Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mario.
HV Guru
|
14.09.2009 09:26:54
Mac aadress - ipconfig - registry ? |
|
|
Hetkel olen segaduses.
Kas "ipconfig /all" kaudu "Ethernet adapter Wireless network connection:" all olev MAC - aadress on minu oma?
"ipconfig" näitab ühte MAC-i, registry näitab teist maci
Äkki ipconfig alt ei näegi oma maci?
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
14.09.2009 09:30:12
Re: Mac aadress - ipconfig - registry ? |
|
|
MarioA. kirjutas: |
Hetkel olen segaduses.
Kas "ipconfig /all" kaudu "Ethernet adapter Wireless network connection:" all olev MAC - aadress on minu oma?
"ipconfig" näitab ühte MAC-i, registry näitab teist maci
Äkki ipconfig alt ei näegi oma maci? |
lan-i ja wifit sassi ei aja?
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
0 :: |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
J2ru
HV kasutaja

|
14.09.2009 10:30:46
|
|
|
Arvan sama, et wifi ja lan kaardi omasi vaatad. Need peavadki erinevad olema.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
14.09.2009 17:57:04
|
|
|
Selgelt ju kirjas "Ethernet adapter Wireless network connection:" ja description all wifi kaardi tootja nimi e. Broadcom - kuigi seal kuvatav mac ei ühti registrys wifi kaardi juurde kuvatavaga. LAN ise on disabled.
Ma soovin teada, kumba ta tegelikult näitab ruuteritele näiteks ( hetkel ei ole wifi ruuterile ligipääsu, et näha)
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
14.09.2009 23:23:10
|
|
|
Millist väärtust sa registris täpselt uurid, neid NetworkAddress väljasid oli seal erinevates harudes vist oma 3 tükki või nii.
IPCONFIG peaks näitama seda mis reaalselt kasutusel on, registri oma võib olenevalt olukorrale alles hiljem mängu tulla (a'la käsitsi regustris muudetud siis tuleks kaart esmalt ära keelata et OS teaks uuestilubamisel registrist andmeid uurima hakata).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
28.09.2009 07:09:12
|
|
|
No niipalju kui leidsin, siis oli vastavas harus märgitud selgelt paremal väljal nimistus wifi kaardi tootja nimi ja erinevate muude seadete väärtused koos Mac Aadressiga. Olen teadlik kaardi ära keelamisest ning üritanud igat pidi, koos süsteemi restartidega.
Rohelisega märgitud Host name vahetamine toimib edukalt.
Ei toimi ei Mac Makeup, MadMac, ega käsitsi vahetamine. Ainult random host name dictionaryst on funkav..
EDIT: Ma guugeldan, aga ei suuda mõista probleemi olemust. Varem funktsioneeris selline asi ilusti. Ehk on kellelgi mingeid mõtteid?
EDIT2: Kas vanast/originaalsest mac aadressist kuhugi jälge ei jää? Ehk näitab ipconfig tootja poolt määratud MAC-i?
EDIT3: Leidsin kinnitust, et olenemata registrys muudetud ja kuvavast MAC-aadressist, näeb ruuteris õiget riistvaralist aadressi. Võrk ja kõik sellega seonduv on nõrk teema, iga utility peaks samuti mac-i muutma registryst? Varem on sama wifi kaardiga kõik funktsioneerinud.
|
|
   |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|