Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 112, 113, 114  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Lotharius
rallisibul
Lotharius

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 07.09.2009 10:15:20 vasta tsitaadiga

Ultimate ears teeb vist mingeid iem klappe koos mikriga
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
radok
Kreisi kasutaja

sõnum 07.09.2009 18:25:53 vasta tsitaadiga

Anti112 kirjutas:
Vahelduva eduga rohkem kui aasta kestnud otsingud minu soovidele vastavate kinniste klappide leidmiseks päädisid mõni kuu tagasi AKG K271 MkII ostmisega.

Kas sa ülevaadet saaksid teha, endal oli ka plaanis need mingiaeg osta thumbs_up.gif icon_cool.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Cocapunn
HV vaatleja
Cocapunn

sõnum 08.09.2009 09:59:45 vasta tsitaadiga

Sennheiser HD 202
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
LauriTed
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 08.09.2009 14:33:26 vasta tsitaadiga

Philipsi odavama otsa klapid väga korralikud, oma hinda väärt. SHP5400 thumbs_up.gif
Kommentaarid: 252 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 229
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 09.09.2009 00:27:42 vasta tsitaadiga

LauriTed, fail. rahast nii pohui küll ei tohiks olla et philipsi klappide peale seda kulutada icon_neutral.gif
Kommentaarid: 169 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 151
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 09.09.2009 00:34:41 vasta tsitaadiga

2III7 kirjutas:
LauriTed, fail. rahast nii pohui küll ei tohiks olla et philipsi klappide peale seda kulutada icon_neutral.gif

Philips oskas kunagi klappe teha küll, nii et ära nii uljalt tambi.

Oliver @ SBC-HP1000 klappidega täitsa rahul.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
LauriTed
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 09.09.2009 09:31:44 vasta tsitaadiga

2III7 kirjutas:

Mul küll rahast kahju pole, 330.- sain norm klapid, mis üllatavalt kerged kuid vägagi tugevad ning vastupidavad. Rahast peaks neil kahju olema, kes ostavad järjest mingeid 100 eeguseid käkke, mis ebamugavad ning purunevad. Oled sa antud isendeid üldse kuulnud, et siin lahmid?
http://www.head-fi.org/forums/f4/sometimes-cans-surprise-you-philips-shp5400-323535/
Kommentaarid: 252 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 229
tagasi üles
yarmx
Kreisi kasutaja
yarmx

sõnum 17.09.2009 16:37:31 vasta tsitaadiga

Kas keegi siin on kunagi kuulanud Sennheiser HD 280 Pro klappe? Millised on muljed? Ehk oskab keegi võrrelda HD 280 pro ja HD555??

Kas see kõrvaklappide vahetuse teema on kuhugi arenenud ka? Mul oleks kindlasti sellise asja vastu huvi. Ka muu helitehnika osas võiks saada asju vahetada/kodus proovida/kellegi teise juures kuulata/ vms. Nii saaks silma(kõrva)ringi laiendada. Endale midagi ostma minnes oleks juba selge, mida tahad!
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 18.09.2009 10:15:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kas keegi siin on kunagi kuulanud Sennheiser HD 280 Pro klappe?
Ma ikka aeg-ajalt kuulan. Just need klapid, mida vajasin - sirge puhas heli, ilma mingite ilustusteta ja korralik isolatsioon. Istuvad suht kõvasti peas, see võib mõnda häirida, aga mingi aktiivsema tegevuse juures (trummimäng, vms.. icon_smile.gif) ei kuku ära. 555 ilmselt mugavam kanda. Võrrelda saan vaid 202-ga, mis kõlbavad ehk tööl kontoriarvutist juutuubi videote nautimiseks icon_biggrin.gif (Muidugi olid nad 7x odavamad kah...)
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
tiith
maxnorm
tiith

sõnum 18.09.2009 10:56:46 vasta tsitaadiga

hd202 on ikka väga hea oma hinnaklassis
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
priitr
HV kasutaja

sõnum 18.09.2009 11:45:15 vasta tsitaadiga

LauriTed kirjutas:
2III7 kirjutas:

