praegune kellaaeg 22.06.2025 22:23:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
FTC
HV vaatleja
|
03.09.2009 22:11:55
Elioni IPTV ja VLC |
|
|
Hei!
Teemat on küll puudutatud Elioni DigiTV (IPTV) foorumis, kuid viimased küsijad jäänud vastuseta ja jutt seal pigem ruuterite ja nende firmwarede ning liiniparameetrite ümber keerleb. Seega otsustasin luua uue teema.
Probleem on nimelt järgmine.
On Elioni kodulahenduse stardipakett, mis siis sisaldab 1Mbit/s internetti ja mõned eesti kanalid digiTV-ga vaatamiseks.
Thomsoni ST780 neljandasse porti ühendasin XP-ga arvuti, millel VLC 1.0.1 ja tulemüür väljalülitatud, kuid ma ei suuda kuidagi VLC-ga mitte mingit pilti ette saada. Olen proovinud mitmeid aadresse nt. 239.3.3.3:1234 ja 239.3.1.15:1234 jne jne, aga ei piiksugi.
Network Properties alt on näha, et saadetakse kolm paketti kui Play vajutan ja selleja asi piirdub, mitte ühtegi paketti sisse ei tule.
Helistasin ka Elioni Helpdeski, nemad uurisid ja ütlesid, et kõik on korras. Olevat ka minu ruuterit vaadanud ja ka seadistus pidavat OK olema.
VLC logisse ilmub peale STOP vajutamist: main stream error: cannot pre fill buffer
Etherealiga vaadates näen ainult kaks korda :
Source 10.248.35.58
Destination 224.0.0.22
Protocol IGMP
Info: V3 Membership Report / Join group 239.3.2.2 for any sources
Ja vaikus.
Kas keegi äkki oskab aidata?
----
Olgu öeldud, et lahenduseks osutus IGMP protokolli versiooni 3 vahetamine versioon 2 vastu.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
30.09.2009 11:50:02
Re: Elioni IPTV ja VLC |
|
|
FTC kirjutas: |
----
Olgu öeldud, et lahenduseks osutus IGMP protokolli versiooni 3 vahetamine versioon 2 vastu. |
Huvitav kas Macil saaks ka kuidagi selle protokolli vahetada?
Või oskab keegi miski lahenduse välja pakud kuidas vaadata (ja võimalusel striimi salvestada) saaks?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
30.09.2009 21:32:14
Re: Elioni IPTV ja VLC |
|
|
FTC kirjutas: |
Hei!
Teemat on küll puudutatud Elioni DigiTV (IPTV) foorumis, kuid viimased küsijad jäänud vastuseta ja jutt seal pigem ruuterite ja nende firmwarede ning liiniparameetrite ümber keerleb. Seega otsustasin luua uue teema.
Probleem on nimelt järgmine.
On Elioni kodulahenduse stardipakett, mis siis sisaldab 1Mbit/s internetti ja mõned eesti kanalid digiTV-ga vaatamiseks.
Thomsoni ST780 neljandasse porti ühendasin XP-ga arvuti, millel VLC 1.0.1 ja tulemüür väljalülitatud, kuid ma ei suuda kuidagi VLC-ga mitte mingit pilti ette saada. Olen proovinud mitmeid aadresse nt. 239.3.3.3:1234 ja 239.3.1.15:1234 jne jne, aga ei piiksugi.
Network Properties alt on näha, et saadetakse kolm paketti kui Play vajutan ja selleja asi piirdub, mitte ühtegi paketti sisse ei tule.
Helistasin ka Elioni Helpdeski, nemad uurisid ja ütlesid, et kõik on korras. Olevat ka minu ruuterit vaadanud ja ka seadistus pidavat OK olema.
VLC logisse ilmub peale STOP vajutamist: main stream error: cannot pre fill buffer
Etherealiga vaadates näen ainult kaks korda :
Source 10.248.35.58
Destination 224.0.0.22
Protocol IGMP
Info: V3 Membership Report / Join group 239.3.2.2 for any sources
Ja vaikus.
Kas keegi äkki oskab aidata?
----
Olgu öeldud, et lahenduseks osutus IGMP protokolli versiooni 3 vahetamine versioon 2 vastu. |
Kuidas sa seda protokolli vahetad ?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
30.09.2009 22:15:07
|
|
|
Ma katsetasin windowsi masinas selliselt kuid edu puudub, VLC ei taipa midagi mis temalt tahetakse.
Nii:
You must configure the following Windows Registry key to enable the version of IGMP support that you want. Follow these steps, and then quit Registry Editor:
Click Start, click Run, type regedit, and then click OK.
Locate and then click the following key in the registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters
On the Edit menu, point to New, and then click DWORD Value.
Type IGMPVersion, and then press ENTER.
On the Edit menu, click Modify.
Type 3, and then click OK.
The IGMPVersion registry key takes the following values:
Value IGMP Version Supported
2 1
3 2
4 3 (default value)
Mul polnud muud võtta kui XP MCE2005.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|