kohtunik oli paras M**N....no tule taevas appi...silme all brass sõidab eestlasele sisse, tema vilistab aga mitte mingit kaarti ega midagi...muidu Eesti koondise poolt üks korralik esitus vä. see braskade koba peale löödud koll... _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
ma jäin küll mänguga rahule, kuigi pole jalkafänn. kohtunik oli veitsa leebe brasiilaste suhtes - oleks neile ka mõne kollase algul väänand, oleksid nad suti tagasi tõmmand vast või veel rohkem närvi läind aga oleks on paha poiss!
tegelt ma ise ka ei tea:D _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
seletage mulle see fenomen lahti. Kas eesti on saanud maailmatugevaks või mängis brasiilia vedelat?
Kui eesti on läbi aega vaid kotti saanud ja brasiilia vaid võitnud, kuidas saab olla tulemus võrdväärne, mitte 0:100? _________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!!
meedias räägiti eile, et brasiillased tulevad trenni tegema ja see on sõprusmäng. ja skooriks tuleb 3:0 brasiillaste kasuks. aga vbl nad mõtlesid ümber ja ei raatsinud üle ühe värava lüüa _________________ Olgu sul sama hea, kui mul.
Vaimukus on haritud ülbus.
Maailma kõige lühem anekdoot: ``Mees``
Pärast Brasiilia nappi 1:0 võitu eile Eesti koondise üle, märkis treener Carlos Dunga, et nende peamine eesmärk eilses mängus polnud mitte skoorida, vaid pääseda vigastusteta.
"Meie suurim mure oli vigastustest hoidumine. Enamik mängijatest tuli hooajaeelselt pausilt ega polnud ammu olnud täit mänguaega platsil," sõnas Dunga Coal.com-ile.
Dunga soov aga ei täitunud, sest brasiillaste poolkaitsja Kleberson väänas oma õla paigast.
Mäng kahe meeskonna vahel kujunes üsnagi füüsiliseks, sest võõrustajad üritasid võitlusvaimu ja suure pühendumusega oma tehnilist allajäämist kompenseerida. Mitmed Brasiilia mängijad eesotsas Kaka ja Luis Fabianoga kurtsid mängu järgselt, et eestlased olid "vägivaldsed" ning üritasid "tahtlikult" vigastada neid.
The five-time world champions did the bare minimum against a very combative Estonia side. Sevilla striker Luis Fabiano scored the only goal of a match in which Kaka appeared just as lost as he had been in the streets of Tallinn on Tuesday.
The five-time world champions did the bare minimum against a very combative Estonia side. Sevilla striker Luis Fabiano scored the only goal of a match in which Kaka appeared just as lost as he had been in the streets of Tallinn on Tuesday.
"Eestlased mängisid väga toorelt ja pahatahtlikult," ütles väravalööja Luis Fabiano kodumaa uudisteportaalis Terra.
Ega nad ise ka paremad ei olnud. Tüüpiline lõunamaalase virin.
Hetkel algas Lilleküla staadionil UEFA Euroopa liiga play-off'i teine mäng Tallinna Levadia - Istanbuli Galatasaray. Meenutagem, et Türgis saadi saun 0:5
Edit:
Teise poolaja alguses läheb Levadia juhtima 1:0 : ). Väravalööjaks Eino Puri, kes on Sander Puri kaksikvend
kas keegi kuskil ise ka palli toksimas käib?
Viimasel ajal ei oel elidnud enam Tallinnas kohta kus seda saaks teha, võiks ju kuskile 4. liigasse astuda aga sellejaoks peaks natuke asja meelde tuletama.
Vabandan kui natuke valesse kohta sai see post tehtud.
chelsea sai jõhkra karistuse. kuni 01.01.2011 ei tohi klubi ühtegi uut mängijat osta
see on tõesti karm, arvestada kuidas nad pappi viimastel aastatel on kulutanud,, samas on neid paras punt koos ka juba, ehk "kannatab" ära mängida . _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
chelsea sai jõhkra karistuse. kuni 01.01.2011 ei tohi klubi ühtegi uut mängijat osta
see on tõesti karm, arvestada kuidas nad pappi viimastel aastatel on kulutanud,, samas on neid paras punt koos ka juba, ehk "kannatab" ära mängida .
see ju ainult olemasolevate mängijate moraalile hea - sealt liigad ja championsid lendavad
abramovichi strateegia raudselt see oligi _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.