mitte päris kui just kiiresti ei sõida. Grid'i saab üle trumbata kui teha sama hea igast küljest + lisada ilmastiku olud, öö sõidud kus võiks uhkustada tootjad oma suurepärase dünaamilise valguste efektiga ehk siis kuidas auto esi tuled teed valgustavad ja pit stoppid etc. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
oli aga suht meh... mingit lahedat graafikat ei olnud vms "feelingut". GTR2 oli asi lahedam ja mäletamist mööda kui ikka tuled puruks sõitsid oli puuks. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Kui korralik autode purunemine on, siis ehk isegi mängiks 200ga seinast seina sõit jäi mul eelmisesse aastakümnesse. Viimane NFS mida mängisin oli Underground 2 Selles pettusin ja ei olnud isu ka järgmisi proovida, kuna pidavat veel juram kräpp olema...
NFS on ARCADE. Vähemalt vanadel headel aegadel. Kui tahad simu siis palun valikuid on -> GTR2, Richard Burns Rally on esimesed mis kohe meenuvad. Pane simu mode peale ja naudi... aga ära ainult kurtma hakka kui auto teel ei püsi ja 100km/h kurve ei oska võtta. Ning peale esimest kohtumist võsaga auto enam ei tööta või teeb veidraid hääli ja venib nagu tigu.
Korraliku Arcade mängu mis oleks igatpidi "sisukas" ei ole aga ammu olnud... tea kas tulebki. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
paremaks saaks gridist asja veel nii, kui oleks sees H-shifteri võimalus ja juhitavus veidike nagu juhitavam rooliga.
GRID-is oli H-shifter ju täiesti sees - G25´ga töötas kenasti.
mina küll ei leind seal H-shifteri võimalust, omateada käisin kõik optionid läbi, ei tea kuidas see siis 2silma vahele jäi. linna tagasi jõuan, siis vaatab veel uuesti üle selle.
angel, tore, et sa ennast oled viitsinud kurssi viia. siiani on shifti pigem simu poole reklaamitud.
arcade jaoks tuleb nitro. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
angel, tore, et sa ennast oled viitsinud kurssi viia. siiani on shifti pigem simu poole reklaamitud.
arcade jaoks tuleb nitro.
Minuteada on ta ikka arcade maiguline... ei usu et EA tahab mingit Simu välja lasta kuna simude mängijaid on suht koht vähe. Palju tittesid nutma hakkab kui ei saa 100ga kurvi võtta iga mats ning esimene mats vastu teise auto perset = game over?
Niipalju kui videosid näinud ei tundu küll väga simulik. Rohkem meenutab grid'i sugust arcade simu segu mis sageli on über.
Eks pärast paistab mis tuleb. Varsti peaks vist ilmavalgust demo nägema? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Se eit oli küll puhta loll.
Ää Sest vaade nii realistlik, ää seest vaade nagu päris.
Muud seal nagu ei räägitudki.
Ai on ikka väga loll seal mängus. Ma loodan, et demot mängiti kõik abid peal.
Se eit oli küll puhta loll.
Ää Sest vaade nii realistlik, ää seest vaade nagu päris.
Muud seal nagu ei räägitudki.
Ai on ikka väga loll seal mängus. Ma loodan, et demot mängiti kõik abid peal.
oot kes selle Shifti siis lõpuks valmis päriselt tegi ja mis teised mängud on? PC peale kah tulemas? Head ila/bullcrapp'i ajavad küll suust välja miks selline "suund" võeti. võiks rohkem rääkida sellest kuidas nfs seeria taheti magama panna kuna ea sittus aina rohkem seda täis. Vähemalt nüüd ei pea mängu esitlejad pastakast sõnu välja pressima kui vaja midagi head asja kohta öelda. Ehk siis enam ei ole amordid ja tagurpidi kõik uuenduslikud lisad mängus nagu ... undercrapperis olid suht juttu järgi
mis te sellest eidest kiusate... ta on niisama palgatud sinna ja mis tal ikka asjast öelda. nimi on küll omapärane sama moodi nagu soomes teatud eesti nimed on m'id _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
tunduks nagu gtr3 mis nimetati nfs shift'iks ümber rahaliste liigutuste tõttu _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
pildi järgi ütleks, et renderer on pronstreet/undercoveri oma. loodetavasti füüsika mitte. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.