|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
| PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
| PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
| RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
| RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
| Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
| hääli kokku : 68 |
|
| autor |
|
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
13.09.2009 23:10:32
|
|
|
Eile sai gildiga The Eye of Eternity-s Malygos maha v6etud. Rahvas oli k6ik üli6nnelik. Ventrilo täitus r66mukiljetega. Uus tiitel ka nüüd Tegelane on signatuuris.
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
13.09.2009 23:46:22
|
|
|
| TanelJ kirjutas: |
Eile sai gildiga The Eye of Eternity-s Malygos maha v6etud. Rahvas oli k6ik üli6nnelik. Ventrilo täitus r66mukiljetega. Uus tiitel ka nüüd Tegelane on signatuuris. |
Noo gz . Meil läks ~30 wipe'i, et maha võtta Faction Championid... Anub'araki oneshottisime nii, et pooled ei teadnud taktikaidki .
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
14.09.2009 03:36:06
|
|
|
Mis ajast veel EoE guildrune tehakse? Oo isegi ToC25 pugitakse pidevalt...
Farmige natuke heroicuid ja ostke ilvl226 kraam selga, 2pct8 jms, mõned orbid, tehke Ulduar crafted gear endale ja pange ToC'sse ajama, saate ilvl245/232 looti... ahjaa, Ulduari võite ka enne puhtaks teha, see on nii ära nerfitud et naxx10 gearis pugid farmivad seda nädalati...
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
14.09.2009 09:35:26
|
|
|
| madedog kirjutas: |
Farmige natuke heroicuid ja ostke ilvl226 kraam selga, 2pct8 jms, mõned orbid, tehke Ulduar crafted gear endale ja pange ToC'sse ajama, saate ilvl245/232 looti... ahjaa, Ulduari võite ka enne puhtaks teha, see on nii ära nerfitud et naxx10 gearis pugid farmivad seda nädalati... |
Endiselt peaks esisteerima servereid või gilde, kes pole kaugele jõudnud. Neil on vb uus gild vms, aga samas võib server nii surnud olla, et sõna PUG võga 25 mannis ei eksisteeri.
|
|
| Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
195 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2009 09:56:27
|
|
|
| Mis ajast veel EoE guildrune tehakse? Oo isegi ToC25 pugitakse pidevalt... |
Eoe on raskem, kui totc 10/25 normal kuna seal on suhteliselt head koordineerimist tarvis. Totcs on koordineerimise koha pealt praktiliselt ainus asi twinside juures õigel ajal charge'i vahetamine. Hetke progression raidimine tähendab hardmode totc.
| Farmige natuke heroicuid ja ostke ilvl226 kraam selga, 2pct8 jms, mõned orbid, tehke Ulduar crafted gear endale ja pange ToC'sse ajama, saate ilvl245/232 looti... |
"natuke" tähendab jämedalt 500 embleemi kanti, kui ka orbid geari jaoks ise osta siis lisandub veel paarisaja jagu. Lisaks veel crafted stuffi muud materjalid mõne kilo kulla eest.
Samas pole nii head geari tarviski, enda BM hunter teeb totc10/25 oma 200/219 geariga ning alla top5 pole ma veel siiani olnud oma 4-5.5k dps'iga.
| ahjaa, Ulduari võite ka enne puhtaks teha, see on nii ära nerfitud et naxx10 gearis pugid farmivad seda nädalati... |
Seda pugiti juba ammu, lihtsalt üldjuhul jäädi kas Kologarni või Mimironi taga toppama. Isiklikult olen pug'is kõige kaugemale jõudnud kuni Yoggini kuid siis läks kole hilja peale ning pidme ära lõpetama.
Samas eile sai resto druidiga üritatud ka naxx10 ja voa10't tehtud. Naxxis saime läbi häda instructori maha, dps jäi kusagile 800-1700 vahele rahval. Enda druid oli ~1.7k buffed healinguga ja outhealis teised märksa asjalikuma geariga tegelased. Enne, kui boss suri teatas üks roog et "liiga väike dps, bye". Tol hetkel oli ta tabelis viimane ~600dps'iga. Edasi saime kuidagi ka harvesteri juurde, ka too suri ilma suuremate probleemideta, lihtsalt et üks asenduseks saadud roog tegi 4.5k dps, järgnesid kaks tanki 1.8k juures ja edasi kõik ülejäänud. 4hm peal jäime toppama kuna rahvas ei jaganud mida seal tegema peaks, ehkki kõik väitsid et on seda teinud küll ja küll, raid lagunes peale esimest wipe'i.
