Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Evil14
HV Guru

|
24.08.2009 12:50:29
|
|
|
tomorrow, seal näitab seda samuti shortcutina.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.08.2009 12:59:52
|
|
|
Paistab,et ATI on 4890 CF hästi jooksma saanud Win7 all .Crysises +10-15fps võrreldes Vistaga ja Far Cry 2-s +6fps
Muud mängud pmst +/- 1-3fps seega ei midagi erilist
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
24.08.2009 17:15:12
|
|
|
Uus mure, nagu wtf, tegin nüüd lõpuks restardi ja enam ei ole start nupu kõrval quicklaunch ikoone üldse wth
Tõsiselt nagu??? Googeldasin ja paljudel see probleem, ja siukest sitta OS-i nimetatakse parimaks?
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.08.2009 17:25:44
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Uus mure, nagu wtf, tegin nüüd lõpuks restardi ja enam ei ole start nupu kõrval quicklaunch ikoone üldse wth
Tõsiselt nagu??? Googeldasin ja paljudel see probleem, ja siukest sitta OS-i nimetatakse parimaks?  |
Saatsin üle võrgu käsu:
delete platoonsgtelias quicklaunch icons /y
|
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.08.2009 18:07:11
|
|
|
tsitaat: |
*Upgrading From Windows XP Requires a Clean Install |
Tore ongi.Ei kujuta ette mis frankenstein windows sealt välja tuleb kui otse upgrade lubataks .Vistal oli see ja sai piisavalt nähtud igasugu anomaaliaid neil kes taolise upgrade olivad teinud XP pealt
*The Upgrade Is Expensive |
Sellega võin isegi nõustuda...
*It’ll Cost You Time, Too |
See käib ainult firmade kohta ja on tavaline iga uue OS puhul
*It’s Still Windows |
Ongi nii või? .Ma arvasin,et ma kasutan ikka Apple toodangut, sest kõik on nii..nii ILUS
*Security Isn’t Automatically Better |
Tuleb mutriga tihend kinni keerata laua ja tooli vahel,et vedelikke ja IQ-d ei lekiks
*Built-In Support for Egregious Hardware-Based DRM |
Niikaua kui sa ei osta mingit DRM-ga kohitsetud jama endale osta, ei aktiveeru ka sisseehitatud värk .PVP näiteks aktiveeritakse väidetavalt alles 2012
*Snow Leopard Is Almost Here |
It’s Still Apple - mis tähendab,et ma pole nii rikas kui võiks
|
|
tagasi üles |
|
 |
Martin_S
Team Estonia

|
24.08.2009 20:44:05
|
|
|
tomorrow, äkki saad aidata
Selline kala järsku tekkinud, et peale restarti lähevad desktopi värvid üleküllastunuks (umbes 1 sek on normaalne) ja taskbar enam ei muuda värvi vastavalt taustapildile ja töölaual toimuvale (kogu aeg sinine).
Äkki oli mingi lihtne seade kuskil, pea ei võta hetkel. Mingi aeg aitas driverite reinstall, kuid peale resa läheb nagunii värviliseks jälle.
Edit: taskbari sain korda (transparency oli vaja panna)
|
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
24.08.2009 20:52:42
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
*Upgrading From Windows XP Requires a Clean Install |
Tore ongi.Ei kujuta ette mis frankenstein windows sealt välja tuleb kui otse upgrade lubataks .Vistal oli see ja sai piisavalt nähtud igasugu anomaaliaid neil kes taolise upgrade olivad teinud XP pealt |
Miks pean uuendamise jaoks oma XP W7ks uuendamisel vahepeal ta Vistaks konvertima? Aga on siin üks masin, mis 2x riistvara vahetades on üle elanud NT4 -> W2k -> XP uuenduse ning töötab täiesti probleemideta. Sportlikust huvist võiks ta W7 "uuendada"
PS. Vaadates all just KDE 4.3 systeemiriba ja widgetite paani, no ei ole vahet ...Lancelot peaks W7 paneeli küll üle trumpama
_________________ -- |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
24.08.2009 20:55:28
|
|
|
armsad inimesed! kuidas saab teostada otsingut, mis vanasti kõlas umbes "search file containing word or phrase"?
|
|
tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
24.08.2009 20:58:59
|
|
|
start menüüs.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
24.08.2009 21:02:13
|
|
|
Martin_S kirjutas: |
tomorrow, äkki saad aidata
Selline kala järsku tekkinud, et peale restarti lähevad desktopi värvid üleküllastunuks (umbes 1 sek on normaalne) ja taskbar enam ei muuda värvi vastavalt taustapildile ja töölaual toimuvale (kogu aeg sinine).
Äkki oli mingi lihtne seade kuskil, pea ei võta hetkel. Mingi aeg aitas driverite reinstall, kuid peale resa läheb nagunii värviliseks jälle.
Edit: taskbari sain korda (transparency oli vaja panna) |
Restore default või vanem driver .Asi
Nvidia driveris
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
Martin_S
Team Estonia

|
24.08.2009 21:07:21
|
|
|
Hetkel ok jah, kuna reinstall aitas, aga kõigi proovitud driveritega sama asi 186.18, 190.38, 190.62.
Samas olen varem, teise buildiga 186.18 driverit pikalt probleemideta kasutanud.
Resa ei tohi teha, sleepida võib
Skreeni pole mõtet ka panna, kuna ainult mina näen seda kirevana
|
|
tagasi üles |
|
 |
rycyve
HV veteran

