praegune kellaaeg 20.06.2025 11:05:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raul141
HV veteran

|
06.09.2009 13:31:45
Wifi segab Switch-i ? |
|
|
Loodan, et korduv probleem siin pole. Nimelt jagame majas netti laiali ja Switch-i kaudu mulle juhtme taha pannes kaob teistel nett ära. Ise kohapeal pole ja varem oli ühendus hea, kui vana Switch veel taga oli. Seoses uue Switch-i panekuga aga olevat just viga minu kaabliga. Nüüd hakkasin mõtlema, et kas viga ei saa olla wifi seadmes, mis jagab kodus levi sülearvutile? Et kohe ei saa koju minna, vähemalt saaks aimu , milles veel võib viga olla. Et kui kaabel katki kuskilt siis ei tohiks ju Switch-i see asi morgendada? Asi selles, et liigutasime ka neid juhtmeid, aga vaevalt et viga sai. Ma proovin leida mudeli netist ka , mis wifi mul kodus on, aga Switch-i mudelit küll ei tea. Tänud vastuste eest ette!
Edit- selline siis kodus
http://global.level1.com/product_d.php?id=30
Kui selles seadmes üldse viga, kas tasub üldse uut osta? Sest kaabliga ikka ei taha jannata kodus.
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Number1
HV kasutaja

|
06.09.2009 13:43:02
|
|
|
Üks võimalus siis oleks sellein, kui sul on sellel wifi ruuteril dhcp server sees, ning paned switchist tuleva kaabli tavalisse auku siis hakkab su ruuter jagama teisele ip-si ning gateway aadress läheb ka valeks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
06.09.2009 13:56:17
|
|
|
Number1 kirjutas: |
Üks võimalus siis oleks sellein, kui sul on sellel wifi ruuteril dhcp server sees, ning paned switchist tuleva kaabli tavalisse auku siis hakkab su ruuter jagama teisele ip-si ning gateway aadress läheb ka valeks. |
Ot sa mõtled ruuteri taga oled peaauku, kuhu on mul pandud switchist tulev juhe? Ja seda ka, kas ma ei peaks uuesti restardi tgema ruuterile, kui uus switch taha pandi? Igatahes wlan mulgus praegu see juhe ruuteri taga. Ja teistel nett praegu olemas. Et kas variant katkise kaabli puhul siis hakkab ühendust segama või mitte?
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Number1
HV kasutaja

|
06.09.2009 16:56:38
|
|
|
raul141 kirjutas: |
Ot sa mõtled ruuteri taga oled peaauku, kuhu on mul pandud switchist tulev juhe? Ja seda ka, kas ma ei peaks uuesti restardi tgema ruuterile, kui uus switch taha pandi? Igatahes wlan mulgus praegu see juhe ruuteri taga. Ja teistel nett praegu olemas. Et kas variant katkise kaabli puhul siis hakkab ühendust segama või mitte? |
Jah et see juhe mis switchist sinu ruuteri tuleb oleks interneti pesas, mitte LAN-is. Ja kui see juhe katkine oleks siis vaevalt teistel nett jamaks peale sinu. Või kui see juhe on lühises kuidagi, siis krt seda teab kuidas see switchile mõjub, mõni paarisaja kroonine võib küll vist segadusse minna, kuigi ma täitsa kindel selles pole, sest pole veel sellist olukorda endal olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
07.09.2009 11:18:25
|
|
|
Homme vaatab, kõigepealt kaablliga proovib, kui funkab siis vaatab. Tänud.
Edit- Nii teema võib lukku panna, just pusisin ja restart ruuterile aitas, vedas, ei pea uut wifit üles ehitama, tänud vastajatele!!!
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|