Edasi oli kaks erinevat voa10 pug'i. Ühes olin koos holy priesti ja resto shamaniga healimas, uusima bossi peal taaskord outhealisin teised kel mõlemal U10 taseme gear ning surime madala DPS'i ning viletsa tankhealimise tõttu. Täpselt sama moodi failis ka teine pug, lihtsalt nüüd olin koos kahe resto shamaniga. Kolmas kord õnnestus läbi häda. Kõigil kolmel korral taas outhealisin teised märksa paremad healerid, alati olin raidi peal kuid suutsin ka mõlemat tanki ~30% jagu healida.
Ehk siis jah, pug on loterii, vahel veab aga üldjuhul on tegu täieliku saastaga
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Button
HV kasutaja

|
14.09.2009 10:34:23
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
Samas pole nii head geari tarviski, enda BM hunter teeb totc10/25 oma 200/219 geariga ning alla top5 pole ma veel siiani olnud oma 4-5.5k dps'iga.
|
kuigi toc on dps-i jaoks suhteliselt faceroll place.
ei tahaks küll näägelda, aga 200/219 geariga ikka stabiilset 4.5-5k dpsi välja ei pigista, mine istu korra unbuffed heroic dummye kallal selle geariga, kui palju üle 3k lähed, hakkan plaksutama !.
ei ole just harv nähtus nähe trade channelis,rida umbes nii: 4k dps lfg hc.......võtad siis tüübi kaasa, ja ohoo, korra pigistasgi 1 bossu killimise viimasel secil 4k välja, muidu stabiilne alla 3k !.
ära pikka viha pea mkay
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2009 10:50:27
|
|
|
| Button kirjutas: |
|
kuigi toc on dps-i jaoks suhteliselt faceroll place.
ei tahaks küll näägelda, aga 200/219 geariga ikka stabiilset 4.5-5k dpsi välja ei pigista, mine istu korra unbuffed heroic dummye kallal selle geariga, kui palju üle 3k lähed, hakkan plaksutama !. |
Paraku ühtki combatlogi pole hunteriga teinud kuid nii see on, alla 4.5k olen ainult siis, kui tankid bosse kogu aeg laskeulatusest välja tirivad. Tegelikult gear on suts parem, unustasin ära et sain 3p T8. Samas sinine quest trinket mõnevõrra balanseerib seda. Dummy peal pole tükk aega proovinud, enne t8 saamist tuli 2.6-2.7k IIRC kuid BM skaleerub vägagi hästi raidbuffidega.
Eks kui taas raidile saan võin mõne logi postitada
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
14.09.2009 10:50:43
|
|
|
| eile siis nägin taaskord, kui katki on blizzard teinud mängu oma tasuta geari ja achievementitega. Tahtsin PUGiga teha normal ToC'i oma värskelt 80 saanud lockiga ja mitmest grupist jäin välja, sest mul polnud ette näidata EPIC achivementi, ehk siis ilevel 213 geari... ma saan aru, et 10/25 man'i ei taheta sinises quest gearis rahvast aga normal 5man?
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2009 11:18:10
|
|
|
Ma pugisin normalit L78 rahvaga, keegi ei virisenud
Seda tahavad teha nii paljud et ise oma grupi kokku ajamine ei tohiks probleemiks olla. Inimesed, kes küsivad selleks epicut on suts imelikud ning 99% tõenäosusega neil endal seda achit pole. Miks muidu joosta instat, mis annab ilvl 200 kraami?
[edit]
BM dps'i koha pealt, paar nädalat tagasi tegin siia postituse: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5317270#5317270
4.75k teise bossi peal ning veetsin pea poole ajast adde taga ajades-tappes. Esimesel bossil tuli mälu järgi >5k. Vahepeal möödunud paari nädala jooksul olen saanud ~3-4 uut gearijuppi kuid see nädal pole hunteriga veel totc'd teinud ja ei oska öelda, mida sealt tulemuseks võiks saada
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minttunator
HV kasutaja

|
14.09.2009 11:21:50
|
|
|
Ho Ho'l on õigus.
Need on noodsamad luuserid, kes TBC lõpus eeldasid inimestelt T6 geari, et heroicuid farmida. Endal skilli ega geari pole ja tahavad teiste najal facerollida.
Tohutu idiootide hulk mängus on peamine põhjus, mis hoiab mind hetkel oma accounti uuesti aktiveerimast.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
14.09.2009 13:36:54
|
|
|
Farmige natuke heroicuid ja ostke ilvl226 kraam selga, 2pct8 jms, mõned orbid, tehke Ulduar crafted gear endale ja pange ToC'sse ajama, saate ilvl245/232 looti... ahjaa, Ulduari võite ka enne puhtaks teha, see on nii ära nerfitud et naxx10 gearis pugid farmivad seda nädalati... |
Milleks pugida? Ise eelistan guildrune. Dps ja tankimise gear on mõlemad enamvähem lvl226 itemite enamuses, dpsil on õlg lvl245. Raidil on dps tavaliselt ~4,5k overall.