|
24.08.2009 21:12:51
|
|
|
Mul see kamm nüüd kadunud
_________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
24.08.2009 21:44:25
|
|
|
Üks väike küsimus, et miks enamus mängud enam GAMES kausta ei ilmu? sealt alati tirisin normaalsemad ikoonid desktopile kui muidu on.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
24.08.2009 21:47:54
|
|
|
apelsin16 kirjutas: |
start menüüs... |
...on lahter searchimiseks küll aga ei mingeid täpsustusi. vana hea F3 avab kah searchi aga täpsutusteks pakub vaid suurust, kuupäeva ja tüüpi. ei mingit nupukest faili SISU järgi otsimiseks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
24.08.2009 21:50:18
|
|
|
aga mul on jälle selline bug kui ma näiteks kaardimängu akna teen maximize siis mängu aken muutub mustvalgeks ja surutakse ühe külje peale pilt kokku, driverid laadisin alla otse windows update kaudu
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
24.08.2009 21:52:41
|
|
|
PlatoonSgtElias, sul järjest esinevad mingid anomaaliad või on lihtsalt halb päev? Kusjuures kõik mängud pole ka mul GAMES kausta ilmunud, just panin tähele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
24.08.2009 21:54:56
|
|
|
Evil14, peaks vist beta tester olema
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
24.08.2009 22:16:39
|
|
|
ma ei leidnud pinnball mängu üles vbl seda polegi windowsiga kaasas enam?
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
24.08.2009 22:31:59
|
|
|
dzombe kirjutas: |
Miks pean uuendamise jaoks oma XP W7ks uuendamisel vahepeal ta Vistaks konvertima? Aga on siin üks masin, mis 2x riistvara vahetades on üle elanud NT4 -> W2k -> XP uuenduse ning töötab täiesti probleemideta. Sportlikust huvist võiks ta W7 "uuendada"
PS. Vaadates all just KDE 4.3 systeemiriba ja widgetite paani, no ei ole vahet ...Lancelot peaks W7 paneeli küll üle trumpama  |
vabanda... ma pean küsima... Ega sa Äripäevas ei tööta? Kui ei, siis sorry
Arno... vabanda... ma nüüd nägin su profiilis äripäeva meili aadressi... ega see ei saanudki keegi teine olla kes on oma masinas sedasi windowsi upgradenud
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
tagasi üles |
|
 |
DDA
HV kasutaja
|
24.08.2009 22:40:57
|
|
|
Palju raha tahab Microsoft, et upgrade'ida Vista Premium W7 samaväärseks? Oskab keegi mind sellise informatsiooniga valgustada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
24.08.2009 22:46:46
|
|
|
Hollow kirjutas: |
dzombe kirjutas: |
PS. Vaadates all just KDE 4.3 systeemiriba ja widgetite paani, no ei ole vahet ...Lancelot peaks W7 paneeli küll üle trumpama  |
vabanda... ma pean küsima... Ega sa Äripäevas ei tööta? Kui ei, siis sorry
Arno... vabanda... ma nüüd nägin su profiilis äripäeva meili aadressi... ega see ei saanudki keegi teine olla kes on oma masinas sedasi windowsi upgradenud  |
well, upgreidimine on kurjast... meenub ühe õpetaja võrdlus upgreidimisest - sa jätad vana naise maha ja otsid tahtlikult uue naise, kes on su vana naise täpne koopia, ainult passis on natuke väiksem vanus...
aga noh, eks IT spetsialistid teavad, mis IT spetsialistid teevad - upgrade on kurjast justnimelt tänu sellele, et erinevused 7'e ja XP vahel on üsna suured - Vista'lt Win7'le upgrade on veel mõeldav, aga kui teha upgrade suunal XP -> Vista -> Win7, siis on tõesti mõttekam juba puhas install teha...
natuke OT peale liikudes - kas keegi on proovinud, kuidas kõvakettaruumiga on, kui upgrade teha Vista -> Win7? palju vähemaks jääb vaba ruumi või palju juurde tuleb? (mäkimehena ei saa jätta mainimata, et Mac OS X Leopard -> Snow Leopard upgrade vabastab kõvakettal 6-7 giga (endal oli see number natuke üle 6 giga), mida siis muude failide hoidmiseks saab kasutada)...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.08.2009 22:51:21
|
|
|
Martin_S kirjutas: |
Hetkel ok jah, kuna reinstall aitas, aga kõigi proovitud driveritega sama asi 186.18, 190.38, 190.62.
Samas olen varem, teise buildiga 186.18 driverit pikalt probleemideta kasutanud.
Resa ei tohi teha, sleepida võib
Skreeni pole mõtet ka panna, kuna ainult mina näen seda kirevana  |
Tegemist on driversättega.Mine Nvidia Control Panel-Display-Adjust Desktop color settings ja võta Digital Vibrance vähemaks.Uued Nvidia driverid panevad selle sätte väga häirivalt 70% peale ja kui 0% paned siis on pilt pmst mustvalge.Teisisõnu 190 seeriaga on kogu see skaala sassi keeratud.Ise kasutan 186.18 WHQL ja siin normaalne.0% on vaikimisi ja ise hoian 39% peal .Ma arvan,et sul olid mõned 190 seeria failid alles jäänud(endal jäid) ja sellepärast esines sama probleem ka 186.18-ga
DDA kirjutas: |
Palju raha tahab Microsoft, et upgrade'ida Vista Premium W7 samaväärseks? Oskab keegi mind sellise informatsiooniga valgustada? |
http://www.winsupersite.com/win7/pricing.asp
viimati muutis Tomorrow 24.08.2009 22:53:42, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
25.08.2009 00:14:21
|
|
|
OMG! inimestel on foobia formati ees, igasugune upgrade on saast ja tekitab kettale üleliigset sodi, windows 7 clean install võttis vaid 7 gb ruumi aga vista 15 gb!
|
tagasi üles |
|
 |
|