Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Opera ja kõik tema probleemid ning lahendused märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 35, 36, 37  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 17.07.2009 00:50:03 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
Mart352, tegelt asi on juba ametlikult ka id.ee lehel olemas...

http://www.id.ee/blog/?p=74
mis viitab sellesse foorumiteemasse: http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=156020

Mida rohkem seda uhkem thumbs_up.gif

Keegi Opera arendajatest pole midagi kostnud selle kohta midagi, äkki on keegi midagi silmanud?
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
axsi
HV vaatleja

sõnum 17.08.2009 11:05:20 vasta tsitaadiga

Paluks abi!
Ma ei sa millegi pärast unitid tööle , täpsemalt siis os on windows 7 , opera install läks kenasdi , unitil seadistused kõik tehtud , ise samast arvutist pääsen oma serveri lehele küll aga välajapoolt ligi ei saa ehk mujald arvutist , tundub , et win plokkib miskit ära aga oma mõistus enam peale ei hakka.
Olen proovinud serveri kausta panna erinevatesse kohtadesse (all users jne) ei midagi.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 17.08.2009 11:50:11 vasta tsitaadiga

Opera 10.0 Beta 3 väljas

http://my.opera.com/desktopteam/blog/2009/08/13/opera-10-0-beta-3
http://www.opera.com/download/?ver=10.00b3

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 17.08.2009 11:59:42 vasta tsitaadiga

Uue Opera kohta niipalju, et see, oma Opera-Cache serveri kasutamine annab neil ikka kiirusev6itu küll. Samuti on sellega ka see meeldiv olnud, et aeglasema yhenduse korral j6uab info 100% pa"rale, mitte ei teata erinevad serverid, et "Connection time out".
Kasutan GPRS-i pidevalt ja kogu aeg tuleb mingit infot uuesti laadida. Uue Operaga pole sellist uuestilaadimist vaja la"inud.

Postitatud mobile device
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
maakas1
HV kasutaja
maakas1

sõnum 17.08.2009 13:23:30 vasta tsitaadiga

Version
10.00 Beta 3

Build
1699

Umbe hää. Võiks pmst. ametliku versiooni ka välja lasta üsna pea. Ainuke asi nurisemiseks on titlebari peitmise võimetus. tööriistad eraldi nupuna on hea lahendus, ekraaniruumi hoiab kõvasti kokku ja flashiga toimetab asi nüüd minu nägemist mööda küll kohe päris edukalt. Nüüd ei virise naine ka enam, et youtoru jukerdab vms. icon_lol.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
Lemmy
Kreisi kasutaja

sõnum 17.08.2009 17:08:19 vasta tsitaadiga

axsi kirjutas:
Paluks abi!
Ma ei sa millegi pärast unitid tööle , täpsemalt siis os on windows 7 , opera install läks kenasdi , unitil seadistused kõik tehtud , ise samast arvutist pääsen oma serveri lehele küll aga välajapoolt ligi ei saa ehk mujald arvutist , tundub , et win plokkib miskit ära aga oma mõistus enam peale ei hakka.
Olen proovinud serveri kausta panna erinevatesse kohtadesse (all users jne) ei midagi.

opera:config alt vaata, mis porti unite kasutab.
Control Panel\System and Security\Windows Firewall\Allowed Programs alt vaata, et see port oleks lubatud.
Juhul kui mingeid võrguseadmeid (router) veel kasutad, tee sealt pordi suunamine oma masinasse. Võib ka UPnP'd kasutada, aga see ei pruugi alati kõige korrektsemalt toimida.

Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 23.08.2009 19:50:59 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5301687#5301687
tsitaat:
Täna päev otsa jaman sellise asjaga, et vaata enda postitusi klikkides näitab vana seisu. hommikul näiteks vaatasin siis näitas eile 23 paiku tehtud poste viimaseks olevat, mis mul olid juba loetud. See oranz pisike nupuke oli ka, et otse viimasele lugemata postile minna aga see viskab esimesse posti.

