marko,
"Karupoeg Puhh OÜ on asutatud aastal 2007, seega suhteliselt noor ettevõte. Alustasime kvaliteetsete mänguasjade ja muude lastekaupade näidiste ja laojääkide maaletoomisega Saksamaalt...
Alates sellest sügisest on Karupoeg Puhhi kaupluse tootevalik veelgi laienenud – müügil on nüüd ka tuliuus kaup..."
http://www.karupoegpuhh.ee/ _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Vahva projekt tüübil ja nädalaga tehtu kohta näeb väga OK välja kah. Siiski norida võiks selle Windowsi osa kohta. "Boonus", mis võtab punkte maha. Arcade on mängimiseks, mitte netis käimiseks. Ka Visual Basic'u rakendus oli kah veidi kohmakas. Aga väga äge on kogu ülejäänud kabinet, eriti see valgustatud Nintendo logo.
Felix the cat. Mu vanaema tegi ka selle mängu isegi läbi :O. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Lisaks veel üks üllatus ka eelviimases levelis, mille jätan kõigile ise avastada. See oli nimelt see level, mis tahtis mulle alati pisarad silma tuua - sinnassamine võttis kõvasti aega ja see oli väga tihti ka see level kust enam edasi ei saanud. Elud said otsa ja tuli uuesti alustada. Nii mõnigi kord sai pult kogeda mis tunne on põrkepall olla.
See osa ajas naerma täiega Ma vist aiman et see on kosmose level . Ma vihkasin seda levelit
A sa seda mängu tead Binary Land, kus 2 pingviini eri suunades käib ja üleval kokku peavad saama. Algus oli alati ok a lõpus tuli alati niipalju kolle ma sain nii krdi vihaseks
Selle Felixi mänguga on alati üks teatud HETK meeles. See maailm nimelt
Igakord kui seda maailma näen või olen tuleb alati see tunne kui oled kuskil pimedas ja siis auto sõidab ning mööda seina sõidavad valgusvihud. See hele laik seal üleval vot meenutabki seda ja igakord seda levelit mängides on selline mõnus tunne + muidugi see creepy muusika . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Oskab keegi äkki öelda kuskohast ma enda Sega Mega Drive konsoolidele (mudel 1 ja kaks) vajalikke juhtmeid leiaks? Esimesel puudub adapter ning teisel AV juhe. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Hehe, see oleks kohutav, kui robotid tegelikult kah nii räägiksid. Minu Rooma muliseb küll kena naishäälega ja sedagi ainult demo mode's.
Aga muidu, jah, kena, et lukemorse1 kavatseb tagasi tulla. Tema panus põnevate asjade demomisele jaapanist on olnud võimas.
Isiklikult meeldib ROBi tutvustuseks hoopis see videoseeria:
hmm... (shrug) IG nagu väheke avgn rip-off, aga kui neid pelgalt huumori tasemel võrrelda siis maitse asi kumb rohkem meeldib.
Eks ta maitse asi ole jah, ma küll üritan Nohiku kõrval ka IGl silma peal hoida, kuid enamasti on tegemist ikka nii kehva näitlejatöö, klišeeliste naljade ja vigadest kupitava ning seosetu skriptiga. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
noh jah, kõik ei ole sündinud andekad näitlejad ja vaevalt, et näiteks IG ka väljaspool tuubi töötab filmi/näitetöö alal... seega mis mõõdupuuga me teda ja teisi "amatööre" kõrvutame et (õiglast) hinnangut anda.
noh jah, kõik ei ole sündinud andekad näitlejad ja vaevalt, et näiteks IG ka väljaspool tuubi töötab filmi/näitetöö alal... seega mis mõõdupuuga me teda ja teisi "amatööre" kõrvutame et (õiglast) hinnangut anda.
Aga kuidas muidu terasid sõkaldest eraldada kui kritiseerimine keelatud on? Ta kodulehelt näppasin veel sellise teate -
tsitaat:
Chris Attended Ashland University for Film and Broadcasting, and has since worked at television stations, created Television Programs, Commercials, DVD’s, Instructional videos
Kas selle järgi on minu poolt vale temalt mingitki kvaliteeti oodata? _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Aga kuidas muidu terasid sõkaldest eraldada kui kritiseerimine keelatud on? Ta kodulehelt näppasin veel sellise teate -
tsitaat:
Chris Attended Ashland University for Film and Broadcasting, and has since worked at television stations, created Television Programs, Commercials, DVD’s, Instructional videos
Kas selle järgi on minu poolt vale temalt mingitki kvaliteeti oodata?
Äge, kas see Terminator TV games on mingi Atari 2600 kloon? Pilt on jube tume, aga Atari sarnane asi näeb veidi plastik välja. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.