Alati võib ju teha teise konto, millel pole netiühendust.
offlines on nii lõbus ju, eriti veel selline mäng nagu Halo
Oleneb inimesest, on ka selliseid, keda online suhtlemine/mängimine absoluutselt ei huvita, online on nende jaoks ainult update vahend. Ja tegemist pole erakutega...
nõus, kuid Halo ja muud taolised mängud (L4D, MW, GoW) on ju niivõrd suure online rõhuga. vähemalt pool fun-ist jääb saamata imho.
wtf sa ajad?
Ma ple elusees Halo-t onlines mänginud, täiesti mõttetu online mängu jaoks. SP loeb!! _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Oleneb inimesest, on ka selliseid, keda online suhtlemine/mängimine absoluutselt ei huvita, online on nende jaoks ainult update vahend. Ja tegemist pole erakutega...
nõus, kuid Halo ja muud taolised mängud (L4D, MW, GoW) on ju niivõrd suure online rõhuga. vähemalt pool fun-ist jääb saamata imho.
wtf sa ajad?
Ma ple elusees Halo-t onlines mänginud, täiesti mõttetu online mängu jaoks. SP loeb!!
pirapoistel pole tõesti mõtet online tulla _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
wtf sa ajad?
Ma ple elusees Halo-t onlines mänginud, täiesti mõttetu online mängu jaoks. SP loeb!!
Kuidas sa saad öelda, et see online nii mõttetu on, kui sa seda ise pole kordagi mänginud, pirapoiss?
wtf sa ajad?
Kuidas sa saad öelda, et see online nii mõttetu on, kui sa seda ise pole kordagi mänginud, pirapoiss?
Mis krdi pirapoiss? Mul oli ammu aega tagasi Halo 3 collectors edition pikka aega, tegin selle kõige raskema tasemega läbi ja kogu moos Online mind küll ei tõmmanud, noo milleks mingi sita graafikaga mängu puldiga onlines mängida. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mis krdi pirapoiss? Mul oli ammu aega tagasi Halo 3 collectors edition pikka aega, tegin selle kõige raskema tasemega läbi ja kogu moos Online mind küll ei tõmmanud, noo milleks mingi sita graafikaga mängu puldiga onlines mängida.
milleks mingi sita graafikaga mängu puldiga offlines mängida? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Skeptik, kui mul on valida korralik valik shootereid PC peal siis milleks mul vaja mängida neid konsoolil? Shooterite online ei anna kottigi juurde konsoolidel. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, arvan, et oled lihtsalt paljust ilma jäänud. soovitan kasvõi BF1943 proovida või Gears 2 horde mode. endale tundub raske eirata selliseid asju. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
PlatoonSgtElias, arvan, et oled lihtsalt paljust ilma jäänud. soovitan kasvõi BF1943 proovida või Gears 2 horde mode. endale tundub raske eirata selliseid asju.
No ütleme ausalt, kellel on ka PC'l võimalik shootereid mängida, jätavad konsoolide FPS'd neid suht külmaks Halo 3 ja GoW 2 on minu arust ühed kõige haigemad online FPS'd ever (ma ei ütle ühtegi halba sõna SP või story kohta ) OK ehk siis, kui teatud seltskond sõpru on konsoolil ja nii hirmus kihk on nendega FPS'i taguda, aga üldjuhul BIG NO Damn, ma ei tahaks üldse MW2 X360 versiooni osta, aga vist ei ole valikut, kuna nii palju vendi hakkavad seda just boxi peal mängima
Halo 3 ja GoW 2 on minu arust ühed kõige haigemad online FPS'd ever...
kuulaks nüüd huviga ka paari argumenteeritud põhjust, millega nad sellise tiitli ära teeninud on _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Halo 3 ja GoW 2 on minu arust ühed kõige haigemad online FPS'd ever...
kuulaks nüüd huviga ka paari argumenteeritud põhjust, millega nad sellise tiitli ära teeninud on
*khmkhm*
Näiteks: väga competitive ja n00bivenulikud mängud - mul ei ole ealeski viitsimist mingeid lõputuid tunde halosse või geari lükata, et mäppe, liikumisi ja ma-ei-tea, mis imenippe selgeks saada, selleks, et siis suuta pärast korralikku vastupanu osutada - FPS'i mängitakse ikkagi hiirega ..mmm, no thanks mul on parematki teha - ma usun, et mängijad teavad isegi, mis tasemega mõned "robotpöiadlatega tegijaid" on ..kolmandas vaates pumbaga ühe coveri tagant kahtlasel moel teise taha karata? thx, but no thanks - ma valin UT dodgimise pigem
Co-op on lahe, aga see olekski kõik, mis MP poolel nendes mängudes mulle istuks
And don't you dare me call noob! Ma taban hiirega 300m'i pealt õuna
MitchriX, Sorry aga su jutt on jama.
PC MP mängude peal on vaja samuti vaja "mäppe" ja strateegiat tunda, et vastastest jagu saada. Mina eelistan isiklikult iga kell konsooli mp-d pcle sellepärast, et ei ole kunagi hirmu, et keegi võiks seal cheatida.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Mis see geow on?
Ja mis puutub noobimisse siis gearsis noobitakse pidevalt saega ringi.
Tegelt kõige haigem multiplayer on Gta 4s.Mingi tati maha lased siis saadab sada kirja.A la sisuga Noob,Rks ma tulen nikun su ema läbi,ou fack sa lägid host,tra fuck ma keeran sulle perse jne.
Alvaaro, GeoW on Gears of War, sest GoW on God of War. Aga ise eelistan ikka Gears'i.
See sae asi on suht suva. Teises osas on see, et pihta saades jooksed aeglasemini kah ja saab täitsa edukalt enne maha lasta venna. Kui just kuskitl seljatagat ei tule - seljuhul on asi igati õigustatud. _________________ TALUSILDID
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.