See esineb ainult siis kui lingiks on https://foorum.hinnavaatlus.ee/search.php?search_id=egosearch

vahest on seal lõpus veel &f= ja mingi suvaline number (0, 66 ja 15 olen näinud siiamaale) ja siis on korras aga kui seda &f= pole siis näitab, et uued postid kuigi olen lugenud juba neid. Tegin korra Operale Cache't ja cookie'te puhtaks aga ikka samamoodi. Varem pole olnud aga just täna hakkas pihta icon_rolleyes.gif icon_confused.gif

On keegi kunagi sarnast asja kogenud operaga?

KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.08.2009 00:23:16 vasta tsitaadiga

Puhasta vahemälu ära. Lisaks vaata seadetest mis on reload documentsi alla pandud. Järgnevalt võib ka tänapäeval kiirema internetiga kodudes vabalt välja lülitada üldsegist arvuti enda cache'i. Endal on ainult memory cache 20mb ja disc cache off
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 93
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 24.08.2009 07:44:21 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
Puhasta vahemälu ära. Lisaks vaata seadetest mis on reload documentsi alla pandud. Järgnevalt võib ka tänapäeval kiirema internetiga kodudes vabalt välja lülitada üldsegist arvuti enda cache'i. Endal on ainult memory cache 20mb ja disc cache off

Cache ma tegin korra puhtaks. tools --> deleta private data ja valisin kõik mis seal valida oli.
Check Documents oli Always peal. Täna pole veel seda jama märganud. Aga muutsin ka disk cache ära ja määrasin memory oma ära.
Imelik, et mina pole mitte mingit muutust teinud Opera seadetes vmt, lihtsalt lampi hakas selline teema pihta ja esineb ainult selle ühe konkreetse lingi puhul.

Nett võib ju kiire olla aga cache vahest siiski hea asi pole vaja 10 korda sama asja alla tirida icon_rolleyes.gif

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 24.08.2009 10:37:30 vasta tsitaadiga

Vajutasin klaviatuuril kogemata mingit klahvikombinatsiooni ja pärast seda tekib System Traysse Opera ikoon, kui brauser on avatud. Kas selle ikooni kaotamiseks mingit menüü- või lühivalikuvarianti pole? Netist lugesin, et saab selle reaga System Trays avanemist keelata - opera %u --notrayicon.
Samas mingi klahvikombinatsiooniga see sinna tekkis ja loogiline oleks see sealt sama klahvikombinatsiooniga ka eemaldada. Või ei mõelnud Opera tegijad kaugemale kui Enable stuff? icon_neutral.gif

Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 24.08.2009 12:12:48 vasta tsitaadiga

Betamax, see on feature pigem... eelkõige nt kui sa kasutad maili, chat või rss feede operaga. saad ta kenasti ära peita traysse ja samal ajal ta ikka jälgib mis sul huvitavat sisse tuleb ja teavitab sind sellest. Lisaks veel nüüd 10nda versiooniga uudne unite omadus.

Ma tahaks ise teada kas pigem on mingit lihtsat "close to tray" võimalust operal. Tahaks just mailiklienti jätta kontrollima aga opera eest ära saada. Iga kord käsitsi panek isegi shortcutiga kipub meelest minema.
tagasi üles
kaspar00
HV Guru
kaspar00

sõnum 24.08.2009 12:23:35 vasta tsitaadiga

spekuleeritakse, et septembris tuleb final versioon, ei tea kas reaalne? thumbs_up.gif
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 102
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 24.08.2009 12:25:09 vasta tsitaadiga