Mul küll rahast kahju pole, 330.- sain norm klapid, mis üllatavalt kerged kuid vägagi tugevad ning vastupidavad. Rahast peaks neil kahju olema, kes ostavad järjest mingeid 100 eeguseid käkke, mis ebamugavad ning purunevad. Oled sa antud isendeid üldse kuulnud, et siin lahmid?
http://www.head-fi.org/forums/f4/sometimes-cans-surprise-you-philips-shp5400-323535/

Helil polnud väga vigagi, aga minu viimased Philipsi ca 500 EEK klapid lagunesid aasta jooksul lihtsalt peashoidmisega parandamatult ära. Lihtsalt konstruktsioon oli niivõrd kehv, et piisas peashoidmisel tekkivast survest, et plastmasskinnitus 'ära väsis' ja murdus. Oleks ma neid siis kuidagi ahistanudki... Korra liimisin neid, aga kui siis kuu hiljem teisest kohast samamoodi plastmass laiali pudenes, siis lendasid prügikasti ja nüüd on nende asemel Sennheiser HD555. Sennheiser HD200 on kah olemas, aga neid ei suuda peale HD555 enam üldse kasutada - see vakstu, mis on kuularite ümber ajab naha higistama ja seetõttu ei kannata neid eriti kaua peas hoida.

yarmx
Kreisi kasutaja
yarmx

sõnum 18.09.2009 12:09:47 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ma ikka aeg-ajalt kuulan. Just need klapid, mida vajasin - sirge puhas heli, ilma mingite ilustusteta ja korralik isolatsioon. Istuvad suht kõvasti peas, see võib mõnda häirida, aga mingi aktiivsema tegevuse juures (trummimäng, vms.. icon_smile.gif) ei kuku ära. 555 ilmselt mugavam kanda. Võrrelda saan vaid 202-ga, mis kõlbavad ehk tööl kontoriarvutist juutuubi videote nautimiseks icon_biggrin.gif (Muidugi olid nad 7x odavamad kah...)

Olen täpselt samal arvamusel, kas kellelgi on veel kogemusi, millegagi võrrelda HD280pro-d?
Küsin kuna olen viimasel ajal helitehnika vastu suurt huvi tundma hakanud, kuid kogemus on veel väike ja tahan teiste arvamust ka kuulda. Hetkel on võimalus võrrelda nii HD280pro, HD555, kui ka HD202. Kõik nad on tegelikult erineva hinnaklassi klapid, seega ei pruugi võrdlus alati kohane olla. HD280pro on Sennheiseri suletud klappide tippmudel, HD555 aga avatute seas aga praktiliselt nõrgim.
HD202 ei kannata nende kolme võrdluses üldse kriitikat.
HD280pro on ülimalt puhta heliga (nii palju kui minu kogemus üldse lubab väita).
HD555 on peas mugavamad, aga heli osas sellised "ümarad" ja pehmed. Eriti madalamate sageduste puhul, mis kipuvad väga mudaseks jääma. Kirjeldust "muddy" olen nende kohta leidnud ka välismaistes foorumitest. Samas kuulaks tõepoolest nagu kõlaritest, selline avar ja õhuline tunne icon_biggrin.gif
Igatahes, tahaks kuulda teiste kogemus nende mudelite võrdlemisel icon_wink.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
Henry
HV veteran

sõnum 18.09.2009 12:46:08 vasta tsitaadiga

Kuulge, mul oleks vaja SE C510`le osta üks uus ja korralik 2,5mm või 3,5mm üleminek. Kust seda Tallinnas osta saaks?
tagasi üles
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 18.09.2009 15:36:54 vasta tsitaadiga

Võibolla ma satun ma halba nimekirja, aga võtsin uuesti Skullcandy Ink'd.
Mul pidasid aasta vastu 2 korda remontisin eelmiseid, aga siiski. Ja selle raha eest on muusikat küll ja veel.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
tiith
maxnorm
tiith

sõnum 18.09.2009 16:35:03 vasta tsitaadiga

minu lemmik Sehnheiserid on HD 25, päris head teised
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 18.09.2009 19:31:42 vasta tsitaadiga

yarmx kirjutas:
Kas keegi siin on kunagi kuulanud Sennheiser HD 280 Pro klappe? Millised on muljed? Ehk oskab keegi võrrelda HD 280 pro ja HD555??

