Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaitsevaim
HV kasutaja
|
04.09.2009 09:22:00
windowsi komponentide manuaalne install/uninstall |
|
|
Niisiis...teema selline...tahaks teada command line tekstistringe, mille kaudu saaks cmd-st xp plaadi pealt vajalikud komponendid installida/maha installida. Olen kuulnud, et need on midagi sellist nagu rundll32 InstallHinfsection....jne. Kas on kusagil netis selline list olemas või on keegi ise neid avastanud? Olen mingisugusegi info eest tänulik.
PS! Teine asi, mida tahtsin küsida, on sellega seotud. Kas on olemas mingi programm, mis leiab üles korrumpeerunud või puuduolevad süsteemifailid, mida võiks ise plaadilt extractida ja system32 kopida peale sfc? Too viimane mängib vahel mäkra. Panen xp plaadi küll sisse, aga ütleb, et pole õige plaat. Mis kala on?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
04.09.2009 09:40:21
|
|
|
Pole õige plaat ütleb siis, kui mõni update on süsteemi sfc jaoks liiga uueks muutnud. MS annab välja ka uuemaid versioone opsüssist ( näiteks wXP koos SP3-ga) ja taoline plaat teeks selle sfc-remondi ära.... Mine kurda MS Eesti esindusele oma muret, ehk saad mingil moel abi.
Täit nimekirja, mida sa otsid, vist pole keegi koostanud. Piisab kui tead, et mis sul tõrgub ja siis otsid MS abil õiged palakesed välja.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaitsevaim
HV kasutaja
|
04.09.2009 10:15:24
|
|
|
no kuule..kes veel SP2-e kasutab? Mul absoluutselt up-to-date süsteem ja mis kasu on SP3 paketi installimisestki kui see lihtsalt ei installeeru, aga sellest pole praegu jutt. Esimesele küsimusele ikka rahuldavat vastust ei saanud. Kui ei ole täielikku, siis ehk hakkaks siia koguma neid? Kes midagi teab, see kirjutab. Kui ma teaks, mis fail süsteemis tõrgub või on olemas mingi dll mida tuleb manuaalselt registreerida, siis on see juba pool vea parandusest.
OK! Ütleme siis, et üks asi, mis paistab vigane olevat, on system restore.
Teine on internet explorer 8 mingi alamkomponent, ei luba search providerit muuta, samas osad nupud browseris kuvatavatel lehtedel ei tööta.
Kolmas on live messenger. Ei suuda sisse logida..service temporary unavailable kuigi tean, et on available täitsa.
Neljandad ja viiendad ja kuuendad on tundmatud, aga midagi kindlasti on veel tuksis. Clean installi ei lase teha, sest viskab pärast windowsi setup failide laadimist ette mingi errori....unknown hard error 0xc000021 ntdll.dll vms. Täpne see tekst ega kood ei pruugi kindlasti olla, aga nii on meelde jäänud.
Peaks vist teema pealkirja muutma, sest teemaarendus läheb üsna kaugele algsest teemast...
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
04.09.2009 10:22:24
|
|
|
Kui su masin kas ülekellatud või muidu raud vigane (veakirjeldus igatahes sinnakanti), siis selline tarkvara vuntsimine ei aita.
IE8 sul seal XP installplaadil nagunii ei eksisteeri - samas sfc kasutamist võib see blokeerida edukalt. Soovituslik on MS meelest taolises olukorras vist puhas install.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaitsevaim
HV kasutaja
|
04.09.2009 10:42:19
|
|
|
Ülekellamist pole tehtud. Mul endal kahtlustus, et mälu on vigane. Sellist laadi infi netist leidsin selle hard errori kohta. Ma rääkisin ju, et puhast installi ei lase teha, muidu teeks küll. Peab tõenäoliselt enne mälu ära vahetama. Kusjuures...IE8 eksisteerib täitsa...integreerisin eestikeelse IE8 ja WMP11 plaadile peale, kõik vajalikud update´id - directx, java, flash ja runtime´id. Originaal cd on ka olemas muidugi.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
04.09.2009 11:08:13
|
|
|
Kui mälu vigane, siis sellest piisab kõigi su hädade jaoks.....
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.09.2009 12:58:54
|
|
|
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa376957%28VS.85%29.aspx
Ja siis otsid C:\WINDOWS\INF kaustast sobiliku faili üles, piilud sisse (kasvõi notepadiga), mõtled veidi, mõtled veel veidi ja siis tegutsed.
kaitsevaim kirjutas: |
OK! Ütleme siis, et üks asi, mis paistab vigane olevat, on system restore. |
OK! Ütleme siis, et see võiks ehk välja näha kuidagi nii.
RUNDLL32.EXE SETUPAPI.DLL,InstallHinfSection DefaultInstall 132 C:\WINDOWS\INF\SR.INF
Või peaks ka enne maha laskma? Ilmselt mitte.
RUNDLL32.EXE SETUPAPI.DLL,InstallHinfSection Uninstall 132 C:\WINDOWS\INF\SR.INF
Ja näiteks IE:
RUNDLL32.EXE SETUPAPI.DLL,InstallHinfSection DefaultInstall 132 C:\WINDOWS\INF\IE.INF
Läheb peale see default IE (oli vist 6), samas 8 on võimalik add-removest maha lasta ja hiljem uuesti installida.
jne...
Aga laiskade jaoks on http://www.litepc.com/
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.09.2009 14:07:46
|
|
|
Ja kui mälutest tõesti vigu ei näita, siis üsna suure tõenäosusega kõvaketas vigane. Tootja pakub testimiseks vastavat programmi, ära häbene kasutada.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaitsevaim
HV kasutaja
|
06.09.2009 21:17:48
|
|
|
mälutest viga ei näidanud tõesti. Peab selle kõvaketta siis üle kontrollima. A.S., leidis siis ühe stringi üles. Tundub, et need on kõik ühtemoodi, kas defaultinstall installiks või uninstall maha laskmiseks vastavalt. Muutub ainult .inf ees olev nimi. Teaks neid infi nimesid iga komponendi kohta, saaks ise kõik kirja panna. Ahjaa...selgus, et touchpad mängis ka mäkra kõige muu hulgas. Seda litepc värki olen proovinud, alati ei aita.
|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
07.09.2009 23:01:01
|
|
|
kaitsevaim kirjutas: |
no kuule..kes veel SP2-e kasutab? Mul absoluutselt up-to-date süsteem ja mis kasu on SP3 paketi
Teine on internet explorer 8 mingi alamkomponent, ei luba search providerit muuta, samas osad nupud browseris kuvatavatel lehtedel ei tööta.
Kolmas on live messenger. Ei suuda sisse logida..service temporary unavailable kuigi tean, et on available täitsa.
Neljandad ja viiendad ja kuuendad on tundmatud, aga midagi kindlasti on veel tuksis. Clean installi ei lase teha, sest viskab pärast windowsi setup failide laadimist ette mingi errori....unknown hard error 0xc000021 ntdll.dll vms. Täpne see tekst ega
Peaks vist teema pealkirja muutma, sest teemaarendus läheb üsna kaugele algsest teemast... |
no näed mina kasutan ja mul ei ole selliseid jamasid nagu sina kirjeldad. xp ja 2003 masinates ei toimu mitte ainsatki automaatset uuendust ja sellised jurad nagu pisvinndõus laiv ei roni siia masinasse hoopiski mitte. unknown hard error lõhnab aga selle järgi et sul ketas on tuksis või ei jätku toidet
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |