Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Relle
HV vaatleja
|
24.08.2009 00:00:44
|
|
|
zoomski kirjutas: |
Relle, siiski mitte.
Aga järgmisel hooajal kindlasti.
Ja ma usun, et kui samas vaimus jätkad, siis keerad esimese naisterahvana HV-s 43 ette.  |
|
|
tagasi üles |
|
 |
m0nx
Kreisi kasutaja

|
24.08.2009 12:28:15
|
|
|
zoomski kirjutas: |
Tulemas on mingit sorti FK promoüritus.
Seoses sellega on karte tuunitud nii disainilt, kui ka tehniline pool on saanud tähelepanu.
Sõitsin suht stabiilseid aegu nii nr 2- kui ka nr 11 kardiga. Millegi üle ei kurtnud.
nr 2 oli täiesti korras.
11 libises kurvides pisut rohkem, stardist ei läinud väga kiiresti ära, kuid powerit jätkus, mõlemale poole keeras võrdselt, pidurid olid jne.
Nr 2 meeldis käitumiselt isegi rohkem, kuid paremad ajad tulid kardiga nr 11.
Erinevused 0.2 sekundi sees.
Relle, mõtlesin meie hooaja viimast üritust FK-s oktoobri 2 nädalavahetusel.  |
pärast seda kui nr 2l rehv lõhkes, kruviti talle miski kasutatud rehv alla...
selle kardiga oleks ideaalne olnud driftrivõistlust seal korraldada
tal oli kiirendus suht vinge ja niikui natuke vales kohas gaasi vajutasid, siis ta tõmbas esimese kiirendusega kohe külje ette kui gaasi lahti ei lasknud sai suht pikalt driftida
lohtussõidus oli suht keeruline esimesed 6 ringi teisi enda taga hoida isegi sirge peal sai kerge jõnksuga külje ette ja rattad pikalt ringi käima
lõpus enam nii põnev ei olnud
võistlus oli tore, aga kiirust mul ei ole.... aga eks konkurents on kah suht hea, kui 44.11 ajaga saad eelviimase koha poolfinaalides
pea igas sõidus oli mu ainuke tegevus kiiremate seljataga hoidmine
samas selle pideva seljataha passimisega kaotasin kah kõvasti aega
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
24.08.2009 12:57:11
|
|
|
Ma ei teeninud ühtegi punkti.
Aegade poolest peaks olema nagu ok, kuigi rekordi hõngu polnud.
Iga ringiga läks asi paremaks ja vaba rajaga sõites tulid ka ajad.
Finaali kõige viimane ring oli ka parim. 43.21
_________________ TULE KARTI SÕITMA! |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
24.08.2009 14:38:24
|
|
|
m0nx kirjutas: |
lohtussõidus oli suht keeruline esimesed 6 ringi teisi enda taga hoida isegi sirge peal sai kerge jõnksuga külje ette ja rattad pikalt ringi käima
võistlus oli tore, aga kiirust mul ei ole.... aga eks konkurents on kah suht hea, kui 44.11 ajaga saad eelviimase koha poolfinaalides
samas selle pideva seljataha passimisega kaotasin kah kõvasti aega  |
Lohutussõit oli päris lõbus - vaatasin tagant, kuidas sa Hessuga maadlesid ja ootasin oma võimalust. Tegelikult paar korda saingi ju päris teile kõrvale, mööda siiski mitte. Kokkuvõttes tuleb tunnistada, et sõitsin nii kehvasti, et tuli tahtmine järgmine pühapäev jälle minna.
Lohutussõidu stardis oli päris hea vaadata, kuidas mu eest startis noormees kehakaaluga ~30 kg. Ajas lausa naerma, kuidas ta eest ära lendas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hessu
Kreisi kasutaja
|
24.08.2009 14:56:47
|
|
|
Riivo77 kirjutas: |
m0nx kirjutas: |
samas selle pideva seljataha passimisega kaotasin kah kõvasti aega  |
Lohutussõit oli päris lõbus - vaatasin tagant, kuidas sa Hessuga maadlesid ja ootasin oma võimalust. Tegelikult paar korda saingi ju päris teile kõrvale, mööda siiski mitte. Kokkuvõttes tuleb tunnistada, et sõitsin nii kehvasti, et tuli tahtmine järgmine pühapäev jälle minna.
