viskamiskirves ja vehkimiskirves peaks kaks eri relva olema. ohtlikud mõlemad. suht 1-hit relv on 2h-axe, loodan et nad relvad kenasti balanssi saavad.
viskamiskirves ja vehkimiskirves peaks kaks eri relva olema. ohtlikud mõlemad. suht 1-hit relv on 2h-axe, loodan et nad relvad kenasti balanssi saavad.
Praeguses versioonis on jah nii aga selles eelmises videos alates 1:10 näitab (revamped combat system) kus tüüp 1 ja sama relvaga vehib ja loobib neid ilma et näitaks relva vahetust. Ma arvan et viske kirved on nüüd natuke suuremad umbes nagu 1h kirves , hoiad nuppu all vms ja juba saad sellega visata.
Kuramus, vaatan esimest korda seda teemat ja väga lahe mäng! Ei viitsi teemat läbi lapata aga kas see mäng tuleb ainult online ja kuna oodatav reliis on?
Kuramus, vaatan esimest korda seda teemat ja väga lahe mäng! Ei viitsi teemat läbi lapata aga kas see mäng tuleb ainult online ja kuna oodatav reliis on?
.... ja mälu petab sind jälle nii osaval et sa ei pane seda tähele . Võrgus siis 2in1 relv, 1he käe kirves on lühike aga samas jõuline relv. Littri paned on tüüp hämmingus ja külili maas + boonus kilpide vastu. Tundub et sellest tuleb üks minu lemmik relvi lähi võitluses. Huscarls stuff
Thank you very much for your interest in Mount&Blade Warband Beta program. We are happy to inform you that you are invited to join in the fun by participating in the beta testing and helping us improve Mount&Blade Warband during this phase.
After downloading and installing the game, you can join in the online battles at the multiplayer servers.
Oli ka aeg. Saigi mount and blade enamvähem läbi tehtud (terve kaart nordidele vallutatud ).
Thank you very much for your interest in Mount&Blade Warband Beta program. We are happy to inform you that you are invited to join in the fun by participating in the beta testing and helping us improve Mount&Blade Warband during this phase.
After downloading and installing the game, you can join in the online battles at the multiplayer servers.
Oli ka aeg. Saigi mount and blade enamvähem läbi tehtud (terve kaart nordidele vallutatud ).
OMFG LUCKER
tegelt suht paljud nüüdseks sisse saanud kuna regamine avati uuesti.
ja peaks siiamaani lahti olema... mängimiseks aega veel on nii et kellel key on olemas on ka norm võimalus beetasse saada.
Prophesy of Pendor V2.04 tegin migi aeg tagasi läbi. Parimaid mode
Seda teist ma vist proovima ei hakka kuna originaal mapist kopp ees.
E: Timberg kuidas Warband Beta on? Ootame muljeid.
Olen siiani mänginud 2 erinevat kaarti ja meeldivad. Mängus on natuke muudetud seda "kuidas sa lööd" mehhaanikat ja sellega pole harjunud, aga ülidselt mingit täiesti uut raketiteadust selle taga pole.
Graafika paistab parem olevat, olemas mängusisene HDR tugi, mis meeldib mulle rohkem võrreldes MNB modiga lisatava HDR toega ja tundub töökindlam. Mängutüüpe on mitu. Olen ise mänginud deathmatci ja misket, kus tuleb kaitsta/rünnata teatud objekte.
Mängu alguses saab valida 2 poole, 3 klassi vahel.
Klassid on: ranged, melee, ratsavägi.
Kui objekte täita ja võita, tappa, kaotada saab natuke raha. Raha eest saab paremat varustust mängus osta. Raha tuleb üpris kergelt.
Servereid on nii Euroopas kui USAs. Mul parimates EU sererites ping ca 50-80. Kui koos madistab miske 10-20 inimest, siis on päris lahe. Ise pole vist serveris olnud, kus 30 mängijat korraga.