Kas see kõrvaklappide vahetuse teema on kuhugi arenenud ka? Mul oleks kindlasti sellise asja vastu huvi. Ka muu helitehnika osas võiks saada asju vahetada/kodus proovida/kellegi teise juures kuulata/ vms. Nii saaks silma(kõrva)ringi laiendada. Endale midagi ostma minnes oleks juba selge, mida tahad!

280Pro kohta suht palju ülevaateid netis. HD555 on neid suht halb vast võrrelda, ühed siiski lahtised ja teised kinnised, pead ikka enne otsustama mida sa saada tahad.

Igatahes see klapivahetuse värk jäi minu poolt kahjuks soiku, kuna mul polnud eriti head heliallikat millest kuulata, samas see probleem sai nüüd lahendatud, kuna ostsin tõsise helikaardi arvutile ja selle taga võiks juba igasugu kraami katsetada. Igatahes kui huvi on, siis võiks hakata seda asja edasi arendama. Minu Tallinnas liikumisega on nii nagu on, nii et siis peab enne varemalt kokku leppima ja arvestama, et vahetus kestaks vähemalt 2-3 nädalat. Samas Tartu kandi inimestega oleks kergem vahetusi teha ja saaks ka lühema ajaga hakkama.

MitchriX
HV kasutaja

sõnum 19.09.2009 14:21:41 vasta tsitaadiga

Lotharius kirjutas:
..ostsin tõsise helikaardi (Asus Xonar Essence STX) arvutile ja selle taga võiks juba igasugu kraami katsetada..

Nice one thumbs_up.gif Texas Instruments at its best again icon_cool.gif Kust sa tellisid selle ja palju ka maksma läks, kui tohib küsida? icon_smile.gif
Tunnen, et mu oma Creative'i kaart jääb nõrgaks - muusikat kuulates ei ole seda sügavust piisavalt, mängudes on aga helid koos surroundiga väga OK. Heh, pane kasvõi kaks kaarti masinasse - üks muusika kuulamiseks ja teine mängimiseks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 20.09.2009 01:31:37 vasta tsitaadiga

Ma ostsin selle siit HV kaudu ja sain näppimiseks veel teisigi opampe ka kaasa ning 2k läks kokku. Ma hetkel igatahes asjaga väga rahul, integreeritud junniga ikka suur vahe, samas mängimiseks oma hardware EAX tõttu võiks küll olla Creative'i kaart, aga ma ei näe selles softi poolt tehtavas EAX'is ka miskit halba (juhul kui see softi pool miskit peeti just ei keera) eriti veel tänapäevaste prosede puhul. Pealegi nagu helikvaliteet olulisem mulle, kui viimased EAX efektid. 5.1/7.1 analoogi puudumine on veidi jama, samas digitaalselt see olemas, seega päris hull ka olukord ses suhtes pole ning kuna ma ise selliseid komplekte ei oma, siis ei tea puudust ka tunda.
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 20.09.2009 21:49:34 vasta tsitaadiga

