Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Wolfenstein märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.08.2009 14:22:08 vasta tsitaadiga

ma hakkasin pooole pealt uuesti tegema,nüüd üritan leida kõik kullad ja informatsioonid ja kirstud... iga nurgataguse tuleb üle vaadata, ja hard on ka kuidagi kerge... peaks selle viimase peale panema vist,über vms ta oli.
ja muideks , BJ = BlowJob icon_lol.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 31.08.2009 16:55:45 vasta tsitaadiga

denis28 kirjutas:
hard on ka kuidagi kerge... peaks selle viimase peale panema vist,über vms ta oli.
ja muideks , BJ = BlowJob icon_lol.gif

Iga kord kui keegi ütles BJ siis muie tuli näole icon_smile.gif
Hard tasemega on jah kuni lõpubossini äärmiselt lihtne. Boss on aga ilge m*therf*ker. Andis ikka madistada sellega. Überiga pidi eriti karm olema. Ja ma ei saa aru kust te selle 8h välja võlute - enamus asju kogutud ja kõik missioonid tehtud 6h.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
manraynor
HV kasutaja

sõnum 31.08.2009 19:10:12 vasta tsitaadiga

Ma tegin suht rush , kõike Jew Gold ( Nimetasin ma ) ja Inteli ma alati ei saanud , ainult need mis ette tulid.

Aga sain küll kõik questid ma arvan tehtud.

Pmst 7 õhtul hakkasin mängima , 4 öösel lõpetasin.
Muidu kindlasti tuleb järg , kuna miks siis jälle see Vana Natsi laipa polnud kusgil näha ja BJ ütles ka , et "It probably won't be the last time seeing him" vms. Lõpp boss oli jah suht piix tbh , alguses et tema Shieldist läbi saada oli lihtne , 2 korda sain surma kuna alguses ei saanud aru mida teha. Kui ta ka kasutas aeglustamist , siis tegin esimese korraga. Kui tuli see koht kui raisa tõi oma Monkeysid kallale, seal sain ükskord kuna nad lihtsalt niiiii tüütud. Edasi oli lihtne.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 31.08.2009 19:15:00 vasta tsitaadiga

manraynor, cliffhanger ei tähenda alati järge. Kui toode on pask ja keegi ei osta, siis vaevalt, et järg tuleb.
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 31.08.2009 19:27:13 vasta tsitaadiga

manraynor, Deathshed jäi ka RTCW ellu, pages su eest Cobra rakettlennukiga peale Ubersoldati mahanottimist.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 31.08.2009 20:04:00 vasta tsitaadiga

... nukker pettumus icon_neutral.gif ei oodanud nii viletsat tulemust kohe üldse, raske uskuda, et see ongi see mäng ja paremat polegi loota icon_neutral.gif terve mäng mõjub, kui ebaõnnestunult kokku keedetud kompott vanematest mängudest, mitte väärilise järjena wolfile. Viimasel ajal ei mängi just palju ja lootsin sellest mängust vanade aegade mälestuseks midagi, kuid võta näpust ...
manraynor
HV kasutaja

sõnum 31.08.2009 20:42:52 vasta tsitaadiga

Dude ., Kunagi ei tea , ma küll tahaks teada saada kuidas Story edasi läheb.
heretic666, Ma tean et ta jäi RTCW ellu ja jäi ka Wolfis ellu , nii et Järg peaks tulema.
DigeBeni, Nõustun.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 03.09.2009 17:00:18 vasta tsitaadiga

Nonii. Proovisin ka täna ära.
Algus on huvitav. Graafika on ilus. Max @ 1280x1024.
Üks asi häirib. Nimelt lag. Kui vajutada tulistamise nuppu, siis mingi pool sekki hiljem hakkab tulistama. Liikumisega samamoodi.
kellelgi veel sellist jura?
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 03.09.2009 18:14:11 vasta tsitaadiga

puik17, kustotsast see graafika ilus on? icon_lol.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 03.09.2009 23:24:27 vasta tsitaadiga

CorsairX, Kurat ära noki icon_biggrin.gif
Minuarust on normaalne. No okei rahuldav. Aga see ei ole tähtis icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 05.09.2009 23:23:43 vasta tsitaadiga