Alustasin wowiga selle aasta märtsis ja server peaks olema enamvähem sama vana kui minu mängukogemus.
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2009 13:44:47
|
|
|
| TanelJ kirjutas: |
| Milleks pugida? Ise eelistan guildrune. |
Loomulikult eelistaksin ka mina guildrune kuid suvega kadus gildist pea pool rahvast ning allesjäänud suudavad hädavaevu planeeritud raididele kirja panna. Eilne totc25 heroic jäeti ära kuna nimekirja sai ainult 22 inimest, neist mitte ühtki tanki. Gildis on vist ainult üks tegelane kel on minuga võrdeline arv enam-vähem asjalik kogus alte, enamus teisi ei viitsi low-end stuffi teha. Seega ei olegi suurt muud teha, kui ainult pugid.
Hetkel mõtlen et ei tea kas peaks gildi vahetamise peale mõtlema hakkama. Gildi foorumis on mitme lehekülje pikkune arutlus selle kohta kuidas parandada praegust viletsust kuid viimase paari nädalaga pole erilist muutust näha olnud. Kui on mõni gild Al'Akiris, kes sooviks omale shadow/disc priesti või prot pala ning raidivad/progresseruvad totc25 hardmode ning ei jäta 2/3 raididest rahva vähesuse tõttu ära siis andke märku, väga võimalik et kolin üle. Hädapärast võin ka mõne teise tegelasega (lock, hunter druid) tulla kuid nonde varustus on tier-poolteist madalam.
Hetkeseisuga on kella 21 raidiks kirjas 13 inimest, ei imestaks kui taaskord saab kokku 20 kanti :\
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
14.09.2009 14:37:52
|
|
|
Ilmselt sa endale gildi ei leia... oled liiga imba
Krt, ma higistan dummy peal ja no ei saa üle 3.2k dps pidevalt kätte. Samas väidavad siin mõned, et teevad kohe peale 80 dingimist lõdvalt 4k ära ... kustutan vist roogi ära.
_________________ -- |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2009 15:18:54
|
|
|
| dzombe kirjutas: |
Ilmselt sa endale gildi ei leia... oled liiga imba  |
Tegelikult on al'akiris üsnagi korraliku progressiga gilde pea 40 kanti, enamus neist horded. Eks ma veel mõne nädala kiratsen ja kui olukord ei parane siis otsin midagi muud. Võiks ju ka kalevlastega liituda kuid karta on, et nii suure gildi raid core'sse saamine pole just lihtne ettevõtmine. Samas on suur gild ka boonus, ehk saaksin enam-vähem asjalikele alt-runidele oma armeega
Eriti imbaks ma ennast ei pea, võin olla enam-vähem tegija võrrelduna mõne teise priestiga kuid tõsised tipptegijad on oluliselt paremad.
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
14.09.2009 15:23:57
|
|
|
ei ole just harv nähtus nähe trade channelis,rida umbes nii: 4k dps lfg hc.......võtad siis tüübi kaasa, ja ohoo, korra pigistasgi 1 bossu killimise viimasel secil 4k välja, muidu stabiilne alla 3k !.
|
Sa ikka tead, millest räägid? Vist mitte. Seletad ehk, mis seos on trashhooramisel DPSga. Ja kui juba seletama hakkad, taipad ka ehk ära, et ainus dpsi mõõtmine ongi tänapäeval 5manis bosside peal ja sealgi on see nali. Kui bossil on alla 500k elu, ei ole mõtet dps-meetrit vaadatagi.
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
14.09.2009 15:24:12
|
|
|
| hoho sa oled imba ja teema lõpp.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
14.09.2009 16:58:49
|
|
|
 |
Logisin wowi sisse, lugesin seda posti ja esimene asi, mis ma nägin oli trade channelis "4k+ dps LFG daily HC" .
Core kohapealt.. tegin Hüljatutesse applicationi ning sain trialiks aga gildi liider pole siiamaani online jõudnud/ma pole teda online näinud .
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sathanas
HV kasutaja
|
14.09.2009 17:23:44
|
|
|
Tegelikult on al'akiris üsnagi korraliku progressiga gilde pea 40 kanti, enamus neist horded. Eks ma veel mõne nädala kiratsen ja kui olukord ei parane siis otsin midagi muud. Võiks ju ka kalevlastega liituda kuid karta on, et nii suure gildi raid core'sse saamine pole just lihtne ettevõtmine. Samas on suur gild ka boonus, ehk saaksin enam-vähem asjalikele alt-runidele oma armeega
Eriti imbaks ma ennast ei pea, võin olla enam-vähem tegija võrrelduna mõne teise priestiga kuid tõsised tipptegijad on oluliselt paremad. |
kalevlased on küll suur guild kuid meil on väga palju casual mängijaid, top end raidimisest huvilisi inimesi jääb vajaka. hetkel pole pooltes main raidides shadowpriesti.
|
|
| Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2009 17:28:43
|
|
|
Keegi oskab/viitsib Kalevlastest veidi pikemalt rääkida? Kuidas on totc ja U25 progress? Kui tihti ja mis aegadel raiditakse? Kui palju rõhku pannakse farmile ja kui palju hardmodede tegemisele? Kui palju on 10-man/alt raide? Nende oma foorum tundub üsnagi sisulage olevat.