Lohutussõidu stardis oli päris hea vaadata, kuidas mu eest startis noormees kehakaaluga ~30 kg. Ajas lausa naerma, kuidas ta eest ära lendas.  |
Seda ma vaatasin jah, et jõudsid meile järele ning vaikselt noolisid meie kohti
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
25.08.2009 14:30:26
|
|
|
oot kas ma saan õigesti aru, et FK-s on nüüd ullud püssid kõik ja peaks siva sõitma minema, enne kui nad ära ruunatakse?
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
25.08.2009 15:10:26
|
|
|
Kardid on samad, lihtsalt uued kleepsud peal. Ega see kvaliteet paremaks pole läinud. Mõni korralik on, nendega tehti ka 42.9x ajad. Samas Pühapäeva GP ajal nii mitmedki koolesid rajal ära.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
25.08.2009 15:37:00
|
|
|
Aeron, ma ei ole taikonaudiga nõus selles osas.
Nägin üht karti, millel rehv puruks läks ja ära vahetati.
Kõik, millega sõitsin, olid suurepärases korras.
Vaeva on nähtud.
Keegi väitis, et nr 4 olla olnud pisut teistest aeglasem. Mina sellega ei sõitnud.
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
25.08.2009 15:46:24
|
|
|
Riivo kurtis ka seal, et temale toodi kuskilt garaažist mingi kart, mis olla olnud aeglane
Selgelt on meeles, et vähemalt 2 korral jäi sõitja raja äärde.
Ning pidevalt käis ju arutelu selle üle, mis kardid rajale lasta.
Tööd on tehtud seal, olen nõus, kiitus neile selle koha pealt, kuid seis pole nii roosiline seal siiski.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
25.08.2009 15:58:47
|
|
|
Ma sõitsin nr 2 kardiga 43.4.
Nr2-l läkski Pauli käes rehv puruks järgmises sõidus peale mind.
2 oli väga hea kart.
Rohkem ei meenu, et keegi peale Pauli oleks raja äärde jäänud. Aga võis muidugi olla...
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
25.08.2009 15:59:59
|
|
|
Paul oli see väike poiss?
Kvalis 1 tüüp sai veel uue katse, kuna juba teisel ringil või nii juhtus midagi kardiga.
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
25.08.2009 16:09:29
|
|
|
Paul on see 30 kg poiss, kes teises elus Raketit sõidab.
Selline bensiinikanistri suurune.
|
tagasi üles |
|
 |
m0nx
Kreisi kasutaja

|
25.08.2009 17:09:43
|
|
|
kvalifikatsioonis jäi üks kart raja äärde, mispeale sellele sõitjale viidi uus kart, millega ta sai ühe kiire ringi teha....
pärast rajatöötajad veeresid selle kardiga boxi....
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
25.08.2009 18:12:31
|
|
|
taikonaut kirjutas: |
Riivo kurtis ka seal, et temale toodi kuskilt garaažist mingi kart, mis olla olnud aeglane |
Tunnistan ausalt, et osa minu virinast oli tingitud lihtsalt sellest, et nii kehvalt sõitsin. Kart, millest jutt, oli nr 10 - päris garaažist ei toodud, aga vähemalt ühe sõidu oli vahele jätnud. Sõitsin sellega lohutussõidus ning sõidu esimese poole olid rehvid ülilibedad, kart väga tugevalt alajuhitav. Finaalis jäeti too kart valikust välja.
Soojendussõidus sõitsin kardiga nr 13, mis oli väga kiire, aga pidurid olid peaaegu olematud. Peale sõitu sätiti minu palve peale pidureid ning rohkem kisa polnud sel teemal kuulda.