Lõpukad olid ikka allpool igasugust väärtust. Huvitav, kas sellist stiili lõpukad on konsoolidele kohustuslikud? Turret ja helendavad munad. Igatahes kui seda mitte arvestada siis oli mäng ikka üle keskmise, mitte kvaliteedi vaid kiire ja põneva äktsioni poolest. Häälte lugemine oli täitsa mööda ja paljud animatsioonid olid puudulikud. Tihti jäin kuhugi toppama, kuna mõned objektid lendasid võitluse käigus lollidesse kohtadesse. Salavidinate otsimist selline fiitsör ka ei aidanud, muutis väga keeruliseks. Ja vahest ei saanud mõnda ruumi kuna riiul oli ukse ette kukkunud. Ilmselt polnud neil aega mängu korralikult testida.
Mis mulle eriti meeldis olid relvad ja nende upgradimine. Selle nimel raiskasin ekstra aega, et kõik raha leida. Aga kui automaadile skoobi sain siis polnud rohkem vajadust relvi uppida.
Levelid olid ok. Graafika üllatas meeldivalt, kuna ma kartsin, et see tuleb doom3-e moodi pime ja valgust neelavate varjudega. Kuid hoopis vastupidi kõik oli nii hele, et isegi maaalustes koobastes oli ebaloomulikult valge. Kuid vähemalt ei olnud nagu FEAR2 või mõni muu konsooli saast, kus graafika on liiga udune.
Stoori oli alguses huvitav, kuid lõpupoole läks standard saastaks.. Taustamuusika oli hea ja aitas kaasa.
Oleks super mäng, kuid lõpukad rikkusid ära.

enter24
HV vaatleja

sõnum 06.09.2009 10:29:10 vasta tsitaadiga

Jõudu. Kas keegi on valmis mängu kohta blog.enter.ee ülevaadet kirjutama?
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 06.09.2009 10:31:32 vasta tsitaadiga

486, terve see mäng on alla igasugu väärtust. MP on topelt jura. Lihtsalt uskumatu millise saastaga nad hakkama said. Igas mõttes.
Muide, fear2 saab selle udu maha võtta (Film Grain Filter) ja uues osas (reborn) pole neid tobedaid prille ka ees.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 06.09.2009 10:40:28 vasta tsitaadiga

Aah, maitse asi.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 06.09.2009 11:25:02 vasta tsitaadiga

enter24 kirjutas:

Positiivset küll mitte. Ja kindlasti mitte selle hinna peale, mida Enter küsib selle saasta eest.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
enter24
HV vaatleja

sõnum 06.09.2009 12:11:42 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
enter24 kirjutas:

Positiivset küll mitte. Ja kindlasti mitte selle hinna peale, mida Enter küsib selle saasta eest.
Tänan tähelepanu juhtimast. Hind oli vale. Aga siiski küsiksin ülevaadet mängu kohta mitte Enteri või meie regiooni hinnastamise kohta. PS. Ostame mänge Andricost ja Panvisionist, kes on ametlikud distid.
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 06.09.2009 13:17:54 vasta tsitaadiga

Aah kirjutas:
486, terve see mäng on alla igasugu väärtust. MP on topelt jura. Lihtsalt uskumatu millise saastaga nad hakkama said. Igas mõttes.

Võiks paar näidet ka tuua, miks see siis nii saast on! Vb ma pime ja ei jaga fpside viimasest tasest, kuid see mäng oma gameplay poolest paljudest hittidest üle. See linna osa oli hästi tehtud, pluss veel lisa missioonid. Ja paljudesse vanadesse kohtadesse tulid patrullid ka tagasi. Tänu sellele ei muutunud mäng igavaks ja ei sarnanenud nii väga korridori shuuterile.
Jah mäng oli kerge, isegi HARDiga aga see küll põhjus ei saa olla ju? Tänu sellele oli kiire ja mõnus äktsion koguaeg.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.09.2009 13:37:26 vasta tsitaadiga

linn sellisel kujul ei ole midagi uut. respawn pointid olid ka sissepääsudel liiga lähedal.
graafiliselt ei ulatu tänase päeva tasemele.
relvadel jäi puudu mõistlikkusest - loe ülevalt, mis relvi kasutati.
pc peal mängides kumab läbi, et konsooliport, mis seekord EI ole hea asi. checkpointid (mis on kahtlastes kohtades), pervesne menüüsüsteem.
jne.

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 06.09.2009 14:01:02 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
See linna osa oli hästi tehtud, pluss veel lisa missioonid. Ja paljudesse vanadesse kohtadesse tulid patrullid ka tagasi. Tänu sellele ei muutunud mäng igavaks ja ei sarnanenud nii väga korridori shuuterile.