Kui kellelgi UK'sse asja, siis HMV's on Shure SE110'd on müügis hinnaga £49.99.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaegkuulja
Aeg maha 30

sõnum 22.09.2009 21:18:39 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab midagi Sennheiser RS160 klappidest. Neid kahjuks veel Eestis ei müüda, muidu oleks ostnud, peaksid kuhugi 3000 eeku kanti jääma.
Kvaliteetseid klappe ju alla HD600 polegi. Alla selle on ju kõik mingi madalaoomiline saundiväänamisimedega pask. HD600 aga maksab oma ca'6000 eeku. Nii palju raha klappidele ei tahtnud panna ja kuna vähema raha eest kvaliteet on nagunii üks pask, siis ostsin hoopis wireless (FM) RS120 klapid (1400 eek). Vähemalt mugavust on selle raha eest ja 100m võtab tõesti välja. Õige sutsu häirib küll see eetrisirin, kuid väga hull ka pole (tuleb leida õige koht või peaasend ja siis on vaikus). Kuid need uued RS160 on digiülekandega, mis peaks sellest eetrikahinast puhas olema. Huvitaks aga nende puhul just need analoog-digi ülekanded, et kui korralikud need olla võiksid, et äkki nende taha asi pidama ei jää. Digiülekanded on ju otsesed kvaliteedi p..sse keerajad ja korralikud maksavad üldse autohindu. Et kas 3000 eeku eest analoog-digi-analoog ülekanne on rohkem huumor või tuleb sealt isegi muusika välja?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 1
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 22.09.2009 22:24:28 vasta tsitaadiga

Teised scullkandyd puruks.
EI taha nööpe ka.Millised osta, niiet retsimisel vastu peaks.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 22.09.2009 23:00:16 vasta tsitaadiga

vaegkuulja, oleksid pidanud ebay-st tellima need hd600 klapid kui neid niiväga tahtsid icon_razz.gif
Kommentaarid: 169 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 151
tagasi üles
vaegkuulja
Aeg maha 30

sõnum 22.09.2009 23:22:57 vasta tsitaadiga

2III7 kirjutas:
vaegkuulja, oleksid pidanud ebay-st tellima need hd600 klapid kui neid niiväga tahtsid icon_razz.gif

Jah, aga kasutatud asju (nagu ka kasutatud toiduaineid) ma põhimõtteliselt ei osta, pole ausalt öeldes kunagi ostnud ühtegi. Saan aru et odavamad on seal ikkagi kasutatud, mitte uued. Muidugi garantii on veel teine probleem siis.
tagasi üles
Laurman
Kreisi kasutaja
Laurman

sõnum 23.09.2009 21:21:30 vasta tsitaadiga

jaank kirjutas:
Teised scullkandyd puruks.
EI taha nööpe ka.Millised osta, niiet retsimisel vastu peaks.

Osta nt Koss PortaPro-d. Kui ära lõhud saad vähemalt uued asemele icon_razz1.gif
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 101
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 23.09.2009 22:34:47 vasta tsitaadiga

Jah.. Enda kosse vahetanud 3-4x. Nüüd viskasin kappi ja ennam seda ei osta. Eluaegne garantii on meelitav, kuid mitte siis kui ma pean neid vahetama ja vahetama ja vahetama thumbs_down.gif Ehk konstruktsioonilist kvaliteeti või üldse kvaliteeti enam tänapäeval eluaegne garantii ei esinda. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Kassmees
Kreisi kasutaja
Kassmees

sõnum 24.09.2009 01:13:55 vasta tsitaadiga

Sain mõni kuu tagasi Monacor MD-4100 klapid.

http://www.ewsound.ee/shop/ewpood/product_info.php?products_id=2233
http://www.djservice.com/dj_equipment/-n-d/44_head.html?main=/dj_equipment/monacor_md_4100.html

Mina muidugi sain nad niisama, sest eelmise omaniku käes olid nad kaua kasutusel olnud ja konstrui natuke väsinud, mul tuli neid veidi sättida (juhe vahetada, peavõru parandada). Heli tundub okei (kuni ma veel paremaid klappe pole kuulata saanud) ja neid kannatab peas hoida ka 10 h jutti. Unetute ööde perioodidel esineb selliseid pikki "klapid-peas-istumisi" väga tihti. Mu senistele Panasonic RP-HT010 klappidele teevad Monacorid igast asendist ära thumbs_up.gif
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
radok
Kreisi kasutaja

sõnum 24.09.2009 15:59:50 vasta tsitaadiga

radok kirjutas:
Anti112 kirjutas:
Vahelduva eduga rohkem kui aasta kestnud otsingud minu soovidele vastavate kinniste klappide leidmiseks päädisid mõni kuu tagasi AKG K271 MkII ostmisega.

