Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 223, 224, 225  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
insane
Piiratud kasutaja

sõnum 23.08.2009 15:29:45 vasta tsitaadiga

evald112 kirjutas:
Kui kellelgi puudu või katki video kaabel siis Oomipoes müüakse seda 75.-/tk

Käisin uurimas kunagi, polnud tol hetkel sellist. Lingi/tootekoodi oskad öelda?
Nokia orig. kabla maksab muidu 500 icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 23.08.2009 20:21:39 vasta tsitaadiga

mul on tunne, et selline võiks sobida.
http://www.oomipood.ee/?t=k_ki&i=CABLE-537

tagasi üles
Kangur
HV kasutaja

sõnum 24.08.2009 02:53:52 vasta tsitaadiga

Tulekul on Nokia 5800 Navigation Edition.

http://www.nokia.ee/tooted/telefonid/nokia-5800-navigation-edition
http://www.gsmarena.com/nokia_5800_navigation_edition-2906.php

Põhilised erinevused on, et lisaks tavapärasele Nokia 5800 lisavarustusele tuleb pakendiga kaasa veel iminappkinnitusega autohoidik, autolaadija ja eluaegse litsentsiga häälnavigeerimine. Välimuselt paistab silma teistsugune korpus.

Link
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
aCe
Kreisi kasutaja
aCe

sõnum 24.08.2009 11:41:00 vasta tsitaadiga

Huvitav kui paljudel seni soetatud Nokia 5800XM-del on juhenditele peale kirjutatud "Nokia 5800 Navigation Edition"? Mul on must/hõbedane isend ja samuti "Navigation Edition". Samas ei ole kroomitud korpust ning tasuta navigeerimist on samuti ainult kolme kuu jagu.
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 24.08.2009 17:03:45 vasta tsitaadiga

Mul see koht maha magatud, aga kuskohast seda maps 3.0 (ovi maps?) saab ja kas see samamoodi litsentsidega?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
sakedep
HV vaatleja

sõnum 24.08.2009 17:06:54 vasta tsitaadiga

ei saa wifiga netti, tuleb kiri ette Lüüs ei vasta. Mida teha?
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 24.08.2009 17:51:24 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Mul see koht maha magatud, aga kuskohast seda maps 3.0 (ovi maps?) saab ja kas see samamoodi litsentsidega?

kuna nokia toodang, siis äkki nokia kodulehelt, või oleks see liiga lihtne ja loogiline?

p2tu
HV kasutaja
p2tu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.08.2009 18:42:25 vasta tsitaadiga

Nokia maps kodulehelt tõmbad updateri, paned mobla juhtmega taha ja ta tõmbab sulle uued kaardid. Võtab aega, oleneb netiühendusest icon_smile.gif

Aga mul küsimus tv-out kaabli kohta. Nimelt mul fotokal Canonil on tvout kaabel, ühes otsas 3,5mm ja teine ots rca video, rca heli. See juhe minu telefoni pilti philipsi telerisse ei viinud. Nokia näitas küll, et kaabel on küljes, aga telekas ei teinud teist nägugi... fotokaga see kaabel toimib.
Kas äkki mul telful midagi viga või asi ikka kaablis? Ei tahaks hakata ostma proovimise pärast uut kaablit.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 24.08.2009 19:50:29 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
olafsand kirjutas:

kuna nokia toodang, siis äkki nokia kodulehelt, või oleks see liiga lihtne ja loogiline?

See on jah lihtne ja loogiline. Aga netis liikudes olen näinud kirjutisi ja download võimalusi ainult "hacked" ja "cracked" maps 3 versioonidest, siis arvasin, et see pole ametlikult saadagi nokia kodulehelt vaid "litsentsivabad map versioonid" icon_razz1.gif

Tänud p2tu, uurin kohe asja thumbs_up.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
insane
Piiratud kasutaja

sõnum 24.08.2009 21:49:37 vasta tsitaadiga

p2tu kirjutas:
Aga mul küsimus tv-out kaabli kohta. Nimelt mul fotokal Canonil on tvout kaabel, ühes otsas 3,5mm ja teine ots rca video, rca heli. See juhe minu telefoni pilti philipsi telerisse ei viinud. Nokia näitas küll, et kaabel on küljes, aga telekas ei teinud teist nägugi... fotokaga see kaabel toimib.
Kas äkki mul telful midagi viga või asi ikka kaablis? Ei tahaks hakata ostma proovimise pärast uut kaablit.

