oot kes selle Shifti siis lõpuks valmis päriselt tegi ja mis teised mängud on? PC peale kah tulemas? Head ila/bullcrapp'i ajavad küll suust välja miks selline "suund" võeti. võiks rohkem rääkida sellest kuidas nfs seeria taheti magama panna kuna ea sittus aina rohkem seda täis. Vähemalt nüüd ei pea mängu esitlejad pastakast sõnu välja pressima kui vaja midagi head asja kohta öelda. Ehk siis enam ei ole amordid ja tagurpidi kõik uuenduslikud lisad mängus nagu ... undercrapperis olid suht juttu järgi
mis te sellest eidest kiusate... ta on niisama palgatud sinna ja mis tal ikka asjast öelda. nimi on küll omapärane sama moodi nagu soomes teatud eesti nimed on m'id
mis süsteemi nõudeid taga ajate.. nagunii on sedasi et keskmise game pc'ga jookseb kenasti ära. Ehk siis mingi 9600gt või 4850 vääriline kaart/AMD64X2 2.5 või Core 2 Duo 2ghz, 2gb rammu + korralik töötav kõvaketas ja toiteplokk ning jookseb. Miks küsida süsteemi nõudeid kui asi niigi elementaarne. Teine võimalus on ju see et optimiseerimata ja ei jookse ühegi kasti peal normaalselt. Pildi ilu tahta siis on kah teada mis süsteemi üldiselt tahetakse. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
tilgub ta jah. muidu laseks päevast-päeva GRIDi, aga see rinka peal sõitmine on jama, tahaks ikka tänava sõite. imho need palju lahedamad. ehm, ei mõtle mitte päris polkudega tagaajamist a'la most wanted vms, kuigi see kah üsna lahe, aga pean silmas just linnaringe, nagu mõned seal GRIDis olid. lislt gridis need pärisringradade peal sõidud on jama ja mulle need ei meeldi üldse. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
LF-A on nii uus et seda pole reaalselt olemaski avalikult
Autod on kenad , ning tore et lfa ikka korralik sinna pandud F1 nagu ta on _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
See on ka mulle veidi kurb. Miskil põhjusel on see auto mulle nagu legend vms Aga LF-a siis peab asendama _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
metsa, linna vahe tee rajad võiks kah olla. Üks puine ringrada viskab kiiresti üle. Kuigi sellises stiilis asi ehitatud vist. GT5 jms peale lootma siis ja Dirt 2 _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Suprat nüüd vast mingi lexus ei asenda, aga tuleb hakkama saada olemasolevaga
Väga mõnus, et on arvukalt BMW-sid ja Audisid, pluss veel vanad Nissanid
LF-A st saab legend, nagu oli Supra See ei ole tavaline masin Pealegi on tootja sama. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Suprat nüüd vast mingi lexus ei asenda, aga tuleb hakkama saada olemasolevaga
Väga mõnus, et on arvukalt BMW-sid ja Audisid, pluss veel vanad Nissanid
LF-A st saab legend, nagu oli Supra See ei ole tavaline masin Pealegi on tootja sama.
Nissan GTR on üks kindel tuleviku legende. Olen kindel, et järgmise kümne aasta jooksul ei tule välja ühtki tuner-mängu, kust see puuduks.
Kahju, et mängust puudub R33, kuid surematu legend R34 on olemas nagu viis kopikat!
Gt-r ka muidugi legend. Eile sai seda masinat linnas nähtud See aeg kui söber käiku sisse pani oli gtr juba järgmise foori juures
Aga kui ei exi siis LF-Al jõudu veel rohkem kui Gtr-il. LF-al pidi 500hp olema kapoti all, Gtril "vaid" 485hp. Kaalu kahjuks ei tea lexusel.
Veidi kangem jah http://en.wikipedia.org/wiki/Lexus_LF _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
No ses mõttes, et GT-R oma hinna ja perfi suhtes lõi kõigil jalad alt ära. Lexus oma kiiruse ja ekslusiivsusega jääb kindlasti ajalukku.
Imelik, et jah Supra jäeti välja. Nurinat on selle üle palju olnud.
EA oma poliitikaga ei arenda seda mängu ka piisavalt, et lisaautosid panna juurde tulevikus, kuigi võiks.
MA loodan, et LF-A sound on täppi saadud mängus. Peetakse kõige ilsuamaks auto soundiks hetkel
viimati muutis -Kaivo- 29.08.2009 20:31:16, muudetud 1 kord
Cb4, ilmselt on LF-A kergem, kui GTR, kuna on tagaveoline. GTR on normaaltingimustes küll tagaveoline, aga ekstreemtingimustes suunatakse vajalik kogus jõudu ka esiratastele, mis ta ka kurvide kunniks kroonib, kuid samas pea 1,7tonni kaaluvaks monstrumiks teeb. Usun, et sirgel teel näitab LF-A GTR-ile tagatulesi aga kurvides talle vastu ei saa.
Täitsa võimalik. Mõlemad masinad siiski julmad ning autod mis mulle meeldivad tõsiselt _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Kuid tegelikult on veel pille, mida siin mängus näha oleks tahtnud. Näiteks vana klassik, Lamborgini Diablo SV, mida pole enam kuskil näha. Ferrari F40LM või vähemalt üldse mõnigi Ferrari... Kahju-kahju!
NFS esimene osa oli ikka tegija, kui sai Ferrari Testarossa tagumendi alla(H)
vist oli isegi Diablo järel teine kiireim masin NFS esimeses osas;)
ning vana Bugatti EB110GT oleksid võinud nad kah panna nüüd siis varsti ilmuvasse SHIFT-i:S
kogu list, mis minu arust oleksid võinud nad sisestada on:
Lotus Esprit V8 (3,5L V8 twin-turbo)
Chevrolet Corvette C4 ZR-1
Dodge Viper GTS/RT-10
Ferrari Testarossa 512
Chevrolet Corvette Stingray 427 just see eriti big block versioon
Ford GT40 vanem mudel mingi nt aastast 1969
Lamborghini Diablo SV
Lamborghini Countach
Ford Mustang Mach 1
Volkswagen Golf I
Lamborghini Miura PSV400
Shelby Cobra Daytona Coupe 1965
Ford Mustang 1965
Toyota Supra RZ 1997
Nissan Skyline R30/R31/R32/R33
Mazda Rx-7 Infinity 1990
Volkswagen W12 Nardo Concept
Lancia 037 Stradale
Lancia Stratos
Lancia DELTA HF Integrale
Ferrari 365GTB/4 Daytona
Subaru Impreza 22B STi
Porsche Boxter(mis oli viimati vist porsche unleashed mängus)
Ford Capri V8
1973 XB GT Ford Falcon Coupe "MAD MAX"
mingi vanem LeMans (tänava versioon)masin näiteks:
Toyota GT-One
Nissan R390
Dauer LeMans 962
Just sellised rajad olid imo parimad nagu nad olid kuni Hot Pursuit 2-ni. Ilusa maastiku vahel, vahest põikasid mõnest asulast läbi ja siis tagasi metsa
Aga kuna selliseid ei tule, siis tuleb loota, et asi ringradadega hästi lahendatud. Laguna Seca oli kunagi lemmikrada GT2-s.
metallika pakutu kommentaariks, siis Porsche Boxster oleks suht savi, kusagil 1960-1970-ndatest esimeste generatsioonide 911 oleks eelistatum
Ning jah, arumaeisaa miks seda uut Golfi topitakse, mark1 GTI oleks oluliselt ägedam
boxter lihtsalt masendavalt hea juhitavusega auto:D
nagu kuskilt eemalt lugesin, siis enamus ajast on viimased NFS-id nagu mingi PROMO värk?:S
Promotakse õudsalt uusi mudeleid, neid mängu toppides ja kiites:S
aga vanad autod? miks nende legende nö ei taas elustata?(mõnedel on elustatud Dodge Charger, Plymouth Cuda, Pontiac GTO, Shelby GT500)
mingi näiteks vanu euroopa päritolu masinaid? näiteks Alfa Romeo 2,5V6 VTi või BMW E30 M3?
või miks ei ole erilisi masinaid? näiteks BMW M1?
aga nohjah siiber uutest kräppidest masinatest - mistahes vanu klassikuid võiks rohkem olla!!!!
või olen ma liialt palju GT-Legendsi mänginud???? _________________
aga boxter on pea igas mängus kus see sees on lihtsalt hea masin GT3 (Gran Turismo 3) mängus on nt küll teise nime all aga sigahea masin!!!! _________________
Väga ilus on ikka, loodame et asi liigub ka normaalselt masinal
Jutu järgi ikka väga saab siis ehitada korralikult kogu autot, ning väine ehitus mõjub ka aerodünaamikale ja seekord saab isegi sisu "tuunida" _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.