Kas sa ülevaadet saaksid teha, endal oli ka plaanis need mingiaeg osta thumbs_up.gif icon_cool.gif
tagasi üles
chulo
HV kasutaja
chulo

sõnum 27.09.2009 11:40:42 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Kasutan Pioneer HDJ1000 nii kodus kui ka plaati keerutades. Tegemist on väga heade kõrvaklappidega, mis pigem mõeldud DJ-de jaoks. Tegemist on üldiselt väga puhta heli ja korraliku bassiga kõrvaklappidega. Nagu juba korra mainitud sai on tegu DJ-de seas väga populaarse valikuga just oma kompaktsuse, töökindluse ja helipildi pärast. Klapid on rahuldava heliisolatsiooniga, kuid stuudiosse oleks sobilikum Sennheiseri top of the line toode. Nagu pildiltki näha, on nad varustatud coiltüüpi juhtmega, mis tähendab, et klappide juhe ei jää näiteks pidu tehes sulle koguaeg jalgu. Hea on ka see, et seda juhet saab purunemise korral ka eraldi soetada.

Üldiselt tegu ülihea produktiga, kuid siiski on neil üks oluline kontstruktsiooni viga... Nimelt kipuvad ajapikku liigese kohad ära murduma ja neid Pioneer eraldi varuosadena ei müü, mis väga paha. Neid kohtasid saab küll liimid ja leidlikum mees aretab sinna ise midagi, kuid leian, et Pioneer võiks ise selle eest seista et kõik tema produktiga rahul oleks. Mõnel on need juba aastaga pooleks, teine kasutab klappe aga viis aastat nii, et midagi ei juhtu.

Klappide hinnaklass on Eestis 3000EEK, mis on küll pisut krõbeda võitu, aga eBayst on neid tugevalt alla 2000EEK võimalik soetada. Ja selle raha eest on nad minu meelt mööda parima hinna ja kvaliteedi suhtega klapid, mis turul saada.

Kes endale soetada kavatseb, need VÄLTIGU ODAVAT KOOPIAT, mis alumisel pildil näha!
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 27.09.2009 11:44:30 vasta tsitaadiga

Milliseid TUGEVAID klappe osta.
Nööpe vihkan.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Morpheus15
HV veteran
Morpheus15

sõnum 27.09.2009 12:14:03 vasta tsitaadiga

2x HDJ1000 siin üleeelmisel postitajal samad klapid... juba 4 aastat oman neid siiani töötavad icon_smile.gif ainuke mure et vanematel mudelitel on plastik raam järgi hakand andma icon_smile.gif nahk ka mõraneb aga muidu on OK klapid icon_smile.gif

http://www.djzifiron.nl/afbeeldingen/apparatuur/pioneer_hdj1000.jpg

Kuna tegemist on siiski disc jokey klappidega siis mängimiseks pole need kõige paremad, kuid üldises kasutuses... muusika / meedia arvuti taga on need lagi klapid icon_smile.gif

tagasi üles
nokats
HV vaatleja
nokats

sõnum 27.09.2009 16:43:57 vasta tsitaadiga

Imo on need hdj1000 väga ebamugavad klapid ja heli pole ka teab mis puhas ja vinge. 3000.- summa juures on kindlasti mõttekam soetada omale sennheiser hd-25 - ideaalne valik dj'le.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
chulo
HV kasutaja
chulo

