Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andium
HV veteran
|
25.08.2009 19:00:14
HDD sisu taastamine peale Format ning OS paigaldamist |
|
|
Arvutis oli 2 HDD-d ning mõlema peal Win XP. Ma pulli pärast panin ubuntu peale ning formatisin ära kogu ketta. Pärast sain aru, et olin hoopis vale ketta ära formatinud. Seega kas olesk võimalik taastada seal kogu ketas ning win alt oma asjad kätte saada.
Praegu istub arvutil Ubuntu 8.4
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sahib
HV veteran

|
25.08.2009 19:12:21
|
|
|
link :: Kunagi olnud
Tutvu lingil oleva saagaga ja saad oma küsimusele vastuse
_________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ... |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
25.08.2009 19:12:33
Re: HDD sisu taastamine peale Format ning OS paigaldamist |
|
|
Et algul formaatisid ja siis sinna Ubuntu peale. Siis ehk midagi tõesti kätte saad, aga ainult selle osa pealt, mis ei ole veel üle kirjutatud. Igasugu failtaastamise programmid on siin foorumis aegade jooksul praktiliselt juba kõik üles loetletud, väike otsing abiks. Parimad siis EasyRecovery, GetDataBack ja R-Studio.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.08.2009 19:20:56
|
|
|
Lisaks siis ka veel see, et kuidas osatakse programme erinevate seadistustega kasutada. Ning ka see, et kas tehakse kiireid, väheotsivaid või pikki, põhjalikke "läbikammimisi".
Sellel kettal, millelt viimati se andmeid taastasin, kulus ühele Full Scannile a 10 tundi. Ja mul oli vaja selliseid skänne vaja teha 2 korda, erinevate seadistustega. Nii, et 20 tundi oli üks arvuti kinni skännimisega ja muudeks töödeks kasutasin siis teist arvutit.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
25.08.2009 20:38:27
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Lisaks siis ka veel see, et kuidas osatakse programme erinevate seadistustega kasutada. Ning ka see, et kas tehakse kiireid, väheotsivaid või pikki, põhjalikke "läbikammimisi".
Sellel kettal, millelt viimati se andmeid taastasin, kulus ühele Full Scannile a 10 tundi. Ja mul oli vaja selliseid skänne vaja teha 2 korda, erinevate seadistustega. Nii, et 20 tundi oli üks arvuti kinni skännimisega ja muudeks töödeks kasutasin siis teist arvutit. |
Mis programmi sa kasutasid?
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.08.2009 21:01:48
|
|
|
GetDataBack oli. Aga, kuna Default seaded ja Kiir-Otsingud vajalikku üles leida ei suutnud, siis saigi kõiksugu seaded "põhja keeratud" ja siis oodatud, kuni 10 tundi "ketramist" täis sai.
Teema ise, kus ma HV-last aitasin info otsingutel.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=420896
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
25.08.2009 21:18:15
|
|
|
tahanteada, Ma just seda teemat lugesin. sellepärast küsisin mida kasutasite. Kas on suur oht et võib nässu ka keerata.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.08.2009 21:23:06
|
|
|
Programm oli siis, nagu eespool nimetasin, GetDataBack.
Peamine probleem on tavaliselt see, et palju infot on "Unknown nimedega ja Unknown kataloogides" ja siis tuleb k6vasti otsida, et kus kataloogis ja mis nime all vajalik info asub.
Postitatud mobile device
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
skazisesto
HV vaatleja
|
18.11.2009 17:38:25
|
|
|
Kettale oli tehtud full format, XP peale lastud+hulk updatesid ning muid progesid uuesti installitud, kaks päeva netis surfatud ja tööd tehtud, kuid ikkagi õnnestus peale seda taastada u. 95% ulatuses pildifaile mahus (15gb) ja muusikat mahus (13gb). Ketas kogumahuga 120gb. Programmiks GetDataBack....selle eest tasutud 95€ on igat enda senti väärt. Soovitan julgesti.
120gb aeglase ketta peale kulus programmil indekseerimist ja analüüsimist kokku 1 tund. Tuli välja ka töökorras faile, mis oli enne taastamist mingi mitu nädalat tagasi maha lastud ja ammu unustatud.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|