KillerXP, ma ei kasuta Opera mailiklienti ega RSS feede jms.
tagasi üles
mrkaarel
HV vaatleja

sõnum 25.08.2009 00:22:26 vasta tsitaadiga

Betamax, mul endal juhtunud sama asi, kui ma olen kogemata mõnda RSS-feedi reganud. Isegi kui see feed ära kustutada, jääb Feeds menüüvalik ja systray ikoon alles. Ilmselt on ka natsa kirurgilisem lähenemine olemas, aga mul aitas lõpuks kirvemeetod Opera "mail directory" ära kustutada (kausta asukohta näed Help -> About Opera lehelt). Opera järgmisel käivitamisel tekitab kausta uuesti ja vähemalt mul kõrvalnähte polnud.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 25.08.2009 10:13:46 vasta tsitaadiga

Mul polegi seal sellist kausta nagu "mail". On ainult "profile" icon_neutral.gif
tagasi üles
mrkaarel
HV vaatleja

sõnum 25.08.2009 10:26:44 vasta tsitaadiga

Mul (Win7) on Opera oma asjad pannud nii AppData\Local kui AppData\Roaming alla, Roaming all on ainult profile kaust, Local all on mail ka. Vaatasid kindlasti õiget kohta?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 25.08.2009 11:07:28 vasta tsitaadiga

Mail directory
C:\Documents and Settings\Kasutaja\Local Settings\Application Data\Opera\Opera\mail

Sellist kausta pole.

tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 25.08.2009 15:12:51 vasta tsitaadiga

Opera 10.0 Release Candidate
http://my.opera.com/desktopteam/blog/2009/08/25/opera-10-0-release-candidate
tagasi üles
.Eestlane.
HV kasutaja
.Eestlane.

sõnum 25.08.2009 16:44:14 vasta tsitaadiga

Hoiatan, et Release Candidateil pole Unitedit peal, selleks on Opera 10.10, mille lõppversioon tuleb ilmselt pärast Opera 10.0 releasei, kuid weekly on desktop teamis ka olemas.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 26.08.2009 18:13:30 loll küsimus vasta tsitaadiga

.Eestlane. kirjutas:
Hoiatan, et Release Candidateil pole Unitedit peal, selleks on Opera 10.10, mille lõppversioon tuleb ilmselt pärast Opera 10.0 releasei, kuid weekly on desktop teamis ka olemas.

Mis asi see Unitedit on, mida peal pole? On tast midagi abi ka või jään millestki ilma, kui teda pole?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 26.08.2009 19:12:11 Re: loll küsimus vasta tsitaadiga

harakas kirjutas:
.Eestlane. kirjutas:

Mis asi see Unitedit on, mida peal pole? On tast midagi abi ka või jään millestki ilma, kui teda pole?

Opera Unite on koht kus X-to-the-Z xZibit või XZIBIT... või kuda iganes ta ennast kutsub tuleb ja ütleb, et "Yo dude we heard you like the web so we put a web server in your web browser" icon_biggrin.gif

http://unite.opera.com/

Teisõnu hetkedel kui su veebibrauser toimib töötab sinu arvutist ka veebiserver, eeldusel, et sa selle oled ära konfinud. Sinna unite'i alla saad siis panna endale sobivaid teenuseid - file server, web server, photo sharing, fridge jne... ühesõnaga on tehtud äärmiselt lihtsaks igal inimesel soovi korral tekitada veebiserver ja jagada seda inimestega kellega soovid. Muidugist ära looda miskit PHP-d või MySQL'i siit...

Niipalju kui mulle on jäänud mulje siis 10.0 versioon veel Unite'i ei sisalda kuna asi pisut toorevõitu, küll aga arvatavasti mõni järgnev 10.* versioon. Viimase 10.10 versiooni saad tirida nt: http://my.opera.com/desktopteam/blog/2009/08/21/another-unite-round
tagasi üles
.Eestlane.
HV kasutaja
.Eestlane.

sõnum 26.08.2009 22:31:33 vasta tsitaadiga

Uniteil on olemas ka teenus Web Proxy, ehk apache või mis iganes jaoks. Parim osa on, et pordid võivad kinni olla, sel juhul liigub asi läbi Opera serverite. Mina saan näiteks praegu kodus olles oma ühika arvutist kenasti mussi kuulata.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 28.08.2009 20:03:23 vasta tsitaadiga

