07.09.2009 09:49:09
Kuidas ESET Smart Security arvutist eemaldada (uninstall)
Tere. Kasutasin ESET Smart Security prooviversiooni. Kuna aeg sai läbi 30 päeva . Tahtsin ta eemaldada aga ei lase. Ütleb , et pane kinni miskid asjad aga ka seda ei lase:( On kellelgi kogemusi kuidas sellest lahti saada ? Ei tahaks tervet Windowsi nüüd ka selle pärast üle kirjutama hakata.
A sai ikka SORRY minu viga Lasid selle peale siis restart arvutile ja siis uninstall. Ma selline valge lammas kelele ikka puust ja punaseks peab tegema Nüüd saan Kasperski peale panna see vähemalt eesti keelne saab aru mida ta tahab TÄNUD ABI EEST !!!!
viimati muutis kalasaba 07.09.2009 12:48:02, muudetud 1 kord
Lihtsalt tähelepanek - oleks ma teadnud, et sa pärast Kaspersky installid, oleksin soovitanud sul lihtsalt Kaspersky Esetile peale installida. Kaspersky suudab ise selle vajadusel uninstallida, kui käsk kätte anda. Proovitud ja töötab
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.