oot! aga kas see team shark vs. apex kuidagi ei loe? Äkki gramm kiirem auto vms.?
see nüüd küll midagi ei loe.. kui loeb mingi asi, siis ebay auto vs tavaline uus auto... sellest olen ka pikemalt kirjutanud siin teemas, aga vb nüüd juba ära lapitud see asi mängu poolt
Kvaliteet on sitt aga ärge selle pärast väga pahandage.
Videost on näha, et tegemist on täiesti tutika Supraga (ebay eelis välistatud).
Kustutasin selle video tegemiseks oma vana save'ide kausta täielikult ära ning see oli kohe esimene sõit mille tegin.
Aga ma ei saa aru kuidas sa nii hea aja saad kui suht palju libisemist on ning kiirus langeb mõnes kohas palju rohkem alla kui mul
Sinu supral tundub miskipärast kergelt kiiremini tippkiirus kätte tulevat kui mul. Veider värk igatahes
sry et ot aga ei oska kuskil mujla sellist asja küsida et aga mismoodi te neid screenshote saate mängust teha ? kui teen printscreen siis on paintis pärast ekraan must ? :S proovisin ka teha sama rajaga ja sama autoga paar kiiret ringi aga parim ringi aeg tuli ikka mingi 1.45 millegagi,nii et mul on veel palju õppida
Aga ma ei saa aru kuidas sa nii hea aja saad kui suht palju libisemist on ning kiirus langeb mõnes kohas palju rohkem alla kui mul
Sinu supral tundub miskipärast kergelt kiiremini tippkiirus kätte tulevat kui mul. Veider värk igatahes
Vale trajektoori valid vb? Need kolm ringi olid ühed mu puhtamatest.
Mingit koodi mina ei kasuta.
Gap kirjutas:
sry et ot aga ei oska kuskil mujla sellist asja küsida et aga mismoodi te neid screenshote saate mängust teha ? kui teen printscreen siis on paintis pärast ekraan must ? :S proovisin ka teha sama rajaga ja sama autoga paar kiiret ringi aga parim ringi aeg tuli ikka mingi 1.45 millegagi,nii et mul on veel palju õppida
puik17, ma lasengi ainult klaveriga ja abid peal. Aga noh, ma ei ole ju mingi rets selles mängus... ma alles õpipoiss
3. ringi aeg mul kaka... närv ei pea vastu vist
XATM092, vinge Vaatan, et sul see kõige kõrgemal asuv tõusev/langev vasak-kurv tuleb hästi välja... mul too nati probleemne
e: Hetkel keskendusin rohkem üldajale ning selle käigus tuli PB ringi aeg ka (1:44.34 - 2. ring / 1:44.83 oli vist viimase ringi aeg / koondaeg 5:17.88):
XATM092, Huvitav on see et sinu eelis tuleb peale tunnelit kuni finisini peaaegu 1s Ma ei suuda just neid viimaseid kurve nii puhtalt läbida. Aga nüüd tean kust see vahe tuleb
Mina ka ikka klaveriga, ning stapiilselt 1.45 ringid...kui võimalust siis teen täna ka paar ringi _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
e: ei tule täna midagi, kass segab....virvedab kurvides siin ees
5.21.11 minu parim siis täna _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
oh jah, mul lõpuks 5.20.12 miski 3 sec veel maha lihvima kuskilt _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Ei usu. Kuna see slowdown esineb ainult öösel siis kahtlustan ikka videokaarti.
Slowdown? aka tõmbab korraks mängu slowmotionisse ja siis laseb edasi, ja seda suht tihti? päris paljudel sama jama, ei ole asi ei arvutis(võimsuses) ega milleski muus(winis või driverites kinni), puhtalt mingi mängu kama...
No tolle probleemi puhul mida ma kommenteerisin on viga ikka videokaardis kuna Tal muutus asi ainult öösel sõites aeglaseks.
Edit: Üks võimalus selle hetkelise slowmotioniga on see, et prose või miski pidurdab.
Kui ainult öösel aeglaseks siis arvatavasti jah videokaart pidur.
muidu seoses hetkelise slowmotioniga...