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Button
HV kasutaja

|
14.09.2009 17:58:49
|
|
|
| Scart kirjutas: |
|
Sa ikka tead, millest räägid? Vist mitte. Seletad ehk, mis seos on trashhooramisel DPSga. Ja kui juba seletama hakkad, taipad ka ehk ära, et ainus dpsi mõõtmine ongi tänapäeval 5manis bosside peal ja sealgi on see nali. Kui bossil on alla 500k elu, ei ole mõtet dps-meetrit vaadatagi. |
ei maksa nüüd närvi minna mkay.
mu jutu point oli see, et ei ole mõtet kisada et 4k dps lfg for hc., seega eeldan et ta teeb ka heroicus trash/500k hp bossudel, stabiilselt,
see et ta patchwerkil 4k välja higistas ausalt ei koti kedagi.
samahästi võiks ju kõik casterid kribada, 12+k dps lfg for hc., aga ma ju korra hodiri kakluses tegin 12k
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2009 17:59:10
|
|
|
<- priest teeb 25-manis 6k dps kui väga palju ringi jooksma ei pea, 5-man'is olenevalt grupist 2-4k, korralik tank ja multipullid = 6k+. Millise dps'iga ma ennast reklaamima peaks?
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sathanas
HV kasutaja
|
14.09.2009 18:51:21
|
|
|
| Keegi oskab/viitsib Kalevlastest veidi pikemalt rääkida? Kuidas on totc ja U25 progress? Kui tihti ja mis aegadel raiditakse? Kui palju rõhku pannakse farmile ja kui palju hardmodede tegemisele? Kui palju on 10-man/alt raide? Nende oma foorum tundub üsnagi sisulage olevat. |
totc25 normal on oneshot, heroicut pole wipema mindud kuna on dpsi puudus, selle asemel on focusitud 10 man hardmodedele, parim 10 man hm grupp on clearinud totc 10 alla viie wipe. (tribute to mad skill achi)
ulduar normal moded on farmis, hardmodedele ei saanud keskenduda suvise slacki tõttu. samas on meil tehtud 25 man ulduaris flame levi 4 torniga, xt, councili ja hodiri hardmode. 10 man grupid on saanud algaloni maha.
|
|
| Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
14.09.2009 18:53:46
|
|
|
Eriti imbaks ma ennast ei pea, võin olla enam-vähem tegija võrrelduna mõne teise priestiga kuid tõsised tipptegijad on oluliselt paremad. |
Ise olen Scarshield Legionis ja seal on korralike mängijate leidmine ikka päris nutune - paljud on selle pärast ka realmi vahetanud. Ega see teiste riismete kokku koramine suuremas osas midagi head ei anna, kuigi vahest on ka pärleid maha jäätud.
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.09.2009 19:20:14
|
|
|
| Sathanas kirjutas: |
| Keegi oskab/viitsib Kalevlastest veidi pikemalt rääkida? Kuidas on totc ja U25 progress? Kui tihti ja mis aegadel raiditakse? Kui palju rõhku pannakse farmile ja kui palju hardmodede tegemisele? Kui palju on 10-man/alt raide? Nende oma foorum tundub üsnagi sisulage olevat. |
totc25 normal on oneshot, heroicut pole wipema mindud kuna on dpsi puudus, selle asemel on focusitud 10 man hardmodedele, parim 10 man hm grupp on clearinud totc 10 alla viie wipe. (tribute to mad skill achi)
ulduar normal moded on farmis, hardmodedele ei saanud keskenduda suvise slacki tõttu. samas on meil tehtud 25 man ulduaris flame levi 4 torniga, xt, councili ja hodiri hardmode. 10 man grupid on saanud algaloni maha. |
Kõlab hästi
Eks ma vaatan veel vast nädalakese või nii ja kui olukord ei parane mõtlen tõsisemalt üle kolimise peale.