.Eestlane. kirjutas:
Uniteil on olemas ka teenus Web Proxy, ehk apache või mis iganes jaoks. Parim osa on, et pordid võivad kinni olla, sel juhul liigub asi läbi Opera serverite. Mina saan näiteks praegu kodus olles oma ühika arvutist kenasti mussi kuulata.

kusjuures ma ise ka imestasin pisut aga olin suht õllede mõjusfääris ja ei viitsinud süveneda... lükkasin arvutist servu tööle ja proovisin telefoniga üle elisa m-interneti teenust... porte ise suunanud polnud, UPnP oli välja lülitatud ruuterist ja ikka oli ligipääs olemas...

EDIT: see käis kähku
Opera 10.0 Release Candidate 2
http://my.opera.com/desktopteam/blog/2009/08/28/opera-10-0-release-candidate-2
tagasi üles
hepman
HV kasutaja
hepman

sõnum 30.08.2009 02:40:50 vasta tsitaadiga

Endise Opera fanboyna ootan küll lõppversiooni saabumist, kuid suurem sära on sellel ettevõtmisel kadunud. Alustades siis sellest, et pole ta enam nii kiire ega uuenduslik, nagu ta seda mingi aeg tagasi oli. Üha raskem on leida põhjust, et miks seda edasi kasutada, kuna ta ei toeta ei ID-kaarti(selleks mul IE) ega ka pistikprogramme(milleks erandjuhtudel vajalik rebane käivitada) ega ole ka igapäevases kasutuses enam nii kiire ja mugav, nagu seda Chrome on. Jah, puudust võib veel tunda kasutajaliidese väga võimalusterohkest ümberseadistamisest või nt mõnel üksikul juhul Opera Turbo režiimist, kuid see on ka kõik.
Ahjaa, mingile väiksele osale kasutajatest võib ka Unite kaalukeeleks saada, kuid jah, see on Opera mingi tulevase versiooni lõbu, sest viimastest ametlikest versioonidest on see ära korjatud.
tagasi üles
its2cold
HV veteran

sõnum 30.08.2009 14:56:14 vasta tsitaadiga

hepman, ei tasu unustada ka sisseehitatud meiliklienti ja sünkroneerimise võimalust Opera serveriga ning kaasnevalt sellega väga mugavat ligipääsu oma järjehoidjatele suvalisest internetiga arvutist.

Üldiselt julgen siiski Operat kõige innovaatilisemaks veebibrauseriks nimetada. Speeddial, Turbo, Unite ja Link on viimase aja uuenduslikumad asjad Opera juures.
Kõige pisi-pisem Opera kasutamise põhjus on ka "Paste and Go", mida mingil põhjusel pole Firefox veel omandanud(jah tean, pluginatega võimalik).

ID-kaardi toe puudumine on tõesti jama. Mitte minu jaoks õnneks aga üldsusele kuluks see "feature" ära.

-e- Mouse gestures ununes, oi kuidas see mulle meeldib!

viimati muutis its2cold 30.08.2009 15:28:40, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 197 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 174
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 30.08.2009 15:04:51 vasta tsitaadiga

ID-kaardi toe puudumine on tõesti suur miinus. Lisaks ei tasu unustada Opera Minit ja Mobile samalt tootjalt. IE, Chrome ja Firefox pole midagi erilist selles valdkonnas ette näidanud veel.
tagasi üles
hepman
HV kasutaja
hepman

sõnum 30.08.2009 19:03:12 vasta tsitaadiga

its2cold kirjutas:
hepman, ei tasu unustada ka sisseehitatud meiliklienti ja sünkroneerimise võimalust Opera serveriga ning kaasnevalt sellega väga mugavat ligipääsu oma järjehoidjatele suvalisest internetiga arvutist.