See peab olema nelja otsaga 3,5mm pistik ja teises otsas 3xRCA (video+stereoheli) Nokia orig. kabla maksab 500 raha aga oomipoest pidi väidetavalt sama asja 75kr eest saama. Pole ise veel jõudnud proovida.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 18
tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 24.08.2009 23:33:43 vasta tsitaadiga

kas kellelgi on veel aku järsku jube kehvalt pidama hakanud? veel kuu aega tagasi pidi nädals kõige rohkem 2 korda laadima, nüüd on suht ülepäeviti, kuigi ei kasuta rohkem kui varem.
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 25.08.2009 11:33:03 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
kas kellelgi on veel aku järsku jube kehvalt pidama hakanud? veel kuu aega tagasi pidi nädals kõige rohkem 2 korda laadima, nüüd on suht ülepäeviti, kuigi ei kasuta rohkem kui varem.

Mul oli korra sama häda, tavaliselt kolmelt päevalt langes akukestvus ühele päevale, olgugi, et ühtki rakendust taustal ei jooksnud. Probleem lahenes u nädalapärast iseeneslikult icon_razz.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
spongerdan
HV kasutaja
spongerdan

sõnum 25.08.2009 11:36:52 vasta tsitaadiga

Minu mäletamist mööda viskas mulle sama errori, kui mul parool oli valesti trükitud.
Proovin:Jup. Hetkel suvalisse parooliga turvatud võrku sisnedes vale parooliga ütles, et "lüüs ei vasta". Alla laadis 0kb ja allalaadmisprotsente näitas graafika umbes 20.Tšeki parool üle!
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
sakedep
HV vaatleja

sõnum 25.08.2009 12:33:03 vasta tsitaadiga

parool on täiesti õige! lööb selle neti lehe ka korra ette ( seal riba peal näitab et pool on laetud ja edasi ei liigu) ja kui tahan midagi sel vajutada siis ütleb " lüüs ei vasta" ja vahel ei tule midagi ette
tagasi üles
McCoffin
HV kasutaja

sõnum 25.08.2009 14:08:15 vasta tsitaadiga

Mis ruuteriga tegu? Thomson? Või on igas võrgus nii?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
crazyxman
HV kasutaja

sõnum 25.08.2009 14:34:00 vasta tsitaadiga

zaitz kirjutas:
striker13 kirjutas:

Mul oli korra sama häda, tavaliselt kolmelt päevalt langes akukestvus ühele päevale, olgugi, et ühtki rakendust taustal ei jooksnud. Probleem lahenes u nädalapärast iseeneslikult icon_razz.gif

On ka minul selliseid anomaaliad esinenud. Kodus (maal) on saanud aku päevaga tühjaks. Laadisin õhtul ära ja järgmise päeva õhtus oli uuesti tühi ja telefon oli pmst kogu päeva minu toas laua peal ilma, et oleks midagi teinud. Aga nüüd peab aku ilusti vastu. Ma arvna, et peale seda kui teise operaatori mast meile suht lähedale püsti pandi (~5km kaugusel), siis mu levi enda kasutava võrguga vähenes ja vbl telefon suhtleb rohkem mastiga ...
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
sakedep
HV vaatleja

sõnum 25.08.2009 16:18:04 vasta tsitaadiga

ruuter on thomson,siit foorumist olen varem ka lugenud, et on olnud mingi probleem sellega et nokia ja speedtouchi ruuter ei taha ühilduda. Siis on tehtud midagi selle telnetiga(ise ei oska seda). käisin elionis seal oli mingi, kes ei tea midagi telefonidest ega internetist(ütles, et parooli saab interneti iseteenindusest, mitte ruuteri alt, ei leidnusd seda iseteenindusest ja ruuteri all oleva koodiga olen küll praegu netis läpakaga). siis helistasin sinna elioni infosse ja seal küsiti kas telefon töetab wep`i? peab ju toetama. öeldi veel et kustutage kõik küpsised ära jne. aga ei midagi ikka "lüüs ei vasta"
tagasi üles
McCoffin
HV kasutaja