Kas katsetuse mõttes oleks võimalik mõnele 10-man ulduar runile kaasa saada et üksteiste oskustest enam-vähem aimdust saada? Hetkel 20 signupi ning suts alla 2h raidini, võibolla saaks juba täna midagi teha
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
variousart
HV vaatleja
|
14.09.2009 19:43:16
|
|
|
| Psych0 kirjutas: |
 |
Logisin wowi sisse, lugesin seda posti ja esimene asi, mis ma nägin oli trade channelis "4k+ dps LFG daily HC" .
Core kohapealt.. tegin Hüljatutesse applicationi ning sain trialiks aga gildi liider pole siiamaani online jõudnud/ma pole teda online näinud . |
Paladini mängid ?
Edit// Jep, maailm on väike ja ma poleks uskunud, et ma oma eelmise seasoni arenapartneri HV'st leian
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d-scorpion
HV kasutaja

|
14.09.2009 22:26:28
|
|
|
| Palju on normaalne hit rating hunterile (pve)?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
14.09.2009 23:16:50
|
|
|
| variousart kirjutas: |
Paladini mängid ?
Edit// Jep, maailm on väike ja ma poleks uskunud, et ma oma eelmise seasoni arenapartneri HV'st leian  |
lol, ma olen päris mitme eestlasega tükk aega inglise keeles rääkinud enne kui tuleb välja et eestlane.
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
14.09.2009 23:27:32
|
|
|
| d-scorpion kirjutas: |
| Palju on normaalne hit rating hunterile (pve)? |
Oleneb buildist - MMl on vaja 3%vähem oli vist 189, muidu peaks olema 8%
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Button
HV kasutaja

|
15.09.2009 00:52:09
|
|
|
| d-scorpion kirjutas: |
| Palju on normaalne hit rating hunterile (pve)? |
total 8% on 264, kui MM trees 3 puntki focused aimis, siis vajad 166.
parandagem mind kui eksisin !
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
d-scorpion
HV kasutaja

|
15.09.2009 10:09:56
|
|
|
Ok, tänud
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eldarion
HV vaatleja

|
15.09.2009 20:18:44
|
|
|
Krt, ma higistan dummy peal ja no ei saa üle 3.2k dps pidevalt kätte. Samas väidavad siin mõned, et teevad kohe peale 80 dingimist lõdvalt 4k ära ... kustutan vist roogi ära. |
Mis valemiga tehakse värske l80-ga 4l dps-i? Ma saan heroic training dummy peal stabiilselt kätte 2.5k dps ja mõned VoA pugis ligi 3k dps. Mida krt need isikud siis teevad, et selline erinevus on? Või on see lihtsalt tavaline haip?
Minu tegelane on siin, öelge mulle, kas siis peaks rohkem dämmi tegema?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
15.09.2009 22:43:46
|
|
|
| eldarion kirjutas: |
Krt, ma higistan dummy peal ja no ei saa üle 3.2k dps pidevalt kätte. Samas väidavad siin mõned, et teevad kohe peale 80 dingimist lõdvalt 4k ära ... kustutan vist roogi ära. |
Mis valemiga tehakse värske l80-ga 4l dps-i? Ma saan heroic training dummy peal stabiilselt kätte 2.5k dps ja mõned VoA pugis ligi 3k dps. Mida krt need isikud siis teevad, et selline erinevus on? Või on see lihtsalt tavaline haip?
Minu tegelane on siin, öelge mulle, kas siis peaks rohkem dämmi tegema? |
4k on wow'i keskmine e-peenise suurus, sa ei teadnudki? Nad lihtsalt lampi peksavad, et oi-oi, ükskord oli 20 mobiga pull ja siis tegin 3,7k dps~4k dps..
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.09.2009 23:03:19
|
|
|
| Praegu kättesaadava geariga peaks iga viimane kui miki lükama ära minimaalselt nelja tonni alla. Kes ei lükka, võiks mängima õppida.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
variousart
HV vaatleja
|
15.09.2009 23:10:12
|
|
|
| Praegu kättesaadava geariga peaks iga viimane kui miki lükama ära minimaalselt nelja tonni alla. Kes ei lükka, võiks mängima õppida. |
Praegu kättesaadav on väga suhteline mõiste. Kui sa mõtled selle all C25 HM geari siis ei saa ma sinu väitega nõustuda...
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
15.09.2009 23:12:08
|
|
|
| variousart kirjutas: |
Praegu kättesaadav on väga suhteline mõiste. Kui sa mõtled selle all C25 HM geari siis ei saa ma sinu väitega nõustuda... |
Praegu kättesaadav on see, mida jagatakse lolbadgede eest igale viimasele kui juhanile + tukid totc5'ist.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.09.2009 23:52:44
|
|
|
| Praegu kättesaadava geariga peaks iga viimane kui miki lükama ära minimaalselt nelja tonni alla. Kes ei lükka, võiks mängima õppida. |
4k target dummyl? Priestil unbuffed pea 2.5k spellpower ning tuleb ~3.8k dummyl, 6k+ raidis.
