kui ma vaatan pilti poolikult (rattakoobastest ülespoole), siis petab ära ja näeb super hea välja.
aga kohe kui ma näen difuusorit ja sumpat, on illusioon läbi
jah, kõik on ilus, aga justkui pooleli oleks jäänud osad asjad _________________ !!
Millegipärast tundub mulle, et Scuderial on taga väiksem velg. Tean, et seal saab panna nüüd eri mõõtu veljed, kuid miks paneks keegi väiksema taha.. kui see nii on..
pettumus missugune. GUI näeb ikka eriliselt tühi ja igav välja. miks ma arvasin et tegemist on ajutise lahendustega, mängu demomiseks meisterdatud. tuleb välja et selline ta hakkabki välja nägema. kõik on nii sirgelt ja minimaalselt kui vähegi saab, natuke tekti ja mõned pildid. minnekse sama teed nagu GT5 ent ainult valgel taustal (silmadele ei hakka käima?). backroundi ei ehi sisuliselt mitte midagi, tühi valge paber. auto valid tillukese 2d image põhjal? nali eks?
PlatoonSgtElias, praegu esimest korda näed seda? pole nagu viga midagi imho, täitsa tip-top.
ega sedal ka päriselt midagi fancy-t pole. suhteliselt tagasihoidlik.
E309 demo's mida mängiti videos mille esitas PlatoonSgt on juba vana teema , kokpiti vaade oli 30fps ja vaade oli väga lähedal roolile, praeguseks on Che ära öelnud et kõik vaated seest><väljast on 60fps ja vaade on liigutatud tagasi ehk sellega kaasneb ka suurem vaade armatuurile.
Krt Shopto.net läks üldse meelest enne. Aga ei tea kas nad raskemaid asju ikka saadavad või mitte.?
Kui shopto saadab Eestisse, siis lööksin heameelega kampa kellegagi et limited editioni tellida.
Teeks postikulu pooleks.
(Olen nõus ka teistelt saitidelt ostma)
£54.99 (game) vs £46.85 (shopto.net). Selle hinnaga, millega game müüb, ei hakka ma küll Limited Editionit võtma. Siis ajan tavalisega läbi. Shopto.net'i hind on ikka tsipa parem.
Heh, shopto ütles, et saadavad. Eks siis peab varsti pre-orderi ära tegema.
saabas94, ma usun, et meil ei oleks mõtet eriti koos tellida, sest me elame nii erinevates kohtades ja kui hakata Eesti siseselt saatma, siis see hinnavahe tuleb kokkuvõtteks olematu.
Huvitav kuidas need koodid juba sold out on kui mänge veel alles...
Koode vähem kui mänge? Või peaks see iga mänguga kaasas olema?
See R8 peaks olema pre-order bonus car. Sellepärast ma ei saagi aru, kuidas need võivad otsas olla... Kas tõesti edasimüüjatele antakse õigus n pre-orderile seda kaasa anda ja shopto juba n+x pre-orderit vastu võtnud? _________________
SOUND - Is it realistic?
The sounds are great now. They sound like they should. I would find myself letting the AI drive and just watch the replay cameras to hear the SC whine as it drove by the camera. The SCs and turbos get louder with more boost. Basically listen to a in-car cam from youtube of a turbo car or SC car and thats what you have in-car in FM3. They have really stepped up the audio
SOUND - Do the engine/exhaust notes sound like they have been carried over from FM2 or are they completely new?
I talked to Adam the audio guy and he said they have recorded over 340 cars so far making all the engines sounds new. I wouldnt worry about the sounds. They are topnotch
Has tyre smoke been improved at all? and does the smoke curl around the wheel and have pour out of the wheel arches like a real car?
No, they done this because the 360 has only so much memory that can be used. I talked to them and they really wanted to, but the 360 limits the things they do. They also wanted to do a number of other things, but time, the 360, and a few other things limits what can be done
OIOI väga kõva video! Päris hull, 3d model on ka 1:1 autopealt tehtud (pole ennem näinud kuskilt et frame nagu autopealt scannitakse vms ) supper _________________ Bawse
Interesting tid-bit about something I saw in that vid;
If you noticed a robotic-arm looking thing w/a pointer on the end being used to measure the Veyron - that is a $300,000+ ruler. I can't remember the manufacturer right now, but that instrument has sensors built into it to take into account thermal expansion of the metal in the arms & joints and is accurate +/- 5 microns or so. Very, very, very serious tool. Race teams often purchase/lease them to map out things as intricate as cylinder head ports, load the image into a CNC, and grind away.
Despite all the fabulous pics and what T10 employees have said in articles and interviews; the moment I saw their $300,000 ruler I said 'whoa...these guys are serious'.
That is a huge investment in time & money (and a PITA) using one of those things - I applaud T10's patience and dedication to detail.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.