Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Arvuti ei funka kuna 64 bit riistvara peal? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
manraynor
HV kasutaja

sõnum 07.09.2009 12:06:39 Arvuti ei funka kuna 64 bit riistvara peal? vasta tsitaadiga

Igatahes asi on selline , ma panin uue koguse asju kokku , aga ma ei saa Windowsisse XP või Windows XP Installini.

emakas: ConRoeXfire-sata2
Prose : e6400 Overclocked
Video X1800XT
HDD : PATA 200GB HDD
Mälud : Crucial DDR2 2GB 800 MHZ

Ma pole ka kindel kas õiges kohas ,aga ma vist sain aru et põhjus miks windows ei stardi /ei lase uut peale panna on kuna kõik on 32 bit ja see uus kogus asju on 64 bit?

Ütlen, et ei installi kuna jääb toppama siin kohas : Setup is starting Windows .
Ma ei saa minna ei recovery console ega üldse HDDle.

Ette tänades , kui teema vales kohas ka , siis liiguta ümber palun . beer_yum.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
attrs
HV Guru
attrs

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.09.2009 12:27:23 vasta tsitaadiga

See, et raud toetab 64bit tarkvara ei tähenda seda, et 32bitisega hakkama ei saa. Viga mujal.
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 07.09.2009 12:32:35 vasta tsitaadiga

Sellele ja kõikidele olemasolevatele arvutitele sobib 32bit Windows kenasti peal, 64bit on ainult rauas protsessori poolne tugi
Otsi viga mujalt, roni arvuti käima panemisel BIOS_esse ja uuri kas ikka kõik seaded õiged, kas emaplaat tunneb kõvaketta ära, ehk jumperid valesti DVD lugejal ja HDD_l ning nüüd ei lase kõvaketast ühendada

manraynor
HV kasutaja

sõnum 07.09.2009 12:34:28 vasta tsitaadiga

Eks ma vaatan , laenan 64 bitise Vista ja vaatan kas tööle hakkab.

Alguses proovisin Piraat vistat , ei funkanud , lõi blue screen. Siis tuli meelde et ühel minu pereliikmel on Originaal 32 bit , see ei teinud Blue screen , aga koht kus peaks tulema keele valik , siis seal ta lihtsalt crashis.

Ning küsisin 2lt kes teavad arvutitest ka asja et kas selline võimalus võis olla et mul vaja 64 bit? Ütles et Jah on ikka , selles võibki asi olla.
tagasi üles
Zadoc
HV vaatleja
Zadoc

sõnum 07.09.2009 12:37:23 vasta tsitaadiga

Proovi teist win installi plaati, 2kki see kalane. Pane prose kindlasti default taktile, kohati ei meeldi isegi m2ngudele oc versioonid. K6vaketta olemasolu vaata ikka enne. Crash v6ib tekkida ka ylekuumenemisel.

viimati muutis Zadoc 07.09.2009 12:39:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
manraynor
HV kasutaja

sõnum 07.09.2009 12:37:59 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Sellele ja kõikidele olemasolevatele arvutitele sobib 32bit Windows kenasti peal, 64bit on ainult rauas protsessori poolne tugi
Otsi viga mujalt, roni arvuti käima panemisel BIOS_esse ja uuri kas ikka kõik seaded õiged, kas emaplaat tunneb kõvaketta ära, ehk jumperid valesti DVD lugejal ja HDD_l ning nüüd ei lase kõvaketast ühendada

Lollitasin BIOSiga kui ka DVD/HDD-ga kõva 3h.
Kõik tegid samat asja lõppkokkuvõttes. Vaatasin kas BIOS on uuendatud , on 2.10 mis on viimane.
Ning ma uurisin BIOSi , resetisin seda ja kõik koguaeg. Isegi enne windows Setup ekraani vajutasin f5 et proovida teisi variante , no dice.
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 07.09.2009 12:39:46 vasta tsitaadiga

Ei ja veelkord ei - selles ei saa asi olla. Endalgi oli märksa uuema "64bit" raua peal vabalt kasutusel 32bit XP.
Profiili läppar (samuti 64bit toega) jooksutab igapäevaselt 32bit vistat ilma väikseima probleemita.

Viga sul pigem selles, et ketas ja dvd sama juhtme otsas... Otsi prooviks mõni sata ketas.

viimati muutis attrs 07.09.2009 12:40:45, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 414 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 365
tagasi üles
manraynor
HV kasutaja

sõnum 07.09.2009 12:39:48 vasta tsitaadiga

Zadoc kirjutas:
Proovi teist win installi plaati, 2kki see kalane. Pane prose kindlasti default taktile, kohati ei meeldi isegi m2ngudele oc versioonid. K6vaketta olemasolu vaata ikka enne.