Rääkimata sellest, et 5-mane jookseb rahvas kes seda "praegu kõigile tasuta jagatavat" geari taga ajavad. Jooksevad umbes kuu aega ja siis ongi gear olemas. Enne seda teevad 4k vähesed.
hetkel druidiga naxx25-s, patchwerkil outhealising U10 druidi ja kaks shamaani. Raid-buffed spellpower oli mul ~2.1k, unbuff ~1.7k. Kasutan veel nelja sinist ning ülejäänu on valdavalt 200 kraam, paar juppi on ka 219. Päev varem tegin koos ühe siniseid täis grupiga suts heroic farmi, 5 min taimerist järgi cot'is, 20min UP, totc hc ilma wipedeta ning välja jooksmata, nexus ~20min, UK ~15min. Tank oli kahe eepilisega, gear ilma enchantideta ja buffituna ~22k hp. Skill > gear, rahvas oli täielik random tradechatist
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
16.09.2009 00:00:31
|
|
|
Vaata, mulle ei meeldi jälle L2P ja igasugu lol* või *lolz lühendid. Isegi Conquest'de farmimine, et saada täis 4set kokku eeldab, et oled keskmisest aktiivsem mängija. Seega pole mõtet väiksema dps'ga chare kohe ka mutta talluda.
PS. HoHo, sa väidad kohe, kuidas sa üle healisid või depsusid. Ma arvan, et kui viitsid niipalju seletada juba, maini siis ka ära, mida teised valesti tegis sinu arust?
Edit 2: ma panen oma roogi siis ka üles: Võllaroog. Palju siis antud varustus buffimata peaks andma HC dummy'l?
_________________ --
viimati muutis dzombe 16.09.2009 00:03:44, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.09.2009 00:02:50
|
|
|
| Isegi Conquest'de farmimine, et saada täis 4set kokku eeldab, et oled keskmisest aktiivsem mängija. |
Sa teed nalja ikka või? Mul oli 2 päeva peale conquesti tulekut kõik upgrade jupid seljas. Ja see oli ~40 päeva tagasi. Kui tõesti on veel keegi, kellel praeguseks pole badgede eest kõik famitud, oleks aeg pöörduda tagasi Solitaire'i manu.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.09.2009 00:04:19
|
|
|
Dunno, ei vaadanud väga hoolega. Grobbuluse peal jäin noile shamaanidele alla kuid druidile ja palale tegin üsna pikalt ära. Võrreldes spelle druidiga siis põhi vahe teeb tõenäoliselt see, et ma castisin enam-vähem kõiki spelle 2x rohkem. Patchwerki peale ei saa recoundis enam tagasi kerida aga mälu järgi oli temal ~50% healingust nourish, ma ainult hoidsin hote tankidel. Ei teagi miks ta otsustas nourishit nii palju spämmida kui meil oli pala ja kaks shamaani.
[edit]
| Sa teed nalja ikka või? Mul oli 2 päeva peale conquesti tulekut kõik upgrade jupid seljas. Ja see oli ~40 päeva tagasi. Kui tõesti on veel keegi, kellel praeguseks pole badgede eest kõik famitud, oleks aeg pöörduda tagasi Solitaire'i manu. |
Ära nüüd üle ka pinguta. Kui conquestid tulid 5-manidesse siis polnud mul mainile võtta ainsamatki mainspec juppi, offspecile ostsin ainult mütsi kuna ei viitsinud raidi oodata. ooAltidele olen tasapisi kogunud vidinaid kuid hetkeseisuga on täisgearis ainult pala, hunterile võiks veel 1-2 asja osta, ülejäänutega kulub veel üsna mitu kuud minu tempo juures.
Ilma raidideta tuleb päevas kõik 5-manid läbi joostes ~50 emleemi, kahe päevaga max conq geari saamine eeldab ka suurema osa raidide tegemist gruppidega, kes ise upgradesid ei vaja. Lockiga õnnestus mul saada sellistesse raididesse ja kolmandal päeval peale dingimist tegin 10-man Ulduar pugis 5k dps, clearisime kuni mimironini. Random on random, mõnel veab ja mõnel mitte. Hetkel pole druidi pimpinud ning tollel kulub veel jämedalt ~400 embleemi kõigi juppide uuendamiseks, võibolla pisut vähem kui raidides veab. Jämedalt on see kuu aega tollele charile keskendumist.