sõnum 27.09.2009 17:56:38 vasta tsitaadiga

nokats, olen omanud Sennheiser HD-25 klappe enne Pioneere ja ma väidaks vastupidi, et kõrva järgi on Pioneeril parem heli ja viimased on ka mugavamad! Sennheiseritel on parem heliisolatsioon ja parem bass, mis on minu arvates ka ainukesed plussid... Seda läheb muidugi eriti kohutava helipildiga klubis tarvis. Kõrgem ots jääb Senheiseril jälle võrreldes Pioneeridega vajaka. Üldiselt arvan, et tegu on suht võrdsete klappidega ...ühele tütar, teisele ema.
Ja hinna kohta ma juba mainisin, et eestist osta pole mõtet. Mina tellisin eBayst poolteist aastat tagasi ja maksma läks 1700 koos transaga, kätte sain nad 5 päevaga.
Lisaks nendele olen pikemalt kasutanud Technics RP-DH1200,pole kõige hullemad, aga jätavad soovida ja Sony MDR-V700, mida ka oma vaenlasele ei soovitaks!

Morpheus15, neid patju saab ka eraldi soetada. icon_wink.gif

Hetkel mõlgutan mõtteid värskete HDJ-2000 soetamise peale.

viimati muutis chulo 27.09.2009 17:58:15, muudetud 1 kord
tagasi üles
vootele
HV vaatleja

sõnum 27.09.2009 18:05:46 vasta tsitaadiga

Sennheiser HD560 Ovatio 2. Vanakooli klapid, mida enam ei tehta. Olen neid korduvalt ja korduvalt lappinud, kuid heli poolest pole veel midagi paremat leidnud.
Heli poolest tõstaks esile väga head detailsust. Nendega hakkasin järsku muusikast kuulma nüansse, mida seal varem ei teadnudki olevat. Teiseks ülitäpne stereolahutus. Mugavad on muidugi ka - sametiga kaetud serv... Miinuseks, nagu avatud klappidel ikka, välismüra häiriv sissekostmine (eriti kusagil välitingimustes, kus mobiili otsas kuulates mööduva bussi puhul midagi ei kuule). Vajab kindlasti eelvõimendust.
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 27.09.2009 20:55:11 vasta tsitaadiga

vaegkuulja kirjutas:
2III7 kirjutas:

Jah, aga kasutatud asju (nagu ka kasutatud toiduaineid) ma põhimõtteliselt ei osta, pole ausalt öeldes kunagi ostnud ühtegi. Saan aru et odavamad on seal ikkagi kasutatud, mitte uued. Muidugi garantii on veel teine probleem siis.

Kui viimati vaatasin, sai eBayst uued pakendis HD600 otse poest (Inglismaalt või Saksamaalt) 3000 krooniga ja HD650 3500 krooniga. Eestis on hinnad kahekordsed, ei soovita paremaid klappe üldse kohalikest poodidest vaadata.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Anti112
HV Guru
Anti112

sõnum 27.09.2009 23:09:41 vasta tsitaadiga

radok kirjutas:
radok kirjutas:
Anti112 kirjutas:

Helitehnika on sedavõrd isiklikest maitse-eelistustest sõltuv asi, et neutraalse ülevaate kirjutamine nendest on vähemalt minu arvates suht keeruline. icon_rolleyes.gif
Kui miskit konkreetset huvitab, siis võin üritada vastata. icon_smile.gif
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 114
tagasi üles
Härra
Kreisi kasutaja
Härra

sõnum 29.09.2009 11:45:25 vasta tsitaadiga

seenahiser haadee kaksadaüksteist proo thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif. Krt... ma pean midagi väiksemat vaatama. Tahaks tsiklisõiduajal ka mussi kuulata icon_rolleyes.gif nii, et tuld. soovitage midagi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 37
tagasi üles
Inim
HV kasutaja
Inim

sõnum 29.09.2009 15:24:02 vasta tsitaadiga

link :: http://www.allen-heath.com/uk/xonexd53headphones.asp

Endal Allen & Heath XD - 53 ja väga rahul. Näitajad on natuke paremad kui Pioneer HDJ-1000 ja HDJ-2000-ga umbes samad.

viimati muutis Inim 30.12.2009 15:21:00, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
chulo
HV kasutaja
chulo

sõnum 29.09.2009 19:08:07 vasta tsitaadiga

Inim kirjutas:
Endal Allen & Heath XD - 53 ja väga rahul. Näitajad on natuke paremad kui Pioneer HDJ-1000 ja HDJ-2000-ga umbes samad.