Üldiselt julgen siiski Operat kõige innovaatilisemaks veebibrauseriks nimetada. Speeddial, Turbo, Unite ja Link on viimase aja uuenduslikumad asjad Opera juures.
Kõige pisi-pisem Opera kasutamise põhjus on ka "Paste and Go", mida mingil põhjusel pole Firefox veel omandanud(jah tean, pluginatega võimalik).

ID-kaardi toe puudumine on tõesti jama. Mitte minu jaoks õnneks aga üldsusele kuluks see "feature" ära.

-e- Mouse gestures ununes, oi kuidas see mulle meeldib!

> Meilid tulevad Gmaili kaudu ja selleks google välja pakkunud offline režiimi ja shortcut ekraanile.
> Järjehoidjate sync - Google viimases Dev väljalaskes olemas(ja ei uimerda nii kaua kui Opera oma)
> SpeedDial - alates Chrome sünnist
> Turbo - njaa, puudub teistel tõesti, kuid suur vajadust tänapäeva Eestis pole va mõnedel mobiilse interneti kasutajatel.
> Unite - konkurenti pole tõesti, kuid see väikese seltskonna mänguasi.
> Paste and Go - Chromes kohe olemas.
> ID-kaart - Chromel väidetavalt seegi tööle saadud, kuid ise ei saa hetkel katsetada, kuna enda kaardi kiip mõrane.

Aga jah, isegi kasutasin Operat alates versioonist 6 ja kuni Chrome ilmumiseni oli vaieldamatu eelistus. Opera on olnud innovaatiline, kuid praeguseks hetkeks on ka konkurendid ärganud:)

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 30.08.2009 19:14:29 vasta tsitaadiga

hepman, ehk lingid ka graafiku allika?
Veider näib et IE7 on Win7 peal praktiliselt (või täpselt, ei tea ju) 0 punkti.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
julmu
HV kasutaja
julmu

sõnum 30.08.2009 20:22:31 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
hepman, ehk lingid ka graafiku allika?
Veider näib et IE7 on Win7 peal praktiliselt (või täpselt, ei tea ju) 0 punkti.

Allikas on see vist.
Ja IE7 ei tööta Windows 7 peal üldse, seega jõudlus on 0.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 30.08.2009 20:29:41 vasta tsitaadiga

Õigus jah, W7'ga on kohe 8 kaasas.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 31.08.2009 11:32:28 vasta tsitaadiga

Kas see Opera 10 spelleri vahetus jääbki nii nurgataha, et ainult vormi enda pealt hüpikmenüüst saab valida. Tolle eesti keele automaatinstalli otsimine võttis lausa aega, sest ühtegi menüüsse ega ka opera:confg alla teda ei ilmu.
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 01.09.2009 12:10:18 vasta tsitaadiga

Kui siin juba läks Opera ja Chrome võrdlemiseks, siis üks test.

Opera 10.0 RC vs. Chrome 4 Benchmarking
http://www.dailytech.com/Opera+100+RC+vs+Chrome+4+Benchmarking/article16092.htm

KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 01.09.2009 12:16:41 vasta tsitaadiga

http://my.opera.com/desktopteam/blog/opera-10-goes-final

Nuniih lõppversioon siis ka kõigile saadaval, eks siis jääme uusi betasid ja alphasid ootama, loodetavasti juba id-kaardi toega icon_biggrin.gif
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 01.09.2009 13:19:15 vasta tsitaadiga

See käis aga kiiresti

13.08.09 Opera 10.0 Beta 3
25.08.09 Opera 10.0 RC
28.08.09 Opera 10.0 RC 2
31.08.09 Opera 10 final

icon_biggrin.gif

KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 01.09.2009 14:04:48 vasta tsitaadiga

Pisut kommi ka siis opera kasutajatele näppu. Tegu siis user javascriptidega (umbes nagu greasemonkey FFil), asukoha leiad opera:about alt või siis konfid käsitsi seadetest. Kõik scriptid siis folderist käivitatakse.

