asendatava aine vastutav õppejõud või õppekava juhataja (sõltub koolist).
Kui tahad üle kanda teises koolis varem tehtud ainet vabaaineks, siis peaks otsustaja olema õppekava juhataja.

Kui tahad teisest koolist võtta ainet (näiteks võtsin TLÜ's magistrit õppides Personalijuhtimist TTÜ's), siis pead saama nõusoleku oma õppekava juhilt ja teise kooli õppejõult, kes ainet annab. Nii peaks saama aineid risti võtta paljudes ülikoolides ilma ise midagi juurde maksmata (TLÜ, TTÜ, TÜ saab risti võtta, EBS on oma hinna liiga kõrgeks ajanud ja teistega ei mängi, vähemalt nii mulle öeldi TLÜ'st aastal 2007).

oicu,

Peale kutsekat minnakse kõrgkooli, juhul kui on kõrgemad ambitsioonid, et saada kõrgharidus - sügavam arusaamine sellest kuidas asjad mingis valdkonnas toimivad, mitte lihtsalt konkreetsed töövõtted.
Kui võtta lihtsustatud näitena ehitus, siis peale kutsekat võid sa müüri laduda, kuid peale ülikooli oskad teha erinevaid tugevusarvutusi ja mõistad erinevate ainete omadusi kuni molekuli siseehituseni. Mõni tahab seda teada ja mõnda see ei huvita üldse.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
äss
Kreisi kasutaja
äss

sõnum 05.09.2009 20:29:56 vasta tsitaadiga

Praegu kutsekas IT-d ja pärast arvatavasti rakenduslikku kõrgharidust või on paremaid ideid?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 06.09.2009 15:01:35 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Sul viskas üle õppimine keskkoolis et nii karm langus toimus?
Hehee, mul keska lõpus oli keskmine hinne 4,94 ning praegu ülikoolis 2,3 umbes icon_biggrin.gif Absull ei meeldinud esmine aasta ülikoolis, igav ja mõttetu oli, õppejõud ja tundide ülesehitus ei meeldinud, kadus huvi ja motivatsioon ning nii see keskmine kolinal langes. A samas mul alati langes keskmine hinne kooli vahetades mitu palli, vaja lihtsalt harjuda uue keskkonnaga.
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 06.09.2009 20:45:44 vasta tsitaadiga

Noh, ütleme nii, et ITKolledžis ENNE MaSu said kõik mu kursavennad ja kursaõed peaaegu kohe tööle. II õppeaastaks olid kõik kes TAHTSID endale töökoha leidnud. Osad, kes tulid otse keskkoolipingist kasutasid Archimedese programmi, et minna välismaale, seal saab prgrammi abil ka ajutise töö leida. Eestis on ESIMESE töökoha leidmine tavaliselt raskem. Hetkel pole lebastega rääkinud, et kui kerge/raske MaSu ajal ititööd leida on. Igatahes college stend on endiselt kuulutusi täis.
Draqula
HV Guru

sõnum 07.09.2009 11:19:01 vasta tsitaadiga

taikonaut kirjutas:
mikk36 kirjutas:
Hehee, mul keska lõpus oli keskmine hinne 4,94 ning praegu ülikoolis 2,3 umbes icon_biggrin.gif Absull ei meeldinud esmine aasta ülikoolis, igav ja mõttetu oli, õppejõud ja tundide ülesehitus ei meeldinud, kadus huvi ja motivatsioon ning nii see keskmine kolinal langes. A samas mul alati langes keskmine hinne kooli vahetades mitu palli, vaja lihtsalt harjuda uue keskkonnaga.

Nii see enamasti läheb. Kõva tahtejõudu on vaja, et ennast läbi vedada igasugu matemaatikatest ja füüsikatest ning teistest ainetest, mille puhul otsene rakendamine pole käega katsutav - öeldakse, et need ained vormivad aju icon_smile.gif (... ning kahjuks toimivad ka omamoodi sõelana - erialaainetega jäädakse reeglina palju vähem hätta).
tagasi üles
Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 07.09.2009 14:01:25 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
taikonaut kirjutas:
mikk36 kirjutas:

Nii see enamasti läheb. Kõva tahtejõudu on vaja, et ennast läbi vedada igasugu matemaatikatest ja füüsikatest ning teistest ainetest, mille puhul otsene rakendamine pole käega katsutav - öeldakse, et need ained vormivad aju icon_smile.gif (... ning kahjuks toimivad ka omamoodi sõelana - erialaainetega jäädakse reeglina palju vähem hätta).