Tea' kas on sama head kui Allen-i puldid?
Ainuke näitaja mis HDJ1000-st parem on on ülemise otsa helid 30kHz asemel 33kHz, aga inimkõrv üle 20kHz nii kui nii ei kuule, nii et see puht kõvatamise teema. Olen kindel, et Allenitel on muidugi konstruktsioon parem, aga kardan, et heli poolest jäävad alla HDJ-1000... Samas on see jälle inimeses endas kinni, mina näiteks olen endal kuulmise nii perse keeranud, et Pioneer HDJ-1000 ja Sennheiser HD25 vahet ei tee.
Üks asi on pooli andmed, aga teine asi on see kuidas membraan valmistatud on ja pooliga koostööd teeb.
Huvitav kus selliseid provida saaks?
tagasi üles
Inim
HV kasutaja
Inim

sõnum 30.09.2009 13:46:41 vasta tsitaadiga

link :: Music Center

chulo kirjutas:
Inim kirjutas:

Tea' kas on sama head kui Allen-i puldid?
Ainuke näitaja mis HDJ1000-st parem on on ülemise otsa helid 30kHz asemel 33kHz, aga inimkõrv üle 20kHz nii kui nii ei kuule, nii et see puht kõvatamise teema. Olen kindel, et Allenitel on muidugi konstruktsioon parem, aga kardan, et heli poolest jäävad alla HDJ-1000... Samas on see jälle inimeses endas kinni, mina näiteks olen endal kuulmise nii <b>piix</b> keeranud, et Pioneer HDJ-1000 ja Sennheiser HD25 vahet ei tee.
Üks asi on pooli andmed, aga teine asi on see kuidas membraan valmistatud on ja pooliga koostööd teeb.
Huvitav kus selliseid provida saaks?

Olen sinuga ühelaramisel kuidas kellelegi sobib. Hinnaklass on neil ka sama järeldasin seda ,et olen proovinud HDJ-1000 ja nad minu arust ei olnud sound see mida lootsin (bass oli nagu üle olev). Veel mis mulle meeldib nende XD - 53 klappide puhul ,et kõik soundid on omal kohal ja heli on väga puhas. Aga ise ostsin need klapid umbes aasta tagasi Music Center-ist siis sai vähemalt proovida klappe enne ostu.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
chulo
HV kasutaja
chulo

sõnum 30.09.2009 19:50:38 vasta tsitaadiga

A kui keegi endale HDJ2000 sebib, siis andku märku, tahaks oma kõrvaga enne kuulda, kui ostma torman. Ülevaateid lugedes võib uskuma jääda, et tegu on parimatega, aga oma kõrv on ikka kunn. Meeldiv on see, et konstruktsiooni kriitilistel kohtadel on metalli kasutatud. thumbs_up.gif
tagasi üles
radok
Kreisi kasutaja

sõnum 30.09.2009 20:13:00 vasta tsitaadiga

Misasi see need klapid nii kalliks teeb?
http://www.pillipood.ee/index.php?lang=est&pid=244&page=21&id=3119621
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 30.09.2009 20:58:40 vasta tsitaadiga

