tegin alles nüüd selle mänguga tutvust, kunagi ammu on saanud SF2 mängida, aga no see oli ikka väga ammu ja siis oli jumala suva mida ja kuidas sa tegid.
RASKE. nii võiks seda mängu kirjeldada.
alustasin mediumiga - Epic Fail.
lasin raskust alla, easy - Epic Fail.
egas midagi, paneme veel kergemaks, very easy - Epic Fail.
easiest - enam alla minna ei saa saab hakkama.
muidugi pole ma väga viitsinud veel tüüpe tundma õppida, Ryu'ga olen challengeid natuke teinud. aga eks võtab veidi harjumist.
Zangief on piix oma grabidega.
M.Bison on piix oma sliding jalaga.
Siis on järgmine kindlasti Super Street Figher IV:Champion Edition, siis Super Street Figher IV Turbo - Hyper Fighting jne. _________________ TALUSILDID
viimati muutis Dude . 29.09.2009 16:48:15, muudetud 1 kord
normaalne, kuigi ma praegu olen SF:IV kallal _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Keegi PS3 peal veel mängib seda? Täna võtsin ja veetsin nati training modes aega sellega... Õppisin shoryuken > focus attack > dash ära, alguses läks nii, et tegin shoryukeni sama punciga, millega focust teen (MP) aga nüüd tegin HP shoryukeni ja siis kohe hoian MP ja MK peal ja dashin taha, lihtsalt käsi koguaeg läks MP'ga Shoryukeni tehes ka MK peale ja siis tekkis segadus aga nüüd see lahendatud, varst peaks shoryuken > focus attack > dash cancel > shoryuken uuesti ära õppima Eks ta raske ole, isegi arcade stickiga. _________________ M: Heavenly Sword, Eternal Sonata (PS3), Legaia 2: Dual saga, Blazblue Continuum Shift (Limited Edition, PS3), Golden Sun: The Lost Age, Final Fantasy X-2
Kui keegi SSFIV tahab mõnikord lasta siis PSN : tehDellz võiks madistada eestlastega.
Kohe kohe saan oma Hori FS3 ka kätte nii et harjutamist sellega vaja kindlasti .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.