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
viimati muutis Ho Ho 16.09.2009 00:11:02, muudetud 1 kord |
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
16.09.2009 00:08:01
|
|
|
2 Wayward * set asja on 116 Emblem of Conquest marki. Ütled ikka, et 2 päeva ja oled 2tundi päevas mängija?
_________________ -- |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.09.2009 00:37:14
|
|
|
| 2 Wayward * set asja on 116 Emblem of Conquest marki. Ütled ikka, et 2 päeva ja oled 2tundi päevas mängija? |
Kas ma ütlesin, et ma mängisin 2 tundi päevas? Ma tegin 2 päevaga ära kõik võimalikud markid: see on siis kõik 5 manid x2, kõik raidid. Ostsin jupid ja läksin tagasi randa augustit veetma. Kui tänaseks päevaks pole inimene kasvõi ainult dailyt tehes suutnud omale geari selga saada - on kusagil ikka väga tõsine probleem.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.09.2009 00:53:21
|
|
|
| Kui tänaseks päevaks pole inimene kasvõi ainult dailyt tehes suutnud omale geari selga saada - on kusagil ikka väga tõsine probleem. |
Tal on elu väljaspool mängu?
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
16.09.2009 08:39:41
|
|
|
| tsitaat: |
| hetkel druidiga naxx25-s, patchwerkil outhealising U10 druidi ja kaks shamaani. |
ja see on mingi näitaja?
sina punnitad täiest jõust nemad võtavad asja, et saaks kaela pealt ära... ise suutsin alati naxx'is top1 druidiga olla enamuste bosside kui ka lõppkokkuvõttes sest ma ei viitsi niisama tühja tampida, kui teha, teha korralikult. üldiselt saaksid sa võrrelda ainult miski guild hardmode peal oma dps'i teistega ja siis keksida, et tegid rohkem... sest praegu 5man ja nõrgemates raidides on alati miskid vennad, kes seda õieti teha ei viitsigi aga on kellegi poolt kaasa veetud kui sõber kes aitab... ja siis pole ka u25man gearist kasu kui ta lihtsalt ei viitsi.
ja kui see druid suutis sul tankid hot'ida ja veel nourishida ... siis on sul küll palju õppida veel:P
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
V3rpooz
HV veteran

|
16.09.2009 09:07:55
|
|
|
Vaata, mulle ei meeldi jälle L2P ja igasugu lol* või *lolz lühendid. Isegi Conquest'de farmimine, et saada täis 4set kokku eeldab, et oled keskmisest aktiivsem mängija. Seega pole mõtet väiksema dps'ga chare kohe ka mutta talluda.
PS. HoHo, sa väidad kohe, kuidas sa üle healisid või depsusid. Ma arvan, et kui viitsid niipalju seletada juba, maini siis ka ära, mida teised valesti tegis sinu arust?
Edit 2: ma panen oma roogi siis ka üles: Võllaroog. Palju siis antud varustus buffimata peaks andma HC dummy'l? |
Dzombe ja teised, miks te käite dummy peal ? Dummy ei anna abosuluutselt mitte mingit ülevaadet palju sa oma tegelased reaalselt suudad DPS teha jne, sest see dummi on nii katki. Minge käige raidides ja vaadake seal bossude peal, et palju te välja pingutate. See dummy dps on mingi nuubide rida, kes karjuvad " A jou ma tegin dummil 5k DPS "
|
|
| Kommentaarid: 225 loe/lisa |
   |
195 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.09.2009 09:24:38
|
|
|
Tal on elu väljaspool mängu?  |
Kohe nii kõva elu, et pole võimeline kulutama 20 minutit, et päevas daily heroic insta ära teha? Ma arvan, et selliste tegelaste dpsist on mõttetu rääkida - hea, kui neil keybindingud olemas on ja spellbookist ei castita.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.09.2009 09:58:52
|
|
|
| etc_Shelob kirjutas: |
| ja kui see druid suutis sul tankid hot'ida ja veel nourishida ... siis on sul küll palju õppida veel:P |
Tal oli ~50% nourish ja hote vähem kui minul kuigi tean raudkindlalt, et ka mina ei suutnud hote üleval hoida. Ta nourishi overheal oli kusagil 80% kandis, mu hotid ~50% (juhuks kui ei teadnud, siis alates 3.2'st registreeritakse ka hotide overhealid täielikult).
Tean küll, et naxx pole enam miski näitaja, samas lihtsalt huvitav näha mida annab välja pigistada sinistes tegelasest
| Kohe nii kõva elu, et pole võimeline kulutama 20 minutit, et päevas daily heroic insta ära teha? Ma arvan, et selliste tegelaste dpsist on mõttetu rääkida - hea, kui neil keybindingud olemas on ja spellbookist ei castita. |
Arvestades et peamine virin käib dps'i kohta siis võtab selle daily tegemine jupp maad kauem, kui 20min. Tankidel ja healeritel on lihtne gruppi saada, dps'il võib selleks kuluda terve igavik.