Helikvaliteet. Üle 500 krooni maksvate klappide puhul lähtutaksegi pigem helikvaliteedist ja mugavusest, mitte 5.1 kleepsust, juhtmevabadusest ja Razeri vilkuvatest tuledest icon_biggrin.gif.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Tolka15
HV kasutaja

sõnum 30.09.2009 21:10:10 vasta tsitaadiga

http://www.usa.denon.com/ProductDetails/3456.asp

Plastmassi asemel kasutatakse kvaliteetpuitu + kõiksuguste muude pisiasjadele suurt tähelepanu osutatud.
Üpris jõhker hind ikkagist icon_eek.gif

radok
Kreisi kasutaja

sõnum 30.09.2009 21:30:35 vasta tsitaadiga

Heh, keegi neid kuulanud ka on?
tagasi üles
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 01.10.2009 02:51:37 vasta tsitaadiga

ise kasutan Audio Technica ATH-M50 , selle raha eest parimaid ei leia mitte kuidagi icon_cool.gif
btw müügiks ühed teised audio technica klapid https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=419021&highlight=
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 01.10.2009 14:57:37 vasta tsitaadiga

Noo - need on ju veel jõhkramad http://www.denon.ee/?op=body&id=103&cid=337&cgid=
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Anti112
HV Guru
Anti112

sõnum 01.10.2009 15:41:19 vasta tsitaadiga

Sennheiseri uus tippmudel HD800 jääb ka sinna 1000+EUR hinnaklassi, ehk siis 16000 EEK kanti.
Denoni AH-D5000 mudelit olen põgusalt kuulanud, piisavalt põgusalt, et olulist vahet D2000 mudeliga mitte märgata. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 114
tagasi üles
tiith
maxnorm
tiith

sõnum 01.10.2009 16:27:45 vasta tsitaadiga

nokats kirjutas:
Imo on need hdj1000 väga ebamugavad klapid ja heli pole ka teab mis puhas ja vinge. 3000.- summa juures on kindlasti mõttekam soetada omale sennheiser hd-25 - ideaalne valik dj'le.
jah...ühinen sinuga, nad on ikka viimasepeal. Proovisin neid HDJ'si, ei istunud kohe üldse mitte.
tagasi üles
chulo
HV kasutaja
chulo

sõnum 01.10.2009 21:57:33 vasta tsitaadiga

NxP, oled DJ?

Küsin kuna, ma ei kujuta ette, kuidas HD25-d saavad olla mugavamad, kui nad absoluutselt ei paindu? Kui Dj ei ole, siis ei ole see omadus just eriti oluline. Lisaks sellele ei ole neil ka coil tüüpi juhet kohe kaasas, juhe mis küljes on on ka liiga lühike. Heli kohapealt ei hakka diskuteeima, kuna see on subjektiivne ja iga ühe jaoks individuaalne teema.
tagasi üles
vaegkuulja
Aeg maha 30

sõnum 01.10.2009 22:31:30 vasta tsitaadiga

Aga lapsed! Kas te ikka teate üldse seda et dünaamilised klapid on kõik low-ots kvaliteedi mõistes. Kui keegi tahab ikka päris tipp-kvaliteeti (kusjuures DJ'de ja stuudiotes kasutatavad klapid ei ole teps mitte high-end alati, kuna seal pole nii kõrget kvaliteeti tarvis), siis peab ta vaatama elektrostaatiliste klappide suunas hoopis ja unustama dünaamilised. Tugevaim tegija elektrostaatiliste klappide osas on juba ajalooline firma nimega STAX. Elektrostaatilised klapid ei käi mitte võimendi kõrvaklapi auku, vaid võimendi kõlarite ühendusse. Võimendi ja klappide vahele käib veel spetsiaalne muunduri karbike.
Klapid on enamasti avatud design. Elektrostaatilisi klappe alla 10 000 eeku minu teada polegi. Oh, olen neist juba 10a tagasi unistanud aga vot ei raatsi 10 000 eeku klappidele panna veel, vaja veel raha juurde koguda. Aga kvaliteedi kohta tean öelda - amazing!
http://www.stax.co.jp/
.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 112, 113, 114  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.