sõnum 25.08.2009 16:35:26 vasta tsitaadiga

novat, thomsoni puhul tuleb ruuterisse endasse sisse logida ja seal ühtteist liigutada. Selleks on vaja ruuteri enda kasutajanime ja parooli, WEP parool on Wifi ühenduse loomise jaoks. Kuidas ruuterit näppida, uuri lähemalt näiteks Elionist või DigiTV foorumist.

tsitaat:

SOLUTION!

Nokia Wifi - No gateway reply

If you have one of the recent Nokia phones (N85, E71, ...) and a recent Thomson / SpeedTouch / BT Home Hub router you may face the "No gateway reply" problem when using the WLAN. By trial and error, I found that this can be resolved by disabling WMM on the router via CLI. So it seems all of the phone's traffic is being QOSd away. Whose side the problem is on I don't know; they are both WiFi certified for WMM of course.

To access the CLI you normally use Telnet. Open a command prompt and type "Telnet 192.168.1.254" (if you changed the default IP... you probably don't need these instructions.) (Note: On Windows Vista you have to install Telnet client first, under Programs and Features in Control Panel). Enter your username and password. (For unbranded routers the default username is Administrator, case sensitive, with a blank password. Things may be different if your router is ISP branded.) Finally run these commands:
:wireless qos config mode=disabled
:saveall

http://discussions.nokia.com.au/discussions/board/message?board.id=connectivity&view=by_date_ascending&message.id=22011#M22011
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
sakedep
HV vaatleja

sõnum 25.08.2009 16:58:37 vasta tsitaadiga

aga ksut ma selle kasutajanime ja parooli leian?
tagasi üles
spongerdan
HV kasutaja
spongerdan

sõnum 25.08.2009 17:09:24 vasta tsitaadiga

sakedep kirjutas:
aga ksut ma selle kasutajanime ja parooli leian?

Otsi üles kaart kasutajanime ja parooliga, kui seda pole, siis kasutajanime saad nii teada, kui infosse helistad, aga parooli pead ise meenutama.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
sakedep
HV vaatleja

sõnum 25.08.2009 17:15:53 vasta tsitaadiga

kas see oli selline väike voldik kus on peal selline kiri "juhtmevaba kodu ADSL-stardikomplekti paroolikaart"?
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 25.08.2009 17:18:35 vasta tsitaadiga

Mingitel seadmetel on parool tagaküljel PIN-i näol kirjas.
p2tu
HV kasutaja
p2tu

sõnum 25.08.2009 17:20:23 vasta tsitaadiga

Thomsonil on admini liidese user "Administrator" ja pass on seadme tagaküljel "access code" nime all. Nagu näha ei ole siin teemas ühtegi elioni tehnikut icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
sakedep
HV vaatleja

sõnum 25.08.2009 18:36:12 vasta tsitaadiga

et teen siis niimoodi:
võtan lahti start- sealt käsuviip- sinna kirjutan cmd- siis telnet 192.168.1.254- siis see kasutajanimi Administrator ja enter- siis see code ruuteri alt ja enter- siis :wireless qos config mode=disabled ja enter- siis :saveall- ja siis aken iksist kinni?

sai proovitud, kasutajanimi oli administrator ja parool oli lihtsalt enter, aga kas peab telefonis ka midagi tegema enne, et üldse tööle hakkaks?

sain neti juba tööle. töötab nii et koliseb:Dicon_biggrin.gif

aga nüüd uus mure, kuidas ma saan endale garminit installida. tõmban endale selle faili ära ja kui tahan installima hakata siis ütleb: ei saa avada.faili tüüpi ei toetata.
tagasi üles
kuunar
Kreisi kasutaja

sõnum 26.08.2009 13:21:41 vasta tsitaadiga

Selleks vali sealt allatõmmatud kaustast *.sis fail, tõsta see telefoni ja installi ära.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 223, 224, 225  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.