http://www.puzzleclub.ru/files/textarea_resizer.js << võimaldab textarea suurust ise muuta, äärmiselt mugav, võta aga alt nurgast kinni ja liiguta.
Spoiler Spoiler Spoiler

http://files.myopera.com/shoust/blog/autosizer2-0.js << kuvab liigselt suured pildid alguses shrink to fit ja lubab pärast ka valida kasutajal kuidas näha saab. kerimisriba on mul küll seal arvatavasti teise scripti pärast mis veel jookseb (previous|next üleval)
Spoiler Spoiler Spoiler

Ise kasutan veel nt ka erepublik plus UserJSi operale. See aga on juba ainult ühe lehe spetsiifiline script.
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 01.09.2009 14:51:35 vasta tsitaadiga

Opera 10 final ja 10.0 RC 2 on mõlemad Build 1750.
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 01.09.2009 17:08:04 vasta tsitaadiga

Sai täna nüüd Opera 10 versiooni katsetatud ja natukese katsetamise järel juba truu Opera kasutaja. icon_smile.gif Tunduvamalt kiirem kui Firefox.
Muide, kas Operal ka midagi Adblock+ sarnast asja on? Ei meeldi need väiksed flash bannerid veebilehtedel.. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 01.09.2009 17:11:44 vasta tsitaadiga

encrypt, parem klikk, sealt block content ja siis peaks ise hakkama saama thumbs_up.gif

EDIT: seal blokkides niisama klikid, siis blokib kõik, aga shift+klikiga saab üksikuid asju blockida

ErkiT
HV kasutaja

sõnum 01.09.2009 17:17:40 vasta tsitaadiga

crypto kirjutas:
encrypt, parem klikk, sealt block content ja siis peaks ise hakkama saama thumbs_up.gif

EDIT: seal blokkides niisama klikid, siis blokib kõik, aga shift+klikiga saab üksikuid asju blockida
Aitäh. beer_yum.gif Saab natuke paremaks silmale asju sättida. icon_razz.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 07.09.2009 00:32:49 vasta tsitaadiga

Hoiatus kõigile opera 10 final kasutajatele

Nimelt olen täheldanud, et pangalink ei toimi korralikult enam. Seda on kinnitanud ka mu tuttav. Muidugist asi pole korralikult läbi testitud aga niipalju kui tean siis kui kasutada pangalinki ja maksta läbi swedbanga siis peale makse sooritamist ei toimi "Tagasi kaupmehe juurde" vms link, mis siis peaks kinnitama makse. Täpsemalt siis toimib ta ainult pooleldi - kinnitus edastatakse kaupmehele kuid arvutis sul automaatselt ei vii kinnituse lehele vaid jääbki ette makse sooritatud. Ise kogesin seda kui maksin eurolinesi bussipileti eest, piletid küll tulid kenasti maili peale kohale nii kui makse sai sooritatud pangalingiga aga ei viinud kinnituslehele. Sama kurtis täna tuttav kui ostis edelaraudteele pileteid - piletid tulid kohale aga link ei toimi.

Ei oska kommenteerida mis anomaaliaga täpsemalt tegu on, kas see ka SEB panka mõjutab jne kuid ettevaatust pisut. Probleemi täheldasin esimest korda vist RC2 või RC3 peal, igastahes kumb iganes see viimane oli. Varematega töötas kenasti.
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 09.09.2009 13:40:15 vasta tsitaadiga

Record downloads of Opera 10 indicate appeal of turbo browsing
http://www.opera.com/press/releases/2009/09/08_2/

upper
HV kasutaja

sõnum 09.09.2009 20:42:41 vasta tsitaadiga

mul uue operaga pildid hägused ja piltide ääred nagu määrdunud,kusjuures teks aga täitsa selge.milles asi võiks olla.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
robin
Kreisi kasutaja
robin

sõnum 09.09.2009 21:38:54 vasta tsitaadiga

Arvatavasti on Turbo browsing sisse lülitatud.
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 51
tagasi üles
raix
Kreisi kasutaja
raix

sõnum 11.09.2009 10:47:42 vasta tsitaadiga

Mul jälle nüüd mingid probleemid www.hot.ee postkasti kasutamisega.
Korra saab sisse logida ja kirju lugeda. Aga kui välja logida ja mõne aja pärast uuesti proovida siseneda, siis annab veateate:
tsitaat:
Ümbersuunamisolek

URL suunati ümber aadressile http://live.hot.ee/cookiecheck. Klõpsake sinna minemiseks linki.