Samsung SP2014N , ma proovisin ka teisi , isegi laenasin ühe 80 GB Sata HDD , kõigiga sama jama ning kõik HDD on töökorras ennem olnud.
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 07.09.2009 12:42:38 vasta tsitaadiga

Üks mis kindlamast kindlam on see, et 32-64bit konflikti pole olemas.

Mälu üks või kaks pulka? Tiri üks nalja pärast välja...

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 07.09.2009 12:46:43 vasta tsitaadiga

Kui sa ronisid BIOS_esse kas siis kõvaketas tunti ära, ma saan aru, et sul on nii kõvaketas kui DVD lugeja ühe kaabli otsas, seega üks peaks olema jumpriga master teine slave määratud kui mõlemad seadmed on master või kable selekt siis üks seadetest ei tunta ära, 64bit Windows ei määra midagi, kui 32bit win ei suuda end tööle tõmmata siis 64bit Win on veel kapriissem
manraynor
HV kasutaja

sõnum 07.09.2009 12:53:28 vasta tsitaadiga

Praegu üks pulk , rahaliselt oli otsas. Ma saan 2x1GB nüüd päeva või 2 pärast sõbralt , kuna tal pole nendegia midagi teha.

Ning ma proovisin seda attrs ja ikka sama asi(XP 32 bit originaal). Proovin nüüd Vistaga.

E: Visataga sama jama. Ei loe kas on erinevalt juhtmed või mitte.

Kui suur võimalus on et asi võib olla Graafikakaardis?

Ning DVD ja HDD tuvastab BIOSis ja nad olid sama juhtme tega , erinevate siis ikka jama.
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 07.09.2009 12:58:36 vasta tsitaadiga

Graafika tõrkumine lõhuks pilti edasi tagasi aga ei jooksutaks asja kokku. Viga seal ilmselt pole. Ise sarnast peavalu paar korda kogenud seoses katkise mäluga.
manraynor
HV kasutaja

sõnum 07.09.2009 13:03:02 vasta tsitaadiga

Uuendus , Ma ei teinud restart ega midgi , lihtsalt lasin Vistal edasi seista ja Setup hakkas pihta (peale keele küsimist) , aga kurat see ikka niiiii aeglane siis. See on oma Please Wait kohta juures vist juba 3-5 minti.
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 07.09.2009 13:10:10 vasta tsitaadiga

Kui sul ketas ja dvd sama kaabli otsas siis ongi asi väga aeglane (korraga suudetakse suhelda ainult ühe seadmega). Mõnikord jääb install ka lampi sinna munema (sama häda ka win7-mel küljes kui kunagi sinnani jõuad).
manraynor
HV kasutaja

sõnum 07.09.2009 13:16:26 vasta tsitaadiga

Eks ma lähengi Win 7-le üle lähipäeval , tahtsin ennem MINGISEGI OS PEALE SAADA. Peaaegu vista Done , eks ma räägin kas mingeid muutusi on , ning ma eraldasin juhtmed ära ja läheb edasi , vb selles oligi asi. Eks ma teatan ja kõik , tänud siiani kiire abi ja vastamiste eest! beer_yum.gif
tagasi üles
korsten
HV veteran

sõnum 07.09.2009 13:21:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kui sa ronisid BIOS_esse kas siis kõvaketas tunti ära, ma saan aru, et sul on nii kõvaketas kui DVD lugeja ühe kaabli otsas, seega üks peaks olema jumpriga master teine slave määratud kui mõlemad seadmed on master või kable selekt siis üks seadetest ei tunta ära, 64bit Windows ei määra midagi, kui 32bit win ei suuda end tööle tõmmata siis 64bit Win on veel kapriissem

tsitaat:

Kui sul ketas ja dvd sama kaabli otsas siis ongi asi väga aeglane (korraga suudetakse suhelda ainult ühe seadmega). Mõnikord jääb install ka lampi sinna munema (sama häda ka win7-mel küljes kui kunagi sinnani jõuad).

Minu arvamus on sama, ära lapi HDD'd ja optilist ühe kaabli alla, vanemad emmed panevad käed puusa. IDE puhul lähevad kumbki eraldi kanalile ja masteriteks. Cable select on ka vanade emmede puhul komistuskiviks saanud, nad lihtsalt ei suuda sellest aru saada. Igaks juhuks võid kaablite korrasolu ka kontrollida (kui nendega üksjagu materdada siis murduvab vask sees lihtsalt ära).

tagasi üles
Atti
HV kasutaja
Atti

sõnum 08.09.2009 16:15:54 vasta tsitaadiga

945 puhtalt 32bit kivi, st. ei adresseeri üle 4GB mälu. Nüüd Sinu probleemist:
Kas Su arvutil on FDD ? kui pole, keela FDD kontra biosest ära, muidu see plate ei installeeri windust. Või variant 2 pane mingi fdd kontra otsa.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Arvuti ei funka kuna 64 bit riistvara peal?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.