Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 259, 260, 261 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Evil14
HV Guru
Evil14

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.08.2009 12:50:29 vasta tsitaadiga

tomorrow, seal näitab seda samuti shortcutina.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 24.08.2009 12:59:52 vasta tsitaadiga

AJ kirjutas:
Gaming Performance Compared: Windows 7 vs Vista vs Windows XP
http://www.firingsquad.com/hardware/windows_7_gaming/default.asp

Paistab,et ATI on 4890 CF hästi jooksma saanud Win7 all icon_wink.gif .Crysises +10-15fps võrreldes Vistaga ja Far Cry 2-s +6fps thumbs_up.gif
Muud mängud pmst +/- 1-3fps seega ei midagi erilist
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 24.08.2009 17:15:12 vasta tsitaadiga

Uus mure, nagu wtf, tegin nüüd lõpuks restardi ja enam ei ole start nupu kõrval quicklaunch ikoone üldse icon_mad.gif thumbs_down.gif wth

Tõsiselt nagu??? Googeldasin ja paljudel see probleem, ja siukest sitta OS-i nimetatakse parimaks? icon_mad.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.08.2009 17:25:44 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Uus mure, nagu wtf, tegin nüüd lõpuks restardi ja enam ei ole start nupu kõrval quicklaunch ikoone üldse icon_mad.gif thumbs_down.gif wth

Tõsiselt nagu??? Googeldasin ja paljudel see probleem, ja siukest sitta OS-i nimetatakse parimaks? icon_mad.gif

Saatsin üle võrgu käsu:
delete platoonsgtelias quicklaunch icons /y icon_lol.gif
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 24.08.2009 17:49:10 vasta tsitaadiga

Komistasin humoorika artikli otsa

7 Reasons to Avoid Windows 7

http://www.wired.com/gadgetlab/2009/08/7-reasons-to-avoid-windows-7/

Kusjuures üheks põhjustest on ära toodud "Its still windows" icon_biggrin.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.08.2009 18:07:11 vasta tsitaadiga

Raidomarek kirjutas:
Komistasin humoorika artikli otsa

7 Reasons to Avoid Windows 7

http://www.wired.com/gadgetlab/2009/08/7-reasons-to-avoid-windows-7/

Kusjuures üheks põhjustest on ära toodud "Its still windows" icon_biggrin.gif icon_lol.gif

tsitaat:
*Upgrading From Windows XP Requires a Clean Install

Tore ongi.Ei kujuta ette mis frankenstein windows sealt välja tuleb kui otse upgrade lubataks icon_eek.gif .Vistal oli see ja sai piisavalt nähtud igasugu anomaaliaid neil kes taolise upgrade olivad teinud XP pealt icon_neutral.gif
tsitaat:
*The Upgrade Is Expensive

Sellega võin isegi nõustuda...
tsitaat:
*It’ll Cost You Time, Too

See käib ainult firmade kohta ja on tavaline iga uue OS puhul icon_rolleyes.gif
tsitaat:
*It’s Still Windows

Ongi nii või? icon_eek.gif .Ma arvasin,et ma kasutan ikka Apple toodangut, sest kõik on nii..nii ILUS w00t.gif
tsitaat:
*Security Isn’t Automatically Better

Tuleb mutriga tihend kinni keerata laua ja tooli vahel,et vedelikke ja IQ-d ei lekiks icon_cool.gif
tsitaat:
*Built-In Support for Egregious Hardware-Based DRM

Niikaua kui sa ei osta mingit DRM-ga kohitsetud jama endale osta, ei aktiveeru ka sisseehitatud värk thumbs_up.gif .PVP näiteks aktiveeritakse väidetavalt alles 2012
tsitaat:
*Snow Leopard Is Almost Here

It’s Still Apple - mis tähendab,et ma pole nii rikas kui võiks icon_lol.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Martin_S
Team Estonia
Martin_S

sõnum 24.08.2009 20:44:05 vasta tsitaadiga

tomorrow, äkki saad aidata icon_smile.gif
Selline kala järsku tekkinud, et peale restarti lähevad desktopi värvid üleküllastunuks (umbes 1 sek on normaalne) ja taskbar enam ei muuda värvi vastavalt taustapildile ja töölaual toimuvale icon_sad.gif (kogu aeg sinine).
Äkki oli mingi lihtne seade kuskil, pea ei võta hetkel. Mingi aeg aitas driverite reinstall, kuid peale resa läheb nagunii värviliseks jälle.

