Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
equalizer
HV kasutaja

|
23.08.2009 19:46:56
nx6125 ekraani valgustuse viskab tagant ära |
|
|
panen arvuti käima .. .tundub kõik ok. Nii kui juba mingi minutikese on töötanud viskab taustavalgusutuse ekraanilt kustu (näha on, et pilt on ees aga valgustus ei toimi). Power nupu lähedal on see pisike andurike mis fikseerib kas kaan on koos, et siis lülitab ekraani kinni, kui seda klõbistada paar korda õnnestub jälle pilt ette saada ming lintkaabel katki vms?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.08.2009 20:42:26
|
|
|
Pigem on viga inverteris, mis mingiks ajaks tööle lülitub ja siis välja lülitub. Või on tegu taustvalgustuse lambiga, mis süttib lühikeseks ajaks, kui pinge peale saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
equalizer
HV kasutaja

|
24.08.2009 22:53:04
|
|
|
inverteri vahetamine mingi kallis lõbu? st. kas on üldse mõtet parandada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.08.2009 23:00:10
|
|
|
Kuidas võtta - tegelikult on paljud inverterid täiesti remonditavad, muide.
Nii, et "paaniline" 1:1-le uue originaali otsimine kalli raha eest on tihti täiesti mõttetu tegevus.
Ja rahale saab leida mõistlikumaid kuluartikleid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
undead
HV Guru
|
30.08.2009 13:09:03
|
|
|
equalizer, ma kahtlen et asi inverteris, olen näinud nx6125 mudeleid ennem 2 tk sama veaga ja siis olid mõlemal ekraanid läbi. Kaldun rohkem ekraani poole, peaksid mõne teise ekraaniga proovima. Kui inverterit vajad siis mul tartus olemas ja saad testida aga 80% tõenäosusega julgen väita et hoopis ekraani lamp
_________________ www.raja.ee
Macbook air ning pro hooldus ja remont.
Veo- ja kolimisteenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
equalizer
HV kasutaja

|
03.09.2009 20:06:13
|
|
|
pst. nüüd on asi nii kaugel, et kasutaja kellel see läpa oli sai uue ja nüüd on minu käes see ja tahaks sellest ikka elulooma veel saada keegi pädevam võiiks ühendust võtta ja asja üle vaadata, kas on üldse mõtet parandada või juppideks müüa
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.09.2009 20:18:35
|
|
|
Pane mõne teise ekraani lamp talle prooviks inverteri külge - näed kohe, et kas on ekraanis oleva lambi viga või mitte.
Siis mõtled juba edasi, et kas hakkad lampi vahetama või inverterit vahetama või remontima.
Või müüd maha...
|
|
tagasi üles |
|
 |
equalizer
HV kasutaja

|
03.09.2009 20:29:14
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Pane mõne teise ekraani lamp talle prooviks inverteri külge - näed kohe, et kas on ekraanis oleva lambi viga või mitte.
Siis mõtled juba edasi, et kas hakkad lampi vahetama või inverterit vahetama või remontima.
Või müüd maha... |
no asi ongi selles, et mul pole sinna midagi külge panna :D otsin venda kes testiks mingi sümboolse summa eest ja supper oleks kui saaks veel kordagi teha :roll:
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.09.2009 20:46:03
|
|
|
Huvitav, mis "Neetud IT-Põrgu" see Järvamaa küll on - ma kuulen uuesti ja uuesti, et Järvamaal, pole kedagi, kes selliseid väikseid nokitsemisi läbi viia tahaks.
Kui ei leia kedagi, siis pead selle läppari sõbraga koos mulle Tallinnasse läkitama. Teed 2L Coca-Cola ja pähklitega šokolaadi, siis saan üle vaadata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
03.09.2009 21:45:29
|
|
|
Just mul Dell remondis täpselt sama sümptomiga.
Minutikese töötas ja pimedus. Olin ka 100% kindel, et inverter aga selgus samuti, et hoopis ekraan ise kutupiilu.
_________________ Kõik, mis mul müügiks on, küsi julgelt soodushinda : www.digimarket.ee
Kõiki kaupasid saan müüa ka järelmaksuga
Kasutatud arvutid ja laptopid Tartus, Vanemuise 43 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
03.09.2009 21:57:28
|
|
|
Seet6ttu ongi alati k6ige parem midagi asemele korraks panna. Ja kohe on asi selge.
Ma lihtsalt olen mingi aeg tagasi lappinud taoliselt ka"ituvat inverterit, kus kondensaator jamas ja tulemuseks oli samuti lyhiajaline to"o"tamine.
Postitatud mobile device
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|