Algus on põnev ja vägev tänu enneolematule graafikale aga teise kümnendi keskel hakkab vaikne väsimus tekkima. Ülivõrretega ma seda mängu üle ei kuldaks - replay väärtus on null ja sama viie nupu peal künda juba viimased 10 levelit ei ole just väga põnev.
selles jagan ma arvamust. mäng paistab hea, graafika on ilus, quest system lahe, combat mõnusalt kiire, aga mängus puudub täielikult WOAH efekt, ise jõudsin vaevu 10'ni kui juba ära tüütas. kas oli tegemist beta omapäraga, et ei viitsi leveldada või milleski muus ei oska öelda.
Ega ta huvitavamaks ei lähe kah enne 25 levelit, kui PVP osa juurde tuleb.
Launcheri kohapealt mainiksin juurde et kui kellelgi default sätted teised peale installi on siis launcheri menüüst settingute alt käib nüüd regiooni sättimine, klient on kõikjale sama.
tsitaat:
Peale loginni siis selline serverite valik. Niipalju kui kuulnud olen, lähevad eestlased Telemachus'sse.
Eestlased proovib Thor'i suunata retail mängus, kui nad jälle servernimesid ei vaheta, telemachuses on open'is ka osad jep
tsitaat:
mäng paistab hea, graafika on ilus, quest system lahe, combat mõnusalt kiire, aga mängus puudub täielikult WOAH efekt, ise jõudsin vaevu 10'ni kui juba ära tüütas.
10'ni jõudmine alles alustab mängu niiöelda, saad ingli staatuse kätte valid oma õige klassi, lendamine ja toredamad abilitid
Kindlasti on toredam kui on seltsi muidugi, tegu siiski MMORPG'ga, ei peaks omaette koguaeg laskma
Samas lvl18'ni on vist paar questi kolli ainult kellega abi vaja reaalselt ja mõnel klassil sedagi mitte.
Puuduseks oma silmis on mängu "lihtsus" - point and click, kui osavalt sa oma charriga ringi liikuda oskad ei mängi eriti rolli, koll ei pea end keerama pöörama kui lähedal oled uhab sind segamatult, castib BITE abilitit 4sec, mõtled et oled kaval jooksed 20 yardi eemale, midagi, ikkagi hammustab pihta jne.
Target enemy and spamm abilities, liikumine tehakse sinu eest..
Samuti kas keegi _TEAB_ - kas selles mängus loeb kust poolt sa vastast või vastane sind lööb?
et nagu wow'is loeb kas sa lööd seljatagant või mitte.
("mulle tundus .." jne ei ole vaja)
Oh kurja, tahaks kah OB'd proovida aga ei ole kuskilt ju seda key'd võtta, või misiganes. _________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised
Huvitav, juhtusin nägema väikest pvp videot ning seal oli lahing ikka tattaeglane. Tegelane jooksis teise juurde, mõlemad vahtisid üksteisele otsa ning kulus üsna mitu sekundit enne kui emb-kumb midagi tegi. Muidugi alati on võimalus, et miskid algajad kes ei oska mängida _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Huvitav, juhtusin nägema väikest pvp videot ning seal oli lahing ikka tattaeglane. Tegelane jooksis teise juurde, mõlemad vahtisid üksteisele otsa ning kulus üsna mitu sekundit enne kui emb-kumb midagi tegi. Muidugi alati on võimalus, et miskid algajad kes ei oska mängida
sellepärast ma ühtegi mängu videode järgi ei hinda...
osa eestlaseid Balderis. Enamik tulid minu järgi kuna esimene servu kuhu OB live minnes sain. Aga kas me sinna ka live mineku ajaks jääme seda näeb ikka alles siis kui live läheb.
Peaks muidugi eestlaste vahel sellise vaikse kokkuleppe tegema et mis server ja millises on Asimo ja milles Ely sest samas serveris eri rasse teha ei saa. Ise lähen sõpradega 100% Asimo poolele.
osa eestlaseid Balderis. Enamik tulid minu järgi kuna esimene servu kuhu OB live minnes sain. Aga kas me sinna ka live mineku ajaks jääme seda näeb ikka alles siis kui live läheb.
Peaks muidugi eestlaste vahel sellise vaikse kokkuleppe tegema et mis server ja millises on Asimo ja milles Ely sest samas serveris eri rasse teha ei saa. Ise lähen sõpradega 100% Asimo poolele.
On jah open betaga tulnud piirang peale et ühele poolele minnes teist ei lasta teha.. blah.
Ja retailis on plan Thor'i end poetada praegu rahvaga, ilmselt heledama poolega, Tumedama poole võiks siis telemachusesse sättida vast.
IRC quakenetis jätkuvalt #aion.ee - eespool on juttu ka kuidas sinna chatti pääseda kui irc'ga tuttav ei ole.
telemachu on rõve nimi (ei kõla keelepäraselt, läheks parem Balderisse Asimo mängijatega. Heledad on liiga tavalised, humani moodi rass mida ei viitsi enam mängida. Esineb pea igas MMOs.
minul ei ole vahet üldiselt mis rass või server põhiline et saaks palju rahvast kokku et guild ikka teha, eriti mingi venelaste või sakslastega koos guildis ei tahaks olla
On jah open betaga tulnud piirang peale et ühele poolele minnes teist ei lasta teha.. blah.
Ja retailis on plan Thor'i end poetada praegu rahvaga, ilmselt heledama poolega, Tumedama poole võiks siis telemachusesse sättida vast.
IRC quakenetis jätkuvalt #aion.ee - eespool on juttu ka kuidas sinna chatti pääseda kui irc'ga tuttav ei ole.
sain sealt ka key kätte, väga lihtsalt väga kiirelt, hetkel seal 1.7k järgi veel
Ise meeldib ka Asmodian rohkem aga eks lähme siis Balderisse kui retail välja tuleb.Kui ei tule samade nimedega serverid siis postitage foorumisse kuhu te teate et te sõbrad lähevad vms.
Ise alustasin Thori serveris, ning Asmodiani poolel. Esimese 20 minuti põhjal tundub päris okei, loodetavasti ei muutu igavaks "kill x-amount of y-monsters" nagu Cabal ja Atlantica.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.