wa666ou nime puhul on alati see jama, et kui hakkan kellegagi äri tegema HVst, siis suht võimatu kasutajanime öelda.
Aga vahetama küll ei viitsi hakata. Ja nime päritolu enam ka ei mäleta.
Mulle helistas ükskord kasutaja yb228a. Algul ei saanud aru, aga siis meenus, et üks keerulise nimega kasutaja oli ja ju on tema _________________ Tere hommikust!
Minu HV kasutaja nimi tuleneb minu esimestest "tuuning" Corsair DDR1 mäludest (olid vist 2x512mb 2-3-3-6 vms., tollal kõva sõna ;D).
Sealt edasi hakkas kellamine ja e-peenise pikendamine pihta
Vahepeal mõtlesin ,et võiks ära muuta aga kuna need mälud omamoodi alguseks arvutite tundma õppimisel jne. ,siis otsustasin alles jätta.
Muidu mnjah... suht tuntud nimi ning HV-s veel sarnaste nimedega tegelased nagu Corsair, corsair677, Corsair47... õnneks ei ole nemad nii aktiivsed nagu mina
Oli jah meil Jõhvis sõjaväes pühapäeva hommikuti sööklas taldriku peal... (tegelt pidi omlett olema aga kuju ja maitse olid suht käsna kallet meenutavad - selline neljakandiline ja vesine ).
Aga kas Sponge Bob ei olnud simpsonites mingi tegelane _________________ Vajad ruume sünnipäeva peoks!?
Sõbralikuma hinna jaoks PS!
www.kilplased.ee
Minu viga... ajasin sassi jah... mingi s... bob oli... mälu ütles nii... _________________ Vajad ruume sünnipäeva peoks!?
www.kilplased.ee
Oli jah meil Jõhvis sõjaväes pühapäeva hommikuti sööklas taldriku peal... (tegelt pidi omlett olema aga kuju ja maitse olid suht käsna kallet meenutavad - selline neljakandiline ja vesine ).
ot:
Oeh, vanad ajad tulid meelde... Sai ka seda kallerdavat ollust seal söödud.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
njaa, mina küll ei mäleta, et sellel asjal mingit maitset oli
Muidu oli Jõhvis üsna ok toidud. _________________ Imperfection is perfect
njaa, mina küll ei mäleta, et sellel asjal mingit maitset oli
Muidu oli Jõhvis üsna ok toidud.
Minu meelest maitse oli küll selline vesine ja üsna käsna moodi tundus ka see ollus seal suus...
Aga vast aitab sellest OT-st...
Teemaks siis: Mille järgi keegi endale kasutajanime saanud/võtnud? _________________ Vajad ruume sünnipäeva peoks!?
www.kilplased.ee
Kuna nimi anti siis sellejärgi tuli . antikas, nagu autol "anti-tiib" ehk sellest lühend suht noorena sõbrad panid. (mina olin antikas ja sõber oli ventikas)
Täitsa lampi panin rootsi kuninga järgi kuna olen rootsis palju kordi nii tööl kui niisama kolanud siis sealne tuim ja turvaline ühiskond mulle väga meeldib . _________________ www.soulconnexion.com - classics soul , funk , r&b , raregroove music.
kunagi inglise keele tunnis tartu kutseka päevil oli mingis multikas tegelane Pingu...mulle meeldis..panin 911 ka veel järgi, kuna tihti on numbreid vaja ja see jääb ikka meelde...
Endal oli nii et üks õhtu kusagil läbul keegi kutsus Jann ja siis teised sõbrad kah ja siis seal ta tuligi aga 1 tuli selle pärast et enamus kohtades oli Jann kinni ja sealt siis 1
Minu nimi algas pencil 'n paper klassikalisest rollimängust nimega Dungeons and Dragons. Esimese characteri nimi 8). Peale seda hakkas mu vaimuüllitis meeldima ja kasutan seda kus juhtub.
Kunagi, kui veel Runescape'i mängisin, siis andis üks sõber mulle kasutaja, mille nimi oli maxsimiljone ja siis hakkaski nimi nii meeldima, et nüüd olen juba aastaid igal pool ainult seda kasutanud
Kasutajanimi on sama mis pärisnimigi, üleüldse on 2 netis kasutatavat nime: Tiim ja ewerex. Kui oma nime ei saa panna siis ewerex ikka saab _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
xecroy - mina sain oma kasutajanime random password genereerijaga kuskil veebikal ja see oli ainuke kasutajanimi, mis kõikjal foorumites ja mujal siiamaani vaba ning jääb ka pikapeale meelde. _________________ Kõige suurem pidur on alati ketas. Naudi inimväärset elu, osta SSD!
algul regasin nimega "velzatis", kuna millegipärast meeldis hullult renault velsatis. Paar kolm aastat tagasi sai muudetud velsa-ks. Nüüd mõtlen, et peaks panema õige nime (Anti).
aga pane anti-velsatis, kui renault enam ei meeldi _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Kunagi ammu 1996 vast, sai ostetud videomakk. Ning ainus film mis meil kassetil oli, oli 1993a film nimega Cell Block 4, räpparitest komöödia . No see sai kiiresti lemmik filmiks. Hiljem tegin omale hoti konto ja ikka Cb4-ja kasutades. Pikapeale hakkas meeldima, hea lihtne ja meeldejääv. Välismaalased ütlevad(mängudes) Ceebee,
Ehk Cb4 on siis Kong neljandas plokis _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
algul regasin nimega "velzatis", kuna millegipärast meeldis hullult renault velsatis. Paar kolm aastat tagasi sai muudetud velsa-ks. Nüüd mõtlen, et peaks panema õige nime (Anti).
no näed.. ma siis tean ka.