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
16.09.2009 11:37:10
|
|
|
@Scart
Mingi dpsi üle kõvatamine käib, jube. Teen heirloomide pärast 5-man heroicuid hetkel, olenevalt grupist jääb dps 3.5-4.5k, ja suhtun positiivselt ka neisse kes teevad 1.2k kanti. Ei kicki neid minema või hakka solvama, et L2P. L2P on üks kõige jubedamaid väljendeid üldse. Igaüks mängib nii, kuidas tahab ja see, et sina kahe päevaga endale badge geari selga said ei tähenda, et see oleks ainuõige viis, kuidas mängida.
@logitech13
Ise pean selfbuffed dummyt siiski kõige õigemaks. Ei tea, kas asi on hunteri skaleeruvuses buffidega aga olenevalt raid compist võib dpsi vahe olla kahekordne ja enam.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
16.09.2009 11:40:44
|
|
|
| Traf kirjutas: |
@Scart
Mingi dpsi üle kõvatamine käib, jube. Teen heirloomide pärast 5-man heroicuid hetkel, olenevalt grupist jääb dps 3.5-4.5k, ja suhtun positiivselt ka neisse kes teevad 1.2k kanti. Ei kicki neid minema või hakka solvama, et L2P. L2P on üks kõige jubedamaid väljendeid üldse. Igaüks mängib nii, kuidas tahab ja see, et sina kahe päevaga endale badge geari selga said ei tähenda, et see oleks ainuõige viis, kuidas mängida. |
Kui inimene on just dinginud ja ei oma veel lvl219 geari, ofkoors. Mul pole midagi selliste mängijatega koos möllamise vastu. Kui aga inimesel on seljas mainitud numbrist kõrgema leveli gear ja mänguoskus null, siis ausalt - L2P.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
16.09.2009 11:55:25
|
|
|
Kui inimene on just dinginud ja ei oma veel lvl219 geari, ofkoors. Mul pole midagi selliste mängijatega koos möllamise vastu. Kui aga inimesel on seljas mainitud numbrist kõrgema leveli gear ja mänguoskus null, siis ausalt - L2P. |
Kas ta seda juba siis ei tee? Suur osa on kogemusel - 10. korral teed sa asju paremini kui esimest korda instasse astudes. Teine asi on see, kui priority/rotation on vale, ka sellisel juhul võiks pigem näpunäiteid anda, mida paremini teha, et dpsi parandada. Keegi meist ei taha olla halb mängija, väljend L2P aga ei aita ju. Või arvad, et kui sa talle seda ütled, siis lööb ta peas valge pirn põlema, "läheks äkki EJ foorumitesse klassi kohta lugema?". L2P on mingite elitistide lemmiksõna mida vähemkogenute pihta loopida, et end paremini tunda. Aitamine ja suunamine on hea ja tänuväärne, sõimamine "L2P nub" aga ei anna muid tulemusi peale haiglasliku isikliku heaolu. Endalgi on närvi mustaks ajanud tüübid, kes tankivad, nagu dps ja dpsivad, nagu tank, aga selle viha välja elamise asemel olen paar näpunäidet andnud ja isegi tänusõnu vastu saanud.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.09.2009 12:14:22
|
|
|
| Kui inimene on just dinginud ja ei oma veel lvl219 geari, ofkoors. Mul pole midagi selliste mängijatega koos möllamise vastu. Kui aga inimesel on seljas mainitud numbrist kõrgema leveli gear ja mänguoskus null, siis ausalt - L2P. |
Keda see tõesti huvitab kuidas teised 5-manis hakkama saavad? Vahel ajaviiteks dualboxin dailyt ja saab ka hakkama ning mitte just oluliselt aeglasemalt, kui 5-man grupiga. Guildrunis sai eile lastud kahel tegelasel healeri sabas autofollowga olla kuni jõudsime viimase bossini kuna neil oli õhtusöögi aeg, ajakulu insta peale kasvas võibolla 5min max.
Muidugi on ka posu klasse-spece kelle dps on äärmiselt vilets 5-manides, eriti trashil. Shadowpriest on üks sellistest, et sealt keskmise 3-4 mobi grupi jaoks >3k välja pigistada mu 232+ gearis pean vaat' et rohkemgi vaeva nägema kui raidides. Boomkinina on eclipse proc suht etteaimamatu ning võib vabalt juhtuda, et seda valel ajal saades kaotad ~40% dps'ist. Hunterina jääb killshot üldjuhul saamata, kuna viimane 20% nuketakse maha enne, kui kuul kohale jõuab lennata. FFB maagidel on cast time kusagil 3s+, kui mobid surevad kiirelt siis on tavaline nähtus, kus 50% alustatud castimine ebaõnnestub kuna sihtmärk on juba laibastatud. Neid näiteid võib jäädagi tooma.
|
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |