Suht hea tundub aga kardan, et juhitavus ja füüsika on pekkis. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
xxlmaster, Gridist on graafika küll parem, tundub nii, rohkem läiget nagu oleks jne destiny12, juhitavus peaks superhea olema _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, samas videot vaadates tundus mõne koha peal auto liikumine kuidago konarlik, ja murualast sõitis ta ka kuidagi üli lihtsalt üle, füüsikas kahtlen natuke,aga noh enam pole väga kaua oodata
Rauast autod küll mingit erilist huvi mängu vastu ei köida. Deformeerunine tundub täiesti 0 olevat!!!
Jube arkaad on ju, ühe ringiga ca 10 autole kotti panna pole just eriti huvitav.
Vähemalt multiplayer võiks lahe olla, loodame et on.
Jube arkaad on ju, ühe ringiga ca 10 autole kotti panna pole just eriti huvitav.
ei tasu arvustada mängu enne, kui seda ise proovinud ei ole. esiteks seal peaks saama valida erinevate raskusastmete vahel, kui videos kasutatakse kõige kergemat, ei ütle see veel seda et mäng ongi selline, teiseks ei tea sa ka füüsikast enne midagi kui katsetanud ei ole.
lisaks vigastuste koha pealt loe seda mida mängu loojad ise räägivad: ."We do as much as the manufacturers allow us to do, which is anything up to the point of encroaching the driver's safety zone, which means we can't tear the doors off.
."We do as much as the manufacturers allow us to do, which is anything up to the point of encroaching the driver's safety zone, which means we can't tear the doors off.
Kuidas GRID sellise loa siis sai
Juhitavus on ikka puhas BS sellelt videolt vaadates ju...aegade algul lubati ikka parimat simulatorit mis olemas aga selles videos mina seda küll ei näinud. Mäng on ja kena aga ffs ärgu andku lubadusi mida nad ei pea
Kahjuks ei leia seda linki kus võrreldi seda mängu Race2007-ga
No kamoon, NFS-ist ei tule kunagi simu ja forza3 ja GT5 seda võrrelda ei maksa. Aga ma siiski usun ,et tuleb norm mäng ajaviiteks, mis ka ei muutu lihtlabaseks kihutamiseks nagu undercover, carbon vms. Vähemalt GRID-ist tundub asi parem olevat _________________ Bawse
No kamoon, NFS-ist ei tule kunagi simu ja forza3 ja GT5 seda võrrelda ei maksa. Aga ma siiski usun ,et tuleb norm mäng ajaviiteks, mis ka ei muutu lihtlabaseks kihutamiseks nagu undercover, carbon vms. Vähemalt GRID-ist tundub asi parem olevat
IMO GRID'ist on parem graafika. Võibolla.
Muu jääb küll alla igasugust arvestust.
Ei peagi nüüd mingi täis simu olema, aga veidi füüsikat ja dämmi võiks ikka olla.
Aga sellised asjad teevad tuju rõõmsaks
There is also over 15 real-world locations like Willow Springs and Laguna Seca as well as fictional circuits like downtown London and Tokyo.
mnjaa, kaua siis veel jäänd on, miski nädalake umbes? kannatame nüüd niikaua ära ikka ja kui siis ikka ongi see juhitavus saast, siis võib paukuma tulla. praegu videote põhjal ei oska midagi asjast eriti arvata. kuigi jah, ega see juhitavus tõesti ei tundu seal midagi head olevat. ei tea enne midagi, kui mäng väljas pole. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.