Võite automaatse ümbersuunamise lubada Eelistustes.

See lingi klõpsamine ei tee midagi ja kusagil Eelsitustes ka sellist kohta ei leidnud icon_sad.gif

maakas1
HV kasutaja
maakas1

sõnum 14.09.2009 12:37:42 vasta tsitaadiga

Opera ON kõige innovatiivsem brauser. Kui varem sai väita, et ka kiireim, siis praegu on vahelduva eduga. Tõestust annab igaljuhul paremini, kui miski muu, et kõik teised brauserid on järjest kasutama hakanud operal esinenud lahendusi (tabbed browsing, content/popup blocker, mail, paste&go, speed dial, igasugune menüüde ümberpaigutamine....) Suhteliselt kindel, et varsti tuleb teistesse brauseritesse ka turbo ja kui juba ei ole, siis moause gestures. Vinge oleks, kui see Unite ära patendeeritaks vms. Siiber hakkab vaikselt, kuidas ideaalseid opera lahendusi kasutatakse oma brauseril ära ja need on põhjused, miks pole ooper teistest pika puuga ees.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
sander85
HV kasutaja
sander85

sõnum 14.09.2009 12:56:25 vasta tsitaadiga

maakas1 kirjutas:
Opera ON kõige innovatiivsem brauser. Kui varem sai väita, et ka kiireim, siis praegu on vahelduva eduga. Tõestust annab igaljuhul paremini, kui miski muu, et kõik teised brauserid on järjest kasutama hakanud operal esinenud lahendusi (tabbed browsing, content/popup blocker, mail, paste&go, speed dial, igasugune menüüde ümberpaigutamine....) Suhteliselt kindel, et varsti tuleb teistesse brauseritesse ka turbo ja kui juba ei ole, siis moause gestures. Vinge oleks, kui see Unite ära patendeeritaks vms. Siiber hakkab vaikselt, kuidas ideaalseid opera lahendusi kasutatakse oma brauseril ära ja need on põhjused, miks pole ooper teistest pika puuga ees.

palun pane oma idee sellest patendist põlema.. pole midagi hullemat kui tarkvara patendid.. kui igaüks omab midagi head, mida teistel pole, siis mida kasutaja peaks tegema? ühe mätta otsast teisele hüppama?

pealegi on operal üks suur puudus.. kinnine kood.. sakib..

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
inzinz
HV kasutaja

sõnum 15.09.2009 13:57:39 vasta tsitaadiga

raix, mul hot.ee'ga sama jama tekkinud, kuvab sama linki. Prerefences aknas on nagu automatic redirection ka lubatud, tuleb kuidagi headerite väljavõte saada (näiteks wiresharkiga) ja operale bugreport teha.

sander85, selle kinnise koodi sakkimise koha pealt ja open source ruulimise koha pealt võiksid uurida kui palju kriitilisi turvavigasid leiti viimase 12 kuu jooksul eri browserites ja siis nentida, et on juhte, kus asjalike inimeste poolt tehtud kinnine kood on parem kui avalikult loetav kood. icon_razz.gif
Kui ma ei eksi siis kriitiliste vigade arvukuse (ja ka kehva patchimise %) poolest on Firefox hetkel IE'ga sama madala pulga peal, isegi kohati kehvem...

Sellest on küll kahju jah et opera ideed ja innovatiivsus kõik kiirelt kopeeritakse (kohati lausa selline tunne et muude browserite tegijad ise ei oskagi midagi asjalikku välja mõelda icon_razz.gif).