Laeb ära linnaosa, ja avad ukse. Tühi tänav. Sekundit kaks hiljem tekib tühjast kohast äkitselt sinu ette kaks natsi, kes hakkavad omavahel rääkima. Lased ühe maha silenced snaipriga 2 meetri pealt ja dialoog kestab edasi. Lased teise natsi maha, kes esimese laskmist ei pannud tähele millegipärast - dialoog kestab ikka edasi. Vangutad pead ja mängid edasi - ikkagi mäng aastast 2009.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Flavius
HV Guru

sõnum 06.09.2009 14:11:34 vasta tsitaadiga

respawn pointid olid liiga lähedal küll, relvade kasutus sõltub mängijast,
graafiline ilu tavaline, checkpointid normaalsetes kohtades, menüül pole midagi viga, buge ei ole ette tulnud
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 06.09.2009 14:22:08 vasta tsitaadiga

Hiirega sihtimine oli alguses harjumatu, kuid pärast 10minutid oli täitsa normaalne juba. See, et relvad kõik liiga võimsad olid ei näe ma küll miinusena. Kasuta millist tahad kõik olid väga efektiivsed. Checkpointid kahtlastes kohtades??? OK ma ei saa aru, mida sa mõtled. Kuid need küll pole nii mõjuvad põhjused, et seda viimaseaja halvimaks mänguks tituleerida! Sest paljud ei taha pärast teie hinnangud seda proovidagi, kuid tegelt on mäng täitsa asjalik. "Graafiliselt ei vasta tänase päeva tasemele" Crysis on tõesti teine tase, kuid üks on PC only ja teine on multiplatvormer! Mulle meeldis selline graafika. Kuid MP graafika on jah kõvasti halvem.

tsitaat:
Laeb ära linnaosa, ja avad ukse. Tühi tänav. Sekundit kaks hiljem tekib tühjast kohast äkitselt sinu ette kaks natsi, kes hakkavad omavahel rääkima. Lased ühe maha silenced snaipriga 2 meetri pealt ja dialoog kestab edasi. Lased teise natsi maha, kes esimese laskmist ei pannud tähele millegipärast - dialoog kestab ikka edasi. Vangutad pead ja mängid edasi - ikkagi mäng aastast 2009.
Seda ma mainsin, et pole korralikult testitud. Pealegi aastaarv ei määra mängu kvaliteeti. Kuid ID-lt selliseid buge poleks oodanud.
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.09.2009 22:11:51 vasta tsitaadiga

crysist ma silmas ei pidanudki. esiteks ei ole multiplatvormer mingi vabandus ja teiseks võta pane world at war kõrvale näiteks... üsna lähedase release date, ajastu ja isegi relvadega mäng.
eelrenderdatud cutscened, mis nägid välja halvemad kui mäng ise olid paras suur wtf.
checkpointid olid üsna mitmes kohas väga kahtlastes nurgatagustes. autosave ja isegi niisama save puudumisel üsna wtf lahendus.
relvad ei olnud kõik võimsad, umbes pooled olid lihtsalt suhteliselt useless.

id-l endal oli tegelikult mängu endaga suhteliselt vähe pistmist iirc.

tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 09.09.2009 15:37:09 vasta tsitaadiga

Mulle see õhkond selles mängus meeldib ja maailm on üsna suur (igasugu nurgataguseid), graafika ei riiva üldsegi silma, pigem silm puhkab ja kõik on ilus @ max 1680x1050. Olen ise veel üsna alguses, niiet sisu kohta ei oska objektiivset arvustust anda, igatahes alguse kohta on paljutõotav. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 09.09.2009 18:01:04 vasta tsitaadiga

Teile ei tundu , et mäng on eriti s*tasti optimeeritud ? Mul cod4 ja cod5 1280x1024 , enamus peaaegu high ja jookseb puhtsalt aga wolfensteinis 800x600 @ low ja pilt lagib .
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
xpander
HV veteran
xpander

sõnum 09.09.2009 18:36:55 vasta tsitaadiga

StaticX kirjutas:
Teile ei tundu , et mäng on eriti s*tasti optimeeritud ? Mul cod4 ja cod5 1280x1024 , enamus peaaegu high ja jookseb puhtsalt aga wolfensteinis 800x600 @ low ja pilt lagib .

kui profiilis olevat arvutit kasutad, siis sul miski väga mäda süsteemis et ta läägib.

ise kasutasin profiili masinat + jooksutasin läbi wine ( ehk siis ~20% perf kadu enamikes mängudes) ja 1152x864 aknas ning kõik high ja mingit läägi küll tunda polnud

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Wolfenstein mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.