Lühidalt.. tundub väga lahe asi olevat. Sõltuvuses pole, aga super järg mount and bladele ja ei jõua ära oodata, millal jõutakse versioonidega nii kaugele, et mäng enam ei crashi ja on rohkem poleeritud. Hetkel olen päris kindel, et kui release tuleb, siis ostan.
Kunagi ammu leidsin netist kogemata M&B 'i pildid. Versioon oli siis 0.701 ja peale demo allalaadimist sai asi ka ära ostetud. Sellest ajast peale olen suhteliselt iganädalaselt mänginud. Tõeliselt omanäoline ja lõbus mäng!
Ise tegutsen nii võrguversiooni kui uue single player versiooni beta testerina.
Kui paljud teist mutiplayer'it mängib? Soomlased, skandinaavia tüübid ja teab kes kõik veel juba peavad veriseid klanni-lahinguid.
Kuna eestlastel klanni ei ole ja soomlastega ei tikkunud liituma, siis oma kirvest loobin skandinaavlaste lipu all. Kui paras peotäis eestlasi siiski võrguversiooni mängib (loe: testib), ehk tasuks eestlaste klanniga algust teha? Senimaani olen kohanud kahte eestlast võrgus.
Kaue me, kurat, ikka võõra lipu all jamame, raisk!
No üks võimalikke turu-uuringu variante ongi siia hüüda oma hüüud ära. Taleworlds'i ametlikus foorumis on minu hüüded suhteliselt kurtidele kõrvadele.
Tõeonäosus klann moodustada ongi ilmselt siis, kui asi avalikult välja lastakse. Samas lootus sureb viimasena (ja on ühtlasi lollidele lohutuseks), miks mitte siis natuke maad uurida- kui paljud mängivad ja mis lipu all ja nõnda edasi.
Senimaani saadud andmete põhjal on vähemalt 5-6 inimest, kes betas osalevad.
Kes ja kas kuskil muus klannis osalevad ei tea muud, kui enda kohta.
Plaanid?
Eks neid peaks pidama, kui üldse vastav huvi piisavalt paljudel eestlastel tekib.
Mingit otsest kasu ju klanni kuulumises ei ole. Lihtsalt aegajalt peetavad taplused ja enda ego upitamine klanni autahvlil.
Tuleb tõdeda, et senised klannide kaklemised on suhteliselt edutud olnud. Kas serveripoolsed errorid või poole lahingu pealt ligikaudu 10'nel tüübil jooksib asi kokku.
Teisalt võiks võtta seda, kui raske õppustel, kerge lahingus. Kui lõpp-produkti suurem-jagu inimesi mängima asub, on endal asi natukese rohkem käpas. Ent seegi ju puhas ego upitamine.
Kolmadaks võiks ikka arvata, et ühte hoidmine kena ja tore on, ent kas ka niipalju inimesi selliste hinnangutega mängimas on, on iseasi.
Version 0.670 changes:
------------------------
The game now uses Havok for Character physics.
Random plains maps are now less hilly.
Kick is now affected by friendly fire options.
random desert and desert forest scenes are added.
Kick now works on slopes correctly.
Block stun made more selective. Overheads and chambered attacks are much more likely to cause it.
New cue sound when defender is block-stunned.
Changed defense system so that blocks are started instantly again.
Left mouse clicks are now buffered even if attack cannot be started immediately.
You can no longer order bots to hold position close to the map edge. (They'll leave a distance of 15m.)
Weapons do not collide with the environment at the beginning and end of a swing.
use_secure_connection option is added to rgl_config.txt
In multiplayer, if the selected server runs another module, the game will automatically switch to it.
Friendly fire options are added for both dedicated server and admin panel.
Melee friendly fire is now effective against horses.
Mute player option is added
Unnecessary packet flooding is removed (during server search)
Event timeouts are added
Friendly fire options can now be set as ratios
Event priorities and timeouts are organized (lower bandwidth consumption)
Game keys are reorganized
New vertex buffer management system;
Many other fixes and improvements.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.