Endal oli ka TÜ Informaatika bakas keskmine 2.3, aga polnud probleemi, 3 aastaga lõpetasin ära ja sain veel õppetoetust ka icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
inc
HV veteran
inc

sõnum 08.09.2009 21:00:31 vasta tsitaadiga

taikonaut kirjutas:
mikk36 kirjutas:

Kas liiga madala keskmise hindega võib RE kohalt ka välja kukkuda? oskab keegi öelda?

Ise olen aru saanud et RE kohast jääd ilma siis kui ei suuda piisavalt ainepunkte semestri jooksul koguda või kukud mõne aine eksami kolm korda järjest läbi...
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 08.09.2009 21:07:28 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:
taikonaut kirjutas:
mikk36 kirjutas:

Kas liiga madala keskmise hindega võib RE kohalt ka välja kukkuda? oskab keegi öelda?

Ise olen aru saanud et RE kohast jääd ilma siis kui ei suuda piisavalt ainepunkte semestri jooksul koguda või kukud mõne aine eksami kolm korda järjest läbi...

Selle küsimusega tasub pöörduda Õppeosakonda või oma teaduskonna dekanaati sest kooliti võib teoreetiliselt regulatsioon erineda.
Ise pole küll kuulnud sellist varianti TTÜ's ega TLÜ's.

Mingis eeskirjas vist oli kuskil, et lõpetamiseks peab olema keskmine hinne vähemalt 2,0 vms (võin eksida) ja hindeid '1' ei tohtinud olla rohkem kui 3 tk TTÜ's kui bakat tegin (2000-2005).
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 10.09.2009 14:06:15 vasta tsitaadiga

Kui oled RE kohal, siis loetakse punkte, mitte keskmist hinnet. ITKs peab olema 75% õllekavast tehtud, et mitte RE kohalt välja kukkuda. ITKs loetakse punkte kord aastas, aga osades ülikoolides kord semestris. Mingid tüübid saavad RE kohalt kinga ja mingid tüübid keskmise hinde pingerea järgi saavad RE kohale. Samas, reaalaladel on väljalangevus nii räme, et kusagil II kursa II semestriks said kõik tüübid kes vähegi viitsisid koolis käia, RE kohale. Mingid tõsised loodrid aga vedelesid seal rõõmsalt 1.? keskmise hindega. Lihsalt 50% inimesi kaob juba esimese aastaga.
Meil tegid osad kavalad vennikesed hinnetele "turbot", see käis nii, et kõik rasked ained nagu mat. analüüs, füüsika, jne. jne. visati esimesel semestril õppekavast välja ja asemele võeti mingid eriti lihtsad ja lõbusad valikained. Niimoodi "pushiti" keskmine hinne 4.9 või suisa 5.0 peale ja voila - esimese semestri lõpuks oledki RE kohal.
Samas muidugi peab jälgima, et liiga palju eeldusaineid välja ei viskaks, muidu läheb õppekava koostamine kole raskeks. Ja peaks ütlema, et mul on küll hea meel et ma oma analüüsid ja saastad kohe ära tegin. Mõned mu kursavennad higistavad praegu koos lebastega analüüsi teha, et kevadel lõetada saaks. Mina neid ei kadesta icon_smile.gif

DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 10.09.2009 14:15:06 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
ITKs peab olema 75% õllekavast tehtud, et mitte RE kohalt välja kukkuda.

vohh, minu tüüpi kool. järgmine aasta lähen kah siis mekkima. beer_yum.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 10.09.2009 15:13:46 vasta tsitaadiga

TTÜ's on ka 75% teema RE inimestel. Kuigi keskmine hinne pole nii hea kui võiks, on praegu 100% AP'dest käes.
tagasi üles
virus152
HV vaatleja
virus152

sõnum 10.09.2009 17:24:25 vasta tsitaadiga

Tartus sama teema: täiskoormusega 75% ja osakoormusega 50%. RE ainult täiskoormusega.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 11.09.2009 00:17:31 vasta tsitaadiga

virus152 kirjutas:
Tartus sama teema: täiskoormusega 75% ja osakoormusega 50%. RE ainult täiskoormusega.