* Kvalifikatsioonis sõitsin kardiga nr 12, kui ma õigesti mäletan - Hessu sõitis ka sellega ning võib mu sõnu kinnitada, et sellel oli üks rehv päris kehvas olukorras. Sellepärast tekkiski napakas olukord, et muudkui virisesin ja virisesin.
Uute kleebistega on veel see kerge segadus, et paaril kardil on uued ja vanad numbrid erinevad.
viimati muutis Riivo77 25.08.2009 18:48:35, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
25.08.2009 18:35:39
|
|
|
1 uus kleeps = +1hp
Võite arvutused ise teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Relle
HV vaatleja
|
26.08.2009 00:27:36
|
|
|
Mis on saurixis arvestatav aeg?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
26.08.2009 00:31:42
|
|
|
Selle rajajoonisega pole eriti sõidetud.
Käisin Saurixis (nüüd uue nimega Triobetis) etapi aega bronnimas, siis nägin seda ümbertehtud putkakurvi seal esimest korda.
Seina peal olevas edetabelis olid kiireimad ajad 49.xx
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
26.08.2009 00:48:16
|
|
|
zoomski, milline see putkakurv nüüd on siis? Varem oli päris jube igatahes
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
26.08.2009 00:58:10
|
|
|
Riivo rääkis, et nüüd veidi laugem. Pidavat saama täisgaasiga läbida, kuid eksimise korral siiski võid vastu posti sõita
|
tagasi üles |
|
 |
Hessu
Kreisi kasutaja
|
26.08.2009 01:24:45
|
|
|
taikonaut kirjutas: |
Riivo rääkis, et nüüd veidi laugem. Pidavat saama täisgaasiga läbida, kuid eksimise korral siiski võid vastu posti sõita  |
Nii ta on kui vähe liiga libedad rehvid on või siis kogemata sisened vale nurga alt siis võid vägagi lihtsalt postile pihta saada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
26.08.2009 01:44:46
|
|
|
No eks enne oli samamoodi, kuid siis pidi veidi gaasi järgi andma korraks, ning siis sai põhjagaasiga välja kiirendatud sealt. kuid eksides oli vägagi suur võimalus posti sõita. Meil vist isegi oli võistlus seal (hetkel ei meenu, vb tegime niisama trenni ) kuid mingi sõit eespool ühel läks midagi nihu ning tegi spinni seal boksi juures ning kohe oli mitu venda seljas, kuna enne polnud näha ka, et keegi on teepeal risti ees ning alles kurvi sisse keerates nägid, et kart oli ideaaltrajektooril risti ees. Siis oli seal siuke mõnus pundar koos. kuna rada oli karte täis. Kuid üldiselt on see üsna kehva lahendus selle kurviga, kuna eelmine aasta polnud küll sellega minu teada probleeme.
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
26.08.2009 07:03:54
|
|
|
taikonaut, mina sõitsin seal esimese hooga rajapiiretesse putka taha - natuke enne posti. Aga see oli vist soojendussõit.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
26.08.2009 07:28:09
|
|
|
taikonaut, kurv on tehtud 2x laugjamaks kui enne. Täiesti uus lahendus on nüüd.
See millest Hessu räägib, ei ole võrreldav endise olukorraga.
Loomulikult kui läheb käest lahti, on oht sõita välja.
|
tagasi üles |
|
 |
m0nx
Kreisi kasutaja

|
26.08.2009 17:01:11
|
|
|
ma sõitsin mõlemad sõidud täis gaasiga, ei olnud tunnet, et võiks välja libiseda... oleneb suuresti sellest kuidas kurvi siseneda.... kui eelnev lauge sõita väga lähedalt vasakule teepiirdele, siis ilmselt välja ei keeraks....
samas mõlemas sõidus ehmatas mind see, kui järsku seisis rajal mingi onu ruudulise lipuga
lasin gaasi mõlemad korrad lahti, kuigi mõlemad olid kiired ringid ajavõtuga
|
|
tagasi üles |
|
 |
|