Core i7 920 3780MHz peal ja HD4870 1gb, 6gb ddr III ei tohiks nagu pidurdada või mis Või siis kamm selles et ei oska korralikult mitut coret kasutada vms
Nüüd siis lahendus sellele probleemile, nimelt X58 chipiga ja Core i7 prosega millel HT enabled, tuleb teha nii GRID'i kui DIRT'iga niimodi:
Minna install directorisse:
c:\program files\codemasters\DiRT\system\
ja seal on 2 file'i "workerMap4Core.xml" ning "workerMap8Core.xml"
Propertis'est readonly maha võtta "workerMap8Core.xml" failil ning siis kopeerida terve "workerMap4Core.xml" sisu "workerMap8Core.xml" faili sisu asemele.
Et siis põhimõtteliselt oleks lõpus "workerMap8Core.xml" failis sama sisu mis failis "workerMap4Core.xml"
Mis kasu sellest siis on? Mul kül jõudluse probleeme pole i7-ega. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Ehk keegi oskab aidata järgmise probleemiga, nimelt kui mängu käivitan tuleb peale alguse videode mängimist (selles kohas kus saab driver profile teha) must pilt, heli järgi saab aru et klaviatuur töötab. Äkki keegi oskab aidata?
Video drivereid proovisid vahetada? Mis videokaart sul üldse on ja ülejäänud arvuti? Täida profiil ära
Time update - 5:16.53 . Krt, viimasel ringil tuleb koguaeg mingi väike apsakas sisse
Kuskil muu maailma rekordid ka on? HUvitav oleks võrrelda. Kunagi kui Cmr2 oli veel pop, siis sai parem aeg sõidetud kui oli miskil lehel number 2 aeg maailmas selle lehe sõnul. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Krt ma ei jaga nooti enam lahti
Panin mängu uuesti peale aga Graafikat ei jätta mällu...panen kõik vidinad põhja, pärast resa kõik jälle mediumi peal tagasi
kellelgi veel sarnaseid jamasid
xxlmaster, sul ikka need profiili ati kaardid? Kui jah kas siis proovisid CCC-st AA application controlled panna? Kui see CCC-st peale jätta, siis mängus AA ei tööta.
Proovisin ka mängu käivitada pärast mitmekuulist pausi.
Quickrace okutama värkidega esimene katse:
Kiireim ring: 1:47,60
Koguaeg: 5:32,74
Ei hakka nii mannetute numbrite peale praegu screenshotiga aega raiskama...Ehk lähipäevil on aega, teeks vähe korralikumad numbrid ja siis pildi kah
E: Sai siis värske käega just uued ajad tehtud - parim ring 1:43.65 / 3-e ringi aeg 5:16.17
Tehke üle!
E2: Vaatan, et selle raja peal hetkel konkurents kadunud Võtsin uue raja ette - Nürburgring Grand Prix Circuit ja hetkel
esimeste sõitude peale tulemused sellised - parim ring 1:37.49 / koondaeg 4:56.71
Kahjuks on selle ringrajaga vist nii, et palju lõikavad seal rämedalt onlines ning seda vist ei saa HV-s võistlemiseks mõõdupuuks võtta.
Ei oma kahjuks aimu kui palju seal lõikamine võitu annab aga niipalju kui onlines näinud olen on see päris jõhker ajavõit
Keegi võiks veel selle koha pealt sõna võtta kes oskab neid lõikamisi teha... on võit väga suur?
Imho väga hea rada onlines võistlemiseks pekka keeratud kahjuks
ja esimene ring 1:43-ga sõita on võimatu teised 2 ringi veel usun ,et 1:43-ga. Imho esimest ringi alla 1:47-e on juba väga väga VÄGA raske saavutada!
Ise olen esimese ringi rekordi saanud ~1:47.6*. Mis siin ikka muud kui cheater/cutter > ise oled NUB Timberg!
XATM092, tundub nii Aga ütlen ausalt, et mina pole cheatingud! Ei oskagi! Loodan, et mind vähemalt usutakse.
Ma arvan Timberg tegi lihtsalt nalja, et mul veel rohkem motti oleks
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.