kui kool lisab ka omalt poolt kohti, siis võib juhtuda, et ka 50+ saad tasuta... hetkel, aga see ilmselt unistus - rahvast peaks koolides olema lademetes, sest IT sektorit tahetakse ju rahaga üle uputada. Loodetavasti seda siiski ei tehta, sest konkurentsivõime seisukohalt ei saa mee koolitada "IT liinitöölisi või müüriladujaid", selleks Hiina ja India.
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 11.09.2009 10:44:49 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
Kui oled RE kohal, siis loetakse punkte, mitte keskmist hinnet. ITKs peab olema 75% õllekavast tehtud, et mitte RE kohalt välja kukkuda. ITKs loetakse punkte kord aastas, aga osades ülikoolides kord semestris. Mingid tüübid saavad RE kohalt kinga ja mingid tüübid keskmise hinde pingerea järgi saavad RE kohale. Samas, reaalaladel on väljalangevus nii räme, et kusagil II kursa II semestriks said kõik tüübid kes vähegi viitsisid koolis käia, RE kohale. Mingid tõsised loodrid aga vedelesid seal rõõmsalt 1.? keskmise hindega. Lihsalt 50% inimesi kaob juba esimese aastaga.
Meil tegid osad kavalad vennikesed hinnetele "turbot", see käis nii, et kõik rasked ained nagu mat. analüüs, füüsika, jne. jne. visati esimesel semestril õppekavast välja ja asemele võeti mingid eriti lihtsad ja lõbusad valikained. Niimoodi "pushiti" keskmine hinne 4.9 või suisa 5.0 peale ja voila - esimese semestri lõpuks oledki RE kohal.
Samas muidugi peab jälgima, et liiga palju eeldusaineid välja ei viskaks, muidu läheb õppekava koostamine kole raskeks. Ja peaks ütlema, et mul on küll hea meel et ma oma analüüsid ja saastad kohe ära tegin. Mõned mu kursavennad higistavad praegu koos lebastega analüüsi teha, et kevadel lõetada saaks. Mina neid ei kadesta icon_smile.gif

Ma ei tea kas enam on, kuid minu ajal (2000 sisseastunud) olid TTÜ's niinimetatud tärniga ained õppekavas, mis tuli ära teha esimese aasta jooksul. Just need nõmedad mat analüüs I, füüsika I jne. Just sellise olukorra vältimiseks oli see kord, et tudeng tahaks lõpetama hakata, ülejäänud ained tehtud, kuid eelpool loetletud ained ikka veel tegemata.
tagasi üles
Delp
HV vaatleja
Delp

sõnum 11.09.2009 11:04:12 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:

.. rahvast peaks koolides olema lademetes, sest IT sektorit tahetakse ju rahaga üle uputada. Loodetavasti seda siiski ei tehta, sest konkurentsivõime seisukohalt ei saa mee koolitada "IT liinitöölisi või müüriladujaid", selleks Hiina ja India.

Hiina kohta ei tea, aga Indias on arvutiteadus väga populaarne ja kõrgel tasemel ning just sealt tulevad pigem kvalifitseeritud spetsialistid kui nn müüriladujad.
tagasi üles
lauri
HV veteran
lauri

sõnum 11.09.2009 11:08:01 vasta tsitaadiga

Delp kirjutas:
Hiina kohta ei tea, aga Indias on arvutiteadus väga populaarne ja kõrgel tasemel ning just sealt tulevad pigem kvalifitseeritud spetsialistid kui nn müüriladujad.

aga nad on kuradi laisad ning alati ei suuda ise mõelda, peab näpuga ette näitama, et tee nüüd seda ka.
kummaline on see, et neil on hästi palju sertifikaate tehtud.

OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 11.09.2009 11:41:45 vasta tsitaadiga

Draqula - ITKolledžis on nii, et "tee kuidas tahad". Mingeid tärne kusagil ei ole. Iseasi on see, et esimesel kursal on suht oluline aine Jaava programeerimine millest sõltub peaaegu, et kõik muu kräpp. Kes jaavas läbi kukuvad v. muidu tegemata jätavad neil läheb deklarigag diskoks, seni kuni jaava on järele tehtud.
Muiud võib igaüks oma õppekava koostada just nii nagu hing ihaldab. Iseasi, et kui sa keerad oma õppekava väga sassi, siis võivad ained ajaliselt kattuma hakata ja seda ei taha õppeosakond hästi lubada. Kuigi, ma ise olen ka ühe semestri niisugust õppekava pidanud, kus 2 ainet ajaliselt kattusid.

virus152
HV vaatleja
virus152

sõnum 11.09.2009 12:11:14 vasta tsitaadiga

Meile anti mingi soovituslik/kohustuslik tunniplaan esimeseks semestriks kätte ja minu teada kõik võtsid ka selle. Ise olen suht pettunud, 36 EAP-d koos, samas loenguid nagu eriti pole ja praksides on ropult igav. Ainukesed lootustandvad ained on Andmebaasid ja Võrgutehnoloogia.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 11.09.2009 12:30:17 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
virus152 kirjutas:

kui kool lisab ka omalt poolt kohti, siis võib juhtuda, et ka 50+ saad tasuta... hetkel, aga see ilmselt unistus - rahvast peaks koolides olema lademetes, sest IT sektorit tahetakse ju rahaga üle uputada. Loodetavasti seda siiski ei tehta, sest konkurentsivõime seisukohalt ei saa mee koolitada "IT liinitöölisi või müüriladujaid", selleks Hiina ja India.
Räägi sellest rahaga üleuputamisest õige rohkem, mul on selline ülitore plaan miskipärast tähele panemata jäänud. Ja igapäevaselt näen/kuulen kah rohkem, et kurdetakse igal pool raha vähesuse üle ja pigem peljatakse kärpimisi....
Ma arvan, et sa oled mõne teada-tuntud poliitilise valetaja hägusat reklaamjuttu tõe pähe võtnud.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 11.09.2009 13:32:13 vasta tsitaadiga

virus152 -- tõepoolest, kui sa vaatad ülikooli õppekava, siis isegi päevases õppes on õppekava koostatud pigem eeldusel, et tudeng käib 0.5 kohaga tööl. Mis teha, karm neegrimaa reaalsus, eeldatakse, et üliõpilane pigem töötajb ja õpib, kui pühendub 100% õppimisele.
Neil tudengitel, kes on piisava IQga ja kelle pere majanduslik seisukord võimaldab ainult koolis käimisele pühenduda, on tõesti iiiiigav, sest tööd on vähe. Sama teemat muide olen ma ennegi kuulnud, "täsikoormusega õppiajate" käest. Samas, keegi ei keela aineid juurde võtta icon_smile.gif)) Oktoobri keskel võta paar poolsemestri ainet juure.
Aga selle jama eest, et meil eestis peab tudeng töötama pekske oma kallis Riigikogu vastu kotte.

Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 11.09.2009 15:12:24 vasta tsitaadiga

Meil Tartus tegi üks selle 3 aastaga baka ja magistri mõlemad ära, et kui igav hakkab on see võimalus ka icon_biggrin.gif
Tuttavad läksid koos temaga kooli ja kolmandal kursusel andis ta juba oma kursakaaslastele tunde icon_razz.gif
tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 11.09.2009 15:17:00 vasta tsitaadiga

Ma ise ka esimese aasta igavusest ajendatuna tegin teise-kolmanda kursuse koos ning lõpetasin baka 2 aastaga. Seda kusjuures erinevate toimetuste ja täiskohaga töö kõrvalt. Seda "lõdvat" tempot tuleb lihtsalt enda kasuks pöörata - saad võtta rohkem aineid, mis personaalselt huvi pakuvad.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
virus152
HV vaatleja
virus152

sõnum 11.09.2009 16:30:41 vasta tsitaadiga

Vermon, Margus Niitsoo? Ta hakkab semestri teisel poolel meile "Sissejuhatus informaatikasse" andma.

OFFF, tegelikult on küll plaanis tööle minna ja pere majanduslik seisukord eeldab ka õppimise jaoks omafinantseeringut. Pettumus on sellest, et ma eeldasin nimest ülikool, et ma ei pea enam-vähem Nõo 10. klassi kordama.
tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 11.09.2009 16:51:03 vasta tsitaadiga

Kui sa vaatad õppekavasse, siis esimese aasta nimetus on alusmoodul. Peamiselt vajalik ikka selleks, et ühtlustada taset. Eelduseks pole Nõo süvendatud reaalõpe, vaid ikka keskmine maakooli õpilase tase, keda on õpetatud riikliku (suhteliselt tagasihoidliku) programmi alusel.
tagasi üles
Delp
HV vaatleja
Delp

sõnum 11.09.2009 16:55:41 vasta tsitaadiga

Ega kahe esimese nädalaga jõutagi veel midagi uut ja põnevat õpetada ja sellepärast ei maksa veel pettuda või siis hoopis rõõmustada, kui kerge kõik on. Mul kogemused TTÜ-ga ja esimestel nädalatel õpetati meile a'la, mis on funktsiooni määramispiirkond. Programmeerimise poole pealt piirdus esimese aasta tase üldse mingi lihtsama stringitöötluse ja faili lugemise/kirjutamisega. Üldiselt ei eeldata mingeid tõsisemaid teadmisi ja hakatakse sisuliselt nullist õpetama.
tagasi üles
virus152
HV vaatleja
virus152

sõnum 11.09.2009 17:07:57 vasta tsitaadiga

Taseme ühtlustamine on jah eesmärgiks, isegi üks vastav aine selja taha jäetud. Ma lihtsalt elan oma subjektiivset pettumust siin välja. icon_rolleyes.gif

Mul tekkis nüüd küsimus, et kui minna selle 2 aasta peale välja, kas siis circa 50EAP/35AP-d semestri peale väga tapvaks ei lähe? Siis peab ilmselt hakkama lektoritega igasugu kattumiste asju seletama, näiteks Niitsoo ütles juba ära, et 1 puudutud loeng = 3lk essee.
tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 11.09.2009 17:12:00 vasta tsitaadiga

Neid aineid on väga vähe, kus kohal peab käima. Mõned praktikumid ja SI olid ainsad minu jaoks icon_smile.gif Teisel aastal võtsin nt. sügissemestril 48AP ning selle jõudis töö kõrvalt suhteliselt lebolt ära teha.
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 11.09.2009 17:37:49 vasta tsitaadiga

virus152 kirjutas:
Pettumus on sellest, et ma eeldasin nimest ülikool, et ma ei pea enam-vähem Nõo 10. klassi kordama.

ole ikka sessini ära ja vaata, mis siis arvad icon_wink.gif küll läheb raskemaks, palju raskemaks icon_wink.gif vähemalt mul küll läks icon_razz1.gif
kuigi ma ei õpi ka it-d, vaid muud reaalala ja ma ei ütleks, et ma olen lahtise peaga icon_razz1.gif

viimati muutis ranel 11.09.2009 17:42:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 165
tagasi üles
virus152
HV vaatleja
virus152

sõnum 11.09.2009 17:42:16 vasta tsitaadiga

Raskemaks läheb kindlasti, aga kas ka tõsiselt raskeks? Eks elame, näeme. Ma annan, siis paari aasta pärast infot, et kas olen bakalaureus või väljakukkunu. icon_wink.gif
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 11.09.2009 17:43:52 vasta tsitaadiga

virus152 kirjutas:
Raskemaks läheb kindlasti, aga kas ka tõsiselt raskeks? Eks elame, näeme. Ma annan, siis paari aasta pärast infot, et kas olen bakalaureus või väljakukkunu. icon_wink.gif

aga palun, nii raskeks saab minna icon_biggrin.gif 2.aasta emüs
http://www.upload.ee/files/182007/insmehaanika.zip.html

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 11.09.2009 18:28:35 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
virus152 kirjutas:

aga palun, nii raskeks saab minna icon_biggrin.gif 2.aasta emüs
http://www.upload.ee/files/182007/insmehaanika.zip.html

nunnu icon_smile.gif
TTÜ konspekt muide parem, teevad asju arusaadavamalt.
tagasi üles
Vermon
Kreisi kasutaja
Vermon

sõnum 11.09.2009 20:15:44 vasta tsitaadiga

Niitsoo jah.
Ma ise loobusin pärast esimest semestrit loengutest, käisin ainult siis kohal kui oli kohustuslik. (keskmine langes muidugi 2.3 peale)
Mate mulle küll kerge ei tundunud võrreldes gümnaasiumiga. Mate eksamist sain vist 96 punkti, bakas kukkusin Analüüs I ja Graafidest läbi, Algebra I'est 3 korda icon_biggrin.gif