Sessuhtes mõnes mõttes patendi ideel oleks jumet, kui sellega kaasneks ainult kohustus firefoxi/muu browseri installimisel installeris kuvada et milliseid opera patenteeritud ideid nad kasutusele võtnud on koos lingiga opera lehele icon_razz.gif (siis oleks kohe näha kes kui palju kopeerinud on icon_biggrin.gif )
Aga nii kuidas need patendid hetkel on, tekiks pigem probleem, et muud browserid ei saaks jällegi üldse areneda kuna näiteks tabbed browsing on patenteeritud: selle tulemusena kannatavad lõppkasutajad jällegi.

sander85
HV kasutaja
sander85

sõnum 15.09.2009 15:22:30 vasta tsitaadiga

inzinz kirjutas:

sander85, selle kinnise koodi sakkimise koha pealt ja open source ruulimise koha pealt võiksid uurida kui palju kriitilisi turvavigasid leiti viimase 12 kuu jooksul eri browserites ja siis nentida, et on juhte, kus asjalike inimeste poolt tehtud kinnine kood on parem kui avalikult loetav kood. icon_razz.gif
Kui ma ei eksi siis kriitiliste vigade arvukuse (ja ka kehva patchimise %) poolest on Firefox hetkel IE'ga sama madala pulga peal, isegi kohati kehvem...

lol.. millal ükskord hakkab mõnele kohale jõudma, et see on enam kui normaalne, et avatud koodiga tarkvarast leitakse enam vigu.. suletud koodiga tarkvarast vigade leidmiseks on vaja seda kräkkida, avatud koodiga tarkvara puhul vaata ainult koodi..
seejuures kui asja täpsemalt jälginud oleksid, siis oleksid ka teadnud, et paljud kriitilised nö puugid tulid avalikkuse ette alles siis kui need uuenduse changelog'is avaldati..

operast ei leita eriti midagi, sest seda ei kasuta keegi ja seda kräkkida on suht tulutu icon_rolleyes.gif
mac'iga oli algul sama asi, aga nüüd nagu näha, siis on vaja viirustõrje juba kaasata..

kui nüüd aga tahaks IE-le või operale oma pluginat kirjutada ja see miskis osas jukerdab ja sootuks kokku jooksutab brauseri, siis kust leiab arendaja vea? pakub huupi? avatud koodi puhul võib ta kohe lugeda ja uurida, et mis võib ühes või teises koodis konflikti põhjustada..

ehk siis lühidalt.. avatud koodiga tarkvara augud on juba enne parandatud kui need avalikuks tulevad ja kui veel ei ole, siis kui oled märganud, siis saavad need parandatud mõne päevaga..

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 15.09.2009 15:35:13 vasta tsitaadiga

Suletud koodi turvalisusesse uskujatele eneseharimiseks: http://en.wikipedia.org/wiki/Security_through_obscurity
tagasi üles
mrkaarel
HV vaatleja

sõnum 15.09.2009 17:04:58 vasta tsitaadiga

See on vist praegu rohkem selline teoreetiline mõtteharjutus, eks? Ma saan aru, kui inimene põhimõttena kasutab ainult avatud lähtekoodiga programme, aga reaalse argumendina ma ei suuda küll meenutada oma aastatepikkuse Opera kasutamise jooksul, et suletud lähtekoodi peitunud turvavigade tõttu oleks mul mingeid probleeme tekkinud. Mulle kui tarbijale läheb rohkem korda see, kas mulle programmi kasutades ronib mingeid pahalasi arvutisse ja mitte põhjused, miks seda ei juhtu - on see siis turvaline kood või "nii vähe kasutajaid, et on tulutu kräkkida".
(Security through obscurityt muidugi ei kaitse, aga ma ei usu ka, et avatud lähtekood oleks ainuke võimalus kvaliteetset ja turvalist tarkvara kirjutada)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Opera ja kõik tema probleemid ning lahendused mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 35, 36, 37  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.