Edit: taskbari sain korda (transparency oli vaja panna)
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 24.08.2009 20:52:42 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
tsitaat:
*Upgrading From Windows XP Requires a Clean Install

Tore ongi.Ei kujuta ette mis frankenstein windows sealt välja tuleb kui otse upgrade lubataks icon_eek.gif .Vistal oli see ja sai piisavalt nähtud igasugu anomaaliaid neil kes taolise upgrade olivad teinud XP pealt icon_neutral.gif

Miks pean uuendamise jaoks oma XP W7ks uuendamisel vahepeal ta Vistaks konvertima? Aga on siin üks masin, mis 2x riistvara vahetades on üle elanud NT4 -> W2k -> XP uuenduse ning töötab täiesti probleemideta. Sportlikust huvist võiks ta W7 "uuendada" icon_razz.gif

PS. Vaadates all just KDE 4.3 systeemiriba ja widgetite paani, no ei ole vahet ...Lancelot peaks W7 paneeli küll üle trumpama icon_smile.gif

Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 24.08.2009 20:55:28 vasta tsitaadiga

armsad inimesed! kuidas saab teostada otsingut, mis vanasti kõlas umbes "search file containing word or phrase"?
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 24.08.2009 20:58:59 vasta tsitaadiga

start menüüs.
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 24.08.2009 21:02:13 vasta tsitaadiga

Martin_S kirjutas:
tomorrow, äkki saad aidata icon_smile.gif
Selline kala järsku tekkinud, et peale restarti lähevad desktopi värvid üleküllastunuks (umbes 1 sek on normaalne) ja taskbar enam ei muuda värvi vastavalt taustapildile ja töölaual toimuvale icon_sad.gif (kogu aeg sinine).
Äkki oli mingi lihtne seade kuskil, pea ei võta hetkel. Mingi aeg aitas driverite reinstall, kuid peale resa läheb nagunii värviliseks jälle.

Edit: taskbari sain korda (transparency oli vaja panna)

Restore default või vanem driver .Asi
Nvidia driveris

Martin_S
Team Estonia
Martin_S

sõnum 24.08.2009 21:07:21 vasta tsitaadiga

Hetkel ok jah, kuna reinstall aitas, aga kõigi proovitud driveritega sama asi 186.18, 190.38, 190.62.
Samas olen varem, teise buildiga 186.18 driverit pikalt probleemideta kasutanud.
Resa ei tohi teha, sleepida võib icon_biggrin.gif
Skreeni pole mõtet ka panna, kuna ainult mina näen seda kirevana icon_neutral.gif
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 24.08.2009 21:12:51 vasta tsitaadiga

Mul see kamm nüüd kadunud icon_biggrin.gif
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 24.08.2009 21:44:25 vasta tsitaadiga

Üks väike küsimus, et miks enamus mängud enam GAMES kausta ei ilmu? sealt alati tirisin normaalsemad ikoonid desktopile kui muidu on.
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 24.08.2009 21:47:54 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
start menüüs...

...on lahter searchimiseks küll aga ei mingeid täpsustusi. vana hea F3 avab kah searchi aga täpsutusteks pakub vaid suurust, kuupäeva ja tüüpi. ei mingit nupukest faili SISU järgi otsimiseks.
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 24.08.2009 21:50:18 vasta tsitaadiga

aga mul on jälle selline bug kui ma näiteks kaardimängu akna teen maximize siis mängu aken muutub mustvalgeks ja surutakse ühe külje peale pilt kokku, driverid laadisin alla otse windows update kaudu
Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 24.08.2009 21:52:41 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias, sul järjest esinevad mingid anomaaliad või on lihtsalt halb päev? Kusjuures kõik mängud pole ka mul GAMES kausta ilmunud, just panin tähele. icon_eek.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 24.08.2009 21:54:56 vasta tsitaadiga

Evil14, peaks vist beta tester olema icon_razz.gif
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 24.08.2009 22:16:39 vasta tsitaadiga

ma ei leidnud pinnball mängu üles vbl seda polegi windowsiga kaasas enam?
Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 24.08.2009 22:31:59 vasta tsitaadiga

dzombe kirjutas:

Miks pean uuendamise jaoks oma XP W7ks uuendamisel vahepeal ta Vistaks konvertima? Aga on siin üks masin, mis 2x riistvara vahetades on üle elanud NT4 -> W2k -> XP uuenduse ning töötab täiesti probleemideta. Sportlikust huvist võiks ta W7 "uuendada" icon_razz.gif

PS. Vaadates all just KDE 4.3 systeemiriba ja widgetite paani, no ei ole vahet ...Lancelot peaks W7 paneeli küll üle trumpama icon_smile.gif

vabanda... ma pean küsima... Ega sa Äripäevas ei tööta? Kui ei, siis sorry

Arno... vabanda... ma nüüd nägin su profiilis äripäeva meili aadressi... ega see ei saanudki keegi teine olla kes on oma masinas sedasi windowsi upgradenud icon_smile.gif

DDA
HV kasutaja

sõnum 24.08.2009 22:40:57 vasta tsitaadiga

Palju raha tahab Microsoft, et upgrade'ida Vista Premium W7 samaväärseks? Oskab keegi mind sellise informatsiooniga valgustada?
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 24.08.2009 22:46:46 vasta tsitaadiga

Hollow kirjutas:
dzombe kirjutas:

vabanda... ma pean küsima... Ega sa Äripäevas ei tööta? Kui ei, siis sorry

Arno... vabanda... ma nüüd nägin su profiilis äripäeva meili aadressi... ega see ei saanudki keegi teine olla kes on oma masinas sedasi windowsi upgradenud icon_smile.gif

well, upgreidimine on kurjast... meenub ühe õpetaja võrdlus upgreidimisest - sa jätad vana naise maha ja otsid tahtlikult uue naise, kes on su vana naise täpne koopia, ainult passis on natuke väiksem vanus...

aga noh, eks IT spetsialistid teavad, mis IT spetsialistid teevad - upgrade on kurjast justnimelt tänu sellele, et erinevused 7'e ja XP vahel on üsna suured - Vista'lt Win7'le upgrade on veel mõeldav, aga kui teha upgrade suunal XP -> Vista -> Win7, siis on tõesti mõttekam juba puhas install teha...

natuke OT peale liikudes - kas keegi on proovinud, kuidas kõvakettaruumiga on, kui upgrade teha Vista -> Win7? palju vähemaks jääb vaba ruumi või palju juurde tuleb? (mäkimehena ei saa jätta mainimata, et Mac OS X Leopard -> Snow Leopard upgrade vabastab kõvakettal 6-7 giga (endal oli see number natuke üle 6 giga), mida siis muude failide hoidmiseks saab kasutada)...
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.08.2009 22:51:21 vasta tsitaadiga

Martin_S kirjutas:
Hetkel ok jah, kuna reinstall aitas, aga kõigi proovitud driveritega sama asi 186.18, 190.38, 190.62.
Samas olen varem, teise buildiga 186.18 driverit pikalt probleemideta kasutanud.
Resa ei tohi teha, sleepida võib icon_biggrin.gif
Skreeni pole mõtet ka panna, kuna ainult mina näen seda kirevana icon_neutral.gif

Tegemist on driversättega.Mine Nvidia Control Panel-Display-Adjust Desktop color settings ja võta Digital Vibrance vähemaks.Uued Nvidia driverid panevad selle sätte väga häirivalt 70% peale ja kui 0% paned siis on pilt pmst mustvalge.Teisisõnu 190 seeriaga on kogu see skaala sassi keeratud.Ise kasutan 186.18 WHQL ja siin normaalne.0% on vaikimisi ja ise hoian 39% peal thumbs_up.gif .Ma arvan,et sul olid mõned 190 seeria failid alles jäänud(endal jäid) ja sellepärast esines sama probleem ka 186.18-ga icon_wink.gif

DDA kirjutas:
Palju raha tahab Microsoft, et upgrade'ida Vista Premium W7 samaväärseks? Oskab keegi mind sellise informatsiooniga valgustada?

http://www.winsupersite.com/win7/pricing.asp

viimati muutis Tomorrow 24.08.2009 22:53:42, muudetud 1 kord
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 24.08.2009 22:51:31 vasta tsitaadiga

mks, mäkil selle upgrade'iga visati ka kogu powerpc tugi ajee... Miks peaks Vista>W7 transformatsiooni käigus midagi vähenema? Ikka juurde-juurde!

thumbs_up.gif

tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 25.08.2009 00:14:21 vasta tsitaadiga

OMG! inimestel on foobia formati ees, igasugune upgrade on saast ja tekitab kettale üleliigset sodi, windows 7 clean install võttis vaid 7 gb ruumi aga vista 15 gb!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 259, 260, 261 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.