Magistris tulevad alles need ained, mis räägivad rohkem konkreetselt neist asjadest, mida kunagi vaja võib minna. Bakas treenid rohkem mõtlemist ja laiendad silmaringi.
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 11.09.2009 21:09:24 vasta tsitaadiga

Hmm... v6i sihuke "sissejuhatus". Meile andis Kalev... ei m2leta nime. Mina k2isin seal t2pselt yks kord kohal -- arvestust tegemas.
Max Powers

sõnum 16.09.2009 08:53:04 vasta tsitaadiga

Keegi IT kolledzi kaugõppes ka on?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
v2hja
HV Guru
v2hja

sõnum 16.09.2009 15:59:23 vasta tsitaadiga

itcollege.it.süsteemide.arendus.grupp15
tagasi üles
Valdars
HV veteran
Valdars

sõnum 16.09.2009 20:37:58 vasta tsitaadiga

v2hja, tervitus grupikaaslaselt.
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 45
tagasi üles
z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 16.09.2009 22:10:03 vasta tsitaadiga

keegi oskab prognoosida palju punkte mata/eest/keele(saksa) eksamitel vaja on, et TTÜ äriinfotehnoloogiasse saada 2010/11 RE kohale?

kriitika selle eriala kohta on ka teretulnud!
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Flavius
HV Guru

sõnum 16.09.2009 23:05:34 vasta tsitaadiga

siiani on iga aasta TTÜ IT alade RE kohad täielikult täitmata jäänud ja kõik soovijad sisse saanud, seetõttu eksamitulemused ei ole eriti määravad
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 16.09.2009 23:16:52 vasta tsitaadiga

Flavius kirjutas:
siiani on iga aasta TTÜ IT alade RE kohad täielikult täitmata jäänud ja kõik soovijad sisse saanud, seetõttu eksamitulemused ei ole eriti määravad
Nalja teed icon_eek.gif
tagasi üles
Subu
HV veteran
Subu

sõnum 16.09.2009 23:29:55 vasta tsitaadiga

Ragnar7474 kirjutas:
Flavius kirjutas:
Nalja teed icon_eek.gif

Ei tee, praegu just veel eriti, ärkamisaja boomipõlvkond hakkab otsa saama nii et veel lihtsamaksi läheb
icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 56
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 16.09.2009 23:40:56 vasta tsitaadiga

Mul on ikka väga vale mulje siis jäänud icon_lol.gif
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 17.09.2009 00:27:59 vasta tsitaadiga

Ega jah, 89 oli sündivus ju kõige suurem. Ehk siis need, kes eelmine aasta ülikoolidesse suundusid(nt mina icon_biggrin.gif) Nüüd tuleb pikk mõõn, kus õpilasi järjest vähemaks jääb.
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 17.09.2009 00:49:06 vasta tsitaadiga

Minu jaoks igatahes positiivne thumbs_up.gif
tagasi üles
O
Kreisi kasutaja
O

sõnum 17.09.2009 01:03:31 vasta tsitaadiga

Kel võimalik, käib veel väes ka ära ja peale seda jälle lihtsam RE saada icon_biggrin.gif
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 17.09.2009 05:50:15 vasta tsitaadiga

taikonaut kirjutas:
Ega jah, 89 oli sündivus ju kõige suurem. Ehk siis need, kes eelmine aasta ülikoolidesse suundusid(nt mina icon_biggrin.gif) Nüüd tuleb pikk mõõn, kus õpilasi järjest vähemaks jääb.

Just just...isegi vaatasin, et teen masu aeg tööd ja siis vaatab edasi kooliga.
tagasi üles
webromps
HV kasutaja

sõnum 17.09.2009 09:56:18 vasta tsitaadiga

Näiteks see aasta oli TTÜ informaatikasse vaja sissesaamiseks 15,6 puntki. Eelmine aasta oli selleks 13,8. See aasta oleks 13,8 jõudnud kohale 110-ndale kohale ning 90 võeti vastu.
30 punkti on maksimaalne, ning saad oma puntki summa teada, kui jagada mate või füüsika tulemus 5-ga ning liita sellele inka või eesti keele tulemus jagatud 10-ga.

2009: Madalaim punkt millega saadi ÄRI IT-sse.
22.8

2008:Madalaim punkt millega saadi ÄRI IT-sse.
12.8

2007: Madalaim punkt millega saadi ÄRI IT-sse.
13.2
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  IT õppimine mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 87, 88, 89  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.