üks teemakohane pilt ka siis
nutan ka ikka oma kahtesadant krooni järgi, valan pisaraid nagu meil siin eelkõnelejad. Ilgelt kahetsen küll et ma 2a tagasi need pakid ostsin, ma ei teagi, peaks Türisalule minema... _________________
üks teemakohane pilt ka siis
nutan ka ikka oma kahtesadant krooni järgi, valan pisaraid nagu meil siin eelkõnelejad. Ilgelt kahetsen küll et ma 2a tagasi need pakid ostsin, ma ei teagi, peaks Türisalule minema...
See tuleb esimesel septembril? Loodetavasit tuleb kena mingi suur patch, et ei pea teisi patche eraldi tõmbama hakkama. Nüüd kus widescreen support jms, siis peaks kah enda BF2'e Deluxe Editioni peale panema. Ülejäänud kaks pakki peale Special Force'si antakse kah tasuta. _________________ TALUSILDID
See tuleb esimesel septembril? Loodetavasit tuleb kena mingi suur patch, et ei pea teisi patche eraldi tõmbama hakkama. Nüüd kus widescreen support jms, siis peaks kah enda BF2'e Deluxe Editioni peale panema. Ülejäänud kaks pakki peale Special Force'si antakse kah tasuta.
Tsiteerin gameplay Tweaksi:
-Added Battlefield 2142 style prone deviation (going prone will now cause reduced accuracy for a brief period)
asi jääb natuke arusaamatuks, ehk keegi seletab lahti _________________
Gunnar19, kõhuli visates on hetkeks accuracy maas. lisaks siis mainitud crosshairi kadumine. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Battlefield 2 Update v1.50 Available - http://blogs.battlefield.ea.com/
BF2_Patch_1.50.exe (size: 2,067,515,943) _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kuulge msi werk on. Salvestasin frapsiga mängu. Salvestatud mängu suuruseks näitas kuskil 400 MB. Kuid mängu käivitades jookseb see vaid 20 sek ja kõik. Nii 4 erinevat salvestust. ????
Kuulge msi werk on. Salvestasin frapsiga mängu. Salvestatud mängu suuruseks näitas kuskil 400 MB. Kuid mängu käivitades jookseb see vaid 20 sek ja kõik. Nii 4 erinevat salvestust. ????
Kas mitte "tasuta" variant frapsist ei teegi katkendeid!? Uuri seda.
1.5 päts tundub sama mis 1.41 .. eila paar tundi pelasin ning suurt vahet nigu ei tundnudki. Operatsioon Sinine Pärl on täitsa huvitav kaart, mõnusalt sopiline, kuid liiga palju tundub soomust veerevat. Hea jalaväe lahingu kipub ära rikkuma.
Statside alt map listist Operation blue pearli puudub. Highway tampa statsid nullitud(14h oli enne). Iga viimane kui glich on alles ( mis on super minuarust), plus veel kõige hullem, et mängu alla panna ei saa, see on HÄVING minumeelest.
Positiivne - CTD igaveseks kadund, paukpadruneid ei pea kasutama enam ja uus kopteri TV guide mis iganes vaade on kewl, väga hea lahendus DICEi poolt.
Viimaks saab ka booster pakke 64 playeriga pelada, väga kena DICEist.
Muide kuskilt foorumist lugesin et DICE teeb hotfixi alt-tabi keberniidi pärast ja hiljem lisandub see väike patch 1.50 külge.
Muidu kõik kammib _________________
no ei tea midagi nende paukpadrunite kohta, natuke nagu on parem, kuid mul ikka veits lag sees, võibolla elukoha pärast ja elioni traadi tõttu, aga ikkagi suht palju kuule lendab tühja. Harjumatu on ka veel see pikaliviskamisel täpsuse ära kadumine mõneks sekundiks, mis on tegelikult ellujäämise seisukohast hea.
Mul Battlefield deluxe edition ja panin peale 1.41 patchi, kuid nüüd tahan 1.5-te installida ja ütleb ''you already have a newer version installed''.. peal on windows 7.. Mis tegema peaks?
granaadid on suva aga mind häirib see lag ikka, viskad grana venna poole, vend hüppab püsti ja laseb jalga, ise endale visatakse kõrvale, jookse või hüppa ikka vigastab või tapab, kuigi polnud pikaligi. Sama kuulidega, ammu juba nurgataga ja põmm surnud. Midagi peab ju saama selle vastu teha.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.