Mõtlesin,et kus mingi velsa mingihetk välja ilmus ja hirmus jutukas on.
Aga jah, kui keegi nime/avatari vahetab siis ajab segadusse ikka küll
Mõned aastad tagasi kui ordist oma esimese arvuti ostsin (P4+9600pro), võtsin kõrvale ka rallimängu Colin Mcrae Rally 2005. Siis tuli esimest korda mingi nimi välja mõelda gamespyi konto tarbeks, mille abil cmr05 võrgus sai mängitud.
Kuna stargate kuulus minu lemmikute hulka, hakkasin nime sealt otsima. Esimene kombinatsioon mis häälduselt ja kirjapildis meeldima hakkas oli Asgate, sõnadest Asgard+Stargate.
Mõningate variatsioonidega sama nimi kasutusel pea igal pool.
minu nimi tuleb selletst et oli vaja kunagi ammu, kui sai peajagu noorem oldud, meiliaadress teha. Kuna õigeks nimeks on mul passis kirjas Kaiser, siis ammu ammu väga noortepäraselt ja popilt sai pandud nimeks ccayser ja see on siiani jäänud, kuna leian, et on piisavalt unikaalne, et seda kasutada
Kuidas seda hääldada? Ise olen harjunud "sii sii aiser" hääldusega, aga osad sõbrad kutsuvad mind vahest lihtsalt emmsii
omal ajal sai ostetud cd-makk, millel oli nupp peal nimega "bass expander"
mingi hetk oli vaja kusagil konto teha(täpselt ei mäleta mis või kus) ja siis otsisin nime, jäi silma just see sama nupp ja nii tuligi xpander. (e täht ei meeldinud, tahtsin nimekirja lõpus olla ) _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Kunagi kuulasin nu-metal bandi nimega Slipknot ja loo nimi oli heretic anthem vms, sealsed laulusõnad siis. Regasin tollal puhtalt seetõttu, et mingi uue masina juppide kohta küsida, siis tekkis paus ja edasine huvi kasv naelutas foorumi külge.
Enamasti kasutan oma pärisnimest Rene moodustatud hüüdnime renq, kui see kinni, siis renqEST vms
Kuidas või miks just 1dumbpcuser, siis...eee...noh, algul ma see ju olin _________________ M: MSI B660M MORTAR M: Dell RTX 2060 O: AM5 ITX emaplaat
Kunagi aastal 1997 või umbes nii (see oli see vana hall aeg, kus reiti veel ei olnud, otsingumootorite turgu valitsesid neti.ee ja Altavista ja MSN oli vähestel) sisustasid koolilapsed (ka mina) oma netiaega OK.ee jutukas. Registreerumisel taheti teada kasutajanime ja valisin Draakon. See jäigi külge ja aastate jooksul on erinevate (neti)tuttavate toel muutunud praktiliselt hüüdnimeks, millest moodustus kohe ka lühivorm Draax. Põhiliselt kasutan netialiasena neid kahte nime ja kui Draakon on selline alias, mida ehk kasutatakse ka teiste poolt, siis Draax on netiavarustes üsna kindlalt minuga seostatav.
Ma sain oma nime kui oli vaja mõelda oma tegelasele nime ja siis popsaski nimi Flacko ja nüüd kasutan igalpool seda. Vanasti olin kasutaja shadow333 ehk Sonicust see siil Shadow ning meeldis see nr combinatsioon 333.
Aga see oli suht lame nimi, nüüd Flacko kasutusel igalpool. Kuigi olen netis ka teisi Flacko nimega näinud siis minu omal on alati kas Weaseliga seotud, kuigi tean et mõnedes foorumites pole Weaselit taha viitsind panna. Aga avatariks panen alati oma nirgi avatari _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Ei viitsind mingit pikka "hyperr1337haleluujabemmiats" nime välja mõelda ja siis mõtlesin, et miks mitte panna G80, seda siis nvidia kiibi järgi. _________________ Ära siia kliki
Registreerides proovisin oma nime panna aga kuna see oli juba kasutusel ning tahtsin regamise kiirelt tehtud saada, et oma prosevahetusküsimusele vastust saada, siis panin tollal esimese pähe hüpanud nime, mis juhtus ka vaba olema - rocla. Hiljem otsustasin siiski sellest loobuda ja esineda igal pool oma nime all. Kuna kasutaja Artur oli juba olemas ning mulle igasugu "_" märgid ja numbrid nimedes ei meeldi siis lisasin oma initsiaali - Artur R.
Mu nimi tuli suitsumargist. Ma usun, et suurem osa teist ei mäletagi, et aastaid tagasi müüdi Eestis suitsu nimega Fusion.
Kuna S täht häiris mind (pubekas olin tol ajal ~13a), siis tuligi Fuzion, samas hiljem hakkas selline pikk nimi tüütama ja lühendades sain Fuz. Tegelikult on see vist ainuke foorum, kus seda nickname veel kasutan. Igalpool eksisteerin oma pärisnimega ja sünniaasta lõpuga ats87.
kunagi ammu klassivend näitas stickidega cs 1.6 videot ja seal oli tegelane dumbass kuna minu mängustiil meenutas seda jama mida ta seal tegi siis algselt koolis cs 1.6 mängides ja edaspidid levis kõikjale ja kuna juba mõnes kohas oli dumbass võetud siis tuli TheDumbass _________________ shit happens
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.